Tjoho

Älska vädret, älska gårdagen! Hur bra som helst. Avlider i solen gör man och snygga sommarben har jag nu med skrapsår på knäskålarna från igår. haha! Galet bra och galet mycket dans. Dans på borden på deli och ös på både palace och otten, kunde inte blivit bättre. Jag hade bajsakul :) Det bästa av allt var nog när I love rock´n roll kom på stora dansgolvet. Alltså jag bara älskar den låten sjukt mycket.




Laddar inför en hejdundrandes kväll!

Okej okej kej kej
Ta å titta på mej mej mej
KOLLA KOLLA ATT!

Jag laddar upp inför en hejdundrandes kväll tillsammans med mina kära klasskamrater! Kommer bli grymt roligt med middag på palace och sedan vidare till otten skulle jag kunna tro. Vi har bjudit med oss våran kära mentor som vi hade tänkt att supa under bordet.
Får se hur det blir... :) haha

Fattig men glad endå!

Marknadsafton på stan idag. Alla är så jävla hetsiga, förstår inte. River och sliter i allt dom får tag i, hur orkar man ens? Haha. Jag köpte mig massor fint idag och jag blev jätte fattig :) Men jag är nöjd med mina köp så äsch jag kunde inte lagt pengarna på någonting bättre tror jag inte. Det fick bli svarta gladiatorsandalder som jag har letat efter överallt och äntligen hittade jag dom, så himlans lycklig är jag. Dom är bajsa skita snygga, nästan så att man blir kär! Jag köpte mig även en blå tunika med som var superfin och enkel. Ett smalt svart skärp fick det också bli. På vero moda hittade jag en jätte bajsa snygg klänning som inte alls är min stil men den var så himla fin och den tänker jag ha på avslutningsmiddagen/mösspåtagningen nästa vecka, det kommer bli kanonsnyggt! hoppasjag..

Men ja, lycklig är jag trots att jag är fattig! Och imorgon blir det middag på palace med klassen! Trevligttrevligt förutom att jag har beslutsångest över vad jag ska ha på mig.. Hoppas det blir fint väder och varmt imorgonkväll så att man kan ha något somrigt, Då blir jag lycklig

Förövrigt så är det min sista kökslektion imorgon och ja, då ska jag vara busig! För det får man

Men nu ska jag fortsätta läsa i första Twilight boken som jag har fått låna av den där miapia! Jag har inte kommit så långt för jag är ingen turboläsare som hon minsann. För mig tar det minst ett år att läsa ut en bok :)






Hejhoppsnopp!

Ledig

Eftersom jag var ledig idag så bestämde jag mig igårkväll att jag skulle sätta väckarklockan idag för att göra lite nytta och inte sova bort hela dagen. Vaknade jag av väckarklockan då? Nej, gjorde jag någon nytta? nej :) det går bra det här haha. Suttit och glott framför datorn hela dagen, det är storm ute. Jag som hade hoppats på sol så att man kunde bli lite brun såhär till studenten. Men inte det! Det får bli solarium istället jappijapp.






Jag stannar gärna för alltid, om jag får
och om du bara ber mig snällt,
björn rosenström - brunnsparken

Goddagens!

Rostad macka med pärssons tunna skivor skinka, det är grejjer det!

Onödig men endå himlans bra dag idag. Började dagen med att lyssna på eu parti debatt typ och det var väldigt jobbigt att hålla ögonen öppna kan jag lova. 2 timmar minst satt vi och lyssnade och jag dog. Gick ut 10 minuter tidigare för att flytta på min bil eftersom parkeringstiden gick ut då, så när jag kommer ut så ser jag att jag har kvar samma parkeringsbiljett som jag använde igår. Jag hade alltså glömt att byta ut den mot den nya jag hade fixat idag, så den låg lite fint där i bilen helt orörd haha. Så jag hade alltså stått på en ogiltig parkeringsbiljett i 2 och en halvtimma! Det kallar jag tur.

På bartekniken idag så¨gick vi till lidl, köpte mängder av glass och bullar, satte på kaffe och satte oss i solen och njöt! underbart

Nu ska jag till cirkusen och imorgon är jag ledig!
och bara för att jag är ledig så ska det bli jävlarns varmt med regn men ingen sol! perfa


PUSS

shame on me.

Vad dålig jag är på det här, bloggandet alltså! Det har varit en period nu när jag inte har orkat ett dugg. Eller jo det har jag iofs men jag har inte orkat skriva blogg. När man har tråkigt så är det tråkigt att skriva blogg så att jag har helt enkelt struntat i det, men det får det bli ändring på :)

Jag kan ju börja med att meddela er om att jag idag den 24e Maj 2009 gjorde förhoppningsvis min absolut sista uppsats ever! Det är något att komma ihåg, det är viktigt det här, mycket viktigt så lägg det på erat minne att jusst denna dagen är en väldigt bra dag så nu vet ni det. tjoho Förövrigt så har jag inte gjort så mycket mer än att lägga ner hela min dag på den här uppsatsen. Duktig är jag och börjar på den idag när den skulle påbörjats för några månader sen sådär. Man kan undra sig vad jag har sysslat med på lektionerna.... Men ja jag har läst om Jehovas Vittnen sen klockan 10 imorse och jag är helt förstörd haha. herregud vilka människor det finns, dom är ju helt konstiga och vilket levnadssätt ush.

