Fryser ihjäl..

Har precis kollat på 1408 med Joel och Anders. Sjukligt bra film tycker jag faktist och har sett den ett antal gånger. Bra handling, bra skådespelare, spännande, läskig ja bra allt. Borde egentligen sova för att orka vara vaken hela natten lång imorgon då det är dags för kryssning!

Hungrig är jag, men godnatt...


Goddagens!

Tänkte att jag skulle vara lite duktig idag så jag satte väckarklockan på 9 imorse men det var helt omöjligt att gå upp då. Förstår inte vad det är med mig för jag har varit så himla trött dom senaste dagarna, alltså sjukligt trött. Tänk om jag börjar bli sjuk.. åh jag har ju iofs bästa immunförsvaret not så att jag bara väntar på att jag ska bli sjuk igen. Ibland har jag sånn tur att jag blir sjuk minst en gång i månaden :) Det kallar jag tur.. nej så ironisk jag är.

Solen lyser ute iallafall men det är kallt så jag tänkte om man skulle ut och gå en promenad eller typ gå till brevlådan och tillbaks. Bättre än inget. Men först av allt ska jag bädda min säng och sätta på kaffe! Måste ju kolla vad jag ska ha med mig för kläder imorgon på kryssningen med :) Kommer bli himlans bra!

pussipuss.


La in bilder från våran utgång i fredags förut så att jag bjuder på en nu!


Uppe med tuppen!

Var ju faktist uppe med tuppen imorse. Skjutsade mamma vid 7 och tänkte att jag kunde hålla mig vaken när jag kom hem så att man får lite gjort. Men nej jag somnade framför tvn och vaknade nyss :) Äsch vad ska man göra då när det är sämsta vädret. Då kan man lika bra sova tycker jag.

Kom och tänka på att alla har ju faktist höstlov nu, eller ja iallafall dom som går i skolan. Men det känns lite som om att jag har höstlov jag med. Det händer ju trots all mycket skoj den här veckan som tillexempel kryssning, skräckmaraton och stockholm för att hälsa på fiabus och ponkilonk. Förresten så säger jag nog "JU" i varje mening juuuuuuuuu. Åh jag är fortfarande trött, men ska väl tvätta lite och dricka mängder av kaffe innan jag lägger mig framför tvn igen och dör...typ

Pussipuss.


Krypa ner i nybäddad säng gör man inte varje dag!

Fyhelvete vad skönt det var att lägga sig ner i nybäddad säng med nya och fräscha lakan! Det luktar så himla gott och det känns så himla fräscht så att nu är ni allt lagom avundsjuka va, kan jag tänka mig. För det skulle jag vara minsann. Det bästa av allt är att jag kommer att sova bäst nu för är sjukligt trött ocg egentligen så är ju klockan faktist halv ett, om vi inte skulle ställt om den som sagt. SÅ jag tackar för mig och säger GODNATT!

Bästa mediamarkt!

Tog fetaste duschen nyss och kom på att jag inte har skrivit något inlägg under hela helgen och too bad för mina trogna läsare att ni inte har haft någon läsbar underhållning av mig!

Men som sagt i Fredags fick vi för oss att gå ut vilket vi också gjorde och det blev en hejdundrandes kul kväll för min del iallafall och jag hoppas att alla andra hade minst lika kul som jag. Alla var vi nog glada i hatten när vi åkte hem och vi var nog kvar sist på dansgolvet. Kom väl hem vid halv 4 kan jag tänka mig och somnade på stört! I lördags var det dags för att jobba vilken man inte var så taggad till för trött var jag kan jag lova. Men när man väl kom dit så blev jag pigg och det gick hur bra som helst att jobba och jag är kalasnöjd med hela kvällen. Kom väl hem vid halv 2 om inte senare och somnade som aldrig förr.

