Du kan dränka dig i minnen eller litervis med vin.
































Tell me what you know about dreamin'


Jag vill åka nu!

Det börjar närma sig nu och det är inte alls många dagar kvar tills vi lämnar landet för en veckas semester i Turkiet. Tror ni att jag längtar? inte ett dugg va. Var inne i stan igår för att växla pengar och världens tur hade vi med när vi tog dom sista turkiska pengarna. Hade vi kommit idag så skulle vi fått beställa och det hade säkert tagit några dagar..

Idag när det ändå är så tråkigt väder så funderar jag på att gå upp i garaget och hämta resväskan och börja se över lite vad man ska ha med sig kanske? kulkulkul!


It all begins with a choice.


mört som har simmat bört

Tog båten ut för att fiska lite innan ovädret kom som inte ens kom. Råkade ramla i vattnet och slå i knät i båten och ett blåmärke och galet mycket skratt tills vi tjöt så va vi ute på sjön iallafall. Fick fisk på första försöket och jag erkänner väl att jag är bäst då men tyckte synd om den lilla mörten och duktig som jag är så vågade ta tag i fisken för att ta ut kroken och kasta i den stackarn. Nu har jag ont i knät men det är väl smällar man får ta om man ska ut på sjön och härja! :)


I den där storleken var den ungefär

John Mayer


Augustifest

Knaprar isbitar och undrar varför inte jag är inne i stan och hänger i öltälten som alla andra gör en helt vanligt torsdag som idag när det är augustifest och allt. Gjorde iofs det igår men att man ska väl ta och passa på tycker jag. Jag får helt enkelt ta och ösa extra mycket imorgon istället då vi är hembjudna till victor hultberg som fyller hela 20år på exakt samma dag som det är en månad kvar tills jag fyller år. Jag känner att det är värt att fira det med.

Förövrigt så va gårdagen hur trevlig som helst. Munken, öltält, musiktävling, durken, studentlägenhet, hageby, hugos, donken, hem! Hann med mycket känner jag:)

one tree hill

Hur trött kan man vara? Jag har nog sovit 3 timmar nu och är fortfarande trött, det är helt klart vädret som gör det. Jag som trodde att jag skulle vara pigg idag efter att jag tog en lång promenad förut men nehe då tröttare blev jag istället och eftersom jag har sovit nu i några timmar så lär jag nog vara vaken ganska länge inatt. Tur att jag har laddat ner världens bästa serie från början som jag kan ligga och kolla på i min nybäddade säng! great


The Sorcerer's Apprentice

Söndagar är egentligen så jävla värdelösa och jag hatar dom. Alltid dåligt väder, alltid så jävla rastlös och alltid så jävla trött. Men idag så har jag något bestämt faktist och bio ska det bli tillsammans med Emelie och Mia och vi ska se så mycket som Trollkarlens lärling.


01:48

Så jävla trött
och så jävla nyduschad
night

fulfredag

Hade absout inte räknat med utgång idag men det slutade med det iallafall. Sjukt tråkigt ute, för varmt, för mycket folk, bara 92or överallt osv. Kan det varit för att jag var för nykter? Nja tveksamt. Jag var ju inte alls sugen på utgång när jag väl stog där i kön efter att jag stressat hem från jobbet och hunnit byta om, sminka mig, dricka, äta på  typ en kvart. Jag hade räknat med en betydligt mer galen och rolig kväll eftersom jag har jobbat nästan varje helg den här sommarn. Men näe det var fasiken inte kul. Onsdagar is the shiit säger jag bara!!


Dricker äckligt kaffe.

Sitter här och svär över hur äckligt vårat kaffe är här hemma. Jag undrar liksom när mamma och pappa ska ta och förnya sig lite med en god kaffebryggare och inse att den vi har nu smakar skit.



13:56

Nu korv och makaroner, sen jobb följt av grillning hos mig.
PERFEKT

Söndag

Vaknar upp till ännu en dag utan sol och man börjar vänja sig nu vid att svensk sommar är mer likt höst. Det suger och något som suger riktigt hårdare är att jag hade kunnat varit ledig igår med tanke på att det än en gång inte var något folk ute. Kan bero på vädret eller så beror det på att alla redan har gjort av med sina pengar under semestern och inte längre har råd att gå ut på krogen för att äta. Jobbade för det mesta själv hela kvällen och lämnade durkslaget vid strax innan 1 inatt.

Ikväll är det mys på smedstugugatan som gäller med god mat, vin, film och massor godis! Jag gillart


Husvagnsfest hade varit kul!

Det gick bra att jobba igår och det var förvånansvärt lite folk ute. jag som hade räknat med full restaurang hela kvällen med tanke på hur vädret var igår. Men så blev det inte och jag slutade vid halv 11 för att det inte fanns något att göra. Är faktist lite ledsen över att jag ska jobba ikväll med när jag helst av allt ville ha ledigt. Ville så gärna följa med ut till Hubbes land och leka med alla roliga cirkusvänner!! Jag får istället hoppas på jävligt mycket bra jobb ikväll.


Skulle man inte bli lycklig av pengar så skulle jag inte jobba.

Det är skitsnack att man inte blir lycklig av pengar, för det blir man. Sen kanske det är en annan sak om du har tremiljoner i månadslön eller om du har tillräckligt så att du klarar dig och ändå kan hitta på saker. Pengar är allt och jag älskar att jobba helg när alla andra är lediga. Eller nej det suger riktigt jävla hårt att dom dagarna man själv är ledig jobbar alla andra och jag skulle göra vad som helst för ett 7-16 jobb. Självklart tyckte man att det var jättecoolt i början när man fick vara lediga hela dagarna och kunde njuta av solen hur mycket som helst. Men det är ju då alla andra jobbar och sen när jag åker till jobbet slutar alla. Egentligen är det så jävla ovärt att jobba helg men vad gör man inte för pengar? Går och hänger mig lite och längtar extra mycket till en vecka i Turkiet tillsammans med Mariaholm!

Det var allt för mig
PUSS

BECAUSE YOU WERE HOME

Låste alla dörrar, stängde alla fönster och släckte alla lampor. och dog
Kan vara läskigaste filmen

SE DEN



The last song

Ännu en helg full av jobb och alldeles för lite sömn så idag har jag endast legat i soffan och kollat på film med ickapickadoll med inte alls snygga skådespelare..



RSS 2.0