Det går bra nu

Igår fick jag hoppa in och jobba ytterligare en kväll på Durkslaget, gick kalasbra som alltid och det var fullt ös hela kvällen. Jag gillart! Kom hem strax innan tolv och var hur trött som helst och somnade innan jag ens hann lägga huvudet på kudden trorja (:

Söndag idag och jag är nyduschad och har absolut ingenting bestämt på hela dagen, känns bra!

Fredag!

Var ganska så nära döden igår kan man väl säga. Frös ihjäl och fick typ frysskador, stog ute i 45 minuter i TJUGOFEM jävla minusgrader i ehm strumpbyxor? Och min icke värmande jacka. Men ärligt talat så vare värt det, för vilken kanonkväll om man bortser från kylan då. Det bra med vintern är att det för en gångs skull är behagligt inne på krogen och man slipper gå runt och svettas som en jävla apa!! (: 
 

 

 

 

 


PARTY

Ikväll är det utgång som står på shemat! Kalasbra om jag får säga vad jag tycker. Tydligen är det något nytt på palace ikväll "the world" som alla ska på. Så att vi får väl se vart vi hamnar till slut!!

Ska in tidigt till stan så har redan sminkat mig och tagit på mig outfit för kvällen!

 

 


Okej, snön tar visst aldrig slut!

Fyrtiocentimeter snö har det kommit på en dag, inte riktigt klokt. Men fint äre.

Har tillbringat hela min dag till att hänga hos mormor för att fixa iordning på alla hennes elektriska prylar hon har i sitt hem. Först datorn som internet inte funkade på, sen betala räkningarn åt henne, koppla in dvdn, ställa in tvkanalerna och mycket mer! Fasiken vad jag är teknisk ibland alltså. Kanske är något jag ska satsa på här i livet? haha

Efter besöket hos mormor så följde jag med mamma till sjukhuset och så åkte vi och handlade, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på! 



Sitter och dricker grönt te och drömmer om ett nyttigt liv! (:


Det toksnöar ute

Jag myser i min nya flanellpyjamas framför tvn och mtv! Det tok snöar ute så jag har ingen lust att gå ut på en promenad än på ett tag iallafall. Funderar på att sätta på någon bra film! Det blir great

ciao

Shopping med mamma

Var med mamma och ickapicka på maxi förut och hittade massvis med fina saker. Det var riktigt lungt och skönt idag mot vad det brukar vara. Man tänker såhär dagen efter lön borde det vara fullproppat med folk men nehe det var det ikke! Skönt för mig dock hehe (:

Köpte ett par nya örhängen på rean, 15kr! Vilket kap. Köpte ytterligare en fin rosett till håret och jag får inte nog av dom och nu har jag ett par stycken haha. En flanellpyjamas för 60kr? haha med både tröja och byxor, ska bli skönt att glida runt i uppe i fjällen! (: Köpte även lite underkläder och lite annat mys

 

   


Thaimat till lunch!

Im lucky! Ickapickalurv är påväg hit och hon ska köpa med sig spicy hot på vägen GOTT! Sen ska vi nog se någon kalasbra film eller något, för ute vill man ju inte vara direkt det är fett kallt och snöigt och jag fryser tillochmed inne. Senare i eftermiddag ska mamma och jag till maxi, det har ju trots allt varit lön! yäho

se you later alligator!

-



Mysig låt!


Måndagspromenad

Har precis varit ute och gått "varvet" som vi kallar det här nere på Svärtinge udde. Det är ett jättemysigt varv på ca. 4km och jag har kommit fram till att vinter är ju ganska så fin faktist och jag vill att den stannar iallafall hela februari ut! Sen får det gärna bli vår och sommar. Men vi ska nog fortsätta att njuta av den här vackra vintern som vi inte har haft på hur många år som helst. Längtar fortfarande ihjäl mig till fjällen!

kaffedags!



Morgonpromenad och nätshopping!

Igår var det ännu en kväll som spenderades på durkslaget och det gick super även då. Slutade vid 11 och åkte hem och bytte om, sen mötte jag upp tillan och linus så åkte vi till han. Rökte lite pipa och såg på film, sov för det mesta till filmen som vanligt haha. Kom hem vid 4 typ så imorse var jag trött! Började dagen med frukost och sen en promenad med farfar och pappa (:

Klickade hem lite saker från Hm förut som passar bra till våren/sommarn! Superfint, men det var dock lång leveranstid. Får inte sakerna förns i slutet av Mars men iofs så kan jag ändå inte använda grejerna förns i vår iallafall så att det gör ingenting! Om man väntar på något gott, väntar man aldrig för länge!! (:


2 par fina skor och snygga armband fick det bli!