Förresten så var jag och Icka på media markt i fredags för att köpa nytt hemmabiosystem, försäljaren frågar då lite glatt "vill ni ha några kablar till" nejtack, "vill ni har någon garanti" NEJTACK! "bestämd du låter" ja! "vill du ha en miljon" JATACK. Haha gick därifrån med ett glatt leende på läpparna, kommer hem och ser att det saknas en kabel som man var tvungen att köpa till så att jag åkte in igår igen och såklart jobbar samma kille haha då säger jag att jag vill ha en kabel och han bara skrattar. När jag kom hem igår och testar om kabeln funkar så gör den såklart inte det så att idag åkte jag tillbaks och självklart står sammma kille där igen hahaha. jag sa som det var att kabeln inte passa till min tv. Då sa han att han skulle ge mig fel kabel igen så att jag kunde komma tillbaks en gång till enbart för att det var så kul. Haha men ja en ny kabel fick jag och så bad jag han testa den på tvn i affären innan för att jag sa "nu vill jag inte komma tillbaks mer!" haha. Ledsnaste. Jag är stammis på Mediamarkt nu iallafall! Kanon

bye.

Ge mig en egen lägenhet!

Vaknade av att det var ett jävla liv ute på gatan med sopbilar och en väldans trafik. Trodde klockan var 6 på morgonen typ och blev jätte arg och kunde inte somna om, men som tur var så visade det sig att klockan var halv 12 så att de gjorde inte så mycket. För dom som inte vet så har jag sovit i Linus lägenhet hela veckan och det har varit underbart bra. Jag vill med ha en egen lägenhet såhär på hösten/vintern då det är tråkigt att bo ute på landet. Eller jag ska inte säga att det är tråkigt att bo på landet för egentligen så älskar jag det och vill inte flytta därifrån. Men ibland skulle det vara skönt med en lägenhet som den här för den är så himla perfekt på något sätt! och ännu mer perfekt är den när Romeo trippar omkring här inne. Jag kommer absolut inte kunna lämna Romeo nu när Icka kommer hem. Jag ska nog bosätta mig här iallafall enbart för Romeo och gifta mig med han.

Fick ett sms av ickapicka förut att jag inte skulle glömma att hämta dom på flygplatsen idag. Men nej det hade jag inte gjort! Tur för dom :) Annars hade dom fått gå hem från Stockholm hähää. Tillan gör mig sällskap, tur det. Nu tänkte jag leta reda på en tom skiva och göra en bra blandning som vi kan lyssna på, påvägen upp till arlanda!

PUSS!


Kryssning!

Kryssningen är bokad äntligen! Det brukar aldrig bli något av om man kommer på något man ska göra. Men Tillan och jag tog tag i det och nu äre bokat. Jag, Tillan, Matte, Emelie, Viktor, Linus & Piere åker Torsdag-Fredag nästa vecka och Kommer bli hur kul som helst. Jag längtar lite redan faktist men först är det hela en vecka kvar plus att det är helg också så att massa kul ska vi ha fram tills dess! utgång på fredag i think.

Nu ska jag ta en dusch för inte lukta usch utan så högt i kurs och det är glassssssigt!

Jag vill ut och resa!

Jag vill ut och resa, bara sätta mig på ett plan och åka någonstans. Helst ett varmt ställe men det skulle endå vara mysigt att åka till någon storstad och bara va. Äta och dricka gott, shoppa och bara glida runt. Typ London, där var det ju hur mysigt som helst. Var dock inte 18 när jag var där sist så några pubar fick jag inte hänga på inte! men jag skulle vilja åka dit nu faktist eller bara någonannanstans men som sagt, om man hade dom pengarna ja. Tur att det finns så många jobb nu, not! För att få jobb så måste man fly landet typ eller flytta till en annan stad. Visst det skulle väl vara trevligt men jag trivs så bra här faktist, man har ju familj, träning och alla vänner här.

Mina framtidsplaner är stora, väldigt stora. Pengarna skulle bara ramla in på kontot medans jag ligger på någon strand under ett parasoll med en paraplydrink. Det låter väldigtväldigt bra även om det aldrig  kommer att bli så tyvärr.


Typ ge mig.


Ciabatta till frukost!

Jag är uppe med tuppen!
Eller ja nästan iallfall. Tillan började skolan 10 i 10 idag och hon gick väl upp vid 9 och väckte mig då med. Jag var snel och skjutsade henne till skolan och påvägen hem så köpte jag med mig ciabatta och tomat! Frukosten är ju trots allt det godaste målet på dagen. Men jag kom och tänka på en sak förut när jag åkte hem från Tillans skola, man får ju typ bara åka åt ett håll på nästan alla gator inom stan så att när jag skulle tillbaks så fick jag ju nästan åka runt hela stan för samma gator som jag tog dit var det endast enkelriktat på. Jävlarns vad jag hatar det, och skyltarna sitter ju såå bra också. Jag missar typ alltid dom skyltarna, dock inte idag men jag kan erkänna att det har hännt haha.

