Grått nytt hår?

Nyårsafton idag! Kommer bli great, jag har redan duschat och ska snart göra iordning mig. har beslutsångest över vad jag ska ha för kläder och därför är det kanon att jag är ute i god tid. Men ska vara borta redan vid 5 och det är ju faktist bara två timmar kvar och det går fort! massvis med god dricka står på kylning och vi har även köpt en öltunna till våran ölmaskin så att den har stått och kylt hela dagen :D wihu Jag är taggad till tusen.


hoppas alla får en underbar nyårsafton
GOTT NYTT ÅR ALLA!

12:07

Godmorgon!
Nejdå jag vaknade inte nu men för ungefär en timma sen. kissekatten kom och trampade på mig imorse vid 8 och ville ut men jag somnade om lika snabbt för det! Förstår inte varför hon ville gå ut i 13 minus haha.

Pappa ringde förut och var inte allt för glad över gårdagens resa till teneriffa. Dom hade fått mellanlanda i 4 timmar i madrid för att det tydligen var för kraftiga vindar. Så att resan tog 9 timmar istället för 5 så idag var dom trötta men dom klagade inte för det, poolen var 24grader och i skuggan var det väl likamycket ungefär. fybövelen!

Nej nu ska jag göra iordning mig och sedan åka in till stan för att fixa lite smågrejer, ska även sola tänkte jag eftersom det inte blev något igår. Sen hem och laga något gott att äta och ikväll är det uppesittarkväll och bingolotto som gäller! Kanon

Pussfråntuss!

TJORVEN

Tjorven är på tvn haha det är ju kalasbra. Kommer ihåg att jag fick heta Tjorven under gymnasietiden :D Hon är ju dum och ful.


dödens

helnöjd efter en superrolig och galen träning i nästan 3 timmar. Så mycket som vi hann med idag har vi nog inte gjort sammanlagt det senaste året.. eller nästan iallafall! Allt gick kanon tycker jag och då är det faktist riktigt kul att träna när det väl händer något! Men som sagt nu är jag död och ligger redan i sängen med världens största kopp te och ska se någon mysig film som jag säker kommer att somna till.. like always.

Imorgon är det full fart igen och först ska jag skjutsa mamma och pappa till flygplatsen sorgligt nog? hahha noway, ska bli underbart att vara alone i en hel vecka även om det skulle vara sjutton gånger skönare att ligga i solen meeeeen nyår står ju på tur och det kan man ju inte missa heller! Nyårsklänningen får bli något simpelt känner jag nu med en jävla massa fina smycken till!Funderar också på att åka och köpa något snyggt tyg och göra en stor rosett av och sätta dit på min klänning! Jag älskar rosetter i alla dess former :)

äh! film nu pussis.

Mååååndag!

Var på maxi en sväng nyss och checkade in rean. Det såg ut att vara ganska bra rea men jag är sånn som inte ens orkar gå och kolla där rean hänger för att alla hetsar så jävla dant. Istället för att kolla rean så kom jag hem med absolut ingenting som det var rea på. Köpte ett par nya skor som jag har checkat in länge´och sen ett par välbehövliga leggins och så köpte jag världens snyggaste bh!

Men nu så väntar jag på maat och sedan är det träning i 3 timmar, phewww.



snygga va? :)


Nu är glada julen slut, slut, slut!

Nu är allt julfirande över för min del! Det gick fort, nästan för fort och jag ´kommer knappt ihåg vad jag ens har gjort.

Den stora frågan är, vart var GRÄDDFILEN på vårat julbord?! Det viktigaste av allt om jag får säga vad jag tycker, gräddfil! Torraste julmaten någonsin. Men det fick gå för den här gången fast egentntligen inte! Hade det funnits en affär öppen någonstans så hade jag utan tvekan åkt och köpt det!! Gräddfil är det viktigaste någonsin på Julbordet och midsommarbordet.

Juldagen var galet roligt och vi var hur fulla som helst efter att ha blivit bjudna på shottar och dricka hit och dit! Efter fredagens bravader så blev lördagen en aning seg och bakis sådär hela dagen. Jag som ville ut ut ut typ Maskinen på hugos hade inte suttit fel! Men jag mådde inte kalas och iofs har jag redan sett dom två gånger tidigare så att jag hoppas inte att jag missade något! Åt fetmiddag hos farmor och farfar som alltid är lika trevligt. Åkte vidare en sväng till stan för att träffa ett gäng trevliga typer! Åkte hem tidigt och slog på en film och sedan var lördagen slut!

