Onsdag.

Inte riktigt lika fint väder idag som igår, dååligt! Men iallfall så pallrade jag mig ut på min dagliga promenad i blåsovädret, det är inte alls skönt ute usch. Det bästa med promenad i tråkigt och kallt väder är att man sedan får komma in och ta en varm dusch och en kopp kaffe och sätta sig här typ. Har dock inte kommit så långt med det men har hunnit sätta på kaffe och gjort supergod smoothie, duschen får bli senare! Min smoothie idag bestod av ananas, kiwi, yoghurt och mjölk :) mumsimums 

Ikväll är det träning som står på shemat, jag som hade velat gå på Hoffmaestro men nej det går ju inte! blä. Men jag hoppas verkligen inte att det är sista gången dom kommer till stan.

pussis!

Detta är en saga om din förebild och hur det alltid slutar om man är för vild, kissa ej i motvind försök nu att förstå för alla dina hjältar har dött ändå!



Boston Tea Party.

Man blir ju faktist något klokare av att kolla på Boston Tea Party och jag måste säga att Filip & Fredrik är bästa killarna.  Dom är alltid lika underhållande :)



Rainy monday

Det bara regnar och regnar så att en sånn här dag är det ganska så tillåtet att ligga i soffan hela dagen och glo film! Jag gört. Trubbel i paradiset får det bli :)


Sunday!

Godmorgon härliga söndag.
Gårdagen bjöds på middag hos farmor och farfar och sedan jobb, mucho trevligt! Det gick superbra att jobba igårkväll trots att det var mer folk igår än i fredags och då var det ändå stressigare i fredags tyckte jag. Helnöjd är jag med kvällen iallafall och jag var kvar tills halv 2 då det var stängning. Åkte och hämtade upp mamma efteråt som hade varit ute och röjt stan med sina vänner :) Mamma trotsade att vi skulle till leons men jag ville bara hem och soova,  blev dock maxdrive och sen hem och duscha och sova sönder!

Men iallafall idag är det söndag och jag har precis ätit god frukost med min familj. Jag tror att jag kommer spendera min dag hemma hos mariaholm med film och mys :)
 

mmmmmmmm

   
   
  


  


bäst!

Hur många är inte avundsjuka på mig nu då om jag säger att jag ligger nyduschad i nybäddad säng. Inte för att skryta eller så men jävlar vad skönt det är, det luktar jävligt gott med måste jag säga :) Det bästa av allt är nog att jag har ett nytt avsnitt av vampire diaries på datorn. Fan vad jobbigt allting blev helt plötsligt då ush, hehehehehhehehehee.

Förövrigt så gick det hyffsat bra att jobba idag men hoppas såklart på bättre imorgon. Mia och Emelie var supersöta och kom förbi en stund, mycket trevligt måste jag säga. Imorgon iallafall ska det bli underbart att kliva upp till dukat frukostbord utan att vara en gnutta bakis. Åh vad jag älskar lördagar, speciellt imorgon iallafall eller ja iofs så är alla lördagar bäst men dom är allra bäst när man slipper vara bakis :)

Sov sött, vakna blött?
Pussfråntuss

nelly.com

Har designat en egen bikini på nelly.com gör det du med vettja! :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Friday.

Fredagfredagfredag bästa fredag!
Har ni inte varit ute och sett vilket fint väder det är så rekomenderar jag det. Hur skönt som helst är det och nu är nästan snön helt borta också. För man kan ju inte börja få vårkänslor innan snön är borta heller.. det går ju inte! Tog iallafall en långpromenad förut och nu sitter jag här och dricker kaffe och äter knäckemacka :) Har fått order om att städa huset och damsuga bilen så att det är väl hur min dag kommer att se ut.

Grillat blir det ikväll, mumsmumsmums!! Hade varit gott med lite vin till men så blir det inte för ikväll står det jobb på schemat och det ska faktist bli kul med tanke på att jag inte jobbade något förra helgen.

Ha en supermysig fredag allihopa!
pussfråntuss

Våffeldagen

Tydligen så är det våffeldagen idag och jag som inte ens har ätit en endaste våffla. dåligtdåligtdåligt!
Någon som vill bjuda hem mig på en våffla kanske? :)


Onsdag.