Planerna för idag ser inte så ljusa ut men träning ikväll iallafall. Förresten så ska vi se till att boka kryssning idag med tills nästa vecka HUR kul som helst! Längtar redan.
Hörs senare pussipuss.


Bästa Romeo.


Filmmys.

Sitter och kollar på Watchmen nu som typ är någon halvdålig film jag inte riktigt förstår mig på. Det var Matte som valde film och just nu ligger han, Tillan och Romeo och sover i soffan. Det är tredje filmen vi är inne på nu och det är inte underligt att vi är så trötta. Ska nog härja lite på dom och be dom gå och sova för jag är också fett trött. Det är ju trots allt en dag imorgon med. Vi ska mysa i stor dubbelsäng alla tre fast dom ska ju dock till skolan imorgonbitti medans jag får ligga kvar och sova hela dagen om jag vill! Låter himlans bra tycker jag.

Nej nu vakna dom. Natti!

Godmorgon!

Sitter här med en kopp kaffe och bästa Brämhults hallondryck! Vaknade för en halvtimma sen kanske och blir inte direkt så pigg på vädret ute. Men ärligt talat så gillar jag när det är lite mulet och regn, för då får man stanna inne och mysa istället utan att få dåligt samvete. Jag har lyxat till det med bauguetter till frukost idag som just nu står i ugnen och är alldeles strax klara. Ska bli mumsigt

Får se vad man hittar på idag då men jag tror nog att Tillan och jag ska träna en sväng på nordic club idag men vi får se. Egentligen ska jag ju tillbaks dit på torsdag klockan 5 och berätta vad jag tyckte om stället men jag kom ju på att då är jag ju inte ens hemma, kanonbra. Får väl gå upp dit lite senare och träna lite och berätta vad jag tyckte då istället :) Men annars är jag ju fett sugen på tusen filmer, cola, chips & dipp great! Jag ska nog fråga Tillan om hon är på min ide, vilket jag iofs tror att hon är då! :D

Nej nu är bauguetterna klara muums! puss


har ni inte prövat den, så gör det!!


Dricker sönder mig på te!

Lösviktste med jordgubbssmak är GUD och jag kan nog fördricka mig på det tror jag.

Träningen förut gick bra förutom min jävla axel som alltid ska hoppa urled. Jag förstår inte riktigt varför men det måste fasiken vara något som saknas där inne för att hålla den på plats, det är ju inte direkt första gången det händer så att man kanske skulle ta och kolla upp det. Bästa av allt efter träningen är ju en lång och varm dusch och såklart MAT! Lite djurhungrig man är efter träningen då, vad man än äter så blir man inte mätt helt sjukt.

Kollade aldrig på filmen igår så att jag ger den ett försök nu då! :)

Let's pretend we're just two people and You're not better than me.


varför kommer man aldrig på något vettigt att skriva här?

Här sitter jag tillsammans med Romeo i Linus lägenhet medans han är borta och gör lumpen och ickapicka är nere i egypten. Så jag får hålla ställningarna här och ta hand om kattifnatt och mysa! Jag kom väl hit vid 7 och sen dess har det bara varit bra på tvn. Med först top model & sen ensam mamma söker, haha jag har följt ensam mamma söker sen det började och det är ju faktist riktigt roligt. Ja men iallafall sen har jag kollat på lite program som jag har missat i veckan :) man har ju aldrig tid att kolla på tvn ju.

Men jag och Romeo ska nog se på the hangover nu och jag har hört att det ska vara en riktig höjdare och det tror jag med faktist om man skulle bedömma på trailern.

Jobbade förresten igår tillsammans med Emelie på Mauritzberg. Gick ju hur bra som helst och det var superkul och vi har verkligen dökul tillsammans :) Blev en lång dag och vi var inte färdiga förns vid 1 inatt så att jag kom nog hem vid 2 och somnade innan jag ens han lägga huvet på kudden. Innan vi jobbade så färgade jag hennes hår och blev bjuden på jättegod mat hemma i Östa ny! Och likaså idag så var mamma,pappa&jag hembjudna till farmor och farfar på supergod middag. Frågan är ju då varför det är så himla mycket godare att äta borta än hemma?! det kan man ju fråga sig...

puss.

