Take me to the place where you go, where nobody knows if it's night or day.

Sådärja! Äntligen klar med kattöron och katt tassar till både mig och Mia, fan vad pilligt det var. Vi kommer vara finast imorgon tror jag :)

Känner mig lite smått stressad nu faktist. Precis kommit ut från duschen, ska klä på mig och göra iordning mig sen bär det av till cirkusen för repitioner inför imorgon. Tyvärr kan jag inte se föreställningen som är ikväll för jag ska istället jobba. Jobbade även igår med och kom hem vid 1 inatt. Jag är dötrött! och idag lär det väl inte bli något vila av sig nejnej, repition, jobb, hem och sova och sen upp tidigt imorgon för uppträdanden typ hela dagen. Men kulkulkul! Ha en trevlig helg på er. PussfrånTuss

Jag ska vara katt!


International youth circus festival 2010

Jag är helt slut nu och det är nog dags att sova snart. Träningen förut gick superduper och jag antar att vi är redo för att uppträda på festival i helgen. Kommer bli askul och jag hoppas ni håller tummarna för oss och att vi går långt :) Kom och hejja på oss!



Hösten är vacker.

Tog en morgonpromenad i minusgrader och upptäckte att hösten är vacker. Iallafall när det är soligt :) Hösten brukar vara så grå och trist annars och det gillar nog ingen! Nu sitter jag iallafall och äter makaroner och köttbullar och ska snart bege mig in till stan för att möta upp Mia och Emelie för en fika hos Victor som har flyttat hemifrån. Hur trevligt låter inte det? :)

ciao

söndagsmusik

Johnossi – Summerbreeze
Alice Hagenbrant – Samson
Olle Hedberg – The Scientist
James Blunt – Stay The Night
Freelance Whales – Broken Horse
Ted Gärdestad – Så mycket bättre
Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen
Matt Beilis – Just The Way You Are - Bruno Mars (Acoustic Cover)


That's all they really want, Some fun

Fan vilken helg, jag är helnöjd!



Slask!

Har förberett allting för imorgon och det kommer bli såååå bra. Har besökt systemet, handlat allt till maten, förberett så mycket som jag kan till maten, lagt dricka på kylning och även gjort slask. Grymm jag är! Jag undrar om det var för att jag handlade så mycket eller om det var för att jag såg jätte ung ut som jag var tvungen att visa leg innan jag fick lägga upp drickan på rullbandet när jag var på systembolaget hmm, det var konstigt.

För er som inte vet vad slask är så ska jag berätta det för er! Det är en fryst drink som man gör en dag innan den ska drickas. Man blandar te, juice, socker & vodka och sedan in i frysen. Det blir ungefär som slush ice eller typ sorbet. Sen fyller man upp i botten på glas och fyller upp med sockerdricka. Ja jävlar vad gott det är och det blir välkomsdrinken imorgon :) Tjoho

101021

Äntligen lite fint väder idag men 1 minusgrad, stack ut nosen förut när jag släppte ut katten och jisses vad kallt det är. Stannar nog inne ett tag till och dricker kaffe och ser på barskolan. Har ni sett det? Jag vill med gå barskola. Det har alltid varit en dröm för mig och jag har faktist haft möjligheten till det, men har man gjort det nääe!




If it makes you happy It can't be that bad

Inväntar träningen nu, det enda possitiva med veckorna känner jag :) Även om vi inte gör så mycket på träningarna så är det alltid nått. Man slipper sitta hemma och glo som man gör alla dom andra timmarna i veckan. Ikväll är det nummerträning som står på schemat och det är inte långt kvar tills vi ska uppträd på cirkusfestivalen som håller hus i norrköping nästa helg! Ska bli kul, men det är ju alltid roligare att åka bort från sverige när det är festivaler.

Bjuder på lite bilder från när vi var i Riga i Januari -10








Tisdag

Ge mig helg helg helg helg! Jag vill ha fredag nu men hur långt är det inte kvar då? döör. Fan så tråkigt man ska ha det hela tiden, finns ingenting att göra och jag är fast ute på landet. great. Testade att se på en asbra film och till och med det var tråkigt och jag har kommit fram till att ingenting är roligt när man har tråkigt.

Förövrigt så ska jag nog åka in till stan med mamma sen och checka in ny mobiltelefon :) Jag får byta ut min gamla fuktskadade halvt trasiga mobil som jag inte ens använder. Kuuuuul!
PUSS

Hands up in the air like we don't care


Ha en trevlig lördag, för det ska jag ha!


Godmorgon?

Jag är så himla duktig på morgonen känner jag. Lyckas snooza i två timmar innan jag går upp. Alltså även om jag är ledig så vill jag gå upp tidigt för att få ut något av dagen, vilket jag inte får iallafall men ändå. Ställde in väckarklockan på nio och istället för att gå upp då så ligger jag och blir väckt var tionde minut i två timmar? Hur normalt är det. Antingen stänger man av väckarklockan och sover eller så går man upp, men näe det gör inte jag.

Förövrigt så är det helg nu och jag är ledig och jag vill gå på Johnossi ikväll. Tur att någon vill gå med mig :( buh

hahha


hey ho lets go!