Godmorgon godmorgon.
Uppe med tuppen har jag varit idag, eller jag tror nästan att jag var uppe innan tuppen tillochmed. Halv sju blev jag väckt fytusan. Meeen jag hade ju lovat mami att skjutsa henne till stan för att hon ska till Jönköping och plugga tills på fredag. Så att nu har jag hunnit med både långpromenad med stavar och så har jag hunnit med att dricka min första kopp morgonkaffe! En bra start på dagen men med tanke på tidig väckning så kommer jag nog bli trött senare framåt dagen.

Men nu är det såhär va att jag funderar på att riva ut hela min garderob och sedan kasta allting så att jag kan få nytt. Då menar jag nytt också för jag tänker fasiken inte betala sjäv, det är jag för snål för. :) Jag skulle vilja ha tusen nya kjolar& klänningar, shorts, byxor, jackor, söta små toppar och tusen saker till!!!!


PUSSSSSSS

 

 
Kan vara det finaste jag sett!


Hurrahurrahurra

Idag så fyller Mami år och ett stort grattis till hon eftersom att jag vet att hon är en trogen läsare av min blogg :) pusspusspusspuss på världens bästa mamma. Den här dagen har faktist varit lång med tårtbak, kakbak, träning & storstädning.

förresten så var idag den första gången jag visade mig på ett gym och tydligen inte sista enligt Mariaholm! Det var faktist helt okej och det var definitivt inte vad jag hade räknat med när jag gick upp imorse :) Alla dessa maskiner alltså haha, och alla dessa bodybuildar män. Jag ser upp till dom nu och ska bli likadan om några år, eller ehhhh nej det ska jag definitivt inte.



Jag om några år? :)
hahhahaha


Måndag.

vilken härlig dag det har varit idag. Tog mig en långpromenad imorse och det var så skönt ute att jag kunde gå utan jacka. våren är påväg nu märker jag! Låg även i solen förut med en kopp kaffe och halvsomnade faktist. skööönt! 

snart träning, det gillas!



härliga söndag!

Nyduschad och känner mig som en ny människa! Gårdagen var great med två förfester och sedan hugos. det var ganska så slirigt igår men idag mår jag förvånadsvärt bra :) Åt kinamat med mamma och pappa förut och snart ska jag spela bingolotto med joel, och ikväll ska jag vinna storvinsten för annars!!!!!

Jag är sååå himla sugen på att vinna massvis med pengar så att jag kan fly landet i några månader, eller iallafall i någon månad typ. Thailand mmmmmmmmm take me to thailand!


lady gaga.

Lady gaga är knäpp, men helt klart grym!

 


bästa fredag!

Ganska så mycket beslutsångest hade vi nyss men nu är det löst och det är löst på bästa möjliga sätt hoppas vi! Det stod mellan hemmamyskväll med chips, dipp, morötter, ostbågar, chilinötter, vindruvor och passionsfrukt eller utgång? Jag har tre liter vin som står och suktar men nej, vi valde bort utgång och kör på dyngmys på smedstugugatan istället! Så jävla bäst blire.

I´ts friday!

DET ÄR FREDAG!
Gårdagen var det trevligaste på länge måste jag säga! Vi invigde våren med grillning, vin och bastu :) men ärligt talat undrar jag om det är meningen att det ska vara skönt med bastu? För jag lider verkligen inne i bastun, man kan ju förfasiken inte andas! Det är jättesköönt att basta men det förstör att man inte kan andas. Men iallafall det var dunderbra förutom att jag fick en hink iskallt vatten över mig hmmmmm!!!

Ikväll är det massor av mys hemma hos Mariaholm och nej vi ska inte ut för första gången på jag vet inte hur länge! Känns bra faktist :)

Nu ska vi äta kladdkaka och dricka kaffe! Pussis

Vin, bastu & grillat!

promenad med stavar och mina nya löparskor idag! Köpte ju nya skor i tisdags och när jag sedan kom hem så var dom för små hmm. Så igår kunde jag inte inviga dom utan det fick jag göra idag istället och dom var underbara!

Ikväll så kom vi fram till att det var alldeles för lång tid sen sist som vi bastade. Så att vi bestämde oss för att basta hemma hos ickapicka i stan där det finns en bastu man kan hyra nere i källarn, på det ska vi grilla och dricka mumsigt vin! Vilken torsdag det blev helt plötsligt (: veeeery najs som borat skulle sagt!



onsdag.

