Färga håret

Nu har jag precis färgat mitt hår alldeles själv. Superstolt är jag! Det blev kanon men det är lite svårt att se färgen nu när det fortfarande är blött för då ser det väldigt mörkt ut och man blir jätte rädd och tror att det kommer att vara så mörkt hela tiden haha. Men nej så är det inte utan det blir superfint sen när det torkar. Det är väl lite vinröd/brunt eller vad man ska säga. Skönt med lite omväxling, jag var så himla trött på min gamla hårfärg så jag skulle kunna spy ush!



ungefär såhär blev resultatet :)


och nu ska jag sova!
fredag imorgon förresten
PUSS&GODNATT

Sjung om studentens lyckliga dar!

Efter många om och men så har vi nu äntligen fått prova ut våra studetmössor och beställa dom. Detta skulle vi egentligen gjort för sisodär ungefär ett halvår sen. nejdå men i höstas någon gång var det möss provning då när vi självklart var på praktik utomlands, och bara för det så fick vi vänta ända tills nu och om jag inte får min studentmössa innan studentveckan så är det faktist väldigt synd om dom som gör mössorna, för jag tänker stämma dom på allt! haha agressiv jag är känner jag, har varit det hela dagen. ush! dummadumma lärare.

Jag har köpt nya skor idag tjoho! Dom var superfina vanliga tygskor med svarta skosnören och svart sula, kan ju inte bli bättre. Tro det eller ej men dom passar faktist till vad som helst ;) perfekt. Och dom var inte alls dyra, men kanske desto sämre kvalitet. Äsh då får man en anledning till att köpa ett par nya skor hehe. Jag köpte nya leggins med eftersom mina blev det ett dunder stort hål i emellan benen idag från att ha varit ett pyttelitet hål tills nu när jag måste kasta dom. Och ja sist men inte minst så köpte jag faktist hårfärg. Jag var så sugen på det, och min hårfärg har jag ingen kommentar om, den ser så utsliten ut på något sätt så ja, jag kände för att bättra på färgen lite i typ brun/röd aktig. Så jag köpte Mahogny färg, den var supersnygg med lite mörkbrunt och lite röda nyanser. Så imorgon blir det nog att färga håret tror jag, det var ett tag sen känns det som. spännande uhh haha.





Nej jag har ont i mina axlar nu efter träningen så nu ska jag krypa ner i sängen.

PUSS &
GODNATT

-

nu blire kolakakor, hångete och The Oc.

ciao

KALAS

Kalaskalas hela dan! Jag tycker att jag är igemt på kalas, jag fyller minsann bara år en gång om året men alla andra tycker jag fyller år minst 3 gånger om året, för det är iallafall så många gånger jag är på kalas hos varje person typ? Jag förstår inte riktigt hur det går ihop sig. Jaja John fyllde 11 år idag iallafall och det bjöds på hemmagjord pizza i alla dess former och smaker och till eferrätt paj med vaniljsås och kaffe förståss :) Mums

Sen bar det av hemåt för att jobba projektarbete med ponk och mia och vi fick även lite besök av joel korv. Till sist drog vi till på lite pipa och kaffe hemma hos joel. trevligttrevligt

Nu ska jag nog sätta på en film och halvsova till den. GODNATT
Ledig imorgon, fyfasiken vad skönt!


Ponken är superhet

Tar inte snön slut någon gång?