Goddagens!

Mina ögon var ju extremt igenklibbade imorse när jag vaknade och nu är dom extremt röda hmm. not good i think! Men jag har som sagt nog slagit mitt egna rekord med att vara vaken längst vilket typ var igår på ca.41 timmar. Gick väl upp sådär 9 i onsdagsmorse och somnade vid 12 på natten kanske och gick upp vid halv 2 igen för att köra icka och mickis till arlanda. Kom hem lagom tills det var dags att åka till jobbet. Så att min andra dag igår gick superbra :) Kom hem vid 7 till svärtinge och där vare bara att käka och sedan hoppa in i duschen och åka in till stan igen för att matilda tjatade som aldrig förr på att jag skulle följa med dom ut! Så jag gjorde iordning mig och vandrade dit vid halv 10 ungefär och vid 12 gick vi till otten. Vi kännde inte riktigt att vi platsade kan jag ju inte påstå. Känndes ungefär som att Otten hade förvandlats till Wasa just för igår.

Nu orkar jag inte mer. PUSS


Arlanda inatt!

Nu ska jag sova för inatt är jag chaufför till Mickis&ickapicka som ska till Arlanda. Hinner knappt hem innan jag åter igen ska åka och jobba. Jobbar min första lunch imorgon på mauritzberg så det ska bli himlans kul och hoppas jag inte är så trött bara efter att ha kört bil hela natten. äääsch jag får sova efter jobbet imorgon. Förresten så ringde dom från Nordic Cub förut där jag nydligen har köpt solkort och när jag var och solade häromdagen så skrev jag i någon tävlingt grej bara för skojjs skull så att då ringde dom och sa att jag hade vunnit något och var välkommen dit imorgon, så undra vad det kan vara minsann :)

Nej nu måste jag sova! Pussochnatt


Morgonpromenad again?

Herregud vad jag är bra! Förutom att jag nyss gjorde så att strömmen gick så har jag varit ute och gått lång promenad nu såhär på morgonenkvisten och idag fick jag faktist sätta på mig mössan tillochmed. Stötte på något knasigt pensionärsgäng som fyllde hela vägen på bredden så att man knappast kunde ta sig förbi, hade iofs kunnat krypa under dom med tanke på deras snigelfart. Hörseln är ju inte den bästa heller så att dom skulle kunna höra om det kommer någon bakom så att man kan flytta lite. Så är det! och förr eller senare så är det våran tur antar jag :)

DREAM IT, EARN IT, LIVE IT

Kom hem från Biomys med Tillan nyss. Var ju hur länge sen som helst jag var på bio känndes det som och det var superskönt att salongen nästan var helt tom så att vi kunde ligga och sitta hur vi ville typ. Vi såg iallafall Fame och jag tyckte väl att den var sevärd men väldigt seg till en början faktist och jätte rörig var den med. På tok för många att hålla reda på och det hände inte speciellt mycket. Jag ska inte sitta och berätta här att filmen var dålig på något sätt men ja, jag vet inte riktigt vad den var. Sevärd iallafall och till en viss del bra och den hade varit betydligt mycket bättre om den inte hade varit så seg. Men se den iallafall, heltklart!

Innan vi gick på bio så käkade vi faktist på Athena! Hur gott som helst. Jag hade fått ett presentkort av pappa därifrån som var på två pizzor. Jag tycker att dom har så goda pizzor och man blir inte såhär äckligt mätt som om man skulle gå på en vanlig pizzeria då man helst bara vill spy upp allting man har ätit. Våra pizzor var iallafall supergoda. Vi drack vi även cola och kaffe till och när vi skulle betala så säger servitrisen att hon bjuder på det så att när vi gick däifrån var vi mätta och glada efter en helt gratis och supergod middag. Och inte nog med det så hade jag en gratis biobiljett som jag hade hemma så att bio+supergod mat helt for free är inte alls dumt! Det var faktist himlans trevligt det här och det är sällan man hittar på saker nu för tiden tycker jag allt.


Min pizza var hur god som helst
Mozarella, ruccola, prosciutto, färska tomater!


