uppdatering

Oj nu är jag hemma igen. Han aldrig skriva klart det förra inlägget, jag fick så bråttom. Men gud vad kär jag är i min nya jacka och min nya skjorta jag köpte idag! herregud säger jag bara. Ni ska få se bild här under sen.

men vart var jag. hmm Just det, vi hade ju drinkprovning igår som var mycket trevligt. Mårten kom förbi en sväng och gjorde några egna drinkar som faktist blir suveräna! skitgoda. men några lyckades vi med iaf. Efter vi varit ett tag hos ponken åkte vi hem till Joeljoel i vidablick där det var fullt hus. Joel, joel, philip, kricka, anders. dom skulle tydligen lana och totaldissa oss, så ledsna som vi var åkte vi till donken och sörjde i glass med chokladsås haha. Gott var det. Efter att ha ätit glass och letat igenom hela kontaktlistan på mobilen i jakt efter någon att leka med så åkte vi hem och sov! Det var våran fredagskväll.

Men snart kommer Marian till mig för att mysa och kolla på film. jag håller på och gör paprika, ruccola och fetaost paj! mums. Jag sitter även med ett glas vitt vin brevid mig så himla gott! Ingen utgång för mig idag inte jag sparar mig till nästa helg och då förväntar jag mig att alla ska med annars gråter jag i stora lass!

PUSS



Flyga flygplan i ponkens kök




Ledsen Mia på donken




Fin skjorta



finfin jacka




Fin tröjja jag köpte igår. Köpte även en svart hög kjol som jag tänkte ha till tröjan :)

Godmorgon

Lördag morgon och jag bara älskart!
Det är något alldeles speciellt med lördagar. Men jag vet inte riktigt vad. Kanske är det för att man vet att man kan njuta av den hela lediga dagen och veta att man är ledig imorgon med. För bra med lördagar. Jag vill gå ut ikväll men alla är typ sjuka och resten ska till nån skit bar som jag inte vill till :( Jag vill till ottenottenotten eller Hugo! jag har tillochmed köpt nya kläder för att ha ikväll. Men nejnej dom får jag väl spara tills nästa vecka för jag vägrar gå ut själv ikväll och det låter också en aning desperat haha! buhu. Jag får väl ta och spara mig en helg till men bara EN helg till annars går jag under. Jag är så himla partysugen.

Mia jag och ponken spenderade våran fredagskväll hemma hos Ponken för att ha drinkprovning. Vi har som projektarbete att tillverka en sockerfri drinkbok för diabetiker. Kommer bli super. Vi köpte in massvis med frukt och gjorde färskpressade drinkar.

oj jag måste sticka till stan! fortsätter skriva när jag kommmer hem.
PUSS

sushi sushi hela dan!

sushi sushi hela dan! var på besök på haugengruppen som ligger utmed lindövägen. Fick en kurs i hur man gör sushi. Det var inte så krångligt som det ser ut faktist, och det var rätt så roligt med eftersom man nästan fick välja precis vad man ville att ha i. Den som gjorde snyggast fick en indisk kokbok, men det var dock inte jag haha. Efter vi gjort massvis olika sushi med olika fyllning och form fick vi även äta våra mästerverk. Jag tog in en sushi bit i munnen och spotta ut den lika snabbt. Seriöst så jävla äckligt, rå fisk och alger. Äckligaste jag varit med om, ushushush jag var tvungen att skölja munnen och äta 38 tuggummin efter för att få bort smaken haha. Jag som trodde att sushi skulle vara lika gott som alla säger. Men nejnej så var det inte.

Slutade tidigt så åkte till körskolan och pluggade sönder. Klarade test B åh lycklig jag blev men test C var inte så lyckat. Men jag fick 60 poäng men blev endå underkänd, så många poäng behöver man iallafall ha på alla andra prov för att få godkänt. Konstigt tycker jag. Men nu är A och B avklarade och inte långt kvar nu. Efter 2 timmar där tröttnade jag och tog en sväng på stan och sedan drog jag till sol & motion för att sola :) Sköööööönt.

