Uppdatering

I lördags var vi på shoppingcentret igen för nu hade vi fått studiebidraget och jag var superlycklig!
Jag köpte mig ett par nya mysiga tofflor som jag är superkär i och sen fick det bli ett par supersnygga örhängen med som jag också är dunder kär i :) Hurra



Fiina

Första advent

Det enda som saknades var Glögg, pepparkakor och julmust. Annars var det perfekt julstämning med ljus, chokladtomtar och julmusik :)






nördar, nördar hela dan!

vad finns det att göra när det är för kallt för att visa sig ute än att sitta inne på hotell rummet och nörda framför datorn flera timmar om dagen! Haha emelie och jag är proffs på det vill jag lova. Det enda vi gör efter jobbet är att glo film och sitta här. Men egentligen får man inte så dåligt samvete för det finns endå inget att göra i den här stan förutom att göra av med pengar vilket vi redan har lyckats med rätt så rejält. Så vi stannar hellre här på hotellrummet där det är helt omöjligt att göra av med pengar :) Iofs så har vi inga eller iallafall inte jag, och jag känner att jag inte behöver göra av med mer nu för jag vet inte alls vart pengarna har tagit vägen! Dom är så gott som borta haha.

Alltså jag läääängtar HEM! jag vill hem nununununu saknar alla så himlans mycket. Men en månad eller ja nästan en månad har gått så fort, nästan för fort men det är skönt så jag ska ju inte klaga. Imorgon är det näst sista dagen i köket. HURRA säger jag bara. Ett jävla slaveri har det varit och bortkastad tid tycker jag allt, eller all tid har inte varit bortkastad och det är både blandade känslor jagvet inte om jag ångrar att jag åkte hit men jag tycker det är tråkigt att vi inte har fått lära oss något i köket. Jag som ville vara proffs på pasta när jag kommer hem! Men det lär jag ju inte vara för jag har inte ens varit i närheten av att göra pasta. Men jag kommer dock vara proffs på att äta pasta haha den saken är säker.

Men jag ska inte säga att vi har haft tråkigt här inte förutom i köket då. Men utöver jobbet har det varit kul faktist :) Vi har hittat på rätt mycket och på måndag bär det av till San Marino :) Ska bli häftigt. Det är ju ett eget land är i Italien så det blir nog spännande.


Dags att klippa sig kanske ?




Det var allt för mig!
Tuss


Jag bara älskar vitlök!

Jag måste bara säga att nu är jag mästare på att skala vitlök.
Från och med idag tänker jag aldrig mer röra en vitlök i hela mitt liv! Nejdå det där vet jag att jag inte kommer att hålla men jusst nu känner jag så iallafall. Hela jag stinker vitlök och det går inte att få bort hur mycket jag än duschar. Jag har i princip skalat vitlök sen klockan 9 imorse till 1 ungefär och det var mig inte lite vitlök. Ni vet en sånn där stor vitlöks klase eller vad man ska kalla det som innehåller ca: 10/15 vitlöks klyftor. Ungefär 100 sånna klasar har jag skalat. Så nu finns det nog ingen som är så bra på att skala vitlök som jag!




HURRA FÖR VITLÖK!!


mums


Jag blev helt plötsligt sugen på julmust :)
Ge mig julmust på glasflaska!
fan vad gott


Händelserik kväll må jag säga!

Jahopp då var det söndag igen. Inte långt kvar nu tills jag kommer hem hurra. Jag saknar NORRKÖPING massvis!