Ickapickalurven och jag började dagen med en långpromenad med stavar! Det behövdes men det var dock superkallt, blåste och hade sig. plus att det har tydligen snöat inatt också eller ja imorse i don´t know men så att den torra fina asfalten var slaskig. INTEKUL när det blir blött i skorna, inte kul.. Men nu sitter jag och dricker vatten och äter fruktsallad mumsimums. Väntar på att duschen ska bli ledig nångång så att jag kan få hoppa in och duscha. Sen ska vi kan se film och dricka kaffe :)

herrååå


solsolsolsol.

ohhyes fint väder blev det idag och nu ska vi ner på stan och mysa!

pussochkram


chips efter träning? dåååååligt

chillar hos ickapickalurven med svenska hollywood fruar, boston tea party, te och chips. Nä nu mår jag dåligt. chips efter träning är väl inget jag rekomenderar, men jag lovar att det inte ska bli någon vana. Det var första och sista gången!

Imorgon hoppas vi på fint väder med sol och ingen blåst för då ska vi fika på någon mysig uteservering och gå en sväng på staden (:

godnatt

död.

okej igår var det första och sista gången jag var på krogen nykter det har jag kommit fram till nu iallafall!

Igår spenderades hela eftermiddagen hemma hos moster Carina för firande med god mat osv. Vid 7 åkte jag och jobbade och kom inte därifrån förns vid kvart över tolv. Skjutsade hem mamma och pappa från krogen, sprang in och bytte om fort som fan och sedan åka iväg för att skjutsa fler folk in till krogen. Jag bestämde mig för att stanna på hugos istället för att sitta och åka hem i två timmar och vänta eftersom det ändå var folk ute jag kände, smart drag! Trodde jag iallafall haha, slutade med att jag stog i kö till klockan två och frös ihjäl men väl där inne var det ganska så ösigt så att det var trevligt iallafall med definitivt inte värt hundra kronor i inträde. jag gjorde av med mer pengar igår än vad jag gjorde i fredags på krogen haha och igår var jag nykter. den ni! vid kvart över 3 ville helt plötsligt alla ha skjuts hem och jag antog att alla bodde på samma ställe men nejnej då var jag tvungen att skjutsa ut till kuddby som typ var andra sidan världen...kändes det som iallafall. Så att folket jag egentligen skulle skjutsat fick stå och vänta på mig till klockan fyra och då kunde vi äntligen åka hem! hem ljuuuuuva hem. Kom hem halv 5 imorse igen.

MEN ATT idag ska jag lägga mig och dö någonstans för man har ju nästan fått den sömnen man vill få såhär på helgen. I fredags natt blev det fem timmars sömn och inatt med. Nej men att lite vampire diaries då (:

Pussis

Hey, that's something everyone can enjoy.

Kom hem halv fem imorse, HALV FUCKING FEM. Jag vill bara lägga mig och dö någonstans vilket jag iofs har gjort nu dom senaste tre timmarna men utan att kunna somna. Har iallafall tagit fram solstolen och stekt på altanen och det är ju alltid något och ja jävlar vad stekig jag känner mig!

Kalas snart typ så det blir väl en dusch och göra iordning sig lite, ikväll är det jobb och det ser jag faktist fram emot (:

Ha en trevlig lördag för bövulen!
pussfråntuss


23:01

Ja men torsdagen slutade pretty good iallafall. Åkte hem till ickapickalurven och lagade tacos, bästa tacos! Tillan svängde förbi och åt upp allting och romeo med. Men det gjorde inget för blev mättast i världen iallafall och spela buzz som förövrigt är superduper kul om man vinner... Tillan och jag åkte hem till henne efteråt och myste med pipa och massor av prat och skratt. Mysig dag!

Imorgon står det party på shemat.
i like


Torsdag.

jag har ont överallt. kanske inte precis överallt men nästan iallafall och jag tycker synd om mig själv (: Tråkigt väder är det också, så jag försöker ladda ner några nya avsnitt av vampire diaries som jag kan kolla på. mys

resten av dagen får vi se vart den tar vägen..

pussfråntuss


Vad ska man göra ända fram till maj? Mörkret är så tungt och alla männskor är som is.


i´m walking on sunshine.