Nu ska jag nog äta upp min pasta och ta mig en kopp te. Pussochsnusk




Bilden tillängnad Fia som helst ville att man skulle äta sushin från henne!
precis som i sex & the city filmen haha

hejdå godis

hejohå!
Åkte till körskolan direkt efter skolan. Försökte mig på fas B som inte var så lyckat, 9 poäng från godkänt haha, jag ser inga framsteg. Jag vill bara testa skriva teorin utan dom där fula testen på datorn. Jag orkar inte, seriöst. Jag har aldrig tid heller att åka direkt efter skolan till körskolan för att plugga. hmm jag ska nog fråga Håkan om jag får ta hem en dator :) då borde jag vara klar med teorin och redo för uppkörningen redan imorgon. hähä det vore nått. Jag hade också körlektion idag med :) Gick bra och vi körde massor höger regeln och vart man ska kolla hela tiden osv. Super!
Efter kom mamma och hämtade mig för att vi skulle åka och kolla på pjäxor och skidor, men innan kollade vi en sväng på ginatricot och jag hittade lite grejjs. 2 tunikor och en klänning :) Sen blev det team sportia som hade rea på pjäxor och skidor. Hittade ett par fina och bra pjäxor men ska nog tillbaka imorgon för då skulle det vara någon specialist på fötter där så att jag får dom perfekta pjäxorna haha.

Alltså allt godisätande måste få ett slut. Byebye godis,läsk,chips, kakor!
iallafall ett tag framöver, typ till studenveckan? :) perfekt. this starts now!

Börjar kvart i 10 imorrn :) Så lite sovmorgon blir det allt
Pussoch hej leverpastej
Godnatt



Dagens inköp :)
Ett svart linne, klänning med söta puffiga fickor, och en vanlig tunika. Jag gillar blått!

tisdag

Too bad of me att vara hemma idag men satans vad skönt :) Vaknade skapligt tidigt imorse, åt frukost, pluggade lite och sedan blev det one tree hill. Jag är kär i one tree hill. Jag vill se det hela tiden, avsnitt efter avsnitt efter avsnitt och så vidare men nu har jag bara ett avsnitt kvar och nästa kommer nog inte förns i slutet av veckan. hmm jag gråter buhu. Jag vill leva som dom i serien, varför är allting så bra på film för? this is so unfair.

Bakade kladdkaka med joel förut :) Haha när vi hade bakat klart så såg vi i receptet att kakan skulle stå i kylen under natten innan den var redo för servering. Vilket misstag, jag om nån borde veta att man läser igenom recepten innan man börjar laga dom haha så himla klantigt. Men vi orkade dock inte vänta på att kakan skulle stelna så vi fick äta en väldigt väldigt kladdig, nästan rinnig kaka, ungefär som att äta smeten innan den ens varit i ugnen. Jaja det var gott det med. Efter bakning kollade vi på film, det fick bli knocked up som jag konstigt nog inte hade sett. Men den var superbra och rolig iallafall. Lite roligt att han krullet och typ 2 till är med i alla filmer nu för tiden, jag tycker jag ser dom igemt. Inte för att dom är dåliga utan tvärtom, i like.

Jag kom och tänka på att jag är sjukt sugen på en tatuering men jag har sån beslutsångest. Vet inte var eller vad jag vill göra. Det jag vet är att jag vill göra antingen på foten eller handleden. På handleden vill jag ha liten text där det står Therese i någon fin skrivstil. På foten har jag ingen aning, men typ något litet krimskrams. Jag kollar runt lite ibland men hittar inget som direkt lockar hmm. Jag vill iallafall göra en tatuering innan sommaren om jag nu vågar :)

Nej nu blire sova och imorrn blire körlektion. wish me good luck
godnatt


sovmorgon

Jag bara älskar att vara ledig.
Vaknade vid halv 1 av att mamma ringde och väckte mig, om hon inte hade ringt skulle jag nog sovit ett par timmar till utan problem haha. Men jag gick upp iallafall, åt mumsig frukost och satte mig framför tvn. Sen blev det plugga körkortsteori och jag känner mig superduktig. Mammi kom hem och myste med mig i soffan tills jag bestämde mig för att baka muffins! Åh så gott. Men jag hittade inga muffinsformar :( så det fick bli tigerkaka som är minst lika gott det. Sen var det dax för träning. Träningen gick sjukt fort idag jag vet inte vad som hände. Helt plötsligt var det bara en halvtimma kvar och det känndes som om vi bara hade tränat en halvtimme, men nejnej det hade vi tydligen inte. Vi körde massor tremanhögt handstans som gick super och vitolds tycker allt att vi ska ha med det i sommar great! Det är roligt när vi tränar en massa nya trick istället för att fortsätta med allt det gamla som vi gjort nu i 5 år typ. Så jag hoppas på en massa nytt till sommarens nummer :) Inte så roligt med same nummer varje år. Nu får det bli lite ändring på det hela. Gillar dock vårt gamla nummer och kommer alltid att göra, men nu är det time for lite ändring tycker theresedenisecarlssonwikström!

