Say your goodbyes if you've got someone you can say goodbye to.

Löpt, check. Besiktat bilen, check! Var ju inte så farligt som jag trodde.
Nu dusch, sen kalas :)

Goodbye.


Sunny wednesday!

En himla trevlig dag blev det igår. Tog bussen in till stan för att möta upp tillan, odd, viktor och ankan. Tog först en cider på olearys och sedan gick vi upp till halvars och käkade glass i solen :) Satt där ett bra tag tills vi åkte ner till linus lägenhet och kollade film som blev superbad. Den är ju hur rolig som helst och jag kom på att jag inte hade sett den på hundra år.

Sov hos ickapicka och imorse gick jag till tandläkarn vid niotiden typ, nu har jag precis färgat icka hår och hon ska snart till jobbet och jag ska nog gå upp till stan och kika på en vårjacka om jag hittar någon denna gång. Ikväll blir det ingen träning för mig för jag ska jobba min första veckodag och det ska bli spännande, antar att det är ungefär som helger :)

Ha en trevlig och solig onsdag på er!
Pussfråntuss





Köpte en ny supersnygg ring förut på stan!


Crazy Monday.

Det har varit en väldigt upptagen helg så det har inte funnits tid till att berätta om mina roligheter. Helgen har innehållit Jobb, fest, jobb, tatueringsmässa, kalas, sol, filmkväll och mys typ. En mycket bra helg om jag får säga vad jag tycker!

Dagen idag har bjudit på chill med Tillan på min altan, med en jävla massa bra musik. Slutade dock illa när lilla tillivill tog ett glas vatten och skulle sätta sig vid matordet för att äta och helt plötsligt bara ramlar ihop på mitt köksgolv och vattnet flyger ut och hon ligger där icke kontaktbar, läskigt var det men hon vaknade till liv och var yr, och vad jag vet nu så mår hon lite bättre. Söt tillivill! Inte nog med det så är Romeo massa sjuk han med :( Han har varit på akuten i helgen och det är jätte mega synd om den lilla katten. Han har öroninflammation typ som har gjort så att han har tappat balanssinnet och går som en mupp, han har fått tillbaka lite balans nu men förut ramlade han bara runt hela tiden. Sötaste kissen är han och jag var i stan förut och tog hand om den plutten.

Men nu är jag nyduschad och har gjort ansiktsmask och ligger i min säng med rena nya lakan som jag fixade idag, så jävla MYS! Hoppas ni är avensjuka.

GODNATT!

Vi är dom som vill ha allt.

Sitter här och dricker kaffe och äter knäckemacka efter en långpromenad i härliga svärtinge på ca. 1 timma. Det är otroligt skönt ute och jag bara gick och njöt av vädret och winnerbäck i lurarna. En perfekt start på denna härliga fredag som bjuder på jobb ikväll. Utgång var planerat men en halvtimma efter fick jag reda på att det stog jobb på shemat istället. Utgång bli det imorgon istället och jag hoppas på kanon väder och grillat! På förmiddagen imorgon blir det tatueringsmässan också och jag är supersugen på att göra mitt stjärntecken på handleden som jag har pratat om förut. Det kanske blir så vem vet, vem vet.


negerboll eller chokladboll

Titta så tokigt det står i våran bakbok. Jag säger dock negerbollar fortfarande även om man nu på senare tid använder sig av "chokladbollar". Varför ändra på något som alltid har haft samma namn, jag förstår inte.


Köpt hela stan!

Kom hem från stan för en liten stund sen och jag dör på alla fina vårkläder som har kommit in överallt och jag kan ju lova att jag inte har kommit hem tomhänt. Fotar nog allting när jag kommer hem till svärtinge så ska ni få se!

Romeo tigger som alltid och försöker sno mina nudlar även fast han har fått massor av mat. Han är hungrig igemt den där katten!


what a night!

Tog bussen in till stan för att sova hos ickapicka och Råmio. Så nu sitter jag här och beundrar Romeo och väntar på att icka ska sluta jobba med sitt coola jobb. Ge mig hennes jobb för bövulen, glass glass jag älskar glass! Åt btw min första glass för iår igår och nej det var ingen cool kulglass från Halvars utan jag köpte mig en Magnum mandel på city gross, glass som glass?

Ikväll är det dating in the dark och Cougar Town! Jävlar vilken kväll :)





It is snowing outside... then it must be Monday!