Igår var det dags för utgång. Vi bestämde oss för att ta bussen in till Rimini och bussarna dom har här visste inte vi att man kunde köpa bussbiljetter på för busschaffuören sitter innaför en stor glasruta. Så vi gick bara på bussen som alla andra gör och bara sätter sig, så vi gjorde förståss likadant. Dumt av oss för just den bussen skulle jävla skit kontrollanter komma på självklart. Emelie och jag började gräva efter gamla bussbiljetter och förklara att vi inte visste vart man skulle köpa bussbiljetter. Men han kunde inte engelska så vi fick kliva av bussen med en annan kontrollant. Han skulle stå och förklara att det visst går att köpa biljett framme hos chaffuören osv, vi försökte som aldrig förr och sa att vi var från sverige och att vi inte visste hur man gjorde men vi var villiga att betala och vi drog alla de klassiska lögnerna för att undvika böter. Men iallafall han gav sig inte och sa att vi skulle få böter iallafall som var på 40 euro var. Inga pengar hade vi på oss och jag hade inte ens mitt legitimation med mig men han var så illa tvungen att ha något slags kort och det enda jag sa att jag hade på mig var vero moda kortet HAHA så det fick han. Stod ju mitt namn på baksidan men inget personnummer eller någonting så hur ska han veta att det är jag. Han frågade även om personnummer men inte dom sista fyra siffrorna. Liksom jag kan väl likagärna uppge falska uppgifter. Hur många heter inte Therese Carlsson och är född 20 september. Åh det är det enda han har om mig plus att han skrev TheresA med a på slutet. Jag tänker inte betala den där summan alrig i hela mitt liv. Visserligen var det ju jag och emelie som gjorde fel men hur fan ska vi veta att man kan köpa bussbiljett framme hos busschaffören egentligen. Åh! När han skrivit lappen och gett oss dom så åkte han iväg och där stod vi mitt i ödemarken låååångt ifrån den hållplats vi skulle till och nästa buss gick inte förns en timma efter. Så det var bara att börja gå i högklackat och strumpbyxor kallt som fan och irriterade som fan. Jag lovar att det var säkert en mil vi vandrade och jag kan lova att jag har blåsor på mina tår idag! Det som störde mig mest var att dom bara lämnade oss där, 2 unga flickor mitt ute i ingenstans med massor av snuskiga italienare. ush bajs på dom

En timma senare kom vi fram till Viktor och Mias hotell där dom höll på att skratta ihjäl sig när dom fick höra vad vi varit med om. Vi började vandringen mot en krog som vi hade blivit tipsade om. Vi hittade den och in gick vi och beställde första bästa. En Corona fick det bli för mig. Vi skulle egentligen gått vidare ner till en annan nattklubb men kvar blev vi eftersom bartendern insisterade att vi skulle vara kvar och gratis drinkarna bara slängdes hit och dit. För goda var dom och för gratis! Den baren kan inte ha tjänat så mycket på oss inte. Jag tror jag fick 3 eller 4 gratisdrinkar plus min öl bjöd han på. Vi fick även lakrits shots for free! Alltså sjukt snygg bartender, hur duktig som helst på drinkar och för trevlig. Sånnt gillar vi! Fulla och glada som vi var hamnade vi på donken som var för gott. Sen blev det taxi hem som kostade sisodär 33 euro åh fattig man blir. Jag går under!

Nu har jag bestämt mig. Inga pengar mer ska spenderas i den här stan iallafall. jag förstår inte vart pengarna tar vägen jag är urfattig :)


Det var allt för mig! hejhopp


Gratis lakrits shot tackar man inte nej till :)

haha


hejhopp

Lördag

Åh vad det är härligt att vara lat! Emelie och jag måste vara dom lataste i världen, nästan. Vi gick upp imorse och svulla frukost buffé mums sen gick vi upp på rummet för att sova igen och vi vaknade sådär vid ungeför 2 :) För skönt att inte ha något att tänka på eller några tider att passa. Det är dock sol ute men det blåser apa så vi har faktist anledning till att stanna inne.

Det enda vi behöver passa oss efter nu är att ikväll äre PARTY! Eller vi hoppas på att hitta något röjjigt "discotek" som dom säger här. Vi förblir förmodligen kvar i Riccione för det är tydligen mest drag här på kvällarna vad vi har hört. Så jag ser fram emot och hoppas på en toppenkväll!

Jag har allt sett att jag har många som läser min blogg! Vore kul att veta vilka ni är, kommentera lite vettja :)



Pusspåer




i´ve got brand new shoes

Så idag var jag hos farbror doktor. Låång väntetid men det gick bra till slut. Jag förstår inte sjukvården utomlands, den ser så gammalmodig ut. Folk ligger liksom i gångarna i sjuksängar och jagvet inte vad. Känns inte riktigt bra. Maskinerna såg ut att vara från medeltiden, likaså sjukhus sängarna och omgivningen. Nej ush så det kan bli. Jag fick medicin iallafall. En näs spray som som jag ska använda i 7 dagar sen fick jag någon konstig tablett som jag ska äta 2 gånger dagligen i 3 dagar. Vad är nu detta, det blir lixom 6 tabletter och jag har minst 30 i den där jävla förpackningen för 70spänn. Åh jag blir fattig.