Efter träning gick jag en tripp till joel och philip på pipa och kaffe. Mucho trevligt :) och nu har jag precis tagit mig en långlånglång dusch i supervarmt vatten så det knappt finns något kvar haha.
Äntligen har dom nya one tree hill avsnitten kommit. Tillochmed 5 på en gång, och som jag har väntat! Jag tror jag har väntat sen i november på avsnitt 12 om jag ska vara riktigt ärlig och nu äntligen fanns dom att ladda ner. Så 5 avsnitt har jag att se så det blir förhoppningsvis one tree hill hela natten lång hurra! :) Det tycker jag låter som en helt utmärkt ide för imorgon börjar jag halv 1 så jag har lååång sovmorgon och jag funderar stort på att stanna hemma hela dagen. Känns rätt så onödigt att åka in till stan för att gå på en lektion hmm. Jag har endå inte gjort klart uppgiften heller som ska vara klar tills imorrn. Vi får se hur det blir helt enkelt. Men nu blire one tree hill.

Pussfråntuss





Du vet att verkligheten inte alltid är så verklig.

servering

Godkväll! Eller godmorgon kanske man ska säga.
Kom typ nyss hem och jag är helt slut efter en lång dag i stadshuset. Serverat på en 5rätters middag där alla krögare i stan har varit gäster. Oj vad trevligt det var men mycket långtråkigt emellanåt när det inte fanns någonting att göra. Alla gav oss såå mycket beröm och dom var jätte nöjda och fulla o glada! haha. Dom bara åt och åt och drack o drack, det fanns nog ingen gräns där inte. Mycket underhållning var det minsann med dans, musik och så elin på handekvilibrist. Ja man kan inte säga annat än att hon är sjukt sjukt sjukt duktig. Mycket trevlig kväll iallafall och serveringen gick utmärkt :)

Efter vi slutat tvingade jag ponken att skjutsa hem mig, så jag bjöd på pipa och hallonsoda klockan halv 2 söndag natt hahahaha jag dör vilka puckon vi är. Men nu är jag trött som en fet jävla gnu och jag ska sova sönder för imorgon är jag ledig hurra! resten av dagen imorgon ska jag nog ägna åt att plugga körkort.
nu ska jag sova.
jag borde sovit för längesen
funderar på varför jag inte redan sover
hmm

GODNATT!

Regnregn och åter regn.

Lite bra uppträdandet gick igår då! Herregud vi satte hela numret utan några missar och fasen vad bra vi är. Superduktiga selina och isobel kom ihåg sina platser och klarade alla trick utan en enda miss. Så himla duktiga, det var också första gången att uppträda för dom tillsammans med Olana hurra för dom  :) Fyramanhögt klarade vi såklart! Jäh jag var supernervös och tänkte "det här klarar vi aldrig.." för den var rätt vinglig påvägen upp plus att konferenciern sa åt publiken att ge applåder under uppgången och eftersom vi inte har någon musik under det tricket så stampade dom och jublade och hoppade så att vi blev mer och mer nervösa, men jag tror nog att vi blev lite peppade av allt jubel och applåder, iallfall jag. Men som sagt det var superkul att uppträda, var så himla länge sen nu. Åh vad kul det är

Efter uppträdandet följde jag med tillivill hem för att ha mys. Joel,joel,philip och anders kom upp på pipa,buzz och biljard :) Mycket trevligt men jag var helt off hela kvällen jag vet faktist inte varför, jag bara blev det helt plötsligt. Måste ha varit för att jag fortfarande var trött från torsdagen. Jo det var nog så jagvartrött helt enkelt! Hoppas dom inte tyckte att jag var tråkig bara. Vid 2 typ eller om klockan var mer så åkte dom iallafall hem och jag fick huvudmasage av bankie för jag hade massa ont i huvet. skööööööönt var det och jag bara älskar huvudmassage.

Ikväll får vi se hur de blir! Bajsväder ute så jag känner för en film och lite mys :)

hejhoppsnopp




isobel, tuss och selina :)

äntligen en hel skärm!

Nu har jag äntligen fått en ny skärm till datorn hurra nu slipper jag se det där jävla strecket som stört mig något enormt haha. Det känns lite ovanligt för jag har haft strecket i säkert ett halvår men nu är det borta tjoho och nu lovar jag att jag ska vara snäll mot snel dator.