Somnade ganska så stenhårt förut i solen efter en långpromenad på lite mer än en timma. Vaknade av att ett stort jävla moln täckte solen och det blev svinkallt. Upptäckte att det var ett snömoln, hmm snö nu okej men det var dock bara lite grann som försvann lika fort som det kom.

Kanske blir en snöig sommar? who knows, who knows.

TRUE, TRUE


true, true.


Cirkus!

Det bästa med att borsta tänderna i duschen är att man kan slabba hur mycket man vill, i love it! Iallafall så tog jag mig världens längsta dusch nyss för egentligen var det så att jag hade tänk duscha efter jobbet igårkväll men jag var så nedrans trött och kom inte hem förrän efter två och då ville jag helst bara sova. Det gick btw superbra att jobba igår och det var fulltös medvetslös.

Idag bjuder det på en heldag i cirkuslokalen för uppträdande, så att jag har inte tid med sånnt här trams nu för jag ska göra iordning mig :)

Hejdå!


Lördag.

Fredagen var lugn för min del och lördagen kommer bli likaså. Jag hade ju velat gå ut igår men så blev det inte så att jag gick och hoppades hela kvällen igår på att det skulle bli utgång idag. Men nääh inte det för Jens smsade klockan två inatt och frågade om jag kunde jobba. Det är lite surt att höra av sig så sent men jag kan ju inte tacka nej heller eftersom jag behöver pengarna. Tur för dom att jag inte hade något bestämt ikväll för då hade jag blivit sur!

Nu ska jag se på nya avsnittet av Vampire Diaries och dricka kaffe!
Puss


I'll tell you stories of a better time, and a place that we once knew

Har inget att säga, så njut av bilden istället!
Tagen för en timma sen :) Våren är härlig!


Godnatt!

Årets första löprunda är avklarad! Efter träningen förut så var det ju fortfarande ljust ute så jag drog på mig löparskorna och stoppa in ipoden i öronen på högsta volym typ! Gud så härligt det var. Nu förtjänar jag en låååång dusch och sen sängen och en bra film :) Perfekt början och slut på denna Måndag!

Puss från Tuss


vill btw färga mitthår lite mörkare med lite mer rött i! kan bli snyggt


Monday.

Är ganska så seg idag, råkade visst inte somna förns halv 6 imorse tror jag och vaknade vid halv tio. Man har nästan fått den sömnen man behöver :) Igår var det grill och chill hemma hos Ponken som fyllde hela 20år och jag är jätte avensjuk! Mycket god mat blev vi bjudna på trots att jag fick vara den som skötte grillen, eller okej mia hjälpte till på ett hörn hihi. Eferåt var Emeliesnyggingen snel och skjutsade ut mig, viktor och odd till tillivill för filmkväll och mys!

Nu är det snart träning! PUSS


 

 

 

no one sleeps when I'm awake

Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken fortfarande och klockan är snart halv5 på morgonen. Jo men då är det så att jag som sällan är nykter en helg är för ovanlighetens skull helt spiknykter en lördagkväll som denna och då passar ju självklart folk på att uttnyttja mig som chaufför :) Snäll är jag. Jobbade tidigare ikväll med och det gick susen såklart och slutade strax efter tio så då åkte jag hem till tillivill och hade filmkväll med hon och bröderna odd! Treeevligt :)

Nu ska jag sova! GODNATT


Bjuder på en snygging bild från fredagens bravader!


partyfredag!

SItter och dricker vin och väntar på Tillan och Mia som ska komma hit på lite grillat :) Efteråt ska vi vidare till Jursla och sedan mot Hugos! Great

Hade inte gjort något om det vore lite vårsol nu så att man hade kunnat suttit ute åtmindstonde medans grillen är på, kanske lite kallt för att sitta ute och äta fortfarande.

Puss

Cause I'm Mr. Brightside

Jag tvingas gå och lägga mig hungrig, så hungrig att jag nästan dör. Jag kom hem för ett tag sen från tillanpillan och glömde bort att jag var hungrig och nu ligger jag här och dör av svält bara för att jag har borstat tänderna. Näh om man skulle ta och drömma om tacos typ eller kanske grillat? mahhhhhhhGOTT! Men som sagt jag får nog vänta tills imorgon då vi ska grilla och ha mys och party efter det förståsssss! bäästa fredag

PUSS OCH GODNATT!


Vårväder utan sol!

Sitter och dricker kaffe och har precis kommit in från en härlig vår promenad. Trots att det inte är sol så är det otroligt skönt ute, men det hade inte gjort något om det var lite sol iallafall för det skadar väl inte?

