It's a matter of time before we all run out.

Idag hade jag tänkt gå upp tidigt och få lite gjort men jag kände att jag förtjänade en sovmorgon, är fortfarande trött efter påskhelgen. Glodde på lite true blood när jag vaknade, tog en löprunda som förövrigt gick superbra, tog en dusch och nu står min allra första broccolipaj i ugnen och det luktar supergott! Hoppas bara att den är så god som det luktar haha. Vid fem börjar jag jobbet och missar tyvärr cirkusen idag som känns rätt så viktig, cirkusuppträdanden närmar sig med stormsteg.
Herregud så fort tiden går!

what goes around comes around , you'll see

Påsken försvann lika fort som den kom men det gör inget för jag är helnöjd med den iallafall. Jobbade hela veckan, gick ut efter jobbet i fredags med miapia, såg Kalle Baah & governor andy och hade det hur trevligt som helst. Lördag bjöds det på party, grillade och drack goda drinkar, bada balja och gick på krogen igen med miapia och lika trevligt denna gång. Söndagen bjöd på påskmat följt av grillkväll med trevligt folk och så lite öl på det med. Avslutade ledigheten idag tillsammans med miapia och emelie med glass och kaffe i parken! tjohej




April 18, 2011

Hängde inte riktigt med men kom sommaren idag or what? Invigde helgen igår med gott att dricka, grillning, rappa kalja och ja, en heltrevlig kväll hemma hos Odd helt enkelt. Jobbar man fredag lördag så får man faktist låtsas att det är lördag på söndagen istället för så är det bara! Mia och jag blev kvar där över natten och idag stekte vi hela morgonen med saft i solen och när jag kom hem somnade jag i solen direkt och vaknade inte förns pappa kommit hem. Har sedan dess grillat, lackat våra nya utemöbler, fått tusen myggbett & tagit mig en löprunda. Är hur nöjd som helst och laddar om för en ny jobb vecka, påsklov är bara för mesar.

 


Tog världens finaste bild förut vid solnedgången, man kanske skulle inverstera i en systemkamera? Jag gillar ju att fota!


strawberrrrrrries

Jordgubbar till frukost namnamnam
Borde egentligen bara få existera på sommaren men vafan jag kan inte hålla mig


hemmafru?

Springer runt här hemma och leker hemmafru, jag skulle inte ha några problem alls med att vara hemmafru resten av livet. Städar, diskar, tvättar, hänger tvätt utomhus och plockar lite. Förtjänar snart en kopp kaffe i solen även om jag egentligen velat ha en stor glass på halvars.



an eye for an eye makes the whole world blind

Vaknade med tuppen idag kan man säga, om inte innan. Jag vaknade halv sex och var vrålhungrig och hur pigg som helst så det var bara att gå upp och äta fil och flingor och sen somna framför ett och ett halvt avsnitt av true blood och sen sova tills nu, konstigt bara. Har precis satt på en kanna kaffe och känner att det enda jag vill göra är att ligga framför tvn hela dagen. Ska försöka hinna med lite powerwalk sen såklart! Träning med ikväll om jag inte åker på att jobba :) Sen jobba tors, fre & lörd och leka lördag på söndag tjoho.

Jag vill beställa peace & love nunununu!



what to do?


MEZE

Det var nästan girls night out igår, iallafall tills vi kom till hugos. Jag, Mia & Fia började kvällen hemma hos Fia med lite vin och tjejsnack, sedan åkte vi vidare till meze för att käka och det var väldigt speciell mat men hur gott som helst. Vi beställde tio små rätter med grillmix och vi åt inte ens upp hälften. Efter meze blev det en skön kväll på hugos :)






 

SUBTOPIA

Har spenderat helgen i Stockholm eller förorten Alby. Har vart hur trevligt som helst med uppträdande både lördag & söndag och även träning i cirkus cirkörs lokaler. Det var lite skillnad på deras lokaler och våra om man säger så.. Båda uppträdanden gick iallafall superduper så nu taggar vi om till Tyska torget! Ikväll är det träning också och jag hoppas vi ska rota runt i cirkusförrådet efter nya saltokläder, dom vi har nu ser ut som en blandning mellan en sackosäck och en pyjamas :) 



Ulrik Munther

Hur skön röst?
Tänkte om jag kanske skulle gifta mig med han eller något sådant.





RSS 2.0