Men dagen idag började ju bra. Försov mig, superont i huvet, cepetrött efter gårdagens kvällsbeställning, försenad till bussen, motvind, punka ja det kunde inte blivit bättre. Kom till slut till stadshuset där det var dax för att duka inför söndag. Putsa 500 glas plus bestick och tallrikar och sedan duka för 83 personer. Vi blev sedan bjudna på max av boel haha gott! SÅ på söndag äre jobba, 5 rätters middag kan bli kul om det går bra, men det lär vi se :) Fick höra att det var någon från Norrköpings ungdoms cirkus som skulle vara med och uppträda och hon hette Elin Andersson. Jassåjasså jag tycker det är dåligt, superdåligt hon tränar inte ens på våran cirkus och ska göra reklam för oss när hon knappt är medlem hos oss. Varför ska inte någon som är "riktig medlem" då uppträda och verkligen göra reklam och visa att man är från cirkusen. hmm länge sen vi fick visa vad vi går för.


Ikväll är det första föreställningen sen i somras. Ska bli super kul om man nu får på sig dräckten förståss haha. Hoppas det går toppen! Vi ska köra fyramanhögt jäähs det kommer gå kalas :)

Detvarallt för mig :)
pussfråntuss


jag är trött!

Jag klarade fas A på teorin idag. Lite stolt jag blir över mig själv efter att ha misslyckats typ 5 gånger. Nu har jag bara, notera bara 4 kvar haha. Blir vrålplugga nu för min körskolelärare tyckte att jag skulle sätta fart med teorin så att vi kan boka in resten av lektionerna och halkan. tjohoo känns bra, eller ja lite bättre iallafall :)
Körde regler och skyltar idag, mycket att tänka på plus att jag skulle sitta och berätta allt i detalj typ vad jag gjorde och förklara varför jag gjorde så och vad skyltarna betyder osv. haha lite sämst jag är som inte får fram ord för vad skylten egentligen betyder. Jag vet ju vad skyltarna betyder men får aldrig fram någon bra förklaring för dom haha men det är inte hela världen, hoppas jag inte! 

Åka direkt till träningen efter, galet idag med nummerträning hela träningen så jag är helt slut men det känns bra :) vi brukar oftast slöa annars så att man knappt blir svettig. Det finner jag ingen mening med haha man är trots allt där för att svettas! Men nu är jag trött som jag vet inte vad och det känns himlans bra att veta att man har sovmorgon imorgon och börjar inte förns 12 Åhh det kan nästan inte bli bättre. OM jag ska sova oj oj vad jag ska sova, jag ska sova tills jag går sönder eller om inte tills jag får liggsår oj vad skönt det ska bli!

måste bara säga att jag är himlans kär i Lars Winnerbäck - Söndermarken
eller ja, jag är kär i hela han och hans låtar men favoriten just idag är nog den

GODNATT



jag bara älskar bilden!
Man hittar massor skojj på den här datorn
eftersom man aldrig använder den haha :)



Godmorgon

Sitter på mammas jobb med en kopp jordgubbs te :) muums
Lite stolt jag är över mig själv att jag gick o la mig klockan 9 igårkväll. Det måste varit en världshändelse, jag kommer nog att bli historia tror jag. Men jag behövde det plus att jag inte hade någon dator som annars håller mig vaken hela nätterna. oj så skönt! Jag känner mig faktist rätt utvilad om jag ska vara ärlig men det är klart att man är trött såhär på morgonen, vem är inte lixom! Imorgon äree sovmorgon, vi börjar 12 hurra vad skönt. men vi slutar dock sent kanske vid 10 eller nått för det är a´la carte kväll och jag ska göra paprikasoppa till förrätt jäh! sågott

Nej nu ska jag snart till skolan :)
PussfrånTuss


någon som vill hångla?

Jag har köpt hångelte idag :) alltså det måste vara en av de godaste te sorterna.
Så nu är ni varm välkomna hem till mig på lite hångelte och hångel!


Åkte direkt till körskolan efter skolan. Jag lär nog få körkortet om några år med tanke på den där jävla teorin. ushushush hur ska detta gå. Dom gör frågorna hel konstiga så att alla svar ska se möjliga ut. Dom vill helt enkelt inte att vi ska ha körkort. haha nejdå jag får plugga sönder dag ut och dag in för nu vill jag fasiken ha körkort och det är med BASTA!

Jag har förresten lämnat in min dator idag snyft. Den hade massvis med streck i skärmen så tills på torsdag har jag fått en ny hoppas jag :) Saknar den lite redan faktist, för segt att sitta på stationära. Den laggar ihop vad tionde minut och det tar ungefär en kvart innan man får fram en bokstav haha. hurra




Nej nu ska jag fortsätta dricka vidare på mitt hångelte.
/tuss

Ledigledigledig

Finns det något skönare än att vara ledig måndagar tjohooo!

