Söndagsbio.

Jag har spenderat hela min dag i solen, från och med den gick upp tills den gick ner. Men det förtjänar jag efter hard work work igår i 11 timmar medans alla andra gjorde en massa trevligheter. Jag hade verkligen inte räknat med att jobba så länge men så blev det och jag har hört att hårt arbete lönar sig.

Kvällen tillbringades i biosalongen tillsammans med Ickapicka, Alex, Alex vän & Mia. Såg Sex and the city 2 och den var himla rolig faktist. Känns som om det var evigheter sen man var på bio men det var nog inte sista gången för iår. Kommer så himla många bra filmer nu som man inte får missa!

godnatt.


Månsken.

Kom hem från jobbet för en stund sen och det gick bra som vanligt förutom att vi har nytt kassasystem som suger. Det är säkert inte så svårt om man får hålla på med det ett tag men det är jävligt mycket krångligare än det vi hade innan kan jag lova. Nu har det också kommit nån ful lag på att vi inte får röra kundens kontokort utan vi ska istället komma ut med en dosa till borden där dom får trycka in kod osv. Förr tog vi alltid korten och drog dom igenom kassan så var det klart, men nej nu ska dom krångla till allting.

Förresten så lös månen jättefint över Glan när jag åkte hem så jag var tvungen att springa in och hämta kameran för att ta kort. Tyvärr så har jag ingen maffig superbra systemkamera så att jag kan få världens jävla bilder, men en sånn ska jag införskaffa mig någon dag hoppas jag, när jag blir rik..


lite fin blev väl bilden ändå? :)


kill me.

Helt plötsligt så blev det fint väder? Jahopp då ska jag passa på att gå ut i solen en sväng innan jobbet. Börjar 19.00 idag och jobbar förmodligen till stängning. Kommer jobba ons-sönd, blä! Jag som älskar helg ska jobba varje helg nu framöver, så från och med nu hatar jag helg och älskar söndag och måndag istället eftersom det är dom dagarna jag kommer att vara ledig! blä

WHIP IT.


Uppe med tuppen!

Godmorgon godmorgon!
Kom hem för en halvtimma sen ungefär, hade tänkt att ta mig en promenad eller nått men nu känner jag bara att jag vill typ lägga mig och dö framför tvn. Det är knappast mänskligt att gå upp såhär tidigt, eller så är det nog jag som glömt bort hur det är med tidiga mornar. Nej nu ska jag äta upp min knäckemacka och dricka mer kaffe!

/tuss

Is a dream a lie if it don´t come true?

Blev ingen sovmorgon för mig imorse inte, utan Ickapicka väckte mig halv 10 och härjar om att det är fint väder och att vi måste ut och sola. Så det var bara att hoppa upp från sängen och ta på sig bikinin, frukost blev det i solen också :) Himla mysigt hade vi det fram tills dom fula äckliga molnen kom. Då gick jag istället in och kollade på Alice i underlandet, speciell film men ändå bra.

Nu ligger jag faktist redan i sängen redo för att snart sova. Ska upp klockan 6 imorgon bitti för att skjutsa mamma till stan eftersom hon ska till skolan den här veckan. Efteråt ska jag hem och kanske sova lite och sen in till stan igen för att hämta upp Icka för lite shopping, lööön imorgon ju det gillar vi!


Sista föreställningen på Tyska torget

Idag var det våran sista föreställning på Tyska torget och vi var bäst like always. Måste säga att jag tycker att alla föreställningar har gått superbra men det har gått på tok för fort och nu är det ju ett bra tag kvar tills vi får uppträda igen.



17:15

Galen dag på jobbet igår, höll på och dö. Det var full uteservering och fullt inne och endast jag och Marie som sprang runt och stressade ihjäl oss. Men det slutade ju bra iallafall med nöjda och glada gäster. Var dock två dryga gubbar som startade slagsmål men dom blev utkastade direkt! Ikväll hoppas jag på en ännu bättre dag på jobbet med mindre stress typ men det lär nog inte hända haha.

Lite jag har stekt idag då, helvete vilket underbart väder det ska vara. Jag är lycklig! Men som sagt nu har jag precis tagit mig en lång och skön dusch och ska snart börja göra iordning mig för jobbet. Ska inte jobba på hela helgen pågrund av uppträdanden men sen då?! Lätt att jag vill till trädgårn och lätt att jag inte har några pengar och lätt att jag vill chilla och grilla men lätt att jag inte har tid med det och lätt att jag vill ha lön imorgon istället för tisdag. hmm



midsommartuss 2009


How many times do they have to tell you that it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself


DEAR JOHN



Finns inte så mycket att erbjuda i detta väder mer än filmmys när det spöregnar och åskar.


I could really use a wish right now

Helvete vad trött jag ska vara hela tiden. Vaknade vid halv 12 och var fortfarande trött men kände att jag var tvungen att gå upp. La mig framför tvn för lite vampire diaries och nu kom jag precis hem från en löprunda. Jävlar vad uppiggande det var.

