HUGO

Igår var jag på topp, eller var jag det? Idag är jag i vilket fall som helst seg men det gör inget för det får man vara om det är grått och trist ute för då finns det ändå inget att göra mer än att ligga under täcket hela dagen och spela angry birds. Hugos igår var ungefär som hugos brukar vara förutom musiken dårå för den var sämst, men det sket man ju i! Snart är det dags för jobb och även imorgon med för sedan far vi till stockholm tidigt på lördag morgon och agerar cirkusapor men vart har jag ingen aning om. Kommer säkert bli askul i hope!

pussdå.


dripp dropp dropp det är regn om våren

Ligger i soffan och bara är sjukt jävla seg, vad det beror på har jag ingen aning om. Kan vara vädret? Jag som hade planerat värsta promenaden i solen men nej nu vägrar jag promenad om det ska hålla på och bara mulet och regna usch. Blev sjukt besviken igår när jag var hur lycklig som helst över att få ta bort min tandställning, men nejdå ytterligare två månaders väntan. Jag hatar uttrycket "den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" Men joooo jag har väntat på tok för länge och det här är inte alls rättvist.

Någon som vill komma hit och sätta på kaffe åt mig och kanske även baka en liten kaka? Jag tänker ligga här hela dagen iallafall. Fast bara nästan, halv fem börjar jag jobba ju....ae puss på er!

BROWN.

Hur snygg? Jag dör


If I sing my little song would you follow me home?

Party för Fia ikväll, det kommer bli grymmt och jag är taggad till max! PUSS




Bakom mina solglasögon

Fan nu är det vår, fram med vårjackan, tygskorna och solglasögonen!

Tillbringat hela förmiddagen på vildmarkshotellet med ett gäng cirkusartister. Snäll som jag är så ställde jag upp och skjutsa för enligt Marcus så har jag ju ändå inget liv :) Tycker det var trevligt ändå med gratis kaffe, kakor & mat. Saknar scenshowerna lite grann faktist nu när vi inte alls har några jämfört med förr då det enda vi gjorde var att fara runt på olika scenshower och då var man istället trött på dom.

Snart dags för tisdagsjobb ciao!


Money can't buy us happiness.

Jag visste att det skulle komma mer snö eller jag kunde nästan ana det. Varför skulle det bli vår nu liksom när det kan snöa lite till. Tur att man hade slängt bort alla vinterskor och nästan vinterjackan i förrådet, fick gå runt i converse i världens blaskigaste väder, eller jag menar att det inte var tur..

Spenderat dagen i stan för att inhandla allt för imorgon, tömt systembolaget och handlat allt till grillningen imorgon då vi egentligen skulle inviga våren. Blir att fira att den troligtvis inte sista snön har fallit :) och det gör vi med glädje såklart, älskar snön för tillfället. Snart dags för jobb hela fredagskvällen/natten och det kan bli en aning intressant med fullbokad restaurang sju gånger om typ..

puss!


wear it like a crown

Det blev helt plötsligt en cirkusonsdag som jag inte alls hade räknat med. Jag visste såklart att vi skulle mingla på östgötateatern men det var ingenting jag hade anmält mig till eller planerat att vara med på för jag trodde faktist att jag skulle få jobba idag och om jag inte skulle jobba så skulle jag bowla med Fia osv men så blev det inte heller så det blev cirkusmingel istället. Cirkusmingel var som mingel brukar vara, lite sådär oplanerat och en aning kallt men det gjorde inget för vi fick se gratis cirkus cirkör föreställning och efter det gratis buffé. Inte så pjåkigt om jag får säga vad jag tycker :) Föreställningen var sjukt bra och dom var sjukt duktiga!

godnatt



CONVERSE

Eftersom mina blåa låga converse gick sönder när vi var i fjällen så beställde jag nya som är påväg hem till mig. Det är sjukt smart att beställa på internet speciellt när man har lite rabatt på dom :)





sunny tuesday

För en gångs skull så vaknade jag tidigt utan att sätta väckarklockan. Vid kvart i nio så hade jag löparskorna på mig men jag var inte riktigt så hurtig att jag löpte men en rask långpromenad på sisodär 7km  innan frukost var hur skönt som helst! Nu sitter jag och äter frukost, gjorde faktist havregrynsgröt för en gångs skull för jag tänkte att det var så länge sen jag åt det men när jag var klar för att äta så kom jag ju på hur jävla äckligt jag tycker att det är haha. Tvingade dock i mig gröten ändå så nu är jag mätt! Så himla skönt att komma upp tidigt på morgonen, dagarna blir så otroligt långa. Jag ska nog ta en sväng till maxi sen och glo lite, inte köpa!

pusspuss från tuss





sommar då?