Nog om det! Jag köpte mig ett par pumps idag. Jag kände att jag behövde det eftersom jag inte har med mig några. Dom hade kostat 42 euro men snygg som jag är fick jag ner dom till 28 euro. Jag är bara för cool. Snygga var dom också fast dom liknar dock mina andra två par jag har hemma men som sagt svarta pumps går till allt så jag kan inte få nog av dom! Hurra nu är jag redo för utgång. Men det blir det nog imorrn

Snart ska vi ta bussen in till Rimini för att käka med allihopa! ciao





tadahhhh

Skönt med sovmorgon tralalala!
Idag har vi jobbat kväll. Det var kul för en gångs skull och det fanns lite att göra, bra humör hade jag också och Andréa trodde jag hade druckit innan haha. Jag vet faktist inte var all energi kom ifrån haha. Vi gick upp vid 9 och åt frukost sen kröp vi ner under täcket igen och sov ytterligare 2 timmar. det var SKÖNT! När vi vaknade upptäckte vi att det var sol ute hurra tänkte vi men kvar blev vi på rummet. Eller nej vi var på vandring till affären för vi var så hungriga. Fick med oss bröd, smör, skinka och juice hem :) Sen vid 5 var det dags att jobba. Slutade vid 9 så skönt.

Nej nu har jag precis tagit mig en dusch och ska snart sova. Blir hämtad av patrizia klockan 8 imorrn för att åka till sjukhuset. så jag har tagit ledigt. Sköööööönt

tjingtjing


The old town of rimini

Åh lite mysigt det var inne i gamla stan i Rimini då! Massor mysiga gator, gamla byggnader och caféer överallt. Trevligt dag var det allt.
Vi kom hem lagom till middagen. Efter det gick vi och besökte baren här på hotellet som vi ännu inte hade gjort. Vi beställde en varsin Cappucchino som han även bjöd på. Killen i baren är största tjejtjusarn plus att han ser ut som en hamster. Största kinderna jag sett seriöst. Han följde med oss till bordet och försökte prata med oss men han kunde inte ett skit engelska. Han sprang till och med och hämtade ett engelskt lexikon och pekade på meningar som "ni har fina ögon" "jag gillar erat leende" haha snusk han var. han frågade även om vi ville ta lite luft, vi fattade ingenting och sen frågade han om vi ville följa med ut och ta en drink ikväll men vi sa nej så han trotsa oss imorgon klockan 10 bahaha då jobbar vi så vi får se vad han säger. Jag vill inte ut med han hell no. Kanske om han bjuder på en drink nere i baren eftersom han är bartendern hehe. Vi tänkte utnyttja han på lite drinkar innan vi ska till ponkish på fredag! höhö

Imorgon jobbar vi kväll så vi har hela dagen på oss att sova! Nejdå. vi ska upp och äta frukost vid 8 sen gå upp och duscha kanske sova en stund till sen kanske det blir stranden eller nått, eller kanske en fika :) Får se

Pusshejhoppsnopp



schnygga



fint


mysiga gator :)


onsdag

Idag om exakt 2 veckor sitter jag på planet påväg hem. hurra! Tiden här har gått sjukt fort och tiden som är kvar hoppas jag på ska gå lika fort :) Jag ser inte den här resan som någon slags lärorikresa direkt. I köket är man mer som en springflicka åt alla "hämta det, gör det" blabla. Vi kommer nog komma hem som vi var innan utan några som helst nya kunskaper om matlagning. Menmen vi får ta vara på tiden som vi har efter jobbet och göra det bästa av den. Vi är ju trots allt i Italien och det är inte varje dag man är här inte. Vi ska förmodligen besöka San Marino som är ett eget land här i Italien. Det verkar lite fränt faktist höhö.

Igår så var vi ute o käka pizza med á la ponk! Så gott var det. Efter gick vi till det mysiga cafét och tog oss en varsin latte. Sen gick vi hem och sov :) Jag har legat och vridigt och vänt på mig hela natten ush. Ingen bra natt har knappt inte sovit någonting. Dels så är det mitt öra som stör mig nått enormt. Hör ingenting och så fort det blir tyst så blåser det i örat, det låter precis som om att någon står i mitt öra och blåser. Skitirriterande plus att det rinner äcklig vätska/var ur örat vilket det nu har gjort i 5 veckor. Åh jag är så trött på det. Så idag ska jag prata med patrizia och fråga om hon kan följa med mig till farbror doktor och då ska jag minsann ha den starkaste medicin som finns!