Har hunnit med en promenad nu på mogonen och trotsat mina skoskav som juag har på båda hälarna, dom gör sååååå ont! Jag måste nog gå barfota nu en vecka framåt om dom ska försvinna.

meeeeeeen iallafall så sitter jag på altanen i solen med en kopp kaffe och steker. hoppas ni är avensjuka!!!

PUSS

If I sing my little song would you follow me home?

Ja jag vet att klockan är sovdags men jag måste få berätta om min dag för annars kan jag inte sova. it´s true. nejdå så farligt är det inte men jag vill ändå skriva mina sista ord här innan jag somnar.

Imorse upptäckte jag att det inte fanns någon mjölk till mitt kaffe så att jag begav mig ut på en långpromenad på sådär 1,5 timma för att köpa mjölk (: Bästa vädret och bästa promenaden. Kom hem och satte mig i en stol på altanen i solen och drack min välförtjänsta kopp kaffe! Bästa koppen på länge kan jag lova haha. jag hoppas på lika fint väder imorgon igen så att jag kan göra ytterligare en långpromenad. Resten av dagen spenderade jag till film, pipa, film, tv & film. Äntligen midsommar såg jag och även Hot rod med tillan, icka och mickispickis. måste säga att nya serien på femman cougar town måste vara bästa på länge alltså, damn vad roligt :) äsch det var allt för mig.

godnatt.

Måndag

är helt slut efter en heldag i linköping med ickapickalurven. Vi gick upp 6 imorse för att åka till linköping och lämna in lilla Romeo för kastrering som btw gick superbra. Vi vandrade runt hela dagen i linköping city som förövrigt är supermysigt. mycket mycket bättre än norrköpings city om jag får säga vad jag tycker. Vi var även en sväng på ikanohuset och såklart ikea. Ikea är ett måste om man är i linköping! Men det enda jag fick med mig hem en supersnygg kavaj från Hm för endast 199kr! Jag har velat ha en kavaj länge nu men har inte riktigt ansträngt mig att hitta någon men äntligen gjorde jag det och perfekt pris må jag säga! kan bli kalassnyggt till en färgglad klänning kanske? perfekt

Träningen idag gick kalasbra och nu är jag tröttast i världen och ska ta mig en fetvarm dusch och sen lägga mig och sova, känner att jag inte har sovit ordentligt på evigheter. det märktes med tanke på att jag sov två timmar innan träningen och jag känner att jag fortafarande inte är utvilad. Näe det var allt vad jag hade att säga trorja

godnatt.

new moon.

nu har jag sett den, bättre sent än aldrig!
Den var bra, väldigt bra. men jag måste erkänna att ettan var bättre


tröttaste tjejen i världen.

trött, trött och åter trött. Rolig kväll på durkslaget, fullt ös medvetslös typ. var fullt typ i princip hela kvällen och vi var bara tre personal men det klarade vi galant förutom att jag har ont i mina fötter nu men det är sånnt man får stå ut med kan jag tänka mig (: Tog mig precis världens längsta och varmaste dusch för min säng är nybäddad med rena lakan och då kan man ju inte krypa ner och lukta skunk heller...det går ju bara inte!! Joel den typen ringde förut och undrade om jag kunde köra hem dom från krogen inatt....jag som vill sova! äsch jag går och lägger mig iallafall och sen lär jag väl märka om jag vaknar när dom ringer, om dom nu ringer. Så meningslöst när folk säger "kan du kanske hämta oss inatt" vadå kanske. noway att jag tänker sitta vaken i två timmar till för att vänta på dom haha, vaknar jag så vaknar jag annars får dom gå! :)

nu väntar sängen! UNDERBART
pussfråntuss

I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day

gårdagen var superbra. landade först hemma hos miapia där vi drack goda drinkar, sedan vidare till victor och sist hamnade vi på hugos. Bästabästa hugos! superduper kul var det igår och jättebra musik, bästa folket och allmänt bra bara!

var uppe med tuppen imorse...typ! åt frukost och gick långpromenad med pappa och farfar och ja jävlar vilket fint väder det var och är fortfarande, helt underbart galet bra och jag älskart! Åkte in och tvättade bilen på pappas jobb och sen bar det av hemåt. Nu sitter jag här och suktas av dom andra som sitter i vardagsrummet och äter smörgåstårta och har det trevligt. det ser ju så gott ut men det är ju sååååå äckligt! så jag håller mig på avstånd (: Jobb ikväll men innan dess ska jag ta det lite lungt och en lång och skön dusch, det förtjänar jag!


i´ts friday!

väääärsta vädret outside. jag tog fram solbrillorna och stekte lite i solen förut, veeeeerynajs. Ikväll äre party och jag är dötaggad faktist. man blir så glad av vädret och man blir ännu gladare av bra musik. bjuder på en superlåt som man blir superglad av en sådan fredag som denna! (:



cookies time.