Hade varit skönt att sova lääänge idag men det bev det inget av för vid klockan 7 imorse var det dax för körlektion. Gick väl sådär, körde korsningar och inte vilka korsningar som helst utan krångliga korsningar! bläwä men Andreas tyckte jag var duktig iallafall men det var dock mycket att tänka på. Han tyckte jag skulle ta med mamma och åka st:persgatan 3 gånger upp och 3 gånger ner för att verkligen vara säker på det jag gör haha. Kul det kommer att se ut om någon ser mig åka fram och tillbaka haha. Bokade ny körlektion tills på onsdag wihuu.

Åkte en sväng till skolan efter körlektion för att lämna in våran inköpslista till projektarbetet som vi ska ha imorgon hmm. Allt fanns hemma som tur va men jag fick springa och leta upp allt och skriva namn på allt jag skulle ha så att det verkligen finns kvar till imorgon. Roligast var nog att håkan hittade oinplastad ost i kylen och blev fly förbannad! "vad är det för någon utvecklingsstörd som har lagt in det här" "jävla rövmongon" HAHA jagdör. ibland är han kul minsann, men bara ibland.

Tog mig en kaffe på pressbyrån som förövrigt var besk, sen tog jag bussen hem och ringde lite snällt sådär till farfi och frågade om skjuts med lite oskyldig och söt röst haha :) självklart kom han och hämtade mig så jag slapp gå i jävla snöoväder och blask! Och äntligen är jag hemma och ska fortsätta och njuta av min lediga dag. Kanske blir lite plugg och någon film plus tusen koppar te.

/tuss

Choklad!

Jag måste bara säga att jag älskar choklad.Choklad i alla dess former, jag är helt kär.
Jag kan inte sluta äta choklad jag är bara sugen på det konstant.
chokladchokladchokladchoklad

håller ni inte med mig? Om det  är något godis som jag inte klarar mig utan så är det choklad. Jag skulle kunna vara utan allt annat faktist, men bara om jag får choklad! Allt som har med choklad att göra kan man inte göra annat än att älska :) Så är det bara






















MUMS

Söndag

Söndag segaste dagen som finns, förstår inte ens varför den finns över huvudtaget. Finns aldrig något att göra, man är alltid rastlös och även om man gör något så blir det tråkigt iallafall hmm. Jag gillar inte söndagar. jag ska slänga söndagarna. Ge mig mer lördag istället! då blir jag kanonglad.
Helgerna går på tok för fort. visserligen har jag hunnit med rätt mycket både fredag och lördag men det går endå för fort, jag tycker att helgen borde vara en dag längre :) om jag skulle kunna ändra på det hade jag gjort de! men det går tyvärr inte. typiskt som nalle puh skulle sagt.

Igår åkte vi in en sväng till kulturkammarn iallafall för att kolla på Mårten, duktig mårten. Han var inte ett dugg nervös, bara gled runt lite sådär haha. Sjukt varmt inne vid scenen så vi höll på att dö. Efter mårtens spelning åkte vi till donken och dit kom philip, nån konstig och joel gånger 2. Sedan bestämde vi oss för att åka vidare till Mias lilla stuga för att dra lite pipa och ha mys :) Stugan var dock igenfrusen men det har väl aldrig skadat förut. Mia var snel och skjutsade hem mig sen.

nej nu blire väl att sitta o rulla tummarna tills träningen börjar.
Hejhopp

Lördag

God middag kära läsare! Om jag nu har några? hmm..

Seg jag har varit idag, jag har sovit hur länge som helst framför tvn. Säkert 3 timmar haha, sova till mtv funkar alltid ;) Men klockan springer iväg alldeles för fort känner jag, den är redan halv 4 och jag har inte gjort ett piss sen jag gick upp och det är trots allt lördag då man ska passa på att vara ledig och hitta på massvis med saker :) Men det är också skönt ibland att bara ligga och sova ut och inte behöva passa några tider alls.

Igår tog jag ponken och mia en tripp till vikbolandet för att hälsa på snygging emelie. Vi köpte med oss ingredienser till milkshake och massa chips :) Muuuums. vi fettade massvis och kollade på lets dance och pratade och myste massor..

Ikväll äre kulturkammarn för att kolla på Mårten när han sjunger. Får se om jag orkar ta mig in till stan idag eller inte. För nu ska jag iallafall ta och kolla på någon film för jag är rastlös som en liten hest!




