Allsång på skansen (Y)

Allsång på skansen är så mycket sommar som det kan bli, Ponken ringde förut och sa att han och Mårten satt och drack bärs på skansen och jag är ju inte ett dugg avensjuk. ÅH! Jag har bestämt mig för att åka dit nästa tisdag, hoppas han har ledig då och att någon vill följa med mig! Jag tänker minsann ta ledigt på onsdagen iallafall :)

Jobba idag, något bättre än igår. Åkte hem och badade med mami efteråt och det var hur skönt som helst. Vid 5 åkte jag in för att jobba men det blev det inte mycket av för det var bara 3 personer där så det fanns inte så mycket att göra. Jag åkte till maxi istället och köpte mig ett par superfina skor, dock likadana som jag redan har fast annan färg! Men jag gillar dom supermycket och dom passar till allt så varför inte ett par till haha :)

Nej nu ska jag vara duktig och gå ut och springa lite. Det gör jag inte allt för ofta! PUSS



Jagvillvaraledigochliggapåstrandenochintebrymigomnågonting :)

Jobbigaste, varmaste och tråkigaste dagen på länge! Eller ja till en början iallafall. Den här veckan vare dags för att jobba i Klockaretorpet, vi hade fått information om vart vi skulle vara och att vi skulle träffa en kille där för att få nyckel osv. När vi kommer dit är det ingen där så vi ringer Classe och frågar han om vi är rätt. Det var vi tydligen så han sa att han skulle ringa den här killen då som vi skulle träffa. Lite längre bort hör vi en mobil ringa där det sittter en kille och såklart är det han vi ska träffa. Hur svårt var det för han att röra lite på sig och gå fram till oss när man ser klart och tydligt att 4 personer från cirkusskolan står där och väntar vid våran släpkärra. Nej inte kunde han tydligen inte. Så att iallafall, någon nyckel till någon lokal hade han inte för han hade tänkt sig att vi skulle vara ute i 40 grader hela dagen utan toalett och vatten och någonstans att äta. Jomenvisst, så vi förflyttade oss till en annan lokal där det har varit dom andra åren. Så jag ringer Classe igen och frågar om han har nyckel till den lokalen så att vi iallafall har tillgång till toalett och vatten! jag fick någons nummer, ringer upp det. Han svarar och jag förklarar situationen, och då säger han att han helt plötsligt inte jobbar kvar där längre utan har flyttat till eskilstuna åhhhhhhh jag vart såHÄR glad. Struligt var det minsann. Och inte nog med det så fick jag JÄTTEont i huvet så att jag har varit irriterad mest hela dagen lång.

Efter jobbet åkte jag hem fort som tusan, la mig i hamokken och soooooooov hur länge som helst. Sen vare dags för träning som inte var allt för seriös haha, sen åkte tillan och jag hem till mig och badade och sedan satte oss i kvällssolen med en pipa med joel! mys

Imorgon hoppas jag på en bättre dag! Huvudvärken kan iofs bero på no kaffe idag. Jag hinner inte med att dricka kaffe. Får bli extra mycket imorgon isället! MUMS

Tjoflöjt




Bjuder på en rolig bild såhär efter studenten :)

Underbara sol och underbara sommar!

Underbara vädret bara fortsätter och veckan som kommer ska det bli sjukt varmt. Självklart så är det sånnt här väder när man jobbar och sedan när man är ledig så blire väl skitväder. Inte för att jag hoppas på det men det skulle ju inte förvåna mig ett dugg!

Jag är lite dålig på att skriva blogg tycker jag haha menmen så kan det bli. Helgen har varit lugn för min del, fyllechaffis både fredag och lördag och sen idag har jag stekt all day long! Legat nere vid farmor och farfars pool och gassat. Blev även bjuden på grillat. Kan inte bli bättre, vilken livsnjutare jag är! haha




jag är KÄR

Jag är kär i mina nya skor! Rakarbajsar feta snygga är vad dom är! Lite väl höga men fan vad dom är LÄCKRA :)
Får hoppas att jag får använding för dom nån gång iallafall. Jag vet inte riktigt om skorna är min stil men det får helt enkelt ta och bli det för feta är dom minsann.


Måste bara säga att jag älskar vädret och att jag har fått fetaste brännan. Skönt att jobba ute om dagarna när man får gratis solbränna på köpet! haha

puss



Min midsommarhelg!

