Kyckling, ris & currysås

Vilken mästerkock jag är. Kyckling ris och currysås stog serverat på bordet när pappa kom hem förut. Han tyckte att det var super gott och jag blev hur glad som helst med tanke på att jag egentligen är sämst på att laga mat, eller inte sämst men jag tycker inte att jag är sådär jättebra för att ha gått 3 år inom hotell&restaurang utbilning. Men lite stolt är jag över mig själv nu iallafall :)

Snart ska jag ta mig en lång och skön dusch och sedan bär det av hem till mariaholm där vi ska dränka oss i kaffe! Känner mig snäll idag så kanske köper med mig någott gott fikabröd med.

bye.

Jag tror att det är höst nu.

Fasiken vad kallt det ska vara. Det ser faktist varm och skönt ut när man kollar ut genom fönstret men det är det icke. Jag sitter tillochmed med mössa inomhus nu och dricker te supermysigt. Det är nog höst nu kan jag tänka mig.


Kommer en nyinspelad A Nightmare on elm street förresten, lite läskigt bra den ser ut jag längtar



sämsta jag

kanske dags att vända tillbaks dygnen. Klockan är snart 1 och jag är inte ett dugg trött

Ger det ett försök
Natt.

Hungrigast i världen.

Jag svälter snart nästan. Det är vid ett sånnt här tillfälle man bara önskar att man blev bjuden på tacos av någon, alltså jävlar vad gott. Hoppas mamma och pappa kommer hem snart så att vi kan göra mat nån gång.

Såg på film nyss med joel och drack kaffe och åt negerbollar! Tur att inte halva tiden av filmen laggade bara. hmm men lite rolig var den iallafall




Måndagar är alltid sega!

Segaste dagen på länge var nog just precis idag. Kollade iofs på en rolig film förut med ickapicka The proposal. Har velat se den länge nu och den var bra faktist men hade nog trott att den skulle vara lite bättre men söt var den. Efter det somnade jag typ i ickas säng med romeo liggandes på mitt huvud i nån timma tror jag. Romeo är kåt på hår för när han väl ligger och sover vid håret så får man inte röra sig eller flytta på huvet för antingen skriker han eller så hugger han tag runt huvet med klorna. Galen katt det där!

Snart bär det av till nya cirkuslokalen där vi ska måla och städa kan jag tänka mig så det blir nog bra. Känner att jag börjar få lite ont i halsen igen, bästa immunförsvaret! Säger som joel sa "du skulle lika gärna kunna få pesten med det där immunförsvaret" Tacktack :) Det värmde haha.

Nu ska jag dricka kaffe, älskade kaffe!


roooomeo!


hejohå!

Har varit och hjälp till att flytta till cirkusens nya lokal. Området plus våran nya lokal påminner lite som auschwitz faktist med höga staket och tegelbyggnader överallt och det ser så dött ut på något sätt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om lokalen faktist om jag ska vara riktigt ärlig, men jag hoppas och tror på att det kommer att bli någonting bra om alla bara hjälper till lite. Tydligen så är inte träningen inställd den här veckan vilken jag tycker är ett jätte dåligt val. Det finns absolut ingenstans att vara för att ingenting är färdigt, jovisst övervåningen där det knappt får plats att träna en grupp i taget, där ska vi helt plötsligt träna alla grupper på en och samma gång imorgon haha. Hell no! Vi kom på bästa iden att hela olana ska städa och måla på träningstiden istället. kalasbra! Då lär ju alla vara där också.

Men nu kom icka och romeo så jag ska mysa med dom. Top model och ensam mamma söker sen med! Kvällen är räddad.

Förresten så har jag fått jobb, kalasglad är jag. Ska jobba på Ladies Night på lördag och sen har jag fått exttrajobb på Mauritz Berg slott :) Kan inte bli bättre


Godmorgon

Goddagens, här ligger jag under täcket och har typ nyss vaknat. Somnade vid 5 imorse ungefär men tanke på att matte, tillan och joel var här och vi kollade på tusen filmer igår, eller ja nästan 3 stycken och jag halvsov nog till alla haha så det var nog därför jag inte var så trött när jag väl skulle sova. Hämtade mamma och pappa vid 3 ungefär utanför wasa fulla som kastruller. Haha och var även chaufför till farmor och farfar med. Det var ju tur att man kunde komma fram i stan, på tok för myket folk överallt. Men som sagt att dåligt samvete får jag definitivt inte av att ligga kvar under täcket för när jag kollar ut genom fönstret så känns det bara som att jag vill ligga kvar här hela dagen. Men om det inte skulle vara så att jag var på tok för sugen på kaffe och macka så hade jag nog legat kvar ett bra tag till men jag är kalashungrig så att jag ska nog gå upp och fixa lite kaffe och mackapacka! Mumsigt.