Ingen utgång den är helgen inte! duktig tuws


Friday im in love

fredag hela veckan!
nej om det endå vore så bra. haha


Och nej friday im not in love.
Här sitter jag och fryser arslet av mig även när jag ligger under fetaste täcket i stan. Blir snart att åka till Emelie för att ha mys och dricka milkshake wuhuu hoppas det är varmare hos henne! haha annars dör jag i förtid.
Jag är pastakung nu förresten. Gjort pasta hela dagen lång i skolan, jag som trodde det skulle vara skitsvårt men det var ju super enkelt.


hejohå

Lång dag idag. Först skola med planering hela dagen som är såååå rastlöst. Sen åka efter skolan med mia till house of pain för att boka tatueringstid åt henne, sen åka till körskolan för att plugga, sen körlektion, sen till fia för att dricka kaffe och nu äntligen är jag hemma efter denna otroligt långa dag. Jag är helt slut!

Körlektionen gick sådär idag. Vi tränade på att backa runt hörn vilket jag var sådär på, jag har inte backat så mycket hemma förutom ut ifrån garaget haha så det behöver jag träna massvis på eftersom det kommer på uppkörningen. Jag var så himla trött också när jag körde och då har man dock inte det bästa tålamodet, iallafall inte jag! Så det fick gå för idag. Jag ska nog inte ta fler körlektioner så sent hädanefter för man vet att man är så seg då. Så på måndag har jag bokat min tredje lektion som kommer att vara klockan 7.00 haha. På måndag morgonen kan det vara lite kämpigt men det blir perfekt att åka med mamma in som börjar 7 och sedan åka hem och sova igen efter körningen :) Det är bara att hoppas på att man har lite bättre tålamod då. hehe

Nej nu ska jag ta mig något att äta och sen får det bli en dusch!
Pusspåer

Körlektion

Idag har jag kört min allra första körlektion och fytusan vad bra det gick! Körläraren var superstolt med mig och tyckte att jag verkligen kunde köra bil. Han sa att det inte kommer att behövas många lektioner alls, utan det enda som kommer att ta tid är isåfall teorin för när jag är klar med teorin så är jag redo för uppkörning tyckte han! Great tycker jag om det. Så imorgon beställde jag en tid kvart över 5, så jag tänkte sätta mig och plugga en stund vid datorerna på körskolan så att den där jävla teorin fastnar i huvet :) Hurra vad lycklig jag blir. Jag som trodde jag skulle vara supernervös och att allt skulle gå skit för att man var så nervös. Men ickesanicke det gick susen :) Hurra


Men nu är jag trött fast jag ska på träning
vi får se hur det går
Ha det bra

PussfrånTuss


Idag är jag lat!

Jag säger bara tacos tacos tacos tacos tacos!
Man vill bara ha tacos hela dan varje dag. Jag skulle kunna leva på tacos seriöst, för jävla gott.

Skolan idag var okej men seg som aldrig förr, höll på att dö av hunger på första lektionen. Jag förstår inte, hur mycket man än äter på frukosten så är man lika hungrig när man kommer till skolan iallafall? Vad händer, så är det aldrig om man äter frukost hemma på helgen typ. Man kan gå i flera timmar utan att ens vara sugen på något. Men i skolan dåja då svälter man till döds innan man ens har kommit till lunchen.  weeh
Vi hade starkvinsprovning på dryckes lektionen haha kul, vi fick glass och kladdkaka till. Ibland är hon snäll den där Boel, men bara ibland. haha

too bad att jag inte var ute och gick idag som jag hade lovat mig själv. men jag är helt slut i hela kroppen och mätt är jag också efter 78kilo tacos. jag vet, det är ingen bortförklaring men idag fick det vara det för jag är arg på min cykel! jävla cykel säger jag bara. jag slet av ringklockan kasta iväg den och sparka sen på cykeln. Men annars har det varit en helt okej dag. Körlektion imorgon då :) wish me good luck hhe

Pussfråntuss

semlor, semlor hela dan

Ny kurs som startade idag Konditori & dessert mumsfilibaba på allt man kommer att göra där, och fytusan så onyttigt! Mår dåligt av att bara tänka på alla godsaker vi kommer att tillverka. åhh. Vi var även för många i den kursen så att vi kommer inte att få plats i köket alla samtidigt, så vi blev indelade i två grupper vilket betyder att jag är ledig varje måndag fram till v.12 och fyfan vad skönt det ska bli. Måndagen som är värsta dagen på veckan. wähoo sovmorgon yesyesyes det kan ju inte bara bli bättre :) Jag hurrar
Men idag bakade vi semlor i stora lass. Mums på det förutom mandelmassan som är äckelpäckel.


