Godnatt

Ja vad ska man säga om måndagar. Jag gillar inte måndagar, och har nog aldrig gjort heller. Dom är så seega och man är själv så himla seg efter helgen. Så konstigt det känns att heltplötsligt ha skola på måndagar när man har varit ledig varje måndag i hela 3an. Jag vill fortfarande :( snyft.

Men som sagt lov nästa vecka, fasiken vad skönt. Men vore dock skönt med typ minst 2 veckors lov. eller nej man kanske inte ska klaga har ju trots allt en vecka ledigt. Men man är nog aldrig nöjd. iallafall inte jag. Jag är även ensam hemma torsdag-söndag så himla skönt! Jag älskar att vara ensam hemma, bara glida runt.

Nu blire sängen och godnatt.

Hej söndag

seeeeeeg dag!
gjort klart min drinkbok, oj så fint det blev.
så fint så att ponk ville att jag skulle hjälpa han att göra en likadan!
och det gjorde jag med för jag är snällast i hela världen.
SÅ ponken kom hit vid 8 typ sen kom joel sen blev det kaffe och pipa och nu godnatt!

tjaoow





Helgalen helg :)

Fanfanfan vad roligt det var i fredags! Herrejävlar vad kul det var, alltså så jävla kul. kulkulkul! woff men mindre roligt med tom plånbok dagen efter haha! men det är sånnt man får leva med tyvärr. Så j'ävla bra musik det var hela kvällen och bara låtar man kunde. för KUL! jag vill göra om nununu. hipphurra.

Mathilda fjärten följde med och sov hos mig efter krogen tjoho, på morgonen blev det att halvsova till film sen få skjuts upp till mary för att hämta bilen, sen skjutsade jag hem tillan och stannade där en sväng. När jag kom hem vare bara att sätta sig i bilen igen för att skjutsa farmor och farfar som skulle in till stan.När jag kom hem drog jag direkt till joel och sedan kom mia och ponken. Men vi frös ihjäl så vi gick in och spooona i joels säng så den braka! wehe. Sen ringde vi tillan och hon ville busa med oss så vi tog räserbilen upp och hämtade henne. När vi kom tillbaka var det "earth our" så vi satt med tända ljus och släckta lampor i hela huset med popcorn och cola! mysigt. Jätte rastlösa var vi men det var mys iallafall haha. Vid halv 12 ringer farmor och farfar och vill hem och samtidigt ringer ankie och frågar om jag har lust att skjutsa in henne till stan så vi åkte upp till pankie för att hämta henne, tillan och ponk stanna kvar när jag åkte in till stan. Lämnade ankie hämtade farmi o farfi, åkte hem lämnade av dom, bytte bil, hann komma till svärtinge livs och där avre bara o vända för att hämta joel, så åka hem igen sen åka tillbaks till tillan där ponken och hon satt och myste med pipa vid halv 1 kom vi typ dit om inte senare. Ponken åkte hem vid 2 och typ till 4 låg vi vakna och väntade på att ankie skulle ringa, vi råkade somna allihopa och vaknade imorse av att ankie fortfarande inte hade ringt haha. Jag ringde mamma för att berätta att jag råkade somna hos tillan vilken egentligen inte var meningen hahaha. Rowligt. Så nu är jag iallafall hemma och jag har tagit en fet jävla dusch. Så pusspå en galen helg och imorrn kör vi påt igen! tjoho


Tjoho!

Snöstorm

Utgång ikväll! Bästa vädret
Jag tar livet av mig, stå i kö och frysa ihjäl i snöstorm och minusgrader
jag hurrar av lycka! eller inte
Det får väl bli overallen på och björnfittan på huvet, perfa!

tjoho

studiedag!

Helt galen dag på stan med ponken och mia. Från första början skulle vi till stan för att köpa nya pumps till mig men nej inga pumps kom jag hem med utan det fick bli en ny klänning, kofta och snyggaste tekoppen i det långa landet falukorv. Hipphurra. En fika fick det också bli på stan, en muffins och kaffe :) mumsigt.
Imorse fick jag ett brev från posten att hattarna hade kommit så när jag kom hem åkte jag direkt in till eneby för att hämta dom. Största paketet i världen var det och det innehhöll massvis med hattar. hurra vad snyggt det kommer att bli. När jag kom hem kom ponken, mia och malin hit så vi stormade joel på pipa och kaffe, var dock svinkallt ute men det var mig trevligt iallafall!



fika :)



miaprutt



kaffe!


ny klänning och kofta!



hattifnatt!