Långpromenad på Glan

Vilket fint väder det är ute! Sol, ingen blåst och kanonskönt. Imorse var det 11 minusgrader när pappa jag och farfar tog en långpromenad på isen, men man svettades typ för att solen värmde så dant. Dom senaste dagarna den här veckan så har jag varit hur morgonpigg som helst, helknäppt. Men det är skönt och dagarna blir mycket längre.

Nej nu är jag hungrig men det är långt kvar tills vi ska äta. Pappa och jag är ensamma hemma och vi ska göra hemmagjorda hamburgare mumsigt!! Sen ikväll blir det jobb, ska bli kul :)

Pussis!!


Durkslaget

Hemma nu efter min första kväll på durkslaget, måste skryta lite och säga att det gick kalasbra! Så pass bra att jag ska få jobba imorgon med... Antar att det är tillräckligt bra då iallafall :) Jag är så kär i stället, det är så himla mysig miljö där inne och jag känner att jag trivs jättebra både bra där och med personalen.

Men nu ska jag bara dricka upp mitt té och sedan ska jag sova med ett leende på läpparna!

Pussis!


work tonight

Ett jävla tjat om att det här ska vara den fattigaste helgen på hela året, radion tvn och tidningarna säger så. men hallå det beror väl helt på vad man gör det till? Klart att man kanske inte har råd att gå ut på restaurang eller hitta på massvis med andra saker som kostar pengar. Man kan väl lika gärna tömma frysen och laga något gott hemma och se på några gamla filmer med kompisar.

Själv ska jag jobba min första kväll på Durkslaget idag :) Ska bli spännande och kul, önska mig lycka till!

(:

Haha så jävla dåligt, bashuset sålde endast årskort! Lite besvikna vi blev då vi som var dyngtaggade för träning och hade stoppat i parkeringspengar för hur länge som helst, men nejnej det var bara att vända och åka hem istället. Stannade dock en sväng på djurmagasinet innan jag åkte hem och köpte två nya fiskar till mitt akvarium som jag hitade igår när jag städade mitt rum så att nu är det superfint men fiskarna är dödstråkiga! Ligger i ett hörn och glor typ. Jag vill ha galna fiskar :)

Nej enbart för att det inte blev någon träning idag så tar jag min ipod och går ut på en promenad istället. Blir nog även att sova tidigt ikväll för jag är kalastrött!!


Mot stan!

Åker till badhuset nu med Emelie! Vi ska köpa gym och simkort, men först ska jag äta upp min macka och dricka upp mitt kaffe!

Goodbye.


Ska nog stämma östgötatrafiken tror jag!!!!

Fan vad irriterad jag är på bussjävlarna då! Hur ska jag kunna ta mig till stan imorgon om man inte ens kan köpa en biljettjävel på bussen? Det är nog det sämsta dom har kommit på någonsin tror jag, att man inte får betala med kontanter på bussen. Vad ska det vara bra för. Lätt liksom för dom som bor på landet"som jag" att kunna ta sig in till stan med buss om man inte har ett busskort. Nejnej då måste man först komma in till stan på något annat sätt så att man kan fylla på ett busskort och sen kan man åka buss. Smsbiljett är faktist riktigt smart gjort om man nu skulle kunna använda det överallt men nej det kan man inte heller. Great!

I´m stuck in svärtinge! föralltid typ



Onsdag

Idag var jag uppe tidigt för att jag hade tänkt att vara duktig och gå en promenad innan frukosten men det snöar ju massvis så jag har ingen lust att gå ut! Tog mig en lång och varm dusch istället och snart ska jag äta frukost framför tvn. Upptäckte även att ett nytt one tree hill avsnitt har kommit!

Träning ikväll med, hårdträning nu fram till sommaren hoppas jag på! Förresten så ska jag köpa sim och gymkort tillsammans med Emelie så att man har något att sysselsätta sig med på dagarna, det blir great :D

Dom ringde även från Durkslaget igår och ville att jag börjar jobba på fredag, fybövelen vad glad jag är!!


Förövrigt så längtar jag till sommaren :)


Home sweet home!