Tog mig precis en dusch nu med. Vi frågade om vi fick sluta efter lunch idag och det var inga problem. Så nu sitter jag här har precis sminkat mig och gjort iordning mig och vid kvart i 3 kommer patrizia och hämtar mig o emelie. Hon ville visa oss gamla stan i rimini och massor annat. Snel hon!

Ciao!



Den bjuder vi på :)


Buon giorno!

Då var måndagen över.
Idag har det varit en sånn där negativ dag. Jag har inte haft humör för någonting och jag har varit himlans seg. Menmen man kan ju inte vara på topp alla dagar! Idag har jag gjort lite allt möjligt nere i köket. Fick jobba med Andréa, han är trevlig minsann och han är nog kökschef skulle jag kunna tro. Efter lunch var det inte mycket att göra så vi fick städa som vanligt. Nått som stör mig så förbannat mycket är att man ska gå och städa efter alla andra som om man är här och slavar. Varför ska jag gå och städa skärmaskinen när det inte är jag som har använt den osv. Om man endå skulle städa det man själv har använt så skulle det vara så jävla mycket bättre. Åh arg blir jag på sånnt där.

Tog mig en dusch direkt efter jobbet. Skönt var det. Sen efter har vi inte gjort något speciellt faktist. Vi var rätt onyttiga och gick o köpte oss godis och läsk! mumma. Sen kollade vi på Grinchen. mysig film vi fick lite julkänsla där. Jag är så sugen på jul faktist. Älskar julafton, nyår, jullovet, snön(så länge den varar) Det är sånn stämning. GE MIG JUL!

tjingtjing




rolig bild :)

Mysig söndag

Då börjar helgen glida mot sitt slut. Igår var vi inne i stan och vandrade med ponk. Mysigt vare men inget fick vi med oss hem eftersom allt i den här stan är på tok för dyrt för min plånbok vill jag lova. Jag förstår mig inte på Italien, alla åker i vrålåk alla har värsting märkes kläder. Tjänar man mer här på något sett. Alltså alla har verkligen fetaste bilarna seriöst. idag såg vi en ferrari och en lamborghini och det var mig inte första gången jag såg det plus att alla kör runt i feta jävla mini cooper som jag är så kär i. Jag SKA HA en mini cooper innan jag dör så är det bara!
Nog om det. Vi var inne i stan igår iallafall, gick runt halva riccione för att hitta någonstans att äta och det hittade vi såklart men gott var det ju dock inte och dyrt var det med. Inget är billigt i den här stan inte.
På kvällen var det dags att åka in till Rimini till Viktor och Mia. Vi köpte med oss lite dricka och sen tog vi bussen för att möta upp alla. Vi vandrade ner till Gamla stan i Rimini, det var ju inte mycket att hänga i julgran där inte. Vi hittade en restaurang efter 1 timmas vandring. Beställde in en lasagne som dom tydligen har som förrätt i det här landet. Den kostade 9 euro och sedan kostade en dricka typ 3 euro och sen köpte vi en drink på det med så då var man uppe i 18 euro hehe billigt och bra hurra. Jag har kommit fram till att det är absolut inte svårt att göra av med pengar i den här stan inte :) hehe

På förmiddagen idag tog vi det bara lungt. Satt i solen en stund, skönt var det! Sen tog jag mig ett bad med badrumsfönstret öppet så att solen lös in rakt på mig när jag låg där i badkaret ohlala det var härligt. Sen gjorde vi iordning oss och blev trötta på att sitta inne när det var så fint väder ute. Så vi vandrade ner till stranden och gick en lång strandpromenad och tog massor med fina bilder. Hittade några fina snäckor med som vi tog med hem. Ponken ringde när vi var nere på stranden och frågade om vi ville föja med och fika med han och viktor. varför inte tänkte vi och gick och mötte dom på stan. Emelie och jag hade checkat in ett fint café som som vi besökte. Super mysigt var det och inte alls dyrt. 2 euro för en latte är helt okej och den var supergod med. Så dit blir det nog återbesök skulle jag kunna tro. Efter fikan åkte viktor och mia hem och ponken följde med oss hem för att kolla på skräckis. Vi kollade på the strangers som var bauta läskig så inatt kommer vi nog inte kunna sova hehe.
Jag saknar mamma :) hihi