PUSS


Nej nu är jag trött

Man kan inte bara annat än att älska våra galna skoldagar. Ingen är seriös för fem öre haha. Jag bara skrattar när jag tänker på hur vi beter oss hahahaha. Arbetsmuseet idag på samhällskunskapen för att kolla på utställningen "smal" Efter det gick en sväng till fräcka frökens och myste. Jag åt macka och sen en rutten cappuchino på maten. Den smakade brännt gummi, så no more cappuchino på fräcka!

Snålade skjuts av ponken hem eftersom han älskar att åka till svärtinge fram och tillbaka bara sådär. Alla gillar svärtinge, för svärtinge är livet. Det vet alla.

Sen blev det träning, gjorde nya galna danser men det var roligt. Sen skynda oss till city gross och tömma hela affären på godis och chips! Sen skynda hem, slänga sig i duschen och åka till marian och ponken för att ha filmkväll och svulla. Jag somnade, frös ihjäl och tröttnade på godis. Men trevligt var det minsann, blev dock inte mycket av våran "filmkväll" som vi skulle ha. Jag som hade brännt ut 4 filmer som vi skulle se men det blev bara en. Patrik 1,5 hehe

Men nu somnar jag vilken sekund som helst.
Puss på att jag är dyngledig imorgon, sug på den!
puss och fjärt





'


When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad

where is the summer

Jag har nog sovit för mycket, jag är helt trött vill ingenting förutom att sova.
Hade låång sovmorgon idag så har sovit ungefär 11 timmar inatt och detta kan ju då bero på mitt trötthet.
Men ja vi hade barteknik. Jobbade på våra drinkmenyer och såklart är ju jag bäst i hela världen och glömmer att spara mitt arbete så att allt jag gjort idag under 3 timmar försvann. Oj så glad man blir då! Vi hade även spritprovning, eller ja vi fick smaka lite grann av tre olika sorter som vi skulle gissa vad dom var. Bäst som jag är så får jag inget rätt alls haha. Men nu ska jag åka på träning :) Tjolahopp

Det har varit så förhävligt kallt idag, både ute och inne så jag är helt frusen!
Vad sägs om lite sommar och värme?
jatack





Munkmästarna!

idag har vi gjort munkar i alla dess former. Massor med gott och jag är dundermätt efter alla tusenmiljoner munkar jag har ätit :) massor gott. Det var inte alls svårt att göra faktist, vilket jag trodde. men nejnej det visade sig att jag hade fel trots allt hoho. Vi gjorde säkert 200 munkar på 4 personer. Munkar överallt! Massor med olika fyllning, vissa bara doppade i socker, andra med rosa glasyr och mest med smält choklad! mumsmumsmums. Men nu är jag trött på munkar hejohå. Så nu är jag mästare och i sommar på marknaderna lär ni se mig i mitt munkstånd! "kom och köp munkar"

Förresten så fyller Mysmamma år idag! Hela 46 år Massvis med grattis på hon
och nu ska jag på träning och förbränna munkar!
tjolahopp



mumsigt

When you can live forever, what do you live for?

Sådärja då var hattarna beställda till nya olananumret! Kommer bli skitbra

Ligger här och kollar på twilight, den är ju faktist lite bra :) Bättre än jag trodde iallafall. och ja jag är seg, alla har nog hunnit se den fem gånger om innan jag ens har sett den en gång haha. Så nu blire att se klart på filmen och sen förmodligen sova, är dock inte ens trött men får väl försöka annars är jag nog helt död i skolan imorrn!

Så jag säger godnatt!





Goddag

Idag blire årets första grillning! Fasiken vad gott med grillat, jag ska leva på grillat i sommar så jävla underbart gott så det finns inte ord för det. mums mums mums

Galen kväll igår, födelsedagsfest för mamma och hejohå vad livat det var :) Massa roligt med tingaling på repeat hahaha! Vi rockade sönder och åt massor av god mat. Vid 11 typ kom ponken och mia och hälsade på huhu. Sen kom joel och anders en sväng med men dom var kvar kanske en halvtimma max haha. Vid 2 var jag tröttast i världen och gick och la mig, gick upp klockan 10, åt frukost åkte på träning. Tillan och jag stannade på donken och käka sönder, sen blev det city gross och massvis med lösviktsgodis haha. Man får äta godis efter träning det förtjänar man haha. Sen ringde vi joelknoel och storma honom på pipa och nu ligger jag i sängen och tillan åkte hem precis till sin feta lya!
Det var allt för mig
PUSS