Anyway så blev det inget bowling igår även fast jag ville det mest i hela världen typ, men jag hoppas på att det ska bli bowling idag istället. Väntar bara på att folk ska vakna till liv först innan något kan bestämmas.


Det är överasvämning i svärtinge.

 

 


För hela året har jag väntat på juni, juli, augusti. Allting verkar lättare då

Alltså jag vill bowla idag, nu är jag inställd på det. Jag vill jag vill jag vill bowla på Hugo idag, men KOMMER DE BLI NÅTT DÅ? näääääe

vi får se vart dagen tar vägen.
HEJDÅ

Strawberries.


Min absoluta favorit frukost är fil, specialK & jordgubbar. Det är sällan man kan äta det på vintern men nu börjar jordgubbarna komma in i affärerna och jag är superglad. Frukost klockan halv ett är väl ingen höjdare men vafasiken, jag är så jävla trött hela tiden. Känns inte som om jag har sovit någonting sen i torsdags. Chaufför torsdags, utgång fredags, jobb lördags och igår filmkväll med tillan, mickis, viktor och odd och jag kom hem typ två? äh jag vet inte men det var himlans trevlig kväll iallafall.

Men vart tog det fina vår vädret vägen? Äh det kommer väl till helgen får vi hoppas. 



bara för att det är måndag.

Jag vaknade upp med världens största vagel i ögat, ser ut som quasimodo ungefär.

Gårdagen bjöd på party för mamma som fyllde år för ett tag sen, god mat, trevligt folk och ja ni vet. Men vi var ju sugna på party eller utgång och allt slutade i skärblacka hahah. Men jag måste säga att det var supertrevligt :) Idag mår jag guld förutom att jag är så in i helvetes trött så att det finns inte. Men jag lägger mig och dör ett tag, bjuder på en bild bara för att det är måndag. PUSS



Söndag.

Jobba igår gick kanon men det var dock inte så mycket folk som var ute en lördagkväll såhär vid påsk, men det kan man ju nästan förstå. Jag slutade vid ett nån gång trorja och efteråt hämtade jag upp mickispickis som ville åka med hem från krogen :)

Men nu sitter jag här iordninggjord för firande av mamma idag, hela tjocka släkten kommer vid tre och jag är redan klar. Men jag ska åka och handla nu och sedan plocka upp moster carina och kusin kim med flickvän. Har ni sett vilket väder det är ute förresten, jag tror jag dör! Vårvårvåååååår

Ha en härlig vårdag allihopa!
pussfråntuss


städa åt mig.

Jag tänkte bara om det var någon som inte hade något vettigt för sig idag så är ni så välkomna hem till mig och städa mitt rum, ser förjävligt ut. Jag förstår inte vem som har ställt till med det här för inte är det jag iallafall :)


Glad påsk!

Godeftermiddag!
Jag har världens jävla hicka just nu och jag blir inte av med den, galen är jag. Förresten så håller vi på o städar för fullt här hemma och snart ska vi börja göra iodning oss för att gå till farmor och farfar på andra sidan vägen för påskmat :) Lite vin hoppas jag också att dom bjuder på hihi. Sedan ikväll ska vi nog ut kulkulkul!!!!!!!

Igår var jag på stan hela långa dagen och köpte massor av fina toppar, underkläder, skor och massor mer superfint och jag är helnöjd. Brukar alltid få sådan ångest när jag köpt massor saker. Hann med att klippa mig också och det blev superfint med lite kortare lugg än vanligt och massor uppklippt och urtunnat. Sköööönt, mitt hår var ju som en mössa innan haha ush.

Nej nu ska jag fortsätta och städa och sedan göra iordning mig.
Glad påsk!



The big day.

Som rubriken lyder "The big day". Det stämmer helt riktigt för jag ska nämligen klippa mig idag och det krävs mycket mod till det om man heter Theresecarlssonwikström! Jag har frisörfobi för bövueln, eller nej jag är inte rädd för dom men jag har en förmåga att alltid bli missnöjd så att jag hatar att gå till frisören. Men nu har jag faktist hittat ett favoritställe som jag har klippt mig hos två gånger tidigare och jag har blivit nöjd båda gångerna så att idag ska det nog inte vara någon fara hoppas jag inte :) Innan frisören ska jag vandra på staden och köpa massvis av fina vårkläder, sen ikväll blir det jobb!

pussfråntuss!


RSS 2.0