Det var allt för mig
/Tuss




Snygging Emelie


Den låånga stranden



fika :)


Lördag

Igår var det fredag och största softar dagen. Vi jobbade kväll så vi började inte förns 5 på kvällen höhö. SKönt vare. Men vi satte väckarklockan på halv 9 för att gå ner och äta frukost. Sen gick vi upp igen för att sova, vi vaknade lagom tills det var lunch vid halv 12 haha. äta sova äta sova :)
Efter lunch tog jag mig ett bad och emelie gick och sov. Hon mår inte så bra =( uff. Sen vare dags att jobba. Fanns dock inte så mycket att göra men 5 timmar arbetstid om dagen är väl inget tjaffs hehe. Lite sköna arbetstider vi har, helt sjukt.

Idag är vi lediga och vi har precis varit nere och käkat frukost. Ska bli skönt med en dusch nu och sen göra iordning oss för att gå ner till "stan" här i riccione. Inte så mycket affärer men det är kul att gå och kolla och fördriva tiden lite. Vi ska nog köpa lite dricka tills ikväll med för ikväll ska vi ut och dricka och äta lite gott. Jag blev lycklig för jag hittade bacardi breezer MANGO. Mango måste vara den godaste uppfinningen åhhhhh vad gott.

Nej nu blire duschen för min del! Pusspåer




Torsdag

Idag fick vi äntligen äta på frukostbuffén. Den var ju något bättre än lite kaffe och en crossiant iallafall men dock inte lika bra som den svenska frukosten. Saknar den redan buhu. Finns inte mycket att göra i köket eftersom det knappt är några gäster på hotellet. Så imorgon hade dom något större på kvällen så han tyckte att vi skulle jobba kväll imorgon. Vi börjar 5 imorrn så vi har sovmorgon som fan. Men vi tänkte gå upp och äta frukost vid 8 sen sova lite till. Vi hoppas även på fint väder så vi kan gå strandpromenaden och ha lite mys och inte bara sitta på hotellrummet och häcka.

Åt middag nyss nere i resturangen. Jävla spaghetti blandat med musslor och skit. Det ser ju så gott ut men jag hatar allt som har med fisk och skaldjur att göra. Man kanske skulle ta och lära sig äta lite skaldjur. nej ush vad säger jag

Nej nu ska vi se film igen och bara mysa :) Slänger upp en bild på hotellet. 
tjingtjing





Trötta

Slöa svenskar är vad vi är!

Somnade vid 4 och gick upp tre timmar senare för att äta middag nere i resturangen. Gott var det! Ni kan nog gissa vad det var också. PASTA haha vi kommer älska pasta om 4 veckor vill jag lova. Eller inte, vi vill nog inte se pasta på ett tag. Vi åt med André och en annan trevlig kille som jobbar i receptionen. Dom tyckte vi såg trötta ut haha. Det tror jag de eftersom vi kom direkt från sängen. Dom frågade även vad vi skulle göra ikväll och vart vi skulle. Vi sa att vi skulle sova för vi var trötta. Dom tyckte vi återigen var konstiga som var 18år och trötta.Dom tyckte vi skulle ut och ränna på stan som aldrig förr haha men det orkar inte vi nu. Sjuka är vi med så det kan nog vara därför vi är lite sega med och håller oss på hotellrummet för det mesta. Men det är mys

Efter middagen gick vi på vandring för att leta efter ett supermarket som vi änu inte har hittat. Vi frågade i receptionen om vägen och inte långt ifrån hotellet låg affären. Oj vad lyckliga vi blev! Choklad, cola, chips, vatten och pago mums.
När vi kom hem svullade vi som aldrig förr och jag tog mig ett bad. Ojoj vad skönt det var! Nu sitter vi här och funderar på att kolla på Mamma Mia.

tjolahopp






Onsdag

Vart tog den här dagen vägen? Ojoj vad fort tiden går känns det som. Redan onsdag och det är 3e dagen vi är här. Om det ska gå såhär fort är jag ju hemma snart hehe.
Idag har jag lagat lite mer mat i köket. Fick vara med Andre tror jag han heter och han är nog lite köks chef kan jag tänka mig. Skittrevlig är han och han ville verkligen lära mig allt. Sånnt gillar jag. När dom verkligen visar att dom är glada att vi är här. Han sa det igår förresten att han var jätte glad att vi var här hoho. Idag sa han att jag och emelie hade vackra ögon. Vi som absolut inte hade sminkat oss ett skit eller gjort någonting med oss utan bara gått upp från sängen, på med kläderna och ner i köket haha. Vid 2 slutade vi och nu sitter vi här på hotellrummet och funderar på att se en film och sen sova någon timma. Emelie ligger i badet, det låter frestande så det kanske blir ett bad för mig med sen :)

Hejhopp

First day at work.