Oj vad jag har slöat idag, eller nej förresten jag har ju städat mitt rum och bäddat rent min säng så himla mys. Krypit ner precis under täcket och jag bara älskar när det är nybäddat. Det luktar så himla gott och det är så kalasmysigt :) Men ja städat mitt rum har jag gjort, satte på en film förut men orkade inte kolla klart på den för den var himlans tråkig. Lekte en stund med joel hann jag också med och kaffe bjöd han på mumsmums. Men sen vare dax för mat och sedan dra in till stan för att hämta upp figge, elin och emelie för att åka ut till krokek och ha mys. Men enbart för att jag stressade så himla mycket hemma när jag höll på att packa så tappade jag min pipa i stengolvet ohNO! ledsen jag vart. den är ju så himla fin buhu. stackarsstackars den! SÅ då fick jag ännu mer bråttom för att åka upp till billy först för att hämta ny pipa och sedan räsa in till stan. Hämtade upp folket och åkte vidare ut till krokek där jag aldrig varit i hela mitt liv? eller inte vad jag minns iallafall. Meningen var att vi skulle se melodifestivalen men vi hann se 2 låtar tror jag haha men ja sen blev det lite pipa och sörja över min trasiga som låg hemma. Sen film hot chick som var på tvn, rolig film det där. haha. Sen blev det mängder av kaffe och jag fick även smaka på turkiskt te. alltså mums det var men väldigt sött. kan kanske bero på att figge hällde i två kilo socker, det låter mest troligt. Efter massa mys åkte jag och emelie hem och jävlarns vad snö det hade kommit då. Jag dog, körde sakta som en liten bäver för snö är läskigt tycker jag! Sen vare hem, och nu ligger jag faktist här i nybäddad säng och ska snart sova en skvätt mjau!

PUSS


home sweet home.

Kom hem igår från en härlig vecka i kalla fjällen. ush så kallt det har varit men fyfan vilken bra vecka, man ville nästan inte åka därifrån så himla underbart. Fast jag hade dock största hemlängtan till min säng som jag faktist ligger i just nu och gosar. Jävla skit jävel hård våningssäng ush och fy säger jag bara, dom sover man absolut inget skönt i. Men som sagt en hur härlig vecka som helst med massvis av trevligt folk, det är ju inte så ofta man träffar norrköpings packet heller så desto roligare att träffa alla nu och man känner knappt igen vissa helt galet. Vi var närmare 50 pers iår från norrköping och jävlar vilket ös vi för. Det var en av lift killarna som sa till min pappa att dom ser alltid fram emot v.8 varje år för dom vet att vi kommer och röjjer sönder haha. Så jävla kul :) Vart man än går så är det någon man känner så man behöver ju inte känna sig ensam direkt haha för roligt. Fest varje dag och alla är fulla dygnet runt hahaha :) kulkul. Jag får ju inte glömma att berätta heller att vi har åkt dunder mycket skidor. Så himla kul, kvällsåk blev det i tisdags med och det är superbusigt att åka i dom backarna som är avstängda på kvällen när man inte ser ett dugg. Helt kolsvart men inte så stor risk att man kör på någon iallafall haha. Jaja nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag hitta på något.




PUSS

alla hjärtans dag.

Det är en sån där dag som man undrar vad den är till för egentligen. Det är enbart uppskattande för dom som har ett förhållande. Visst man kan ha en glad alla hjärtans dag med nära och kära, men dagen går nog ut egentligen på att man ska tillbringa den tillsammans med den man älskar. Så ja vad ska man säga, släng alla hjärtans dag? haha

Alltså jag har inte hunnit fatta att jag har fått körkort. Så jävla lycklig och stolt är jag över mig själv så ni anar inte! herregud. Åkt massvis med bil idag. Drog ut till vikbolandet till emelie bus för hon är mys. Sen hem igen, packa sönder för imorrn äre fjällen tjoho! Ska bli så himla kul, jag bara älskar att glida i backarna. Så hmm hoppas inte jag glömmer något bara. Nu ska jag lägga in lite musik på min ipod och sen sova sönder för jag är pömsig.