Men ja imorgon lämnar jag in min kära dator som jag förhoppningsvis snart får tillbaks och då är den min bara min!

Förövrigt så vet jag inte vart jag ska ta vägen med tanke på att jag har sett det sista avsnittet av one tree hill. Men inte nog med det utan tydligen så är det en säsong 7 påväg vilket jag hoppas är sannt. Helt sjukt bra serie så att det inte är sannt. En vacker dag hoppas jag att jag får tillräckligt med pengar till att köpa alla säsonger och bara se om å om igen för sanningen är den att så bra är det, det är så bra så att jag inte bara skulle kunna se om det en gång utan ungefär hundra gånger minst!



Alltså!!!!!!!!

Man ska aldrig förvänta sig något av någon.

Jag är trött på allt, och alla.
och nu har jag ingenting mer att säga.

Tack för mig!


För bra för att vara sannt

Man kan ju inte annat än att älska våran skola med deras underbart bra information om saker och ting. Det är ju tur att man har klasskamrater också som säger något. Men nej det går ju inte :) Jag bara älskart

Så gott folk! Imorgon går jag i skolan från 8:00-21:00 tydligen. Ska bli trevligt
or  not

Tack

Jajemen!

Genrepet idag gick väl hyffsat, eller ja genrep är som genrep brukar vara. Allmänt krångliga och ingen vet vart man ska i princip det är ungefär vad det går ut på. Suttit och frysit arslet av mig i cirkus tältet i 4 timmar, det gillar vi!

Åhhh söta mina små barn var, jätte duktiga och jätte fina dräkter. stolt! haha

Nej nu ska jag sova och tagga inför årets första tältföreställning imorgon! Hurray.

Goodnight



Förövrigt så längtar jag tills studenten!

Jag har inte tid

Jag har inte tid med någonting, känner mig stressad för allting. Hur mycket som helst på en gång just nu i skolan och samtidigt ska jag kunna sköta både jobb och träning. Det krävdes visst lite mer att vara tränare än vad jag visste. Det är inte bara att gå dit och träna barnen och sen gå hem. Det är så mycket runtom som jag blir hur uppstressad av som helst. Jag har helt enkelt inte tid, jag har inte ens tid att sitta här just nu och endå gör jag det. Barnen måste få sina dräkter, det måste planeras inför numret, träningarna, skriva mejl, ringa föräldrarna så fort det är något. Med tanke på att barnen är så pass små så kan man inte bara säga något till dom och förvänta sig att dom ska komma ihåg det och säga till föräldrarna. Utan det går in på ena sidan och ut i andra helt enkelt, så det måste skrivas lappar och mejl och ringas o hejohå. Inte bara det heller utan om en månad är det studenten och allt i skolan ska bli klart inom ca. 2 veckor ungefär. Jag har inte ens börjat på min rapportskrivning till projektarbetet som ska vara klar om 2 veckor. jag vet inte ens hur man börjar och jag kan heller inte skriva i skolan, det funkar inte! Och när man väl sätter sig och ska göra något vettigt hemma så hamnar man här istället. Och när ska jag ha tid att göra allting då. Träning idag, träning imorrn genrep torsdag, uppträdande fredag, lördag, söndag sen vet jag inte om det är träning måndag och onsdag men sen är det uppträdande igen hela helgen efter. jag avlider

Det är ju det här man har längtat efter också, att uppträda i cirkustältet! Det är kalaskul men det är klart att det ska vara nu när man har som mest i skolan och har egentligen ingen tid alls. Jag vill vara hemma imorgon, plugga istället! Känns som om man endå inte gör något vettigt i skolan nu. Jag behöver vara hemma, få ordning på allt. Har inte ens börjat sy mina dräkter som ska vara klara på Torsdag till genrepet. Duktig är jag. Ingen studentklänning har jag heller. Jomenvisst


Nej om man skulle gå och dö ett tag då. hejs
eller nej det har jag nog inte tid med, jag måste åka och träna. såhäääääääääär kul




Chitty chitty bang bang, go go do your thing

Vilken helg det har varit! Fler sånna tack.
Valborg i torsdags, galen kväll med massvis av folk supertrevligt. Fredags Var det grillkväll hos Joel med massvis av folk, vi drack lite, spelade kubb och grillade så det var himlans trevligt förutom att jag hade världens jobbigaste huvudvärk. Jag är aldrig bakis på morgonen utan den kommer på kvällen dagen efter istället. skumt är det.

Sen igår fyllde Ickapicka lurv 20år och det var en hejdundrandes fest, hur kul som helst! Massor av folk, gamla och nya som man inte har träffat på år och dar! Synd tycker jag med tanke på hur ofta man umgicks förr. Men det ska det bli ändring på får man hoppas :)



JAJJEMEN

RSS 2.0