Morgonpromenad

VAD VARE JAG SA! Kom hem från en lång promenad nyss och nu sitter jag med en kopp kaffe och hallonsmoothie. Det förtjänar jag! Satte faktist väckarklockan vid 8 eftersom jag gick och la mig ganska tidigt men som alltid så snoozar jag i mer än en timma så vid halv 10 fick promenaden bli. Ush så kallt det var ute och jag fick ha både halsduk och vantar. Mössan får vänta lite till känner jag :) Men innan jag gick hemifrå var det 1,3 grader ute brrrrr. Så nu när jag har druckit upp min kopp kaffe så ska jag hoppa in och ta en lång jävla varm dusch och sedan krypa ner under täcket igen och se en film! GILLA

Pusselipuss.


Hösten är rätt så fin faktist!


illa.

ALLTSÅ FAN VAD JAG ÄR LAT?!
Skulle ju tränat idag och frågan är ju varför jag inte gjorde det.
Min dåliga bortförklaring var till en början att jag hade ont i huvet. Men sedan helt plötsligt fick mickis & Icka för sig att åka sista minuten resa utomlands och behövde skjuts till arlanda nu ikväll. Vid 8 gav dom upp den idén och då var det ju ganska för sent att träna. Nej nu är jag trött på det här så jag sätter väckarklockan tidigt imorgon bitti och går ut och vandrar en jävla lång bit!

USH

Goddagens!

Jag vaknade av att jag inte kunde öppna mina ögon eller jo det ena kunde jag öppna lite halvt så att jag kunde hitta till toan och se mig i spegeln. Det visade sig att det var sömn eller var och jag har ingen aning faktist om vad det kan ha varit men tror dock att jag börjar få någon slags ögoninflammation. För ögonen är lite röda och blanka och inte riktigt som dom ska vara :( Inte kul, hoppas verkligen inte att det blir värre.

Samtidigt som jag åt frukost kollade jag på Ensam Mamma Söker som jag missade igår. Jag har aldrig följt det faktist men nu iår så har jag följt varenda avsnitt och jag tycker att det är himlans bra alltså. Ska nog se top model som jag missade igår med. Jag och joel var ju hemma hos Matte och Tillan igår och bara va helt enkelt. Kollade lite tv och tog en pipa och fyllde munnen full med cheezeballs! Mumsigt

bye.


BJÖRN IGÅR, SEG IDAG!

Söndagsöndagsöndag! DET ÄR SÖNDAG vilket betyder att man är seg och rastlös som bara den. Så är det fasiken på alla söndagar så att man har i princip lärt sig att leva med det. 

Igår vare Björn Rosenström på otten och jävlar vilket drag det var. Hur roligt som helst kan jag lova. Väldigt svettigt och trångt var det med haha och folk bara mosade och plöjde överallt och alla lackade på alla typ! Förstår mig inte på killar alltså för det enda dom är ute efter är ju förfan bråk. Om någon råkar putta lite bakifrån så lackar den framför på en gång istället för att låta det va. Jag förstår inte, men ja som sagt många blev ju utslängda men ingen av oss iallafall! Drog på lite förfest hemma hos Tillan innan och pumpade döbra musik istället för att kolla på skitfotbollen som ändå gick skit och som alltid går skit. Åkte in extra tidigt till otten enbart för att vi trodde att det skulle vaara längsta kön i världen. Men nejnej halv 11 var vi väl där och det stog ungefär 3 stycken i kö! Jävlarns. Men ja vi gick in iallafall och öste lilla dansgolvet och köpte på oss massor dricka för att få braig plats till Björnen som skulle spela på lilla dansgolvet. Och ja man fick klaustrofobi eller det var nära iallafall. Björn började väl spela strax efter 1 kan jag tänka mig och vi åkte väl hem runt halv 3. Galet rolig kväll var det minsann :)

Nu ska jag se på bästa one tree hill!
puss.




BJÖRN!


tralala.

Jag har köpt solkort och även solat en gång på mitt alldeles egna SOLKORT!
Lycklig är jag



puss.

Promenad i det kalla höstvädret!

Tog min ipod och vandrade ut på en jävla lång promenad.
Svinkallt ute men skönt vare med en promenad iallafall.

Jag vill in och köpa solkort sen.
Kan bli skönt
Sådeså!
puss.