God bless svenskt kaffe! Har druckit néscafe och sojamjölk i fem dagar men det dög faktist men fyfasiken vad underbart det var att dricka sitt egna kaffe!!!!

Riga var great men kallt. Vi kom dit i Torsdags och redan i Fredags var det dags för första uppträdandet. I lördags var det dags för festivalen och om man gick vidare därifrån så fick man uppträda på söndagen vilket vi fick men vi förstod inte så mycket av allt runomkring så vi uppträdde och var glada, fick inleda första föreställningen som var vid 12:00 på söndagen, efter det var vi sista numret i andra föreställningen som var vid 16:00 och då fick vi stanna kvar inne på scenen och dom babblade på det mest komplicerade språket i universum så att vi stog där som frågetecken men glada ändå, dom delade ut priser och applåderade. Sprang ut bakom scenen när dom var klara och förstod inte riktigt vad vi hade vunnit förrän Vitolds kom och berättade för oss att vi hade vunnit silver haha! underbart

Resan har varit superkul men som alltid, borta bra men hemma bäst! Har sovit på en luftmadrass i 4 nätter så att jag kan ju lova att jag har sovit som en gud inatt i min alldeles egna säng! Det var bäst i världen att duscha i sin egna dusch med och slippa mögliga golv och icke fungerande vatten :) Maten kommer jag inte sakna för fem öre!! Frukosten var väl okej, iallafall första dagarna.. Sista dagarna fick vi bullar, kakor och keso typ haha. Kyckling och ris varje dag till lunch och till middag blev det bullar, sardiner och tårta! Så varje kväll efter uppträdanden så har vi varit ute och käkat dock ganska onyttigt haha som mcdonalds och pizza.



Mot Riga!

Nu är det inte långt kvar tills vi sitter på flyget påväg mot Riga! Jag har hört att det ska vara kallare där än här hemma, hur ska vi klara oss? haha jag sitter redan med mössan på mig och tänker inte ta av den förns vi är framme.

Äter iallafall frukost nu och surplar kaffe och om ungefär en halvtimma så kommer Mickispickis och Tillan för att hämta oss. Sen far vi!

goodbye sweden!

packar för fulla muggar!

Imorgon bär det av till Riga och jag packar för fulla muggar. Det är svårt att få med sig allting i en sånn liten väska som endast får väga 10kg! Men som tur är så har vi bokat några extra väskor där man får ha typ allt smink och shampoo, hårspray osv. Så att i princip så är det bara kläder som ska ner i det lilla handbagaget på 10kg och det ska jag nog få ihop.

Ska bli spännande att åka iväg tycker jag. Senast vi var iväg på cirkusfestival var år 2006 i Sylt och det var hur bra som helst. Gången innan det var vi iväg i Berlin och det var för hundra år sen känns det som men inte riktigt, jag fyllde iallafall 13 år där så att det måste ha varit 2003 vi var där om jag inte är helt ute och cyklar :)




-



kan vara det snyggaste jag sett, idag iallafall..
ge mig vår och sommar!!


chaité

Sitter med en kopp chaite och bara myser, vaknade för en stund sen av att romeo hänger över mitt huvud med klorna i hårbotten jävla kattjävel! Haha han är helt galen i hår.

Icka och jag sov i Linus lägenhet inatt för att vi tänkte gå och växla lite pengar oså tills vi ska till Riga, men neh Forex hade inga pengar hemma utan dom kommer på onsdag. Så att vi får hitta på något annat roligt idag. Nu ska jag iallafall försöka få upp ickapicka ur sängen så att hon kan äta frukost med mig!! :)


Måndag morgon med pulverkaffe.

Godmorgon!
Jag som hade tänkt att gå upp tidigt idag typ sådär vid 8 men istället så snoozade jag i en timma och vaknade vid 9 istället. Iofs så är 9 tidigt för mig iallafall så att jag är stolt över mig själv ändå! Men som sagt, jag tror inte att jag är den enda som suktar efter kaffe varje morgon och bara längtar efter första morgonkoppen muuuuums. Då kan ju jag tala om att jag ´sitter och dricker pulverkaffe!!!!!! Vårat kaffe är slut och det enda som fanns var pulverkaffe, äckligt! bläbläblä

Ska iallafall fixa mig nu, ska till stan om någon timma.

ciao.


Kalasbra helg!