Imorgon vill jag på mellandagsrean, har inte haft tid eller lust att hetsa i stan ännu!
pussi



Dan före doppareda'n

Dan före doppareda'n är det ju idag. Var på stan igår eller ja maxi var jag ju på men jävlar vad hetsiga folk är och det är världens trafik överallt så att man märker snart att det är jul. Vid sånna här hetsiga dagar håller jag mig hellre hemma faktist men igår var jag tvungen att åka in till stan. Mötte upp Emelie och vi åkte hem till Tillan för lite myspipa och supermario bros :D

Men just nu sitter ag och äter frukost framför tvn, asmys! Jag gjorde färskpressad apelsinjuice och baguette i ugn och det är jävligt gott kan jag ju bara tala om. Förresten så är det en tradition att spela bingolotto dan för julafton så att ikväll hoppas vi på högvinst! wihu

Pussiii

Julpyntning

Med julmusiken på högsta volym klär jag granen i min ensamhet samtidigt som jag dränker mig i kaffe. Allt är kanonbra förutom att jag är dunderförkyld! Men allt kan väl inte alltid vara bra antar jag :)

Som alltid innan man klär granen så testar man alltid om julgransbelysningen fungerar och våran fungerade helt utmärkt tills den kom på granen och jag stoppade i kontakten och helt plötsligt fungerar den inte längre? Vad är det för stil, jävla belysningsjävel. Jag totalvägrar att ta ner den, den får sitta där den sitter helt enkelt!!


Dålig dag.

ÄR SJUk! eller håller på att bli iallafall, helt slut i hela kroppen och orkar verkligen ingenting, ont i halsen och rinnande näsa plus att det känns som om att man är påväg att få feber för att jag fryser hela tiden. Roligt att man ska bli sjuk såhär när det är mycket pågång, typ julafton, juldagen, nyår osv. Jag isolerar mig fram till julafton så ska vi nog se till att jag blir frisk.

Var på arbetsintervju idag på The black Lion Inn i stan och ja, jag hatar arbetsintervjuer dom är fasiken det värsta som finns. Alla ävla dumförklaringar man får och helt jävla dumma frågor som det absolut inte finns något svar på. åhhhhh jobbigt. Det känndes inte bra för fem öre men ska förmodligen provjobba men det vill jag inte! Bara allmänt dålig dag.

Dö framför tvn nu. pussi

Seg

Idag kan ha varit den segaste dagen i år. Utgång fedags hur kul som helst och sedan igår vare ju dags för Reunion och det var nog den bästa kvällen på länge. Allt började hemma hos oss på Udden med helt underbara människor. På tok för synd att alla träffas för sällan men vi kan konstatera att efter den här kvällen så lovar vi att det inte var den sista. Efter massor med dans, lekar och en jävla massa dricka så åkte vi allihopa in till Bomullsfabriken där massvis med dricka väntade på oss. Allt var helt galet bra, i love it! Vi lämnade väl bomull vid sådär 4 för att gå och fyllekäka och fick även med oss en gran med. hahaha

Så att efter helgens bravader är jag kalastrött och har absolut ingen röst kvar. Hoppas den kommer tillbaks tills imorgon annars blir jag ledsen i ögat! hihi

Nu ska jag sova. pussipuss

:)

Galet rolig utgång igår och mycket trevlig förfest! Men det var på tok för kallt att vara ute i 12 minus eller vad det var, stog ju i kö i säkert en halvtimma och frös häcken av mig! Men det vare värt för inne på otten var det kalaskuligt som alltid. Åkte hem tidigt jag tror klockan var runt två eller någonting så jag sov hos tillivill :) Idag är jag seg som en böse men jag taggar inför kvällen för då kör vi påt igen! Det är nämligen dags för våran alldeles egna REUNION, kommer bli najsbajs i think! Eller jag tror inte utan JAGVET!!!!!!!!!

Måste visa hur fint det var på vägen hem till oss idag!


hbdvccccp+åt4j rgi9eyt8923i goptå2 j32ksOZ"

Jag skrev världens längsta blogginlägg nyss men det FÖRSVANN
Jag är så jävla förbannad!