PUSSPÅER


Jag bara älskar fredag den 13onde

ALLTSÅ JAG HAR KÖRKORT!
SÅ JÄVLA BALLT

fan vad jag är stolt över mig själv
fyfan vad jag är bra
så jävla bra
ush


Klockan 07.00 imorse vare körlektion, sista körlektionen hoppades jag på ever and ever. Körde, var okoncentrerad som bara den, missade några grejjer. Satt på körskolan och plugga sönder i 2 timmar. Mötte Malin för att åka till vägverket för uppskrivning av teoriprov, gick in helt lugn satte mig vid provet helt lugn fortfarande förutom sista frågan så blev jag nervös som bara den. Vågar jag klicka på rätta? ja det gjorde jag men jag höll för ögonen. GODKÄNT stog det oj jävlar tänkte jag halva körkortet fixat barahhhhhhhhhhhh fyfan vad jag blev glad skuttade som aldrig förr. Malin gick det inte så bra för tyvärr =/ synd det men men. Åkte till stan, käka sönder tacos buffe hungrig som en apa. Träffades vid körskolan igen vid 1 tillsammans med en annan tjej som skulle köra upp innan mig. Körde lite, gjorde säkerhetskontroller och sedan åkte vi till vägverket. och I väntan på att den andra tjejen körde upp bjöd Andreas på kaffe, hon kom tillbaks och klarade sig inte äh hon kuggade och jag tänkte shitshitshit. Men jag var faktist inte nervös konstigt nog. Då var det min tur, jag fick köra med en praktikant och en till som höll på att utbilda den här praktikanten. Dom var hur pratglada som helst och jag var i chocktillstånd eftersom alla har sagt att dom inte säger någonting utan bara säger typ följ blablabla. men han sa hela tiden, höger vänster rakt fram vänster i rondellen osv. Haha gick skitbra helt lungt och sen KÖRKORT alltså hör ni, körkort helt underbart och så självklart en bamse kram till Andreas! TACktacktacktack jag var så jävla lycklig, vilken känsla!


Nu ska jag sova och tänka på mitt körkort. så jävla COOLT! jagdör

Onsdag

Ponken var dum och skickade sms till mig igårkväll och sa att vi hade intälld lektion. Lycklig jag blev! Men åkte till skolan iallafall för maria trodde inte på han och jag var endå i stan och det visade sig att det var lektion iallafall. Jävelponk han ska ha stryk :) Men körektion imorse iallafall, gick väl bra men kunde gått bättre. Jag var okoncentrerad, hade annat att tänka på. Efter skolan blev det direkt till körskolan oh plugga vidare. Var där i en timma sen skulle det vara teorikurs där så dom kasta ut mig hejohå haha så jag gick och solade! sjukt skönt det är och sola. Kanske måste sluta nu på ett tag innan jag får cancer hahah. Sket i träningen idag, kände att jag behöver plugga lite och vara duktig.

Men nu ska jag borsta tänderna, ta min bok lägga mig i sängen, låtsas läsa och sen sova :)
GODNATT


Jag är trött

Körde halkan idag tjohoo vad kul det var. Jag hade tänkt mig att det skulle vara lite sådär halvt tråkigt och läskigt med helt okända personer osv. men det var ju hur kul som helst. kulkulkul! :) Innan halkan hade jag körlektion, gick superbra. Körde motorväg och att åka mot mål. Motorväg är läskigt det går så himla fort haha. Sen blev det iallafall skolan och prov, jahopp hade inte pluggat ett skit men det visade sig sedan att det inte var så svårt trots allt. Jag svarade nog på det mesta men frågan är ju då om jag svarade rätt haha. Hoppas jag fick godkänt för då blir jag glad :) Vi hade även vinprovning och smörade som tusan för håkanbråkan så vi fick brownies, bananer och apelsiner! mums men blä för röd vin. Tog en sväng till körskolan för att plugga sönder. Har klarat alla faser nu så jag började om. Klarade fas A och B på ett naffs, oj vad stolt jag blev över mig själv! haha men vid 5 somnade jag nästan så jag tog bussen hem och nu är jag nyduschad och är jävligt sugen på att krypa ner i sängen :) Jag är kalastrött

GODNATT!

Innan jag sover så tänkte jag tillgängna en bild på min idol här nedanför
katie



om man skulle ta och plugga lite?

Jag borde plugga nu, jag borde ha pluggat hela dagen vad håller jag på med. prov i drycker imorgon och jag är sämst och har inte ens börjat på den sista uppgiften som det är prov på imorgon. Men jag har annat att tänka, jag har teroiprov snart och jag tar fan hellre ett IG i drycker och gör omprov än att få underkänt på teoriprovet. såärdetbara.
Men om man skulle plugga lite då. jag orkar egentligen inte, man måste känna för att plugga annars funkar det inte. sanningen är den att jag aldrig känner för att plugga hmm. Detgår bra det här jättebra och min säng är lockande!

PUSS OCH GODNATT



Vilken galen helg!