Tandvärk & Hallonsmoothie

Jag har världens största tandvärk. Jag vill bara dra ut min tandställning och tänderna med för den delen. Jag tycker att jag har haft den på tok för länge nu och det ändå inte blir någon skillnad i min mun. Har haft den i mer än 1,5 år och dom flesta brukar ha sin tandställning mellan 1 och två år. Knappast att jag kommer att ha den i 2 år, aldrig att mina tänder kommer att vara raka inom ett halvår skulle inte tro det va!

Gjorde Hallonsmoothie till frukost som var hur gott som helst. Smakade lite som hallonglass faktist och endå mixade jag bara vaniljyoghurt och frysta hallon, supermumsigt blev det. Den kanse inte riktigt blev så fin som den på bilden men näästan iallafal! Nästan...


Kalastrött!

Förut gick jag ut och tog en lång promenad eftersom jag visste att vi skulle måla på vårat träningstillfälle idag så att jag tänkte att lite nytta kunde jag göra minsann. Åkte till träningen iallafall och var taggad som aldrig förr för att måla, men ickesanicke måla skulle vi göra en annan dag och träning fick det bli istället. Träning i den bästa lokalen någonsin där man får klaustrofobi och syrebrist på samma gång. great! Men det gick bra förutom luften dårå så att man fick springa och dricka varannan minut för att inte tuppa av :) Men ja Vitolds körde slut på oss allihopa men det var skönt att träna lite med tanke på att jag inte var där dom två senaste träningarna.

Stannade faktist på citygross när vi åkte hem och köpte vaniljyoghurt. SÅ att imorgon blire Smoothie till frukost :) Gillagilla. Har massvis med goda bär i frysen så det är bara att vraka och välja hurra. men som sagt nu är jag kalastrött och ska bara dricka upp mitt te och se klart på onetreehill avsnittet jag håller på att se. Sen ska jag slagga!
Nattinatt.


You know, you know - no you don't, you don't

Var hos käftis "tandläkarn" imorse. Kom några minuter försent eftersom det finns sååå många lediga parkeringsplatser i stan NAAT. Blev så himla irriterad så att jag ställde mig på ett ställe där jag absolut inte fick stå och chansade på att jag inte skulle få några böter vilket jag inte fick heller. Ganska vågat av mig men ibland måste man vara lite vågad tycker jag allt. Fick iallafall någon ny mutant grej i munnen typ som en fjäder så att tänderna ska sära på sig snabbare i think. Det spänner lite men det brukar gå över efter någon dag eller två :)

Nu ska jag ut och hoppa med Romeo i löven. HAN är sötast

puss!

Mys med Romeo!

hallådär! Romeo och jag ligger i min säng och kollar på Äntligen Hemma :) Tycker det är så roligt att kolla på för jag har alltid gillat inredningsprogram och jag har alltid velat bli inredare. Kanske något man skulle satsa på i framtiden? Förr så möblerade jag om mitt rum igemt och jag bara älskade det. Nu orkar jag knappt städa mitt egna rum och göra iordning. Längtar tills jag skaffar mig en egen lya där jag kan inreda och göra precis som jag vill! Bruna väggar överallt typ Kanonbra ju.

I förmiddags var mickis jag & tillan uppe i nya cirkuslokalen och spacklade alla omålade väggar så att vi imorgon på träningstiden kan måla. Bättre att få det klart och skjuta upp träningen lite tycker jag allt.

Imorgonbitti ska jag till tandläkarn för första gången sen typ innan studenten tror jag. Vanligtvis ska man dra åt tandställningen var 6e vecka men nejnej jag missade ju min tandläkartid i sommras och fick en tid nu i oktober. Sämst, får ta och sälla lite på dom!

bye.

Slapp måndag!

Svenska hollywoodfruar & Roast på Bern´s! Kvällen är räddad.

Seg dag blev det idag, vaknade inte förns 11 och åt jättesen frukost. Åkte in till stan för att lämna in min mobil och gå på jakt efter ny jacka och nya skor! Fick en ful lånemobil när jag lämnade in min mobil. Jag tycker att det är skitdåligt att man inte får en lika bra lånetelefon som den man lämnar in. Har man köpt en ny telefon svindyrt så sa man väl få en bra lånetelefon med. Skitdåligt tycker jag så jag tog fram min gamla från byrålådan istället. Hittade jag några nya skor eller någon ny jacka då? Nej. SOm vanligt när man letar efter nått. Fick dock med mig en übermysig halsduk hem som matchar döbra till mina nya vantar och mössa :)

bye.

