Första träningen efter sommaren :)

Svettigast i världen är jag och galet galet hungrig. Första träningen nu efter sommaren. Det var helt okej faktist, man kände att man har hållt igång endå hela sommaren med tanke på cirkusskolan. Men endå, svettigt som bara fan! Så himla skön känsla att svettas ut hur jävla mycket som helst haha det var länge sen kände jag. Jag är sjukt sugen på sånnt här friskis och svettis kort eller något liknande, så himla roligt är det :) Men nu sitter jag med en kopp te och har ätit knäckemacka med tomat i stora lass och är fortfarande så galet hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha.

Nu blire en långt varm dusch och sen en film kanske.
Såg förresten den omtalade Män som hatar Kvinnor förut. Den var bra men jag måste se den en gång tillför jag hängde inte med riktigt.

bye.

Måndag

Kollade nyss på Hanna Montana the movie :D Den var faktist söt! Jag hade förväntat mig att den skulle vara fjantig men det var den faktist inte utan den var helt okej. Plus att hon är sjukt söt.

Nej nu är jag galet hungrig. Träningen börjar ikväll förresten :)

bye.

Galet bra lördag

JAG HAR HUVUDVÄRK! plus att jag knappt kan röra mig. Träningsverk kan jag lova. Mingel igår i linköping. Var helt okej faktist men blev lite segt framåt eftermiddan. Var där från 10 till 4 ungefär. Men det gick bra, de gjorde det :) Hann knappt komma hem innan det var dags att åka upp till tillan på förfest innan krogen! Trodde jag var jättesen men inte det inte, jag kom först haha. Trevligt där ja. Ölspelet var roligaste och galnaste, kanske är det ölspelet som gjorde att man fick huvudvärk idag? Så är det nog. Bussen åkte ifrån oss så vi sprang efter, fick gå på gratis men argast i världen var busschauffören. Kom in till stan, ställde oss i kön till Hugos. Galet mycket folk där och galet kul var det. Vi fick skjuts av matte hem, men först blev det leons. Hittade först inte hemnyckeln i blomkrukan, men efter lite gräv så hittade vi den och sen sov som as. Hann knappt innanför dörren innan vi somna :) Hur bra som helst. Vaknade 1 när mamma o pappa kom hem och attakera mig med levande kräftor. Sen idag, segaste dagen i hela världen. Har halvsovit framför nintendo 64 hemma hos joel! great

men nu blire en dusch
inte lukta usch står högt i kurs för det är
glassigt

bye.





Fredagsmys

Godmorgon! Fredag idag, helt galet bra med fredagar. Finns inga bekymmer på fredagar. Det är dock typ fredag hela veckan för mig som arbetslös, men jag an tänka mig hur alla som jobbar eller går i skolan känner sig. För det är ju helt underbart, man längtar ju efter fredagen hela veckan :) Man har en sånn där speciell känsla i kroppen.

Åh vad jag älskar fredagar!

Who gon’ run this town tonight?


great!

Rodga

Tog en tripp till läskigaste stället på denna jord. Rodga! Satt hemma hos joel och hade det allmänt trevligt, tills någon kommer på att vi ska åka till rodga. Läskig herrgård långt ute i ingenstans och hälsa på Fru Gravers grav. Det lät okej :) Joel, joel, icka, anders och jag åkte in till stan. Käka sönder Sing Thai och sedan bestämde oss för att åka ut i skogen. Långt långt bort från all civilisation! haha tog med oss fetaste ficklampan och parkerade bilen och började vandra. Hittade hennes grav. Som tur är hörde man ju inga läskiga historer om det där stället när vi var påväg dit nejnej haha rädda var vi nog allihopa tror jag. Vandrade ut i skogen och hittade hennes grav. Det var faktist väldigt creepy men jag tycker sånnt där är intressant på nått sätt. Vi böjde oss över muren som var runt gravstenen och hör typ andetag. Jag vet att det låter överdrivet och det är klart att man inbillar sig hur mycket som helst när det är mörkt och klockan är runt 12 ungefär, eller ja den var halv 12 kanske eller något sådant. Sen bilderna vi tog var ju också hur läskiga som helst, och när man lös med ficklampan så inbillar man sig att man ser saker som egentligen inte är där. Haha jag har inte vågat lägga in bilderna ännu, vem vet det kanske står någon hemlig person där i bakgrunden. Nej nu har vi bestämt oss att vi ska tälta där i hemlighet någon gång. Kommer bajsa ner mig