Var ute i fredags förresten otten fick det bli och vi fick än en gång användning för gratisbiljetterna kanonbra. Men egentligen så har jag kommit fram till att om man ska in på gratisbiljetter innan 12 så betyder det att då måste du köpa en extra öl när man kommer in och då förlorar man ju endå på det. Tänk om man skulle gå in vid 1, då har man ju hunnit dricka mer hemma och slipper slösa mer pengar på krogen och istället betalar inträdet. Fan vad jag är smart, på tok för smart för allt och alla! Men ja vi var på förfest i åby hemma hos matte och vilken tur att han inte bor i sista huset i åby då typ så att man fick vandra i pumps 7 mil. Nej inte riktigt 7 mil men det kändes nog som det.

Kom på hur sugen jag blev på kaffe nu och när jag tänker efter så drack jag inte något kaffe alls igår. Kan bero på att matte hällde i 9 mått för mycket kaffe typ. haha

bye.

I´ts friday!

Äntligen fredag och jag bara älskar fredagar, bästa dagen på hela veckan! Ikväll är det utgång och med tanke på att det är lönehelg så lär det vara hur mycket folk som helst så det kommer att bli kalaskul. Har dock ännu inte hittat någon förfest men det ordnar sig alltid. Gratisbiljetter har jag också glömt att hämta men som alltid så hinner vi aldrig in före 12 iallafall haha så att jag tycker det känns lite onödigt att stå och köa innan tolv då det är som mest kö istället för att komma någon halvtimma senare då det inte är någon kö alls. Så värt! Vi tror alltid att vi ska komma in på fribiljetterna och står hellre i kö en timma och blir nyktra. ovärt! haha

Men hela morgonen nu har jag varit superduktig och städat köket och plockat ur och in i diskmaskinen, hängt tvätt och även vikt nytvättad tvätt så jag har haft fullt upp och inte hunnit med någon frukost. Så nu väntar jag bara på att kaffet ska bli klart så att jag kan äta min frukost!

bye.

idolidolidolidolidolidol

Jag kollar på idol och jag gillar faktist idol, jag vill med kunna sjunga bra och vara med idol det skulle vara så coolt. Jag har alltid velat sjunga bra det skulle vara så himla kul. Iofs så låter det ganska så bra när man står i duschen men jag tror inte att det räcker haha.





ässssch vilka onödiga inlägg jag gör haha!
Imorgon är det friday och utgång, kalaskul :)
bye.

Godmorgon, eller kanske godmiddag?

Sitter hemma hos ickapickalurv och äter frukost, muuums! Ciabatta, juice och kaffe :) Det gillar jag. Igår var det utgång och det var planerat att vi skulle gå till wasa men då får vi höra att wasa har stängt pågrund av att dom har blivit av med serveringstillståndet. Megaledsna blev vi så det fick bli otten istället där Elephant man spelade och jag hade ingen aning om vem han var men cool var han och vi öste endå. Lite tråkigt att inträdet var 150kr, så inte värt det!

Nej nu ska jag hinka i mig lite mer kaffe!
PUSS


Jävla väder.

Det är vädret som gör att man blir trött, det är vädret som gör att man vill ligga kvar under täcket hela dagen och se på film, det är vädret som gör att man inte har någonting att göra. Så vet ni vad. Jag skyller allting på vädret! Det blir bäst så.

Drömma går ju..
Jag skulle vilja ha en egen lägenhet mitt inne i stan, exakt likadan som linus lägenhet! Hela lägenheten ska vara brun och jag skulle aldrig vilja lämna den. I lägenheten skulle jag ha hundra romeo som trippade omkring. Skulle vara perfekt

Kaffe blire nu
PUSS

Om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen.