Borta bra men hemma bäst

eller?

Faktist så stämmer det alldeles riktigt även om det inte hade gjort något att stanna kvar några dagar till. Jag trivs rätt så bra med att glida på skidorna hela dagarna och dricka öl i gott sällskap, vädret ska vi inte ens tala om för det har varit underbart! Suttit och stekt i solen och svettats så varmt det har varit men ändå sjukt bra skidåkning. Är nöjd med resan kan man säga :)




vi drar till fjällen

fest hela kvällen?



nelly.com

Påväg hem till mig!

 


You give me nothin I need somethin'

Är våren redan här eller är det bara jag som fick vårkänslor idag, ja iallafall om man blundar i solen så att man slipper se snön. Satt faktist ute på altanen hur länge som helst och till och med utan jacka och Moa kom även in med nybakad och god mockaruta och jag bjöd på kaffe. Fan så härligt det var! Avslutade kvällen med jobb och det blir förmodligen jobb imorgon med, för sedan på torsdag far vi mot kallare breddgrader med förhoppningsvis mer snö än här hemma. Det blir alltså skidåkning tors-sönd, det ska bli skoj :)


Nananana

Bara jag som tycker att hela videon är lady gaga?
jävligt bra låt förövrigt!




blue

När jag har tråkigt så internetshoppar jag, fast bara på låtsas men ibland på riktigt. Nu funderar jag faktist på att köpa alltihop för jag dör så fina vår/sommarkläder det har kommit in och skorna ska vi inte tala om för herregud så fina! Mitt kontokort är dock inte hemma för jag vaknade upp i torsdags utan kontokort på något konstigt vis.... Men när jag fått hem det igen så tvekar jag inte en sekund på att beställa rubbet! Gillar inte alls blått
 

 

 

 

 


there´s a lot of things to do before you die

Hur trevligt var det inte igår egentligen, en eller två öl blev till fler än vad man kan räkna på en hand iallafall.... Haha kul var det men fan så dåligt jag har mått idag. Vad drack jag för att förtjäna detta? Har jobbat tills nu också, jobba bakis är ingen hit tro mig! Var egentligen inte meningen att jag skulle jobba idag för hade jag vetat det hade jag självklart tagit det lungt igår men det är rätt svårt med 25% i baren hela kvällen, det är så värt att gå ut onsdagar och älskade hugos är svårt att inte sakna. Nu ska jag faktist sova för jag behöver min skönhetssömn och för att orka med jobb fredag & lördag. Fest på lördag med tjiho :)

goodnight

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Lite vinprovning såhär på onsdagseftermiddagen var ju trevligt, speciellt om det var rödvin som stod på schemat. Det känns bra att veta vad det är för vin man serverar och rekommenderar, så nu jävlar kom och drick vin jag är nästan bäst på det.

Snart är det dags för träning och sen efteråt ska vi bowla och dricka en öl eller två, treeeevlig onsdag det blev!

Pussfråntuss

!

Blä så tråkigt jag har! Bara längtar tills någon ska komma hem så att jag har någon att prata med, blir schitzo snart tror jag och katten är inget roligt att prata med längre för hon säger fan ingenting. Vill åka till thailand typ nu och steka på stranden och bada i vågorna så att man slipper sitta här hemma och vara rastlös och inte ha någonting att göra. Och kul att det är fest på lördag när jag ska jobba då, ska fasiken försöka ändra min tid om det nu går för sig! Jobba ikväll med trevligt trevligt :)

hörsdå!

RSS 2.0