Igår var det första dagen i köket. Vi kom dit, dom visade oss runt vi fick frukost osv. Frukosten vi får består av croissanter och en kopp kaffe haha och lite nutella. Vi frågade idag om vi fick äta på frukostbuffen istället och det fick vi själklart, så nu är vi glada igen hoho :) Vi började jobba vid 9 igår och slutade halv 2 haha slappt men skönt. Vi fick göra en mascarpone kaka, maränger och lite annat. När vi slutat gick vi till närmaste affär för att köpa något att dricka men i den här jävla stan har dom alla affärer stängda mellan 13:00-16:30 haha jobbigt värre. Så det var bara att gå hem igen tomhänta. På kvällen var vi bjudna till Restaurang skolan i Rimini på middag. Vi tog vi trådbussarna dit och när vi kom fram visade det sig att vi skulle äta klockan 22:00 haha och vi var där 19:00 så det var en åång väntan, vrålhungriga var vi också. Maten bestod av 3 rätter. Först när vi kom fick vi en välkomsdrink och sen visade dom oss till bords. Förrätten var någon jätte god pasta som låg i ett foliepaket. Varmrätten vet jag inte vad det var men det såg ut som rotmos men smakade som potatismos med ketchup i och sen till var det typ omelett och skinka haha skit konstigt. Till efterrätt var det tårta och frukt. mUms. Rött vin var det till maten med så jag funderar på om man kanske ska försöka lära sig dricka lite vin här nere haha. Vid 11 var allting klart så då fick vi skjuts hem av patrizia. Lång dag minsann.

From sweden to Italy

Ojoj vilken lååång dag det var igår, men fram kom vi till slut Så nu är vi här i Italien. Världens bästa mamma och jag tog tog bilen till Arlanda och på vägen dit stannade vi för att äta frukost. Det var jag som körde hela långa vägen till arlanda :) kuuul. 
Mamma följde med mig in för att se så jag hittade och sedan tog vi en mysig avskeds fika. Jag fällde en tår när jag skulle säga hejdå, buhu jobbigt att säga farväl till väldens bästa mamma! saknar henne redan. sötast i världen är hon sådeså. Efter jag sagt farväl checkade jag in och sedan var det bara att gå på planet. Sur jag blev. En gubbe tog min jävla plats så jag fick sitta mellan en tysk kostym man och en engelsman haha. Mellan landa gjorde jag i Munchen och där dröjde det inte länge innan nästa plan skulle lyfta till Bologna. Planet vi skulle åka med såg ut som om det var från andra världskriget. Den hade propeller haha knäppt, jag har aldrig åkt med ett flygplan som har propeller haha. Trodde nästan det skulle krasha men det gjorde det icke som tur var. Framme i Bologna gick jag in för att hämta ut min bagage. Tusen miljoner väskor kom och folk gick, tillslut var det bara jag kvar utan väska. Åh dom hade glömt min väska på Arlanda men jag fick en nessisär av en italiensk tant med tandborste oså i. Tur det. Men det var ju mina kläder jag ville ha! hade varit skönt med en lång dusch med sitt egna schampoo och nya kläder, men så blev det inte. Iallafall så mötte jag upp resten av packet på flygplatsen i Bologna där dom hade suttit och väntat på mig i 3 timmar så dom var lagom trötta hehe. Tåget till Rimini tog för lång tid och det var för jobbigt och tråkigt. Men en rolig engelsman var det på tåget som pratade på som aldrig förr. Framme i Rimini blev vi upphämtade av patrizia och patrizia, dösnälla var dom. Dom körde oss till våra hotell och följde med oss in och pratade lite. Viktor och Mia fick bo tillsammans på ett hotell i Rimini och vi andra Bor här i Riccione. Sjukt många hotell det finns överallt. Det fanns tydligen 2500 hotell i Rimini och Riccione. Herregud. Vårat hotell rum är mysigt med en stor dubbelsäng, tv kylskåp och badrum med badkar höhö. Sköööööööönt!
Det enda som fattas är balkong tycker jag men man kan ju inte begära allt :) hehe. Imorse hade vi bestämt klockan halv 9 med dom i köket så vi vandrade ner och åt frukost sedan fick vi prata med kockarna osv. Vilken tur att dom är så himlans bra på engelska hurra. Eller inte, ingen förstår engelska. Så jävla ego dom är, dom dubbar alla sina jävla program till italienska haha. vilka puckon. Kökschefen eller ja han vi fick prata med var super trevlig men dock inte så bra på engelska men vi förstod det mesta iallafall. Så imorgon börjar vi jobba klockan 9 så får vi se hur länge vi ska jobba.