Nu ska jag sova :) Godnatt


En kopp kaffe JATACK

Negermamma och negerpappa är hemma! Hämtade dom på flygplatsen nyss och oohja dom är negrer. Väntar bara på att dom ska komma upp från farmor och farfar för att öppna sina resväskor och visa alla roligheter som dom har köpt till mig hihi!

Men nu blire kaffe! Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, just nu längtar jag bara efter att få sätta på en film och sova till haha. Förresten så ska jag fylla i min tatuering klockan 4 idag :) Lite läskigt är det minsann
pusspusspuss

hungrigast i världen

Jag är bara sjukt hungrig. Har inte ätit något idag förutom frukost. Haha det värsta med att vara ensam hemma är att man inte orkar laga mat, sjukt tråkigt att bara laga mat till sig själv. Har nog inte ätit nått vettigt på en vecka trorjag. Eller jo igår var jag faktist och handlade potatis och gjorde grillat till mig och joel. Blev hur gott som helst :) Jag är sjukt sugen på pasta just nu, jag bara älskar pasta. Så jävla gott!


TYP GE MIG


Esh jag går och lägger mig hungrig!
PUSS


-

Klockan är två och jag har varit vaken i ungefär en halvtimma. Helt sjukt hur länge jag sover nu för tiden.
Men jag försöker tagga inför ikväll, frågan är om jag är sugen på wasa! Får se, taggar med musik knäckemacka och te :)
Kanon bra taggning. Not! haha


Nu ska jag faktist städa lite i mitt hus, mamma och pappa kommer hem imorgon :)
`PUSS



Bjuder på en bild från helgen :)

Is a dream a lie if it don't come true?

Tror jag börjar bli sjuk :( wathever, det är väl inget.
FÖRUTOM att jag hatar mest i hela världe att vara sjuk.
Skit är det.
MEN iallafall så funderar jag och Fia på att gå ut imorrn, typ wasa!
Med tanke på att helgens bravader inte blev så lyckat. Torsdag, typ förfest hos victor och sen blev det typ trädgårn och vidare till dödaste Hugos i värden och bortkasta pengar på ingenting. Nejdå det var väl trevligt med tomt dansgolv. eller inte. Fredag var man mindre taggad men körde på förfest hemma hos mig, spöregn var det också och såklart så trotsade vi och skulle in till stan. Jag var sist såklart och kom in till stan runt halv 1. Världens kö på både Otten och Hugos och spöregn var det ja! ush, tror jag vet nu varför jag börjar bli sjuk haha. Men iallafall, jag hade ett paraply, JAG HADE ett paraply ja. Stog och tröck under ett tak mitt emot otten och så kubbar någon fram och snor mitt paparply. Lite för ledsen blev jag så vi åkte hem igen. Joel och jag gjorde femtio kilo pomme och åt sönder när vi kom hem. Sen sov vi som as. Lördag var vi döda efter uppträdande i Vadstena så hem åkte vi och på vägen köpte vi på oss halva city gross typ. Eller nästan iallafall, typ 6 liter cola, 3 chipspåsar och 2 dipper. Matte, tillan, viktor, jag och joel kötta sönder och kollade på film till 5 på morgonen ungefär. Vanade sedan vid 3 ungefär i söndags, hoppade på viktor som sov som ett jävla as. Gick upp, satte på grillen och åt sönder. Kollade film hela dagen med allihopa igen och typ sov på hög. Hur bra som helst. Ungefär så har vi gjort samma skit tills idag. Måndag, tisdag, onsdag film, äta sönder, sova, pipa, kaffe typ ungefär så har våra dygn sett ut. Kanon!