Kom precis ut från duschen och det var helt underbart skönt med en dusch! har varit lite småseg hela dagen efter en galen utekväll igår som helt klart var bästa kvällen på länge om man bortser från våran "reunion" då! För det var ju en klass för sig :)

Förfest igår var hemma hos Odd i jursla med himlans trevligt folk, ölspel och bra musik!! Drog vidare till hugo och dansade gärnet tills det stängde. Käkade lite leons, skratta så att vi tjöt och frös ihjäl tills vi blev hämtade. Hamna väl i säng runt fem, full och glad!

Nu ska jag slänga mig i sängen för imorgon är det ny vecka och nya tag!
Pussfrån tuss!


Mariaholm och jag! :)


-






Bilder från när vi åkte skridskor i Söndags :)


nära döden

DET ÄR 23 MINUSGRADER UTE NU, HELT JÄVLA SJUKT! Att vi ens överlever..... så jävla nära döden är jag

Good news iallafall, provjobbade på durkslaget och guess what!!!! Dom gillade mig wihu :D Ska extrajobba där men börjar inte förns efter jag kommit hem från Riga som är nästa vecka. Känns skönt för jag trodde typ att jag skulle få börja jobba imorgon och sedan jobba varje kväll tills vi åker och då hade det varit lite problem eftersom att vi har träning typ varje kväll den här veckan. Men stället var sjuuukt mysigt och asbra personal och jag kan inte vara annat än nöjd!

Men att imorgon ska jag ut och så är det bara! men först vill jag åka skridskor hela dagen lång med varm oboy och roliga människor. Jag har allt hört att det ska bli fint väder imorgon och inga 23 minus grader inte!!!!



JAG LÄNGTAR TILL FJÄLLEN hmmmmmmmm

Kallt i sverige

Är det bara jag som fryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyser ihjäl snart eller!!!! Helvete vad kallt det ska vara hela jävla tiden. Tycker att det räcker med 5 minus helt klart för att jag vill ha kvar snön iallafall tills februari :)

Ikväll ska jag iallafall provjobba på durkslaget, wish me good luck! Efter det har jag många alternativ att välja på och det är ju trots allt fredag så att vi får se vart jag hamnar. Ha en bra fredagskväll allihopa!

Pussis


tatuering?



Jag vill tatuera mig igen, på handleden!


Mitt stjärntecken i svart det skulle vara så himla snyggt eller typ mitt personnummer. Jag som alltid har velat tatuera mig på handleden. Skulle egentligen gjort den jag har på foten nu på handleden men jag vet inte riktigt varför. Men det ångrar jag absolut inte för då hade jag nog gjort något annat på foten istället. Tatuering på foten är hur snyggt som helst om jag får säga vad jag tycker! :D








Skit stan!

Tur att ingen affär i hela stan hade någon svart skjorta hmmm! Vart jag än frågade fick jag svaret "nej". Lite sådär smått irriterad blev jag faktist för att vita skjortor det ska dom ha precis överallt men ingen svart inte! Men lite tur hade jag i sista sekund innan jag skulle gå hem, då hittade jag en svart skjorta och den fick duga! Nu är jag komplett tills imorgon och både skjorta och svarta jeans har inhandlats...great!

Håller på att laga mat till min familj nu! Duktig är jag, fast egentligen vill jag ut och åka skridskor på glan med mickis och icka men det får jag hinna med någon annnan dag. tror nog att isen är kvar några veckor till :)


onsdag!

Mysig dag måste jag säga! Åkte till maxi med mami för att leta svart skjorta men hade dom det någonstans? Nej fan vad dåligt. Jag får åka till stan imorgon och leta i varenda affär för jag SKA HA en svart skjorta tills på fredag! Kom dock inte hem tomhänt från maxi, utan 2 par jeans fick jag med mig åhh glad jag blev. Jag som hatar jeans och aldrig använder det typ men det är bra att ha wihu! :D

Vid två blev vi bjudna på supergod middag hos farmor och farfar och nu ska vi åka på tre timmars träning! great. Men jag är för mätt för att röra mig typ.