Sitter och Lyssnar på Winnerbäcks nya låtar. Jag älskar den där mannen alltså. Hans nya album nu och det innan har jag haft lite svårt för men som sagt Lasse är alltid Lasse, men det finns nog inget som slår hans äldre låtar. Iofs så ska jag inte säga nått om hans senaste album som jag sitter och lyssnar på just nu, men det finns dom låtar som man fastar för direkt och vissa förstår man sig inte riktigt på. Men han är och förblir bäst, så enkelt är det!

Snart är det dags för att se han live igen! Linköping Cloetta center den 10 December. kalasbra



Roast på Berns

Roast på Berns är på femma nu! Hahaha alltså jag garvar sönder. Så jävla sjukt det är alltså hahaha. Men nu blev det reklam och jag garvar fortfarande. Mest synd i dagens program är ju faktist att Magnus Betnér inte är med, han är ju så sjuk men bäst av allt är nog Björn Gustavsson som endast var med i första programmet haha jag hppas verkligen att han ska vara med fler gånger!

Träning var det idag förresten och oj vad jag är trött och har ont i mina armar. Jag har inte tränat på över en vecka eftersom jag har varit sjuk, och jag kände nästan att jag inte var riktigt frisk idag heller. Man blir så anfådd av ingenting. Har ju trots allt jobbig rethosta kvar. Men det var skönt att träna och svettas lite igen. Tragiskt att vi ska byta cirkuslokal nu i veckan förresten. Hoppas verkligen att den nya är bra, för jag gillar våran lokal vi har nu för där trivs man iallafall.

Nej nu ska jag springa till köket och göra lite te innan reklamen är slut!
bye.

-

Ganska så trist födelsedag.

Nya skor vare ja!

Mickis är påväg hit och ska hämta mig, hon hade tråkigt och jag behövde skor så att maxi ska vi till! Mina skor är tejpade med silvertejp så att jag är i stort behov av skor just nu, pumps behöver jag också för alla mina har jag gått som en pucko i så att dom är totalt snea och trasiga. var dock på stan igår och försökte hitta skor men hittade inga alls så jag hoppas på bättre tur på maxi :) Utgång idag förresten i think! Är fortfarande inte helt frisk men det ordnar sig nog haha.

PUSS


Det var inte så farligt trots allt

JAG HAR KLIPPT MIG!
Jag övervann min rädsla och gick och klippte mig och gud vad lycklig jag är. Jag är glad att jag gjorde det för nöjd blev jag :) Kanske inte ser ut som om jag klipp så mycket men det kan jag lova att jag har. Men längden har jag behållt men har dock tunnat ur håret hur mycket som helst och klippt till en lugg. Jag har inte haft en lugg på ett år och gud så fin min lugg är och oj vad kär jag blir i mig själv ;) haha!

Nu är jag kalastrött. Utgång imorrn! Kalasbra
bye.


Ett nystädat rum och en lycklig tuss!

Gud så duktig jag har varit idag. Storstädningen av mitt rum har tagit nästan hela dagen men ojoj vad rent och fint det är nu :) Så rent så att man nästan vill slicka i alla hörn. har dammsugat och torkat och dammat och ja allt, till och med bytt sängkläder! Duktig känner jag mig iallafall.

Ikväll ska jag sova i stan med ickapicka och imorgon ska vi gå på stan och jag ska även klippa mig tror jag. Om jag vågar!

puss!

Ett nytt rum tack!

Sitter här med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska ta mig till med mitt liv! Nejdå, riktigt så illa är det inte.

Jag är trött på mitt rum nu. Jag ska bädda rent och städa och sen får jag se om jag ska göra något åt rummet så att det blir lite mer hemtrevligt :) Det kanske skulle underlätta lite. För just nu vill jag inte ens vara i mitt rum för det ser så tråkigt ut. Ge mig en burk med brun målarfärg så skulle jag bli lycklig! Eller en brunblommig tapet, då skulle jag avlida. En ny garderob vill jag med ha och det har vi pratat om hur länge som helst, men har vi tagit oss till ikea eller? nej




typ ge mig


lots of love!

