LETS SMILE TO THE WORLD

Imorgon är det en stor dag och förmodligen det största dagen på sisodär tre år. Klockan 7:10 imorgon bitti ryker tandställningen och jag kan inte riktigt beskriva hur det känns men jag är så jävla glad och det ska bli så jävla skönt att slippa det där skräpet jag har i munnen och har haft sen över tre år tillbaks. Jag ska le så att hela världen kan se mig och jag tänker aldrig sluta le!

no strings attached

Vad finns det mer att göra än att se en bra film i spöregn?




Maj 15, 2011


peace & love, 2011

Åka på lite festival i sommar, tjihoaho!


the more you know the less you need

Sjukt skönt att inte vara ledig något denna vecka. Eller jo hela dagarna är jag ju ledig och när det är sånnt här soligt väder så är det guld värt med kvällsjobb men annars så suger det ganska så hårt. Den enda lediga dagen innan fredag nästa vecka då jag tar helg är måndag och då är det självklart personalmöte och provsmakning av nya menyn haha, funderar på att slå upp ett tält på innergården vid jobbet typ ;) Hade varit sjukt trevligt med trädgårn efter jobbet idag men det regnade när jag skulle hem så det var kanske tur att man inte tog sig dit. Imorgon ska jag nog födelsedagsluncha med Mia som fyller år, tjiho! Hoppas verkligen hon bjuder på supergod tårta på jobbet imorgon också.


Fick hem två supersnygga bikinisar på posten idag och har hunnit inviga en av dom! Hur fina som helst

 

 


Maj 8, 2011

Blev människa igen efter en löprunda & en dusch. Har hänt mycket den här veckan faktist, massor med jobb, vintern kom tillbaks, fest, fest och åter fest. Kunde inte låta bli att inte gå till Hugos i onsdags efter jobbet och jag kände att det var precis vad vi förtjänade så ingen tvekan på den saken. Fredagen bjöds på party för när jag kom hem från jobb halv ett i fredags natt så var partyt i full gång här hemma och det var hur trevligt som helst med massor av tokiga människor :) Fest även igår som också var himla trevligt, så idag mår man som man förtjänar antar jag. Fan vad jobbigt det ska vara med fest hela tiden, man måste ta igen det och sova minst två dygn. heheheh klagar inte!

Nu big brother!

RSS 2.0