Meeeen som sagt, nu ligger jag här och tycker synd om mig själv. Har förresten stoppat i mi näspiercing igen för jag är trött på min fläck! På torsdag så äre ifyllning av min tatuering och jag funderar stort på att göra en ny tatuering. Är jättejätte sugen på att tatuera mig på handleden. Typ antingen mitt personnummer eller så mitt stjärntecken för det är ju fint. jag ska fasiken leta upp nått fint.
Nu blire sova! Godnatt

Sådärja!

Skjutsat mamma och pappa till flygplatsen. Ensam hemma en vecka!
Hur bra väder som helst är det och ikväll äre fest! Kan fasiken inte bli bättre

PUSSSSS!

SOL

Duktigaste jag och Mariaholm skrev in oss på arbetsförmedlingen idag. fattade dock ingenting men det blir säkert bra. Och bara för det så blev jag fett sugen på att dra till norge och jobba sönder. Lite lockande sådär.

Soligt väder, pressat i 2 timmar nu med ickalurv. Jag somnade och gud vad skönt det var!

Ikväll blire träning. tjoho taggad? nej

-

Lite för skönt det var att sova inatt. Har nog inte fått någon ordentlig sömn på en vecka trorjag haha. SKÖNT! Sitter nu och äter knäckemacka och dricker te :) Jag har inte orkat sätta igång nått kaffe, det får bli senare.

Känns konstigt att man inte börjar skolan nu i veckan som alla andra gör. Jag har inte hunnit fatta att jag har gått klart skolan föralltid. Det gick för fort. Vad händer nu liksom? Skaffa jobb och grejer, låter farligt :O är man redo för det, nej.

puss


Helgen är slut

Galet bra helg typ.
Utgång i fredags med mia, tillan och matte :) Hur kul som helt och hur dyrt som helst. Lördag var man sådär död hela dagen och gjorde absolut ingenting, eller jo rev cirkustält på bråvalla duktigt av mig tycker jag. Sen var det hem och göra iordning sig för att dra vidare till matte och viktors vän ankan på förfest haha. Där var vi ungefär i en kvart tills vi drog vidare till jag tror han hette brusken. Lite för lamt till en början och var lite för bakis fortfarande sen fredagen. Taxi in till Hugo men vart även otten med. Var himlans kul. Åt kebab och halvsomna, ringde igenom hela telefonlistan för att leta skjuts men ingen kunde nejnej så vi var ganska så fast i stan. Tillslut efter tjat på mickis klockan 4 på morgonen så kom hon och skjutsade oss :) lyckligast i världen var vi.



galet bra.

FÖR DET ÄR FREDAGSMYS OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR

NU ÄR DET ÖVER! JAG har burit min sista studsmattedel, min sista matta och mitt sista allt på den där jävla cirkusskolan och SÅ JÄVLA BRA det känns. Det här är värt att firas, och tro mig det ska jag göra med!

Utgång ikväll, kommer bli bra! för bra
kanske drar till på Hugo, long time ago

Får se
puss


asssså!

Latast är jag. Kom hem från jobbet som endast varade i 3 timmar och var hur trött som helst. La mig och sov och vaknade 3 timmar senare när mamma kom hem. Satte på en film 17 again. Den var faktist lite bra och jag har kommit fram till nu att Zack Efron är jävligt het, jävligtjävligt het.

Förövrigt så är imorgon den sista dagen jag sätter min fot på den där cirkusskolan föralltid!!! Eller jag hoppas på det iallafall. Är så trött på det och så tråkigt är det men gud vilka bra pengar :) Men tro mig, jag har försökt att se det på den ljusa sidan men det funkar inte.


  
damn

tröttast i världen

Varför sover jag inte? Sjukt trött


godnatt

Jag ska bli bättre.

