Dags att rensa själen så jag sticker till Sälen

Fjällen närmar sig med stormsteg! längtar inte eller så, på torsdag drar vi. Har fixat allt jag behöver som tex. tömt systembolaget och lagat skidbyxorna och vad mer behövs? Är redo så att säga



Cheers to the freaking weekend, I drink to that


18 JANUARI

Snart dags att skjutsa mamma och pappa till kungsängen. Är inte ett dugg avundsjuk eller jo kanske lite då. Värme, sol, bad vem kan tyacka nej till det? Jag valde att inte följa med men det hade dock varit skönt med en veckas semester :)

Njuter istället av lugn och ro här hemma och det kanske är lika bra de!
hejs!

DÖR

 


BRUNO MARS

grymm kille.





Fredagsmys

Ni ska bara veta hur hurtiga Tillan och jag har varit idag! Upp klockan 6 imorse för att följa med mamma till jobbet och sno bilen. Vi tränade nämligen två timmar imorse och jag kan lova att med den träningsvärken jag hade igår och imorse när jag gick upp så kommer jag inte ens kunna röra mig en millimeter imorgon. Jag går ungefär som om jag har skitit på mig men det är ju också fint :) och inte nog med det så ska vi spendera sju timmar på cirkusen imorgon då det kommer en stuntkvinna och ska lära oss massvis med roligheter hoppas jag, det ska bli skitkul.

Fredag idag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Blir en lugn helg för en gångs skull :)




I got my new iphone

Synd bara att man måste ha ett microsim kort så kan inte börja använda den förns på tisdag. Älskar att vänta 



No fucking hands!

Efter tio års träning så klarade jag det! Jag har lätt övat i tio år och aldrig ens förstått mig på det. Varje träning har jag sagt typ att jag aldrig någonsin kommer kunna klara det och att jag inte ens förstår hur dom som kan gör. Vitolds blev arg på mig så jag klarade det helt plötsligt with no hands. Jag är så grymm! Hoppas bara att jag klarar det nästa träning också haha. Vad som står på tur att lära sig nu vet jag inte men det får vi se :)

Kommer dock inte kunna röra mig ens en millimeter imorgon pågrund av all träningsvärk bara så att ni vet. Nu ska jag faktist krypa ner i sängen i mina nya superfina prickiga sov shorts och kolla på sex and the city! Godnight


ohyeah


12:46

Känner att jag behöver bättra på mitt cv lite och söka lite jobb som inte finns. Jag är så trött på jobb fronten för det finns absolut ingenting och om det finns så är det endast fredag och lördag kvällar och då vill man ju verkligen jobba. Jag har inte ens någon aning om vad jag vill bli eller göra, men det jag vet är att jag absolut inte vill jobba inom hotell&restaurang resten av livet. Man kanske skulle ta och börja plugga? Jag vet att jag alltid har tjatat om att bli inredningsarkitekt eller något i den stilen. Jag älskar att inreda och möblera, det var typ det enda jag gjorde när jag var liten. Möblerade om rummet minst en gång i veckan tror jag :)


Monday morning

Goddagens!
Jag kan ju bara börja med att berätta hur jävla ont i halsen jag har. Det är nog smällar man får ta efter en hel lördagskväll/natt utomhus i en inte så varm balja till en början. Allt snökrig var nog orsaken till att det aldrig blev varmt och när det väl var lagom dags att gå upp ja då var det supervarmt istället haha :) Äsch det var superbra iallafall men man var ju en aning seg efter fredagens bravader. Helnöjd med min helg iallafall :)

Träningen börjar idag och jag är skitarg för att jag har ont i halsen men det skiter jag i för jag ska träna ändå. Kaffet smakar inte ens bra när man har ont i halsen, katastrof!
Oj vad jag klagar

pussfråntuss!

inte så farligt, vi festar som om det vore din begravning


Snösoffa

Hela förmiddagen har vi varit ute och byggt en snösoffa. Där ska vi sitta och äta grillad korv och dricka varm oboy med minttu sen om jag nu hittar något sätt att ta mig in till stan på ikväll. Annars får det bli oboy utan minttu för min del :) Vi hann även med att gå ut på isen en sväng och det är ju döhärligt väder ute. Ikväll blir det party tjohej!


                         

 

6 januari

Synd att det snöar och att man inte kan ta sig någonstans idag och synd att jag måste sitta framför tvn och kolla på sex&the city hela dagen. Men jag klagar inte, jag trivs. På något konstigt vis så känns det som lördag med tanke på att jag åt frukost tillsammans med mamma och pappa imorse vilket enbart händer på helgen annars. Tur att man har koll på vad det är för dagar liksom :)

Tydligen så var det inbrott hos grannen igårkväll och inget har vi märkt. Vågar nog vara ensam hemma nu framöver.. hm


ciao!


I'm gonna give all my secrets away


Don't you be sad but I'm the best that you have

Dagen till ära har jag tillbringat i ickas säng med icka under täcket framför 15 avsnitt av sex & the city. Nu är jag rastlös like hell och vill hämta mitt paket som har kommit med posten. Har även beställt nytt paket som kommer med posten nästa vecka. Och imorgon vill jag åka skridskor och dricka varm oboy och det ska jag göra också med tillan men bara för det så kommer det bli snöstorm och askallt så att man absolut inte kan åka skridskor men skitsamma för grymm är jag ändå. Och bara för det ska jag upp till tillan nu på te och pipa!

ciao

tredje januari

Startade måndagen med asgod frukost, 7km promenad med pappa & farfar och så nu en dusch. Vad resten av dagen har att erbjuda är ju sånnt som märks. Skön start på en måndag iallafall! Var inne på maxi igår och beställde ny telefon, en iphone 4 fick det bli. Kan dock ta upp till fyra veckor innan jag får den men jag hoppas att det går snabbare.

Nu film med pappa, hörs då!
pussfråntuss

RSS 2.0