Jag har inte orkat skrivit något i helgen så jag tänkte sammanfatta den lite kort nu tänkte jag. I fredags var vi på middag hos farmor och farfar, det var mycket trevligt med massor god mat och dricka :) Senare på kvällen kom ponken, mia och mårten på besök. Lördag förmiddag hände det inte särskilt mycket, lekte med joel en stund och sen satt här typ. Gjorde iordning mig på kvällen för att åka på förfest hos Figge och fira elin som har fyllt hela 19år. Grattis på hon! Hon blev massa glad över present och det bjöds på kanongod tårta och massa god dricka. Ja man kan väl säga att det blev lite för mycket av det goda. Jag förstår inte hur dom ens kunde släppa in mig på hugos så full var jag. ush så pinsamt haha. Maria fick leda mig hela vägen från figge till Hugos ojoj vad galet det blev. Var på hugos i en halvtimma? äh jag kommer faktist inte ihåg om jag ska vara ärlig haha. Jävla shots alltså jag som ville dansa! bläwä men roligt var det minsann och det fick man ju dock lida av hela söndagen. Jag mådde kalasbra haha, nej nu ljög jag! Så jävla död var jag. Lekte med joel hela söndagen och sen vid 9 var det godnatt!

Men idag är jag ledig som varje måndag och hade körlektion klockan 7 imorse haha. Det gick väl bra :) Gick sen upp till sol och motion för att sola, så himla skönt! Efter solningen tog jag mig en kopp kaffe på donken i väntan på att körskolan skulle öppna så att jag kunde plugga lite teori. Klarade sluttest på första försöken. wuhuu det går bra nu. Gjorde två test sen blev jag trött och tog 10 bussen hem. Väldigt skönt var det idag att vandra hela vägen från bussen och hem. Det är ju bara sååå jobbigt om det blåser eller regnar elller ja om det är skitväder, men idag var det faktist riktigt skönt med sol och vindstilla men en aning kallt men det gjorde inget. Mötte farfar som är största hurtgubben i stan! :) Men nu har jag varit hemma ett tag och inte gjort ett skit, suttit här för det mesta men egentligen borde jag plugga körkort och drycker, har prov imorgon och jag är inte ens klar med sista uppgiften. wuhu lyckat! Det får bli en kopp hångelte och lite plugg nu.

Bjuder på lite bilder från lördagen! puss


folk :)


Elin fick fin födelsedagspresent av oss :)


Jag & Maria! Skål


snökaos

Jävlar vad snö det blev bara sådär helt plötsligt och inte kunde man cykla till bussen imorse heller. All snö skulle fastnat i däcken och jag skulle slirat runt som aldrig förr. Så jag ringde till pappa i hopp om att han ville vara snäll och komma o hämta mig haha, som tur va så jobbade han i svärtinge idag så han var snel mot mig och skjutsade mig till bussen. Jag tycker det är bamseläskigt att åka buss när det är massor snö, för inte tar dom det försiktigt då nejnej det går ju inte utan man ska köra så fort som möjligt och tvärnita vid varje hållplats så att man nästan dör tjoho. Men vid kvart över 9 hade jag körlektion och det gick kanon :) haha galet att köra i snön. Sen efter körlektion blev det att sola oj vad skönt det var, jag somnade sönder och vips så var tiden slut buhu :( konstigt att det bara kostade 35 kr idag. Det måste vara att innan typ 12 eller nått så är det billigare, jag har ingen aning men värt var det. 55 kr för 22minuter som det kostar i vanliga fall tycker jag är på tok för dyrt. Efter jag solat åkte jag till mammi på jobbet och nu är jag här, dricker en kopp kaffe och väntar på att hon ska bli färdig så vi kan åka och köpa några smaskiga cider tills imorgon!

ikväll är vi bjudna på middag och farmor och farfar. mys

Ha den bra fredag på er
PUSS

hejhejhej hemskt mycket hej

Trött, trött, trött jag är jättetrött!


imogon är det fredag
och på lördag är
det utgång
tjoho

GODNATT

vi är dom sjungande köttbullarna tralalalala!