One tree hill säsong 7. Jag avlider


tidsfördriv

Jag är fortfarande sjuk och det suger.
Men jag bjuder på en rolig video, eller jaa bästa reklamen just nu iaf!
Jag avlider haha

GEMIG HÄSTEN
hahahahaha


tacos skulle inte vara så dumt NU!

Jag är hungrig, jättejätte hungrig! Har inte ätit något på hela dagen idag. Eller jo jag åt lite nudlar förut men det var mest äckligt med tanke på att jag inte har några smaklökar för tillfället. Jag har heller inte varit hungrig faktist eftersom jag bara har sovit och sovit hela dagen, men även fördrivit tiden med one tree hill också. Perfekt!

Men nu är jag fett sugen på tacos. Muuuuuuums! Jag är jättehungrig och jag ska definitivt äta tacos innan den här veckan är slut det kan jag lova!

Men nääh, nu vill jag bara bli frisk! Och i helgen fyller jag år förresten så på lördag hoppas jag på en kalasutgång. Skulle vara trevligt att hitta på något innan utgången. Kanske gå ut o äta nånstans med alla roliga vänner. Äsch det är ju endå aldrig någon som kan.

Nu ska jag sova, min hosta har gått över iallafall så jag hoppas på lite sömn inatt :)
bye.

Mår skit

Ja det gör jag jag mår skit! Tur att man har fått sovit något inatt då. Har varit tvungen att sitta upp och sova för att inte dö av hostattacker. Feber och ont i huvet har jag med och jag tvivlar inte en sekund på att jag har svininfluensan! haha

Jag går under. Ingen träning för mig ikväll inte

bye.


tycker synd om mig själv

Jag är sjuk och mamma bakar vaniljbullar till mig, bara mig!! Så jävla gott

Men lite mysigt med höst.

Jag vill ha höst nu faktist! Det är ju det snart dock med tanke på hur kalla kvällarna börjar bli. Man tänker inte riktigt på att det redan är september och att man kanske ska ha lite mer kläder på sig när man är ute. Det har iallafall inte jag tänkt på så det är nog därför jag ligger här i min säng med duntofflorna på och fryser och har ont i halsen som en liten böse. Har dränkt mig i te med honung hemma hos tillan hela kvällen. Förhoppningsvis så blir det nog inte värre än såhär, för sjuk orkar jag inte bli!



Nu ska jag sova. trorjag! bye. puss

Lördagsmys istället för fredagsmys?

Jag somnade klockan 4 imorse, ja det gjorde jag! Kan nog vara därför jag vaknade 1 idag :) Vääldans skönt. Min fredagkväll började med att jag skulle skjutsa matte till stan, se åkte vi och handlade allt vi behövde till tacos. Nästa stopp blev hos Mariaholm där alla var hungriga som djur och bara väntade på oss! haha, tacos blev det och hur jävla gott som helst med. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det här men FAN vad jag älskar tacos. Iallafall så var vi kvar där tills halv 11 kanske då vi åkte hem till Tillan och sov på hög. Vaknade vid 2 när matte ringde och härjade om att dom ville hem :) Kom hem vid halv 4 och somnade 4. Slapp och trött fredagkväll.

Men som sagt idag är det lördag och jag har redan sovit bort halva dagen :) Får se vad som händer ikväll. Jag som ville ut men det verkar inte som om någon är så på mitt förslag direkt. Så att! Kanske blir att lägga mig i fosterställning och sova igenom hela lördagen, låter iofs som en väldans bra idé.

nu blire en till kopp kaffe!
bye.

woff

Kaffe och muuuuuuffins mums!

Jag håller på och bränner massa filmer tills ikväll, och jag håller på och städar för fullt i mitt hus.
Men kaffe och muffins rast har jag tid för :)
Hoppas jag.



men vad nu

Var hemma hos Matte och lekte, först idol och sen film! Vi såg the ring som var så himla länge sen man såg så att jag nästan hade glömt bort vad den handlade om. Läskig och bra var den!

FÖRRESTEN så har det varit sommar idag och jag har legat och stekt i solen, iallafall ett tag! Jag hade ingen ro i min kropp idag så jag kunde inte sitta still och bara njuta av solen, det gick bara inte. Men en liten stund satt jag där iallafall, eller ja 5 minuter kanske :) Tog nog längre tid att ta fram solstolen än den tiden jag låg i solen. PLUS att jag bjöd min familj på grillat förut med. Alltså jag dör så gott det är. Hemmgjord tzatsiki a´la Therese, färskpotatis i ugn, god sallad och grillat kött! Bättre kan inte bli. mummamumma

Imorgon är det fredag vilket innebär tacomys hemma hos mariaholm och fyllechaffis till herr mathias :)
Utgång för mig blire på lördag minsann

Goodnight.