Känner att jag bara blir sämre, och sämre på uppdatering haha! too bad. Känner att jag sviker alla mina "trogna läsare" stort. Haha jag undrar ja om det ens är någon som läser faktist. Wathever jag tycker det är roligt att skriva här dom få gångerna jag har tid och lust så att säga.

Imorgon börjar min sista arbetsvecka som då ska vara i Linköping. Jobbar visserligen bara 9-12 hela veckan så att man har ju hur mycket tid som helst kvar till att hitta på något när man kommer hem :) Bästa med linköpingsveckorna är att man får betalt för en heldag även om det bara är 3 timmar vi jobbar, great. SåååååATT jag ska nog inte klaga känner jag. 


Helgen har varit kanon. Förfest med tacos och dricka hemma hos Mariaholm som numera har flyttat hemifrån och bor i Haga alldeles själv. Efter det drog vi oss ner till otten där det var megakö, men det struntade vi i för vi gillar otten tralala. Öste som adrig förr, gjorde av med fööör mycket pengar och var fööör fulla och hade föööör kul. Kvällen avslutades med att jag Emelie och Mia vandrade oss ner till leons för att äta, nästan så att vi ville äta upp hela leons. Kom hem "vet inte hur" somna som aldrig förr. Kanonkul kväll som alltid!! Lördagen var bara allmänt seg och jävligt bakis. 20års kalas för kusin Kim där det bjöds på massor av god mat och dricka och ja allt, dock kännde jag inte för att dricka. Vid 10 åkte vi hem. Vandrade in till Joel där det var folk och hade det trevligt :) Gick hem 1 och däckade direkt. Förövrigt så var vi ute på wasa i onsdags haha hur kul som helst, dock mindre kul att jobba dagen efter.


MEN idag har det varit hur mycket sol som helst och jag somnade mitt i solen och vaknade hur svettig som helst. För skönt. Myst med Tillan nu på kvällen, hur mysigt som helst och det var hur länge som helst det bara var hon och jag! I like

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen..sova? trorjag
PUSS

Därja

Världens bästa Maria Holm har skaffat sig en lägenhet just precis idag! Tänk för att det har hon och dit tänker jag åka snart på besök, bosätta mig där tänker jag också göra :)

Förövrigt så är det hur tråkigt som helst att jobba, oavsett vilken iställning man har.
Så är det bara.

Sämsta bloggarn

Nu ska vi se här. ÖLAND VAR BRA
bra väder
bra umgänge
bra allt

Sov ungefär sådär 3 dygn i streck efter öland, men det vare värt. Eller nej det gjorde jag faktist inte men det hade nog behövts tror jag. Jag har nog inte gjort något vettigt alls den här veckan som dels var min sista lediga vecka innan jag börjar jobba igen :| Nejdå LÖNEN var ju fet så att jag ska tänka på pengar och gå med ett leende på läpparna till jobbet imorgon. Blir säkert bra, tror jag. 2 veckor får jag stå ut, sen är jag arbetslös förevigt? Nej jag är sjukt sugen på att åka bort, långt bort och backpacka med någon rolig typ. Skulle vara hur bra som helst.

Helgen var förövrigt bra. i fredags var det fest hos sandra med mycket trevligt folk, blev grilla och dricka och sedan vidare till otten. Karatefull som man var och roligast i världen hade jag nog. Nej vad jag ljuger. Men kul hade jag iallafall och lite ledsen jag blev när donkens ENDA goda hamburgare inte fanns när vi släpat oss ända upp för drottninggatan för att äta dyngmycket. Hungriga som djur var vi. Och hungrig som ett djur fick jag åka hem också, då var jag nog ledsnast i världen, funderade på att stämma mcdonalds :) Men så blev det inte. I Lördags var det kalas för Tillan som fyllt 18 hela år. Det firades med hur mycket god mat som helst och sedan vidare ner till udden där ickapicka hade lite party:) Jag var dock nykter och chaffis hela kvällen tråkigt nog.

Men nu ska jag sova och längta tills imorgon då det är dags för JOBB!
Allt blir nog bra med rätt inställning :) jobbajobba




RSS 2.0