Jahopp lediga var vi idag så vi kände för att utfoska staden lite. Vi vandrade först till närmsta apotek för att köpte jävligt mycket hostmedicin till mig. Efter det blev det strandpromenaden bort för att leta efter ponkens hotell men vi hittade aldrig eftersom det finns typ 854567898765 hotell om inte fler! haha. Vi hittade stan här i Riccione iallafall. dömysigt med gå gator och massor affärer. Vid halv 12 var vi tillbaka på hotellet för att äta lunch och sedan gick vi upp på rummet och kollade på Kung fu panda. Vi hann se 5 minuter innan vi somnade :) haha. Vid 2 ringde dom nere från receptionen och sa att min väska hade kommit. Hurra vad lycklig jag var! Jag sprang ner och hämtade den, så fin var den. Jag hade faktist saknat den hehe. När vi var trötta på att sova gick vi hem till ponk för att de hur han bodde. Värsting ponk då som bodde värsta lyxen. Han hade en egen lägenhet en bit ifrån hotellet med kök vardagsrum sovrum och toalett plus 2 balkonger. Skitsnyggt och mysigt var det. Så där lär vi hänga mycket haha :) Efter en stund gick vi ner mot stan för att hitta någonstans att käka. Vi åt spaghetti bolognese mums. Men dyrt det är. Mitt emot resturangen låg en caffe bar som vi gick in i för att beställa något gott. Ponken och Emelie tog en varsin Margharita och jag tog en latte. Världens dyraste latte för 60spänn herregud, nästan så att man blir pank. Ponken och emelies drink var så äckliga så att dom nästan dog. Det var tequila i och salt runt glaset ush. 100kr kasta dom i sjön på den. No more caffe bar säger jag bara haha.

Men nu sitter vi på hotell rummet och är trötta och ska snart sova! Jag sa försöka uppdatera mig varje dag om min resa här nere i Italien :)
enjoy


Tralala

SNART SKA JAG PÅ KALAS TILL MICHAELA LINDGREN SOM FYLLDE HELA 19 ÅR IGÅR!  hurra på henne :))

hehheheheeeejhoppp

hoppla nu är det minsann inte långt kvar tills jag säger adjö till Sverige. För på söndag drar jag! hoppas ni kommer sakna mig eller ja vi säger väl såhär, om ni inte saknar mig så dör ni :) Det lät bra. hehe
Var på skolan idag efter praktiken för att snacka lite om vart vi ska och sedan få massor av papper att hålla reda på osv. Detta gör det mer och mer spännande. Vad jag har hört nu så ska det vara 23 grader om dagarna där nere i Rimini och det låter ju inte alls för bajs. Så imorgon blir det nog packapacka för sedan är det fullt upp på fredag och sedan på lördag får jag packa det allra sista och kolla igenom så man har med sig allt. Herregud det är bara 3 dagar kvar, det är inte sant. Men jag har med mig datorn för jag hörde att dom hade trådöst internet på hotellrummen, så mig blir ni inte av med! jag ska fota och blogga som bara den!

träning vare idag också. Himlans kul med träning. men idag vare inte alls speciellt kul, dels för att det var min sista träning detta år och inte nog med det så var det Emelies sista träning på jag vet inte hur länge, jag tror 4 år men jag är inte säker. Eva hade ett litet tal där för oss och vi fick en varsinn bamsekram! Åh Eva har varit som en extra mamma för oss alla. Hon är för jävla bra! Och nu drar dom, hela familjen Linder till andra sidan jordklotet för att ligga på stranden med en drink och sukta mig. Alla kommer att sakna er, hoppas ni vet det!