The boat that rocked.

Träning igår, vitolds pumpade sönder oss kan jag lova! Det bara rann svett och tårar. Eller ja nästan iallafall. Efter träning blev det världens längsta dusch, och sen kom viktor. Vi gick in till joel och kollade först idol och sen rökte pipa och dränkte oss i kaffe hur länge som helst. EFter det blev de film, hur rolig som helst var den haha The boat that rocked hette den. Roligrolig


Mumsiga hallonmuffins!

Mamma hade skrivit en söt liten lapp imorse där det stod att hon ville att jag skulle baka något smarrigt tills hon kommer hem. Snäll som jag är så står hallonmuffinsarna i ugnen och är alldeles strax klara :) Dom ser supegoda ut faktist, och jag hoppas att dom smakar lika gott som dom ser ut!

Göteborg igår, trött idag?

Heldag i göteborg igår för uppträdande på ronald mcdonald barnsjukhus, var kul faktist och dom skämde bort oss rejält med mat och dricka och allt vi ville ha typ. Fick med oss 17 kilo muffins och läsk i mängder hem. Förresten så har jag alltid undrat vad dom där sparbössorna som finns överallt på alla mcdonalds är till för, men nu behöver jag inte undra längre för nu vet jag! 

otroligt jävla seg är jag idag iallafall och hur ont som helst har jag i mina axlar och min rygg. Borde ha lärt mig vid det här laget hur viktigt det är att värma upp ordentligt. haha iofs så tror jag att det beror på att det blåste kallt igår under tiden vi uppträdde och att man hade för lite kläder på sig.

Har legat framför one tree hill hela dagen med, i love it!

Tråkigast i hela världen

uwäääääääääh


Söndagsmys

Helgen BÖRJADE bra minsann :) Galet bra förfest hos mariaholm i fredags. Vilken tur att inte robban kom med en 2 liters flaska med ouzo, och tur att man inte drack något av den nejnej. Haha jag antar att man mådde som man förtjänade efter det. Karatefull var jag och stog i kön i 40 minuter minst och när jag ska ta upp mitt legg när vi nästan är framme så hade jag ju såklart glömt plånboken hemma. Jävla skit! Var nog bra att vi inte gick in iofs med tanke på hur full jag var men det var lite tråkigt för jag hade längtat efter att gå ut :) Men det var bara att vandra hemåt och sova. Mådde kalasbra "sämst med andra ord" på lördag morgon när det var dags för att åka till linköping för uppträdande och jobba. Var i linköping vid 10 på morgonen och sedan hade vi ett uppträdande i timmen och vid 2 kunde vi åka hem. Kunde inget äta på morgonen innan jag åkte och inte på dagen heller, dom andra åt på max men jag kunde inte få i mig något utan jag somnade i bilen istället och vaknade när vi var framme i norrköping för att ta min bil och åka hem. Tog fetaste duschen och försökte få i mig lite mat. Blev bjudna på grillat hemma hos farmor och farfar, hur mysigt och hur gott som helst! Var där ett bra tag tills jag åkte hem till Tillan för att ha filmmys med hon, matte och viktor! Somnade till andra filmen och kom hem vid 2 inatt. MEN idag tänker jag bara dega framför tvn typ och tycka synd om mig själv.

Imorgon bär det av till Göteborg med Olana för något Jubileumsfirande på Ronald McDonalds sjukhus. Kommer nog bli kalaskul med en heldag i göteborg, hoppas också att uppträdandet kommer gå bra med tanke på att träningen gick skit :)

bye.