à la therese

Goddagens!
Vilken mäster kock jag är :) Pajen står i ugnen och salladen är klar och står i kylen och nu längtar jag bara tills senare när jag får äta den goda maten oxå!
Jag har bjudit hem Mia och maria på ruccola och paprika paj så det ska bli mys. Massor med mys och massor med mums. Jag bara älskar den pajen, den är vegetarisk och mycketmycket god. Tro det eller ej men det finns faktist många goda vegetariska rätter.



gott

Vår vackra vår

Jag färgar faktist håret, IGEN :)
Den här gången blir det mörk rödbrunt. Finfint.
Jag blev så ledsen att färgen gick ur så snabbt förra gången jag färgade. Himlans konstigt tycker jag allt! Jag färgade för 2 veckor sen typ och all färg var nästan borta nu. Helknäppt. Så nu fåre bli en ny färg again, och hoppas den håller längre. Jag vill även klippa mig, men jag vågar inte! hatar att klippa mig, jag har skräck för frisörer haha. Dom klipper alltid av allt hår, och nu när jag äntligen har fått långt hår vilket jag aldrig har haft förut, iallafall inte såhär långt. Det skulle inte förvåna mig om någon kommer klippa av det :( buhu. Dumma frisörer. Men jag borde ta mig mod till att gå och klippa mig nu, var ungefär ett år sen sist och det är rätt så slitet hahaha. Sist jag klippte mig så lovade jag mig själv att aldrig mer klippa mig. Det finns nog inte nån gång när jag har gått från frisören nöjd. Det kanske är på tin nu? HoppasjaG!!!!

Kommer väl bild senare på hur håret blev:) För ni är nog lika nyfikna som jag! tjoho

PUSS

give me some clothes

Jag är bara så himla kär i dom här!
Är dom inte föööör söta
i waaaant!



 


määääähhhhhh

Åh! vad besviken jag blev på lost igår. Så himla rörigt, jag fattade nästan ingenting. Jag ska gråta, och sen så ska jag stämma dom som har gjort lost. Jag tvingade mina ögon att hålla sig öppna ända tills halv 12 igårikväll. Mer orkade jag inte, och jag är inte ett dugg ledsen över att jag missade slutet. ush så besviken jag är!

skitlost

Lost is back!

Här sitter jag med en stor kopp te och kom typ nyss hem från träningen. Mamma hade köpt en ny tesort idag som hette "lust & fägring" med typ smak av vanilj, mango, passion typ :) Riktigt god var den med mycket passionsmak känner jag. Träningen gick helt okej, körde lite bälte idag med barnen och lite annat blandat och det tyckte dom om. Vi slutade med pepparkakskull haha! tillochmed jag tycker den leken är rolig. Jag tycker det är så svårt att få barnen sysselsatta, eller förstå mig rätt, så fort man gör något så blir barn rastlösa så fort efter dom har prövat en gång. Jag förstår mig inte på dom. dumma barn

Lost ikväll
Som jag har väntat!
Hur länge sen var det inte det gick egentligen. Säkert 1-2 år och jag ljuger inte. Kommer knappt ihåg vad som har hännt. SKulle vara häftigt att köpa alla säsonger och kolla om för det är ju bara för himla bra. Många tröttnade efter några avsnitt på första säsongen och sen sa att det var skit. Man måste ju se alla avsnitt för att förstå och kunna leva sig in i serien för då är den för jävla bra! Ojoj vad jag längtar. Ska bli spännande att se om man lyckas hålla ögonen öppna med eftersom det börjar 22:40! Dummaste tiden jag hört och jag hoppas verkligen inte det kommer att fortsätta vara den tiden. Men det är sååå värt det.

PUSS





hejhej hemskt mycket hej

Oj vad jag inte har skrivit på länge! eller jag har inte orkat. Har faktist suttit flera gånger med ett inlägg men sedan raderat det för det antingen blev dåligt eller att jag inte hade något vettigt att skriva om haha. Inte för att jag skriver så vettigt i vanliga fall heller men det är ju en helt annan sak :)

Varit hemma idag, gick upp vid halv 11, gjorde mig en kopp te och satte på tvn, och som alltid så är det så himla tråkiga program dagtid i veckorna. Helt jävla tråkigt, bara massor skitserier eller typ "ordjakten" på 25 olika kanaler. Himla blä! Jag vill ha bättre tvprogram hejja. Likaså när man typ har studiedagar eller är sjuk. Finns absolut igenting att kolla på, så jävla tråkigt är det, och det är just då man vill kolla på tv. Hatahata!