Puss på er


Tisdag

Varför är det så skönt att liggakvar i sängen när man vet att man egentligen måste gå upp. Det är ju då det är som skönast, det är inte alls lika skönt att igga kvar i sängen på en lördag morgon när man vet att man inte har något att stressa till. Alltså jag kan ligga och snoza på väckarkockan i en timma på morgonen för att ens orka upp ur sängen. Jag har bestämt mig för att jag ska ha ett slappt jobb med sovmorgon i min framtid :) Det siktar jag på.

Varit på stan idag med Icka och Tillan. Men icka var bara med en stund så det blev bara Tillan och jag som vandrade runt. Hittade massor fint och jag gjorde av med massor av pengar. hurra
Vi var inne på vero moda och jag hittade ett par super snygga örhängen så jag tog dom i min hand samtidigt som jag hittade massor av andra fina kläder som jag tog med mig in i provrummet för att testa. Men det var tyvärr inget jag hittade så jag hängde tillbaks mina kläder och örhängena som jag tvekade massor på. När vi gick ut från vero moda och hade gått en bit så står det en vakt där som hälsar på mig så jag hälsar tillbaks glatt, sen säger han till mig "ta upp örhängena ur fickan." Jag förstår ingeting och säger bara va? då säger han att hon som jobbar på vero moda ringde till han och sa att jag hade snott örhängena, så jag fick följa med vakten in på vero moda och så frågade han ut mig massor och sa att jag skulle tömma mina fickor. Jag sa till han att han gärna fick visitera mig om han ville. Men herregud vad pinsamt. Här blir man kallad tjuv och grejjer, vad ledsen jag blir. åhhhhhhhhhhhhhhh'
Nu ska jag sova. ciao


Då var det slut på måndagen...

Hejhopp vad fort det har gått idag, glömde nästan bort att ta lunch. Idag har jag faktist skalat 20 kg lök jäho duktig jag är, förutom att jag skar mig engång på min stackars tumme buhu. Men annars har dagen varit helt okej faktist.
Förut när jag kom hem så började jag rensa min garderob lite på kläder som jag tänkte ta med mig till Italien som jag inte har någon användning för nu. Känner att jag behöver gå och plocka lite i resväskan redan nu för att inte glömma något. Det är ju så svårt att veta vad man ska ta med sig och hur mycket. Det blir alltid så att mer än hälften av kläderna man tar med sig ligger och ruttnar i väskan. åh jobbigt. Men jag kan ju bara meddela er om att jag har världens fetaste resväska så den som vill följa med äre ju bara att hoppa i :) helt okej för mig alltså hhehe.

Träning vare idag mycket trevligt men jobbigt. Jag körde rondat flickflack(stavning?) nästan helt själv idag och det var evigheter sen man gjorde det. Tänkte att det var dax nu att lära sig det igen. Jag gjorde även 100situps ojoj vad duktig jag känner mig. Jag som börjar få in det här nu med träningen och att jag behöver gå ut och springa några gånger i veckan, känns som om att jag tänker ta tag i det nu iallafall! Får bli långa strandpromenader och nyttiga måltider nere i Italien hoppas jag på. wish me good luck
Nej om man skulle ta sig en dusch nu och sen krypa ner i sängen.


Hejhopp

Söndag

tjolahopp! Idag är det söndag igen och jag har bara legat i min säng framför tvn heeela dagen lång. Måste säga att jag är lite bakis från gårdagen, men det vare värt för jag kan lova att det var en hej dundrandes kväll :) Kvällen började hemma hos Viktor med viktor så såklart och mia, elin, figge, nicke, emelie och jag. Hej och hå vad trevligt det var med massor av dans, skratt och spel. Vid 11 delade vi en taxi ner till Hugos och där spenderades resten av kvällen. För en gångs skull var det sjukt bra musik på där, eller ja det brukar väl vara en och annan bra låt men igår var det bra musik hela källen och bara massor av gamla godingar. Det kunde helt enkelt inte bli bättre. Så jag säger bara tack för en trevlig kväll!
Ikväll blir det nog film och sova tidigt. Såg att die another day var klockan 9 på femman, det var så länge sen man såg den så det kanske blir den. 1 vecka kvar nu till Italien och jag har redan tagit fram resväskan bahhhhhhhhh KUL!

tjingtjing


RSS 2.0