I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too.

Jag tycker verkligen att jag förtjänar några koppar kaffe nu efter en långpromenad runt udden och en lång varm dusch. Det var länge sen jag var ute och promenerade känner jag och det är jävligt synd när det är så himla skönt och när man bor så fint. Stötte på massor av söta får. Någon som vill hjälpa mig och kidnappa ett stort vitt lurvigt får? Fan vad dom var söta haha, jag stod säkert där i tio minuter och gosa med dom! :)


Måndag

Godmorgon, eller godmiddag kanske man ska säga.
Sitter och äter frukost bestående av kaffe, knäckemacka och asgod juice! Fan vad skönt det var att sova idag eller ja det är väl alltid skönt att sova. Hade helst av allt velat ligga kvar en stund till men det gjorde jag inte.

Jag undrar vad dagen har att erbjuda.. Jag vill till stan och shoppa för mina födelsedagspengar, det nästan kliar i fingrarna haha! Förresten så kommer jag nog att vara utan dator i några dagar. Mamma har flytt till skolan i jönköping med min dator som egentligen är hennes även fast det bara är jag som använder den. Så just nu har jag snott Ickapickas dator och får hon reda på det dödar hon nog mig :) Fan vad ointressant. pussochhej!

KALASDAGS

 


23:53

Är så himla trött men ändå sitter jag vaken? Brukar oftast vara så.. Lyckas alltid fastna vid facebook av någon anledning och jag tror inte jag är ensam om det. Kom hem från jobbet för en lite stund sen och jag förstår inte riktigt vad det var för något speciellt idag men ändå var det lika fullt som det brukar vara när det är lönehelg men det är inte förns imorgon ju. Gick iallafall bra och jag ska hoppa in och jobba imorgon med då det lär vara ännu mer galet än idag.

Förresten så klarade jag mig igenom arbetsintervjun förut levande och det kändes bra förutom att jag har sånna jävla problem med att ta så drastiska beslut helt plötsligt om man nu skulle få jobbet. Ena stunden skulle jag kunna döda för ett heltids jobb och i andra stunden så är jag hur kräsen som helst. Jag har nog lite svårt att våga här i livet. Det känns så stort och farligt.


Helt vanlig onsdag.

Jag känner att jag sviker mina trogna läsare lite med min dåliga uppdatering haha! Jag får väl helt enkelt ta mig mer tid till att skriva blogg även fast jag inte hinner med det i mitt upptagna liv.. Hmm, nu ljög jag ganska så mycket. Många undrar nog vad mina dagar består av och jag vet inte riktigt det heller. Det enda jag vet är att jag klarar mig igenom dom ganska så bra iallafall. Jag hoppas såklart att jag blir av med denna arbetslösheten snart även om jag har ett extrajobb så är det inte alls mycket pengar. Imorse så ringde det något konstigt nummer och jag som har sökt så mycket jobb på senaste tiden kommer ju knappt ihåg vad man har sökt ju men det var iallafall från ett försäljningsjobb dom ringde och hon jag pratade med var jätte trevlig. Så att imorgon ska jag på arbetsintervju och önska mig all lycka i världen! :)



helst av allt vill jag fly landet, och bosätta mig i typ Turkiet.


Party like a rockstar?

Precis som rubriken lyder, ikväll är det party som står på schemat och jag är taggad till tusen! Roligast var ändå när Mia fick köpa ut till mig idag, det känns sådär lagom kul när det endast är två dagar kvar tills jag fyller systembolaget haha.


Ett jobb tack


Dör


We can dance until we die.

Asbra utgång och händelserik hemgång. Lördags alltså


Hellre en burk i fläkten än en turk i släkten

Det lutar mot utgång idag, Jajajajajaj! Hoppas på att få sluta tidigt för igår kom jag hem hur sent som helst.

Hejs!

Det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats.


HÖST

Det blev ett mysigt avslut på denna torsdag iallafall på fräcka frökens med emelie och mia och en chailatte. Jävlar vad gott och jävlar vad ont jag fick i magen. Mia undrar lite varför jag fortsätter dricka mjölk när jag vet att jag inte tål det och ärligt talat så vet jag inte det själv ens en gång.. Efter några timmars prat och en parkeringsböter senare så tog jag bussen hem till kära svärtinge. Jag ska definitivt köpa mig en höstjacka imorgon för nu är det höst kan jag lova, man fryser ju ihjäl utomhus.

Nog om mig
bye!

Time för träning!

Jag är redo för första träningen på jag vet inte hur länge. Egentligen började träningarna förra veckan då jag var i turkiet och levde loppan och förhoppningsvis så missade jag inte så mycket. Men jag är taggad och efter träning blir det utomhus bubbel, perfekt!

fryser

Sverige är kallt om man jämför med turkiet. Igår morse befann vi oss i turkiet med ca. 35 grader i skuggan och idag när jag vaknar upp är det 13 grader? Inte konstigt att jag går runt och fryser hela tiden. Har gått runt med fleecetröja och yllesockar hela dagen och druckigt tusen koppar kaffe. Drack endast två koppar kaffe under hela min vecka i turkiet. Jag som dricker minst 4 koppar om dagen typ. För första gången på jag vet inte hur länge så var vårt kaffe här hemma gott men det kommer inte att vara länge till...


Borta bra men hemma bäst?

Hell no. Jag hade gärna stannat en vecka till minst om det inte vore för min dundersköna säng hemma och mamma såklart. Turkiet var så jävla bra, ni anar inte. Stekt i solen hela dagen lång, badat, druckit öl och goda drinkar, ätit gott och bara haft det helt underbart. Jag lovar att det inte är sista gången jag åker dit. En tatuering fick vi förresten med oss hem också, vågat och roligt och bra blev det!
Är helnöjd med hela resan :)


RSS 2.0