Men imorgon är det nya tag, och gissa om jag är avis på alla andra skolor förutom våran som har studiedag både onsdag&torsdag! wääh så himla fusk! Man kan ju bara inte annat än att älska studiedagar sådär mitt i veckan

Tooooorsdag!

Sitter på mammas jobb med en kopp jordgubbste :) Mumsmumsmums. Jag har gått och blivit kär i te IGEn eller ja, jag har alltid varit kär i te. Men först var det te, te, te och åter igen te men sedan blev det helt plötsligt kaffekaffekaffe hela tiden. Så nu har jag gått tillbaka till te, men jag dricker även kaffe oxå! För båda är ju lixom supahgott! Jag ska snart ta mig en smörgås och lite fil, oh vad jag älskar frukost. Det är ju bra för underbart. Eller ja dom dagarna man orkar göra frukost iallafall haha. Inte ofta under skolveckan kan jag ju inte påstå =P hehe

Men idag är det kulturmatlagning iallafall i resturangen och jag hoppas inte jag blir själv idag igen :| då blir jag sadface. Jag fick vara själv förra gången för alla i min grupp dissa :( buhu ledsen i ögat blev jag då. Så jag hoppas på lite mer hjälp idag från min ansträngande grupp tjuhu. Vi har en kille från österrike som vi har bjudit hit, eller ja han jobbar på skolan men jag hade dock aldrig sett honom förut haha. Men ja vi får väl se hur det går.

Nu blire macka Tjaow

godislöfte?

Mitt godislöfte fungerar bra.
Sitter här med en kopp te och choklad.
Det fungerar jätte, jätte bra måste jag säga.


Men mörk choklad är det faktist, det borde inte gillas för det är faktist endå rätt nyttigt sägs det och det är sjukt gott. Man kan inget annat än att älska choklad helt enkelt. Det går bara inte. För gott, och desto godare med en kopp forest fruit te till. mums



-

Alltså fail på mig, så jävla mycket fail
fail, fail, fail, så jävla dålig
ååh

åh




Låt mig sova.

Det är inte sant?! ännu mer jävla snö, eller rättare sagt blask! uwäääh
Träning snart då och jag vet inte alls vad jag ska hitta på med dom stackars barnen idag :) Vi får se vad det blir haha.
Egentligen vill jag bara sova eller se på någon bra film i det här skitvädret. Menmen jag är i stort behov av pengar så varför inte jobba lite. Jag ska jobba på lördag med förresten, tjuhu på stadshuset och hurra för massor pengar rakt ner i fickan! det gillar vi. oohja

Men nu blire cirkusen! Pusshej leverpastej



Linköping!

Åkte en sväng till ikea, och ikanohuset tillsammans med ponken, fia och mia :) Det var trevligt! Jag köpte en ny rosa vän till driffel draffel på ikea, så himla söta! Den nya rosa får heta druffel för nu är dom vänner, bästa vänner :) När jag kom hem lekte jag en stund med joel och philip innan träningen. Jag råkade äta innan träning vilket var väldigt onödigt för jag är mätt fortfarande och det var säkert 4 timmar sen jag åt. helt sjukt. Och endå åt jag inte mer än normalt lixom. Kan vara för att jag drack onödigt mycket vatten på träningen, men så himla knasigt att jag är så jävla sjukt mätt. Äckligt mätt ushushush! Jag vill nästan spy upp det nu på en gång blää.

Jag är iallafall jätte trött nu och är inte världens superpiggaste på att det är skola imorgon. wäh
PUSS



fialottan



ikea!



druffel



Traallala

Ännu mer snö?! gahh trött jag blir på det här. Det hade precis torkat upp från all snö och så kommer det ännu mer! Inte för att jag är en snöhatare men nu får det fan vara nog haha!

Romme i fredags, kulkul men slutade dock inte så lyckat med brutet nyckelben på erik =/ ushohfy det kan inte ha varit skönt ajsingbajsing.

Igår, lördag måste ha varit den mest rastlösaste dagen på jag vet inte hur länge. Jag och joel gjorde absolut ingenting och vad vi än gjorde så blev det tråkigt. Vi ringde igeom hela kontaktlistan men nejnej ingen hade tid, alla var borta eller hade annat för sig. Så det var jag och joel totally alone. Så vi tog bilen in till city gross och köpte glass för 80spänn! Åkte sedan hem och kollade på melodifestivalen och sörjde i glass. Plötsligt loggar joel nummer 2 in på msn och säger att han har jävlarns tråkigt och vi hurrar av lycka. Han kom hit och lekte med oss, drog på en pipa och snacka massor skit. Sen ringer mia och vill komma och busa med oss. Vi blev rätt trötta på pipan och frös nästan ihjäl så vi gick hem till mig där jag bjöd på glass och hångelte klockan halv 1 på natten haha! Och vid 4 slängde jag ut dom efter att alla låg och halvsov i min säng samtidigt som jag spelade super mario! Blev en lyckad kväll trots allt iallafall. tjoho

Nu blire film eller nått
jag har huvudvärk!
Tjaooo

-

You're everything I need and more

It's written all over your face


om man ställer sig först i kön hinner man väl klämma i sig en big mac!