Resten av dagen får vi se vart den tar vägen!
Pussfråntuss


I'm walking on sunshine, And don't it feel good

Känner ju inte att jag behöver sova en vecka efter helgen typ. Jag har ju inte hunnit berätta om helgens bravader ännu så jag tar och gör det nu eftersom jag inte har något bättre för mig. Helgen har innehållit massor med roligheter, fest, utgång, uppträdanden och BRAVÄDER!

Idag var det ju inte lite bra väder heller, dör typ på bästa bästa sommarvädret. Låg ute i bikini på altanen med musik och stekte mest av alla i hela världen. Vid 6 åkte vi in till morfars grav och lämnade fina blommor. När jag kom hem åkte jag till Ankan där det var chill typ. Och nu? Godnatt


Romeo

Världens mest underbaraste Romeo finns inte mer.


Väkommen hem till mig för städning!

 


It´s Friday!

Sitter och syr min dräkt nu i sista sekund för ikväll är det dags för årets första tältföreställning, kom och kolla vettja. Efter föreställning ska vi ut och fira Miapia som har fyllt gammal :) haha, det kommer bli en great kväll hoppas jag.

Jobbet igår var segt, fanns ingenting att göra och det var knappt några gäster. Men Kick-ass var ju inte lite grym eller så men den var dock inte så bra som jag hade förväntat mig men ändå coolaste någonsin typ!!



Torsdag.

Okej jobb igår, jobb idag, ledig imorgon pågrund av föreställning och sedan jobb lördag.
Kan bli bra, blir nog bra eller blir kanske bäst.


Idag är det ingen vanlig dag

Goddagens!

För er som tror att jag sover bort hela dagarna tror fel, eller ja ganska fel iallafall. Satte väckarklockan på halv 9 imorse för att jag tänkte ta mig ut på en promenad. Men hur gick det med den saken? haha så jävla dum är jag och ligger och snoozar (ni vet den där knappen som man trycker på så att det ringer om var 10e minut) Ja just det den knappen har jag tryckt på från halv 9 tills ja 12 då jag gick upp. Hahaha det är inte första gången jag lyckas med det. Det roliga är att man hinner somna så jävla hårt mellan varje alarm, skööööönt :) Jag vet inte varför jag är så jävla trött idag för men nu känns det skönt och jag sov nog i 11 timmar tror jag.

Idag då, jo jusst ja det är ingen vanlig dag för det är världens bästa Maria Holms födelsedag. Hon fyller hela 20år och det skulle egentligen firats med att gå ut och äta någonstans och dricka lite gott men det krockar med cirkusen som är väldigt viktig just idag och som sagt precis nyss ringde Jens och frågar om jag kan jobba ikväll med. Men på fredag då jävlar, då ska det firas ordentligt kan jag lova!



Underbara väder

Legat ute nästan hela dagen på altanen med musik och kaffe :) Så jävla bäst. Köpte faktist en ny bikini igår och jävlar vad fin och blommig den var. Det är dock lite kallt fortfarande för att ligga ute i bara bikini men jag tänkte ändå visa den så att ni kan få ta del av hur fin den är :D


monday.

Känner mig bakis idag och kände mig bakis igår fast om allt skulle vara rätt så borde jag kännt mig bakis i lördags? Men det gjorde jag ju inte nej. Fan vilken kalasbra fest det blev i fredags, stämningen var på top, bästa folket var här och alla var fulla och glada! :) Kunde inte blivit bättre på något sätt. Neh nu längtar jag tills fredag då det är dags för utgång igen med roliga människor, och det bästa av allt är att jag är ledig på fredag.

Nu ska jag se någon film trorja för klockan 3 ska jag vara på durken och provsmaka nya menyn, spännande. Efter det är det teknikrep i cirkustältet och jag ska ju nog inte ta med mig vinterjacka och termobyxor om man ska sitta där och frysa ihjäl hela kvällen. Fryser till och med nu och då ligger jag ändå under filt i sängen! Hur ska detta gå...

pussfråntuss


Bevbäraren.

hahahahahha, brevbärarn gled in lite snyggt på våran tomt med ett paket och jag som precis hade varit ute på en lång promenad och löprunda låg halvt naken på farstun i solen och dog av svett typ. Han tyckte väl att det var lite väl tidigt att ligga ute redan med så lite kläder hahaha ja kan ints sluta skratta. Han sa "Tur att du inte var naken då hehe" Och så berättade han att han hade kommit till en bondård en gång och skulle lämna post och det endast var en naken tjej där som låg och solade haha. jagdör



take your time, don't live too fast troubles will come.

Är så sjukt besviken på dig.
Inte ens värt att tala om faktist, allt var bra men du förstörde det och jag hoppas du är nöjd!

goodbye.

I wanna be a billionaire so frickin bad



dör


RSS 2.0