Ladies Night!

För första gången på jag vet inte hur länge så var jag inte ute en fredagskväll! Slå den ni. Haha jag var faktist fyllechaffis eller ja vi var på kalas i navestad hos faster och firade henne och pappsingen sen körde jag hem därifrån. När jag kom hem åkte jag direkt till tillivillmedpotatistill och lekte. DÄr var ju minsann viktor och matte så vi rökte pipa och kollade på film i hundra år. Kom hem typ 3? haha jag är skapligt trött nu och känner att jag behöver sova lite mer för att orka med kvällen :) Ska ju jobba ikväll och om vi inte slutar allt för sent så kör jag nog på en utgång ikväll iallafall med matte, tillan och viktor. Äääsch det är ju så kul!

PUSS!

hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhHA

Gick in på tv4.se förut för att kolla vilka som gick vidare på idol igår haha och gud vilken tabbe en brud gjorde, hon trodde ju såklart att programledaren sa hennes namn eftersom hon var så stensäker på att hon hade gått vidare. Alltså haha pinsamt av henne i direktsänning och allt. hahhhhhhhhhhhahhah





Lite lång sovmorgon jag tog idag då. SJukt trött och vaknade vid halv 12 haha så nu har jag precis ätit frukost och ska snart ta tag i damsugarn och börja städa. Glömde säga att jag köpte hårfärg igår så jag ska nog färga håret sen när jag är klar med städningen :) Sist färgade jag till mahogny och den är det ju lite röda nyanser i så den här gången tog jag kastanj som enbart är brun. Tror faktist att jag har färgat till den förut men kommer dock inte ihåg hur det blev. Men först kaffe och städa som sagt!

bye.


Min torsdagskväll.

Var på maxi en sväng nyss och fick med mig massvis med sköna strumpbyxor och annat behövligt nu till hösten. Glömde dock att kolla på skor som nästan var det viktigaste. Det var hur skönt som helst att vandra runt på maxi idag för det var inte mycket folk alls eftersom klockan var så sent. Men jag bara älskar att gå på stan när det knappt är något folk, för om man går inne i city och ska kolla i affärer så blir man ju bara stressad av allt folk som hetsar runt överallt.

Kom på när jag åkte hem från maxi att jag inte hade druckit något kaffe idag, hur kunde jag glömma det. Svänge direkt in på en mack och köpte mig en kopp kaffe. Det var underbart gott! haha

Det var allt för mig bye.
puss


Lite för mysigt väder kanske.

När man bara är hemma och inte gör någonting så älskar jag när det är sånnt här väder, grått regn mysigt och kallt. Det öser ner och är ungefär 4 grader ute och jag hörde något om att det kunde vara risk för snö nu på morgonen men det ser inte så ut. Skulle vara mysigt med lite snö tycker jag fast det är på tok för tidigt. I november/december får det gärna komma snö och då tycker jag att det ska komma massor snö som sedan ska stanna tills slutet av februari det tycker jag låter bra.

Har sovit hos mamma inatt för det var bara hon och jag hemma eftersom pappa jobbar natt. Vi låg och pratade hur länge som helst och jag tror inte vi somnade förns 2 hhi. Jag låg och pratade om hur goda våra quesadillas var som vi gjorde i vårat projektarbete i trean. Damn jag var så hungrig och hade lätt kunnat äta upp hundra sånna inatt. Men jag vaknade iallafall för en stund sen uppe i mammas säng av att snuttan kraffsar på mig och vandrar omkring och pratar. Men väntade ett tag med att gå ner och säppa ut henne för det var så skönt under täcket. Men hon blev så jävla jobbig efter ett tag så jag går ner för att släppa ut henne men vill hon ut då eller? Nej självklart inte när hon ser att det öser ner regn. Så jag går och lägger mig igen och då börjar hon hålla på likadant så jag öppnar dörren och slänger ut henne. Aldrig att jag tänker släppa in henne. Eller jo kanske om några timmar.

idag fyller pappa år, grattis på farsgubben!
Man kanske skulle ta och baka något gott tills han kommer hem eller vad tycker ni :)

RSS 2.0