Körlektion imorse :) Gick superbra. Åkte sedan direkt till skolan, redovisning och prov som jag hade glömt att plugga på. Klantigt av mig. Men jag klarade mig och fick godkänt faktist ett poäng från Vg hurra duktig tuss. Efter skolan fick jag snåla lite skjuts av räserponk till körskolan för att plugga teori. Fan jävla repition går bajs. Jag förstår inte, känns som om frågorna är busenkla men tydligen inte. hmm övningskörde hem med mamma men stannade först på willys för att köpa en korv. Alltså godaste korven på willys och endast 5 kronor. Kan inte bli bättre. Men nu sitter jag med en kopp grönt te, och jag har faktist aldrig druckit grönt te men det var väl okej. Inte det godaste jag druckit men det dög :)

Men nu sa jag byta om och sen blire träning tjohej!



Tisdag

Jag klarade en fas till idag på körskolan så nu har jag bara repetion kvar och allt bara flyter på. Imorgon får jag reda på när jag har uppkörningen. Åh vad bra. Har också körlektion imorgon klockan 7 och även på torsdag med, det var dom enda tiderna som fanns kvar haha. Jaja skönt att köra på morgonen eftersom det är helt värdelöst att köra efter skolan då man är som mest okoncentrerad och trött!

Kollade nyss på arbetsfömedlingen och såg att dom ville ha frukostbiträde på vildmarkshotellet :) jagvilljagvill. Jag är dock ingen morgonmänniska men när man väl har kommit upp är man pigg och glad :) och jag är i stort behov av pengar nu så det skulle sitta fint med ett helg jobb eller något. Ge mig!


Men i helgen är det fest och jag kan knappt vänta!



Hej, tjo och klackarna i taket!


Behind every great love is a great story

Körlektion idag. Jag försov mig, vaknade en kvart innan bussen går och det tar ungefär en kvart för mig att cykla till bussen så fort som fan fick jag ringa farfar och slänga på mig kläderna och åka. Kan nog bero på att jag låg och kolla på film till klockan 3 inatt..så var det nog. Klarade fas C idag hurra :) Det går framåt, och nu ska jag spendera all min lediga tid eller nästan iallafall till att plugga körkort. Bokade in två körlektioner till den här veckan och halkan på tisdag. Nu börjar det hända något iallafall :) Men nu ska jag vara duktig och plugga körkort och dricka jordgubbste. Puss


Finns ingen kommentar om filmen
jag tjöt igenom hela
kolla på den
för bra



The notebook


Jag är duktig för jag pluggar

Yes, äntligen klar med sprit uppgiften som skulle vara inlämnad senast 24:00 idag och jag har lyckats, jag lämnade in den hela en timma innan jag ens behövt göra det haha duktig jag känner mig :)

Men som sagt, segaste söndagen like always. Gick i morgonrock tills 3 ungefär, hoppade in i duschen, åt, åkte upp till Tillan med joel för att leka med hon och billy. Kollade skräckis, rökte pipa, drack mors lilla olle te, åkte hem, plugga och nu sitter jag här och jag måste bara erkänna att jag har ätit godis. Attans jag måste ha något seriöst löfte som sist, då funkade det för bra, bättre än bäst men nu när man har ett löfte för sig själv så tänker man att man bara ska ta en liten godisbit. Jävla mig

Jag bjuder på den här låten för den är faktist bra och jag bara älskar one tree hill. Jag vill ha mer avsnitt tack!





GODNATT

Lördagkväll

Lördag kväll spenderades med marian. Jag bjöd hem henne på paj, sallad, vin, film och pipa. Det var dock bara jag som drack vin haha. Men massor mys var det och pajen var så jävla god så jag nästan dog. Mästerkocken själv :) Sen blev det film, zack and miri make a porno. kanske låter som värsting porr rullen men ja eller nej det är en ny komedi som går på bio nu och ja det var väl lite halv porr men sjukt kul film och ännu en till film med han krullet som är med i varje film nu för tiden haha men den var väldigt bra. Efter film blev det lite pipa och massvis med te. Joel,joel,philip och anders kom förbi en sväng men maria hann inte leka med oss så länge så vi fick leka själva. Vi åt massvis av popcorn och drack massvis med kaffe och pratade som bara den och rökte pipa inomhus, för det var jävligt svinkallt ute :) Mycket trevligt måste jag säga. Men nu har dom precis åkt och jag är bamse trött. Ska nog sätta på en film och somna lite fint till den.

Godnatt gott folk



mumsig paj med sallad

RSS 2.0