Första träningen idag på hundrafemtioår kändes det som. Men det var kul att träffa alla igen och skönt att komma tillbaks till de vardagliga rutinerna nu haha. Jag känner mig så duktig nu, jag var ute och gick direkt efter träningen i 40minuter och ska försöka gå ut och gå varje dag när jag har tid. Det blir toppen!
Jag bokade även min första körlektion idag, åhhh att jag äntligen tog tag i det. Det var ju inte så svårt haha jag förstår inte varför jag inte har gjort det tidigare för, knäpp jag är. Men nu är det gjort och på onsdag ska jag köra! Så snart blire körkort minsann :) Jag är stolt över mig själv

men om man skulle ta och sova nu
Pussfråntuss


Lars Winnerbäck

Jag säger bara Lars winnerbäck
Han är och förblir min idol.

Kollade nyss på hans film Lars Winnerbäck med solen i ögonen. En film om han och hans liv, det mesta är inspelat från hans sommarturne med många underbara låtar från konserterna. Han är sjuk live alltså, finns inga ord för hur jävla bra han är. Han är favoriten helt klart. Jag har än så länge bara varit på 2 konserter med honom men fler ska det bli! om han så kommer ha fler, men det ska jag se till. Annars hyr jag in honom så att han enbart kan sitta och spela på sin gitarr och sjung för mig, det vore nått! Nej men jag tror inte att någon kan säga emot mig om att Lasse är betydligt bättre live faktist, det finns ont om bra artister live men Lars Winnerbäck är fanimej för bra. Jag äger flera live skivor och dom är så jävla bra så det finns inte. Jag blir kär i Lasse





Kul kväll må jag säga..

Jag lyckades övertala maria med lite hjälp av joel för att gå ut! Och tro det eller ej men det gorde vi och tjohooooo vad kul det blev. Inte för Marias del dock eftersom ALLAdrog till palace efter vi varit på hugos och hon blev kvar alldeles själv vilket jag inte fattade eftersom många stannade kvar från början på hugos. Åh ledsen blev hon och drog till donken istället utan mig :( snyft. Aja palace var det röj iallafall så jag sprang mellan palace och hugos hurra.

Förfest var det iallafall hos erik med mycket trevligt folk. Sen tog vi bussen ner till stan
Pusspå denna kväll för nu är jag nästan fattig :)




Utgång ikväll?

Jag är sugen som fan på att gå ut men alla dissar! vad är det här. Det är ju kalaskul om man är så många som möjligt annars tycker jag det kvittar. Inget fel på folket absolut inte uta det är bara det där att om man går ut några stycken så blir det så lamt på något sätt man lixom håller sig bara till varandra på något sätt. Wäh vad ska jag ta mig till?!

Jag går ut, jag går inte ut, jag går ut, jag går inte ut, JAG GÅR UT? weh
help me
Det är ju faktist rätt kul om jag tänker efter :)
haha
beslutsångest.
jag har dricka
jag har gratisbiljett
jag har partyhumöret
jag vet inte vad som saknas.

INGENTING



Knäckemacka utan tomat!

Sitter på mammas jobb nu med en kopp te och knäckemacka med skinka på! Det enda som saknas är tomat men det hade hon ingen :( jag bara älskar knäckemacka med tomat på... attans
orkade inte ta cykeln till bussen imorse haha lat jag är. Men visserligen vet jag inte ens om det finns någon luft i däcken eller om det funkar över huvudtaget. har inte rört den på 3 månader och den har stått ute i massor kyla. Stackars cykel, den är nog lite arg på mig hehee.
Andra skoladagen och det är redan fredag. kan det bli bättre?
Det är även utgång idag med och förfest hos erik som fyllde 18igår åhh grattis på han! Ikväll hoppas jag på att det blir kalaskuul :)

PussfrånTuss

First day in school

Första dagen i skolan på 3 månader. Känndes konstigt att åka buss till skolan, stoppa ner busskortet som man inte använt på 3 månader åka spårvagn vandra runt i skolan. Ja det var inte den roligaste första dagen vill jag lova. En hedag med genomgång om kött fisk och grönsaker som var totalt ointressant, speciellt första dagen. Sen skulle vi få laga mat men mitt provsvar från när jag var utomlands har inte kommit ännu så jag får fortfrande inte vistas i köket. Men det var skönt iallafall :) höhö får se om det har kommit imorgon istället, annars får jag väl sitta och glo på alla! hurra

Nej nu måste jag sätta fart med mitt körkort alltså. Jag skulle nog haft det för ett bra tag sen om jag bara tagit tag i det. Jävla mig, vad håller jag på med. nej imorgon får jag ta och ringa o boka min första körlektionen så jag får det där jävla kortet någon gång :) Så man slipper be om äckelskjuts varje gång man ska någonstans eller så man slipper gå i 15 minus vart man än ska!