Ullared

Sammanfattning av ullred. För mycket folk och för billigt. Så billigt att vi första shoppingdagen knappt fick plats med våra grejer i bilen. Andra dagen köpte vi nästan lika mycket så jag fick jag hoppa på allt för det skulle få plats typ. Men det var jättetrevligt och mysigt med övernattning så att man slipper åka dit tidigt på morgonen och sen sitta i bilen på kvällen hem igen. Sist vi gjorde det så höll jag ju på att somna när jag körde både på ditvägen och hemvägen haha.

Vägen hem igår var en aning galen. Vi åker igenom jönköping och mitt framför oss inträffar världens jävla krock där en lastbil kör in i en bil på bakdelen när han ska byta fil så att bilen snurrar runt på vägen och stutsar mellan mitträcket och lastbilen och sedan flyger ut i diket. Vi var precis bakom när jag ser att lastbilen ska byta fil och bara skriker vad fan gör han, för jag såg ju att om han svänger nu så kör han in  i bilen och sen pang. Vi bara skrek alla i bilen typ och fick ringa ambulans och ja det var läskigt och vi var alla helt skakis ett bra tag efteråt. Tänk om man hade åkt några sekunder tidigare då hade det varit vi. Jag undrar vad som hände med som stackarna.


söndag

Fan vilken kväll vi hade igår jag och Mia! Sjukt bra och sjukt behövligt. Slutade jobbet lite senare än väntat så vi kom inte ut allt för tidigt plus att det var årets kö typ. Men det vare fan värt för jävlar var roligt vi hade det. Vid halv 5 iallafall ramlade vi in i mias lägenhet fulla som kastruller såklart, åt en pizza och däckade ashårt haha. Idag mådde vi ju mindre bra. Sov framför tvn till 2 typ, åt pannkakor, drog hem till mig och åt lasagne, kollade på film, svullade chips och nu sova. För att imorgon ska jag Mamma, Tillan och farmor till ullared och shoppa. Vi ska stanna där tills tisdag :) Ska bli himla trevligt. 

Natti!

friday.

Sitter och fryser i väntan på att Ickapicka och stötenvänner ska hem från krogen, lär dock dröja ett bra tag till.. Det här är den största anledningen till att INTE vara nykter en fredag eller lördag :)



If you're for real and not pretend then I guess you can hang with me.

En heldag ensam i linköping var inte så tokigt som jag trodde att det skulle vara, det var faktist riktigt skönt. Besöket hos käkkirurgen gick bra men vad jag vet nu och har bestämt mig efter besöket där så blir det nog ingen käk operation än på ett tag iallafall. Det lät för stort och jag vågar inte ge mig in på något sådant nu och jag anser inte att jag har något stort problem av detta i nuläget. Eftersom jag redan var i linköping så kunde jag inte undvika att gå en sväng på ikanohuset, hittade lite fint att ta med mig hemfaktist! Men nu är jag trött efter en heldag i linköping och en helkväll på jobbet. Resten av helgen blir det också jobb men på lördag ska jag se till att sluta tidigt och gå ut för Mia har tvingat mig :) Egentligen tvingade hon mig inte, jag följer med frivilligt.



What's the point of doing anything?

Hela dagen igår spenderade jag uppe på Rosendal där vi eldade baljan tills kvällen. Åkte in till systembolaget och köpte med oss god öl och cider och sen hem och vänta tills det blev mörkt. Vid 7 ungefär var det 38grader och vi kunde hoppa i och där vi även stannade fram tills klockan blev 11 typ. Jag lovar att vi såg ut som två russin efter fyra timmars badande. Men hur mysigt som helst var det!!

Förbereder mig lite för att åka till linköping imorgon alldeles ensam där jag ska besöka käkkliniken. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på och det är precis vad jag ska ta reda på imorgon. Jag vill fixa mina käkar men ändå inte. Jag kan inte ta egna beslut och verkligen inte om det är ett beslut om något som inte ska ske på en gång. Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken..!

Nu ska jag sova för imorgon är det upp tidigt som gället. Tio ska jag vara i linköping :)
Natti

I rymden finns inga känslor


Did you give the world some love today?

Av någon konstig anledning så känner jag mig jättebakis och vad jag vet så drack jag inte en gnutta alkohol igår även om jag hade velat. Var endast på kalas där det bjöds på supergod mat och sen direkt till jobbet efter och slutade vid 1 inatt. Det var ganska så händelserikt att jobba igår faktist och det var bland annat en som höll på och dö just när jag var i närheten också. Han satt i halsen och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Hans flickvän började slå han i ryggen och sedan skriker hela restaurangen typ heinrich manöver och till slut fick han upp det men herregud vad det var läskigt.

Söndag idag iallafall och jag tror att jag ska ha mys med Maria holm, det var allt för länge sen! :) Hoppas ni har en fin söndag allihopa.

Vem är måtta?

Gårdagen var fin, men måtta var inte bjuden va? Såg han aldrig iallafall
Hade varit kul men party idag med men nä jag ska på kalas nu och sen avslutar jag dagen med lite jobb.
PUSS!


00:21

Hallå!
Tillan och jag drog ett gympapass förut i vrinnevipark, bara testa på sådär. Det var hon, jag och ett gäng pensionärer men roligt och jobbigt var det minsann. Tror inte att jag kommer kunna röra mig imorgon men det återstår att se.. Ska ju inte göra något viktigt imorgon förutom att det är dyngparty och jag ska sitta i ett hörn och dricka ööl. Jag är laddad och jag har köpt upp halva systembolaget idag :) Hoppas på en asbra hemmafest, länge sen sist!



världens finaste katt.


RSS 2.0