HUNGRIG

Är det bara jag som måste äta frukost direkt när jag vaknar? Jag svälter verkligen eller typ mår illa om jag väntar för länge med att äta frukost. Anledningen till att jag är vaken såhär dags är för att jag skjutsade mamma klockan 6 imorse till stan och nu finner jag ingen mening med att sova för jag ska till stan och spendera pengar snart eller jag tänkte vara inne i stan när det öppnar vid 10. Jag älskar att gå på stan tidigt och när det inte alls är mycket folk, det är så jävla mycket hets överallt annars och det får man ju fasiken panik på och då vill man nästan bara döda.

För dom som inte vet så är det förjävla kallt ute! Det är nöstan 9 minussgrader och jag var redigt påpälsad förut när jag satte mig i bilen så att jag knappt kunde röra mig. Tusen tröjor, jacka, mössa, vantar, halsduk och moonboots. Jag älskar moonboots som förövrigt måste vara varmaste skorna någonsin och dom är hur coola som helst.

Men nu ska jag trycka i mig lite frukost och mängder av kaffe!


hmm

Jag är irriterad på allt och inget men vet dock inte varför jag är irriterad men fick bara sånnt humör helt plötsligt åhhh. Har iallafall storstädat huset idag och jag är väldigt nöjd med resultatet och inga spindelnät kvar i mitt tak nu iallafall.

Jag orkar inte ens skriva nu, blir bara arg.


TVÅ sockerbagare

Borstar tänderna just nu och sörjer över att det inte har kommit något nytt avsnitt av one tree hill idag men så såg jag på någon sida att det är uppehåll över julen i usa så att nästa avsnitt visas inte förns i mitten av januari. Jag måste vara ledsnaste i världen just nu. One tree hill är ju lixom höjdpunkten på tisdagarna men nejnej inte idag inte!

Bakade faktist pepparkakor med tillivill förut, det blev allt från tuttar och bajskorvar till brända grisar och katter. Tillan försökte sig på att göra pepparkakshus men det hamnade sedan i komposten, med andra ord så var det fult heheheeeeeeee. Tog en mysig pipa också ute i kylan och jag bara älskar att snön har kommit och hoppas det kommer massvis mer och att den stannar länge och inte försvinner direkt. Det ska vara snö på jul och nyår för då blir jag superglad. JAG GILLAR SNÖ Jag ska köpa mig en pulka som jag kan åka på. Jävlar vad kul!



Sööt tillivill


Grisarna blev brända och släppte en bajs.


Jag ser det snöar.....

Det toksnöar ute och för ungefär sådär 10minuter sen var jag ute med min sopkvast och gjorde en gång till brevlådan och tillbaks och nu när jag kollade ut genom rutan så har min gång redan snöat igen, tusan.

Det var fint så länge det varade iallafall.

Föresten så dricker jag kaffe i mängder och fixar playlists tills helgen, ska bli galet kul.
Kanske blir utgång på fredag med..vem vet :)

Sverige är KALLT, ge mig en resa eller nått.

JAG FRYSER hela tiden och har frusit hela dagen lång. Just nu har jag precis tagit mig en duch, smörjt in mig och ska lägga mig under mitt mysiga täcke och rulla in mig som en puppa så att det inte kommer in någon kall luft över huvud taget! perfekt

Förresten så beställde jag en kjol nyss från internet och jag tyckte att den var kanonfin men det återstår och se tills jag får den.. Ingenting som man beställer från internet ser likadant ut i verkligheten men jag hoppas på det bästa! Mycket mer kan jag inte göra



Nu film eller sova? Pussipuss


Segt med Måndag

Kan vara segaste dagen på länge.
Ligger halvt döende i sängen
BRAVA



ge mig helg istället!


-





Typ ge mig calle!


Jul på Östgötateatern -en varieté

Precis hemkommen från En Jul på östgötateatern!
Jag måste säga att jag inte direkt är någon teatermänniska,
men det var bra och cirkusen var bäst like always.


Söndagsmys

Mycket trevlig kväll igår måste jag säga. Stämningen var på topp till en början iallafall.. Snö kom det också i mängder :) Men det var riktigt kul och jag känner mig redigt stolt som har haft en helnykter helg, men det tar jag lätt igen nästa helg! hehe då äre ju REUNION ska bli galet kul!