Pusspåer för nu ska jag sova

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson är och förblir min favorit! Fasen vad snygg han är. Laddade ner hans film nyss och satt o kolla på. Jag dog av skratt och det är knappt man kan kolla så snygg han är. Alltså ge mig Björn gustavsson säger jag bara.



Palace

trettondagsafton var det igår minsann.
Vi bestämde oss för att gå till palace som typ var det enda öppna stället.
Åkte först på förfest hos fia och sedan blev det palace för tidigt enbart för att slippa kö och få gratis inträde.
Jag tror vi var först. Dyngdött var det. Men vi röjde såklart och tillslut ramlade det in mer och mer folk men jag tyckte endå att det var dött. Ingen dansade så själv fick man gå upp på dansgolvet. Men det var en mycket kul kväll tycker jag allt för vi har alltid jävlarns kul tillsammans jäh. Bara för det kommer det lite bilder
pusspåer


Snyggfia



palace



skål!


nej nu ska jag sova för imorgon ska jag åka skridskor. Tjohoo

Fräcka frökens

Helt plötsligt bara sådär åker vi in till stan på en fika med ponken elin, viktor, mårten joel och så jag! Fasen vad trevligt.. sånnt borde vi göra oftare. Synd dock att man bor så jävla långt ifrån stan och synd att man inte har något körkort så att man kan ta sig någonstans och synd då att man bor femton mil från närmsta busshållplats. Ibland skulle det sitta fint med en fin lägenhet mitt i stan. Ge mig!
Nej jag trivs bra i svärtinge faktist. Älskar mitt hus och älskar att bo här, men ibland är det svårt att låta bli att klaga. man blir nog aldrig nöjd även om man har det mesta. Så är det bara

Men iallafall efter många om och men så åkte vi till mårten för att spela spel som var mycket kul! det borde vi också göra oftare, bara umgås sådär för det tycker jag att vi gör på tok för lite, och jag tror inte jag är den enda som tycker det inte. Tror ponken och mårten försökte lura i mig att det spökade i hans hus. Jag tror dom inte! men dom såg lite seriösa ut men jag hoppas allt bara var på skoj annars tänker jag inte sätta min fot där igen iallafall.


nu ska jag sova
tjingtjing





















jag ser det snöar jag ser det snöar. det var väl roligt HURRA

Det snööööööar! Som jag har längtat efter det. Åh man kan säga att det är min första snö för iår. jag är lycklig som aldrig förr. Nu tänker jag köpa mig en pulka för jag älskar att åka pulka.

men nu ska jag faktist äta sen in till stan för att sola med tillan :)
hejdå

rastlös!

jag hatar att vara rastlös. jag har ingenting att göra och jag kommer inte iväg någonstans heller.
bläääääh nu kollar jag på mamma mia alldeles själv. För bra film! Men jag är för rastlös och då är allt tråkigt!
Kom och rädda mig.

Imorgon vill jag sola och så vill jag gå ut. Följ med mig vettja




















var är snön?

om det ska hålla på och vara så här kallt utan snö så går jag snart under. och vart är isen?! jag vill ha is så man kan åka skridskor för det är kul tjohoooo. Jag har nog inte använt mina skridskor på 3 år eftersom det inte har varit någon jävla is på jävla glan. hehe agressiv jag låter.

Vaknade av att joel ringde och väckte mig halv 10 och sa att det var party hos han. Så jag sprang in till han men inte var det party där heller. enbart kaffe och nikelodeon haha. Men det var ju trevligt.
Sen kom mickis billy och tillan så vi tog en tripp till stan för att köpa tobak till pipan för att sedan åka hem och sitta ute i 8 minusgrader och frysa arslet av oss. haha roligt var det minsann

hejochhå nu ska jag se camp rock yeah.


Grått nytt hår!

Jaha då var det 2009!
Mycket lyckad kväll igår trots allt. Det blev ju inte riktigt så som vi tänkt oss men det slutade ändå väldigt bra. Alla var på bra humör och det kunde inte bli bättre. Massor med raketer och ehm whiskeyprovning hamnade jag visst på hos grannen, mycket trevligt haha. Gillar dock inte whiskey men full blev jag minsann haha
KUL NYÅR



RSS 2.0