Jahopp stockholm vare idag då!
Första stoppet blev på vin & sprithistoriska museet där vi fick gå en rundvandring på ca. 1 timma. Ganska långtråkigt sådär och roligaste dialekten. Men ja sen blev det att åka vidare till John Bauer liljeholmen för att käka lunch. Lite lyx dom hade där då med typ minst 3 olika rätter att välja på och värsta salladsbuffén. fuskit! Men lite galet med stockholm, man märker ju att alla går precis som dom vill och tycker haha kul att se faktist jämfört med Norrköping, här skulle man i princip bli dyngmobbad på en gång eller iallafall så skulle alla kolla ut en oså men där så skiter alla i allt helt enkelt typ. Efter maten åkte vi till Bar akademin, och vi åkte lite sådär smått vilse i storstan och det är inte sådär superlätt att ta sig fram med buss i stockholm nejnej. Men väl framme på barakademin möttes vi av en stor lång bar med alla spritsorter man kan tänka sig, skithäftigt! Det var en kille som undervisade oss och visade dom "mest vanligaste" drinkarna som finns. och så var det även provsmakning på alla drinkar. Många smakade bajs och vissa supergott! mums filibaba för drinkar, synd bara att dom är så dyra på krogen och att jag är för snål för en drink haha. Efter en timmas drinkblandning åkte vi ut till en park för att lära oss flarring. Alltså jonglering och trick med flaskor. Gud så fränt och jävlarns vad kul. Jag lärde mig massa roligt. Det var dock plastflaskor eller tomma glasflaskor så dom kunde inte gå sönder som tur var så som vi slängde med dom haha. Men oj vad sugen jag blev på den barkursen och den ska jag bara gå! så är det bara!!
Bilder kommer sen för jag har inte orkat lägga in några ännu.

PUSS
nu blire OC



Barakademin


mumsiga drinkar


flairing

måndag

Oj full fart hela helgen. jag har inte orkat skriva, eller jag har rättare sagt inte haft någon tid till det. I fredags blev det förfest hos Fian och sedan vidare till palace. Himlans kul med massor av dans och dricka. Lördagen var jag trött och bakis men ut på sjön gick jag med mamma, så jag åkte skridskor och hon fiskade tjoho. Jätte blank is nu så det är jätte kul att åka skridskor. Men stackars mina fötter vad ont det gjorde efter att ha gått i pumps hela fredagen och sedan klämma på sig ett par skridskor haha. Vid 6 skjutsade jag mamma pappa, peter och nettan in till Hugos där dom skulle käka. Så när jag lämnat dom åkte jag förbi och hämtade upp marian för att åka hem till mig och ha mys. Men fullt hus blev det och alla var här typ, joel, jag, marian, ponken, joel,philip, anders, kricka, robban, krickas tjej, oskar, ruba och oj vad folk det blev just det mia kom också en sväng när hon hade slutat jobba. Vid 12 ringde peter och ville hem så jag åkte in och hämta han, sedan vid halv 2 ringde mamma och pappa så då var det bara att åka in till stan en gång till för att hämta dom och även micke och ankie. Lite skönt att jag fick låna peters feta v70 och räsa med hela kvällen tjoho då var det roligt att vara chaufför.
Sen söndag var det bara att gå upp klockan 9 för att sedan åka till cirkusen och ha storstädning inför flytten. Så där var jag från halv 11 till typ 1. Var inte det roligaste jag gjort, hade hellre sovit haha menmen. Sen åkte jag hem, åkte in till stan igen för att köpa pizza. Slängde mig i duschen ringde hit joel och sen åkte vi till elin och figge och där var även sara och matilda också så vi hade supermys med pipa, film, glass och kaffe :) Hurra!

Och nu är det måndag, jag är ledig och försöker skriva mitt brev i religionen om att jag är buddhist. Det känns ju jätte lyckat och jag har skrivit en 4e dels A4 och det ska vara närmare 3 sidor. Jag ger upp

ciao

RSS 2.0