Kanske inte var det bästa att kolla på paranormal activity inatt när jag kom hem. Det var det galnaste jag sett eller nästan iallafall och om det är som dom säger att filmen är på riktigt så är det ännu mer galet.

Men nu hörre ni så ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig för middag hos Farmor och Farfar och sedan vidare till Östgöta Teatern där vi ska kolla på ickapicka och resten av cirkusgänget som är med. Ser fram emot en riktigt trevlig söndag! Pussfråntuss


Lördag

SItter här och trycker i mig rester av tacosen från igår och jag kan lova att det är lika gott idag som det var igår! Tacos är aldrig äckligt, möglig tacos skulle nog sitta fint det med.

Snart ska jag göra iordning mig för att åka upp till Familjen Lindgren där det är röka korv/skinka och bada balja som står på schemat. Ska bli himlans trevligt.

Häjs!

godnatt!

Jag har gått och blivit värsta nattbloggarn känner jag haha men det är nog för att det är enda tiden på dygnet som jag har tid med att blogga, jag som har ett sånnt upptaget liv. haha! Jag hoppas och tror att ingen gick på det där för det var ju ganska så mycket ljug. Jag om nån borde ha tid, typ mest tid i världen.

Men idag var jag iallafall tröttast i världen och vaknade vid halv 1 då mamma ringde och väckte mig, för dom som inte vet så kan jag knappt sova längre än 11 faktist men idag var det dock lite längre än vanligt haha. Städade huset och lyssnade på Lars Winnerbäck på högsta volymen som gick. Vid halv 4 var det dags att skjutsa pappa till Stan då han skulle på julbord med sitt jobb. Hann komma hem och göra Tacos och massa mys med mammi och Tillan sen var det dags att skjutsa mamma till stan för hon skulle på någon knasig konsert i Louis De geer hallen eller något sådant. Kom hem lagom tills idolfinalen började, satt och dregglade som vanligt till calle som jag förövrigt har stora planer på att gifta mig med... Mamma ringer och vill hem vid halv 11 så jag åker in och hämtar henne. Hann vara hemma en kvart innan pappa ringer och vill hem. SÅ ATT färdigskjutsat för ikväll och tackgodegud. 4 gånger har jag åkt fram och tillbaks till stan ikväll. Yiha

Bjuder på en bild från Lasse igår bara för det! PUSSIPUSS


Lars Winnerbäck är och förblir bäst!

Winnerbäck var great! Han är och kommer alltid att förbli värdsbäst och nu har jag sett han tre gånger live och han är lika bra för det och jag hörde att han tydligen ska ha en sommarturne i sommar så att det är inte sista gången jag ser han live kan jag lova. Mest besviken blev jag nog för att han inte körde Kom änglar! Alltså gud låt och då menar jag speciellt live. Lite tråkigt var det nog också att han körde för många nya låtar från de senaste två albumen han har släppt. Dom låtarna är så speciella på något sätt, inte alls som the old songs. Men som sagt HAN VAR GREAT eller var han kanske mer än great? Ja det var han faktist. som alltid!

Förresten så fick jag göra min första blåskontroll förut när jag åkte hem. Det var typ hundratusen poliser vid vågplatsen och så vinkade dom in mig och jag bajsa nästan på mig för att man blir ju så nervös och tror att man har gjort något fel. Men ickesanicke dom ville bara göra lite blåstest och bilkontroll sådär klockan halv 1 på torsdagen natten typ. Så att min debut i alkoholblåsning är avlarad tjoho!


jag förstår inte riktigt vad jag gör vaken nu men jag kände bara att jag behövde lätta lite på hjärtat och skriva av mig lite om kvällens bravader innan jag somnar och bilder slänger jag upp imorgon!

natti.

10 December

Jag är redo för winnerbäck nu nu nu! Galet bra


22:37

Jag är nyduschad och ligger i sängen redo för att gå och lägga mig och längta tills imorgon, för då JA DÅ är det dags för Winnerbäck älskade winnerbäck. Jag Maria och Emelie ska ha kalasmys med käk någonstans innan och sedan drar vi vidare till Linköping och till bästa LASSE! Kan det bli bättre undrar jag då fast iochförsig så vet jag att det inte kan bli det. För allt vi gör blir så jävla great!