Nu drar jag! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejDÅ

Bra Tisdag!

idag har jag varit glad hela dagen lång. Började dagen med att äta frukost och sedan storstäda hela huset tills mami och pappi kom hem från teneriffa! Inte för att jag hade stökat ner något, jag har ju knappt varit hemma.. Åkte in en sväng till stan med lite sopor oså och handlade lite tills dom skulle komma hem. Nystädat och mat serverat på bordet när dom kom hem, inte så pjåkigt va! :D

Ahh jusste imorse ringde jag durkslaget där jag hade fått tips om att dom behövde en servitris. Hon var hur trevlig som helst och hon tog även mitt nummer och sa att hon skulle ringa tillbaks. För typ en halvtimma sen så ringde hon och sa att dom behövde extrapersonal och att jag skulle hoppa in och provjobba på fredag! wihuuu hur bra låter inte det! jag är superglad. Måste dock köpa en svart skjorta! Men det gör jag tomorrow.

Nu ska jag dricka upp min stoooooora kopp te och sen se en film eller nått. jag missade ju trots allt paradise hotel igår men det programmet har visst inte kommit ut ännu! buhu


Avatar

okej jag hade typ räknat med att ligga i soffan hela dagen och typ dö. Tjutit sönder till the notebook har jag hunnit med iallafall, guuuuud så bra den är! Ickapicka ringde vid 5 typ och frågade om jag ville följa med på bio och käka kinamat, ahhhhhhhvisst det tackar man inte nej till! Åkte in till stan och åt mig fetmätt på kinamat fram tills det var dags för bio Avatar. Det var jag mickis, icka, linus, tillan och matte. Hur trevligt som helst. jag går typ aldrig på bio men det är mys men dyrt! Men jag kunde uttnyttja mitt presentkort jag fick för typ hundra år sen? Egentligen fick jag det i studentpresent men det känns som om att det var för hundra år sen.

Filmen var great och jag bara älskar filmmusik. Vilken känsla det blir! Filmen var allt annat än overklig måste jag säga och så jävla bra gjord. jag som inte ens gillar sånna typer av filmer tyckte att den var kanonbra och det kändes inte alls som om att den var 3 timmar lång. se den!!

Nu är jag hungrig!


Godmorgon!

Jag ligger kvar i sägen under täcket och vill absolut inte gå upp, det är på tok för kallt! Jag har ont i mina axlar och överallt känner jag sen träningen igår, men den var dock inte lika hård som sist.

Meeeeen jag kan ju lova att jag var död när jag kom hem sen med tanke på att jag var ute i lördags vilket var helt oplanerat! Kom hem vid 4 någon gång kan jag tänka mig och gick upp redan vid halv 11 för att plocka iordning lite. På eftermiddagen kom Mia och emelie hit och då åkte vi skridskor och drack varm oboy! Sen vid 5 vare dags för träning och vid 8 ungefär kom jag hem. Tog en dusch och sen kom anders och Joel hit och kollade på film med mig och jag SOV igenom hela filmen haha. jag var helt slut, och det är jag nu med! Så att 17koppar kaffe och en bra film nu då och bara mysa i soffan! Härligthärligt

Pussi!

veckovild

Är det bar ajg som är helt galet veckovild? Det är ju förfasiken lördag idag! Jag förstår ingenting, varje dag känns som söndag enbart för att typ julafton, nyår osv har varit mitt i veckorna. Igår trodde jag det var söndag på då vare ju fredag haha helt sjukt. Jag vill ju ut idag! Lite kul det skulle vara. jag tvingar alla att gå ut med mig sen för ska ju på middag hos Tillivill! :D

mys! nu blire en dusch


Lördag!

Vaknade av att det var ostädat och saker överallt efter att Icka har haft folk här hemma. Så jag fick börja dagen med att städa efter HENNE, jag som inte ens har varit hemma på typ två dagar. Kände att jag behövde en välbehövlig frukost efter städningen men det fanns ju nästan något att äta också? Fan vad arg jag blev på ickajävel. Hon och hennes vänner har ätit upp all frukost plus att jag fick städa efter dom, hyggligt! Det ska jag komma ihåg. Grisa ner hos henne och sen bara dra! perfekt.

Men Nyår var  väl great! Till en början iallafall. Jag måste säga att jag hade det superkul iallafall och jag verkade vara ensam om det också. hatar folk som ska störa sig på en sak eller en person eller något annat och helt plötsligt ska ingen ha kul och alla drar vidare! too bad.

Gårdagen spenderade jag tillsammans med matte, linus, tillan och mickis! Vi måste varit dom mest rastlösaste personerna i världen :D nejdå vi hade det kul! Ska dit ikväll igen på middag! haha dricka vin ska jag göra med. mumsigt :)

Nu ska jag in och handla lite! Pussipuss


bjuder på en bild på mig och Björn från nyår!


RSS 2.0