It's friday i'm in love

Det är fredag och jag ligger fortfarande i sängen, under mitt feta täcke för att jag fryser. Borde gå upp och ta på mig något varmt och sedan gå ut och gå, men näääh jag vill inte. Fryser bara av att titta ut på vädret. SKulle också behöva gå till Livs för att köpa mig bröd till frukost, men näääh det vill jag inte heller. Det enda jag vill är att ligga här hela dagen lång och kolla på one tree hill. Tänker inte lyfta täcket en endaste gång, eller jo det tänker jag för kaffe måste fixas och frukost innan jag hungrar ihjäl. Men efter det kan jag ligga här hela dagen lång :) SVälter snart och vi har varken bröd eller tomat, hur ska jag klara mig? That is the big question!

Äääsch nu ska jag gå och rota lite och se vad som finns och även sätta på kaffe!
bye.


Frukost på sängen vore inte helt fel.


Jag har köpt en ny MOBIL

Var på mediamarkt med tillivill. Hittade tusen mobiler som jag ville ha. Den blåa som jag funderade på var hur snygg som helst men med tanke på att den modellen är rätt så gammal så valde jag en nyare modell. Den fanns dock i två snygga färger såklart så att man ska få största beslutsångesten i världen. Men jag ville ha en svart mobil så det fick det bli och jag är helnöjd :) Dock några tusen mindre på kontot menmen.

Åkte iallafall hem till tillan efteråt och då fick micke för sig att laga min trasiga mobil och såklart så funkar den helt plötsligt. Och det är förmodligen too late att lämna tillbaks min nya med tanke på att jag redan pillat på allt och öppnat alla nya förpackningar. Jävla skit, jag får ta och sälja min gamla mobil till någon behövande för nu har jag faktist en ny! sådeså

Den blev det fast min är med röda knappar :)




-

bästa bästa bästa bästa bästa  bästa one tree hill.


Morgonpromenad

Fan vad jag är duktig. Morgonpromenad är faktist inte så dumt om man tänker efter. Kom hem för ett tag sen, satte på kaffe och nu sitter jag och äter frukost..mmmmm knäckemacka med skinka och tomat! Helt klart en favoritfrukost.

Nu känner jag att jag är värd att se på lite film, eller förresten så ska jag kolla på one tree hill som jag har börjat se om nu än en gång! :) Jävlarns bra är det

bye.

Onsdagsträning

Träning förut som gick sämst. Försökte få ihop ett nummer tills på Måndag då vi drar till göteborg för att uppträda. Alla var okoncentrerade och för trötta vilket slutar med att ingen orkar och det blir bara skit. Förhppningsvis så går allt bättre på Måndag. Brukar oftast vara så att träningarna går skit men uppträdanden går kalasbra.
Gå upp tidigt imorgon för att gå ut och gå :) Hoppas det blir till en vana.

det var allt för mig
bye.

En ny mobil tack.

Duktigaste jag som var ute och vandrade imorse hur långt som helst. Det var hur skönt som helst förutom att det blåste apa och var svinkallt.

Förresten så var jag inne i stan igår för att lämna in min mobil som är helt dum i huvet. Tydligen var den vattenskadad så det fanns inget att göra åt den och försäkringen gäller inte för det. Jävla skit! Aldrig mer mobilen i bhn på krogen haha. Förmodligen så är det så den har blivit fuktskadad men det vågade jag förståss inte erkänna haha. Så just nu har jag ingen mobil. FÅr väl se om jag har råd och lust att investera i en ny, Åh!



Jag vill ha en blå mobil! Just precis den. JATACK!!


If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?

Såg läskig film nyss. Den var faktist bra! :)
4/5 toasters haha



hm

Ge mig ett jobb, ett hus, en bil och en man!
That´s all i need.

Bilen och huset kan iofs vänta.
Men ett jobb och en man kan nog inte vänta nej.

Hatar min cykel från och med nu.

jävla cykeljävel. ALltid ska det vara något fel på den när man har bråttom nånstans, som idag eller nyss typ. Gick  upp till min cykel tio minuter innan bussen går och märker att det inte finns någon luftjävel i någon utav våra TVÅ cyklar som vi har. Vad är det för stil. Jag hann inte pumpa däcken heller för det tar tio minuter till bussen så det var redan kört. Nästa buss går halv 1. Kanonbra känner jag. Gick upp tidigt för att hinna äta frukost och göra iordning mig för att komma till stan skapligt men nejnej, jävla cykel! Ge mig en bil, for free! skulle vara himlans bra.


En mini cooper TACK!


RSS 2.0