Jag är ledig imorgon och det firas såklart med utgång. Fia och ponken kommer hem över helgen och då kan man ju inte missa att gå ut med dom heller!! var en sväng på stan och maxi förut för att fixa fribiljetter tills imorgon men ickesanicke på maxi hade dom inga och på stan var dom slut, crap! nejdå hugos har iallafall bra pris på inträde till skillnad mot otten. Eller ja det kanske inte är så stor skillnad men wathever. Hann med en solning på stan med. sköööööönt

Nu iallafall sitter jag hos ickapickalurv, hon bakar kladdkaka och jag gör chocolate chip cookies. Tror allt att mina blir godast! älskar den här jäveldatorn med cam, gemig :)


tyck synd om mig!!

imorgon ska jag gå på bio, även om jag så ska behöva gå själv så gör jag det eftersom att ingen vill gå med mig. jag vill se alice i underlandet eller shutter island och det är med basta!

btw så har jag jätteont i tänderna. så ont så att det kliar och att man vill dra ut dom, eller typ hugga tag i något hårt och bara bita. ni förstår nog hur jag känner mig. gjorde nyss god macka med tomat och skinka på men jag kan ju varken tugga eller bita av så att jag var tvungen att käka macka med kniv och gaffel och göra små bitar att tugga på. känner mig som en jävla bäbis :) Bäst skulle vara om någon skulle mata mig också

tandläkarbesök.

Känns som om att den här dagen kunde startat lite bättre. Dålig som jag är så ställer jag väckarklockan på 8:00 när jag borde ställt den en timma tidigare, klockan 07:50 skulle jag ju vara hos tandläkarn. var jag där när jag skulle? nääääääääe men jag kom faktist inte så mycket försent och dom var faktist glada att jag över huvud taget kom! dagens goda gärning kanske vem vet, vemvet.. Jag vaknade iallafall 7:47, ooooojdå tre minuter kvar och sedan skulle jag vara hos tandläkarn. men det gick ju hyffsat och som tur var så sov jag hos pickalurven i stan så att vid typ åtta gled jag in hos käftis med morgonfrillan, oborstade tänder och rödsprängda ögon efter att ha sprungit i kylan. för det var ju inte varmt ute om ni tror det och jag glömde ju såklart mössa, vantar och halsduk för sånnt trams har man inte tid med när man har bråttom. nepp! Det var min morgon, hur var eran? hahaha nej nu pratar jag som om jag hade hundra tusen läsare, but i wish!

inte nog med det så var ju såklart konsum stängt när jag kom och skulle köpa ciabatta och juice. jag kände att jag var värd det efter en morgon som denna, men jag ger det nog ett till försök när jag har druckit upp mitt kaffe för jag såg ju faktist att det öppnade nio.

Jag går nu, pussochhej från en mycket trevlig tjej!
heheheeeeeeeeeeeeeeeh jag är bäst på rim


tisdag.

okej jag laddade ner några avsnitt av vampire diares och nu är jag fast? serien är precis som twilight tycker jag för bra och jag har bara sett 2 avsnitt. men nu när jag har varit duktig och skottat snö ett tag så är jag värd två avsnitt till, och så lite kaffe på det med blir perfekt!

Jag som ville se bio ikväll shutter island men så blev det inte, utan istället ska vi tydligen hem till emma och dricka vin trorja. Kan bli himlans trevligt. det får bli bio en annan dag hoppas jag!!

drömmer mig bort..

Jag saknar sommarn lite faktist.
Varma sommarkvällar, roliga utgångar, sol och bad, öland, grilla, stuenten INGA BEKYMMER



 

 

 

 




jag har tusen olika bilder och jag hade velat lägga upp allihopa om det inte vore för att det tog sånn förbaskat lång tid. Men förresten så är vintern rätt så mysig också.


RSS 2.0