Midsommarafton var helt okej. Slutade dock lite sämre men vafan jag säger som Robban! "sånt som händer"
Vädret var helt okej faktist förutom den förbannade blåsten som jag hatar mest i hela världen, men huvudsaken var att det var sol och himlans skönt. Folket kom vid 3 och då vare dags för sill och potatis. Jag äter inte sill så för min del blev det färskpotatis, korv, gräddfil och gräslök åhhhhh så gott, nu blev jag tillochmed hungrig när jag skrev det där. Efter mat gick vi ner till sjön och dansade runt midsommarstången vilket man måste göra på midsommar tycker jag! Köpte lotter men vann ingenting, gick upp igen drack lite och var social sen var det dags för grillning och jag ringde och bjöd Emelie och Lisa på grillat med. När vi käkat klart drog vi upp till Tillan där hon hade fest, jättedött var det så jag, mia, joel, emelie och Lisa tog en tripp till Djurön där vi träffade massor folk och såklart skulle det börja regna. men det var trevligt, Kom hem vid 4 utlåst och längtade efter min säng och såklart när jag kommit in så ligger ankie och sover i min säng så jag traskar upp på övervåningen och somnar i soffan med kläder på! Dagen efter alltså i lördags var det segt som fan, sov till 2 typ sen åkte jag in och köpte kinamat till mig mami och papi. På kvällen vare mys med joel, henke och tillan hemma hos henke. Pipa och skräckis (Y)


Idag har det varit ett hejdundrandesväder fram tills 3 ungefär då himlen öppnar sig och det bara vräker ner regn! Käkade lite grillat och drog sedan upp till tillan där jag nyss kom hem ifrån. Kollade 2 värdelösa filmer med joel, henka och tillan men det var trevligt sällskap iallafall :)

Nu ska jag sova, jobbar i linköping den här veckan så det blir tidiga mornar!
GODNATT

Glad midsommar!

Imorgon är det midsommar, och jag bara älskart! Hur mycket sommar är inte midsommar liksom :) Väderfrågan kan diskuteras. Kommer endå inte komma någonstans med den frågan för vi kan inte göra nått åt helvetes regnet och blåsten, tyvärr


Skulle endå vara lite fint med typ en jätteblommig klänning, det skulle nog bli perfekt tror jag.
Om man nu skulle ha en som sagt.... Men ja, jag ska iallafall plocka mig lite blommor imorgon och göra en fin krans som jag kan ha i håret, Oj vad fint det kommer att bli :)


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Jag vet aldrig vad jag ska skriva här...

VÄDRET! JAG ÄLSKAR VÄDRET
helt sjukt vad det är underbart med sol och sommar. Men imorgon är det slut, det ska bli regn USCH! Hellre att det är sol på midsommarafton än idag men det är ganska så försent att ändra på det nu. Jag kom och tänka på att om det skulle regna på midsommarafton så skulle jag fly från Sverige, men sen kom jag på att en svensk midsommarafton utan regn är ingen midsommarafton. Så att jag stannar nog kvar i Sverige ett tag till innan jag beger mig ut på flykt till ett annat land. Men endå känns det onödigt att bara lämna Sverige efter allt ogräs som jag har slitit med på min tomt nu i 2 dagar, det är nog det tråkigaste jag vet näst efter att kratta löv. Egentligen borde jag stå och studera den fina grusgången UTAN ogräs på just nu för den är så himla fin enbart för att det är jag som har kämpat och slitit i svett och tårar. Anledningen till att jag har plockat ogräs var att det blev strömavbrott igår hemma hos oss i ca. 4 timmar, iofs så tvingade pappa mig med för annars hotar han med att sälja huset och det går jag inte med på! Haha jag vill nog bo här för alltid tror jag. Jag gillar vårat hus JÄTTEmycket.

Det var skönt att lätta lite på hjärtat. Nu tackar jag för mig! Adjö
Kan väl bjuda på en bild också eftersom ni tjatar så mycket.






Jag ler så fint med mina undertänder eftersom jag har fetaste underbettet och fetaste tandställningen som jag bara älskar såhär på alla studentbilder (Y) Det gör att bilden blir lite sådär extra snygg!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Fyfan vad jag är bra!

Jaha, studenten är avklarad och nu då? Vad händer nu.
Jag har världens jävla ångest för att jag ska jobba. Visst cirkusskolan är lätt förtjänta pengar men usch så tråkigt det är. Viserligen så beror det lite på också vad man har för barn. Den här veckan har jag helt underbara barn och man kan inte annat än att älska dom. Nej nu ljög jag faktist

Det jag lever på just nu är den är reklamen som gör att jag klarar mig veckan ut.






Goodnight

Vilken dag!

Studentveckan är nära nu.. och om jag längtar! Fasiken vad kul. Mindre kul att det tydligen ska regna från torsdag och framåt plus att det ska bli kallare. Väldigt roligt! Jag vill ha sånnt väder som det varit idag hela veckan för då är jag nöjd :)


Tog mitt första bad i sjön idag! Stolt är jag, det har varit så otroligt varmt så att man nästan avlider. Riktigt sommarväder, hur bra som helst. Om jag fick bestämma så skulle det vara så igemt!

RSS 2.0