GODNATT



Söka jobb

Har spenderat hela min morgon/förmiddag till att skriva cv och ett personligt brev. Det tog tid men det blev bra till slut hoppas jag. Så nu har jag skickat iväg det till Louis degeer för jag såg på deras hemsida att dom sökte personal till restaurangen. Men det känns bra det gör det förutom att jag har sånn ångest för allting jag gör igemt.

Men jag känner att det kanske börjar bli dags att skaffa sig ett liv och flytta hemifrån snart?
JAG ÄR JU GAMMAL eller jag börjar bli iallafall..

Bästa One Tree Hill!

Måste erkänna att jag fällde en tår till one tree hill nyss.
Jag förstår inte hur jävla bra det kan vara.



bästaste bästa någonsin?


Tandvärk.

Kom på mig själv att det var ganska så dumt att äta knäckemacka dagen efter man varit hos tandläkarn. Det spänner som fan i den där nedrans tandställningen. Min tand som är lite utstött och som nästan sitter i gommen har dom spännt fast nu i resten av tänderna så att det är dags för den att komma fram, och det gör helvetes ont ska jag säga er!

Jag hoppas att jag inte ska behöva ha den så länge till!

Lite kort om min helg :)

Nödvändigaste inlägget jag skrev innan tycker jag allt. Har ju såååå bra uppdatering menar jag :) Äsch vad förväntar ni er av mig egentligen, det är ju den stora frågan..

Men ja träningen idag gick ju hur bra som helst och jag tror nog att det var för att jag tog en tupplur innan träningen eller ja min "tupplur" var på en och en halvtimma! hehe men skönt vare och det bästa som finns är trots allt att sova så att jag SOV.

Helgen förövigt var bra med jobb i fedags tillsammans med Emelie och det blev lite längre än jag trott men det var kuligt iallafall. Sen i Lördags var jag nog den som var mest sugen på utgång i hela världen men ingen ville gå ut med mig så att jag var så desperat och gick ut själv.....nej så illa var det inte utan jag gick ju faktist ut med Ickapicka och Viktor och det var hur trevligt som helst! Vi gick till Hugos där jag inte hade varit på hundra år kändes det som för jag gillar otten, otten är bäst och man blir aldrig besviken på otten! eller har jag fel? Nej jag tänkte väl det. Fast inget fel på Hugos heller måste jag säga. Alla norrköpings nattklubbar är kalasbra.

Men nu ska jag nog sova! pussinatti

Varit hos käftis!

Jag orkar inte skriva, har ont i min tand.

pussis


Jobba ikväll!

Har precis lagat mat till mig och ickalurv innan jag ska åka och jobba!
Ska jobba tillsammans med snyggEmelie ikväll i stadshuset :)
Nu ska jag göra iordning mig.
pussipuss


What's up im brüno.


hahahahhahahahahahahahhaha


Love's just another word I never learned to pronounce?

hmmmm hmmmmm mmmmmmmm hmmmmmmmmmmmmmmmm

Slösade bort 3 minuter av mitt liv förut när jag färgade ögonfransarna i hopp om att dom skulle synas lite mer än vad dom gör nu men blev det någon skillnad? NEJ sånn jävla skit. Jag vill ha jättemörka ögonfransar och jättesuperduper långa så att man aldrig behöver ha på sig mascara för att se normal ut :)

Så jävla deprimerande att man slösat bort sånn dyrbar tid på ingenting!
hehehheheeeeeee

Mys!

Jag är nyduschad, Nyäten och har nybäddad säng! Hur bra lät inte det?

Förresten så dör jag typ av hunger just nu och det är faktist alltid så efter träningen. Hur mycket man än äter så svälter man endå. Jag har redan tryckt i mig en fet kopp te, en skål med mjölk och special k & två knäckemackor med skinka och tomat. Förövrigt så måste jag bara säga att det är jävligt gott med knäckemacka!

ähh, natti!

Katy Perry är lite sådär lagom snygg?


08:55

Klockan är inte ens 9 och jag är uppe! Har precis gjort en kopp te och tagit på mig myskläderna. Det är hela 5 minus ute :| Det skulle vara helt okej om det var någon snö ute men nu är det ingen snö ute så det är absolut inte okej.

Nehe om man skulle sätta sig och kolla på one tree hill då och fundera lite på vad man ska göra resten av dagen!
Pussipuss.


Lite snygga dom är då? Allihopa.


-

Nehe om man kanske skulle ta tag i livet?

RSS 2.0