Fredagfredag hela veckan


Det är något speciellt med fredagar, en sånn där speciell känsla man har i kroppen. Man vet att man bara kan gå hem och njuta av att det är två dagar ledigt och man kan göra precis vad man vill. Åh jag bara älskar fredagar. Fler fredagar åt folket hurra!
Ikväll var det menat att Viktor skulle ha fest men vad jag hörde så är det inte många som ska dit och jag är så nedrans trött och sugen på idol så jag förblir nog hemma med joel och glor teve och äter jävligt mycket popcorn hehe.


Trevlig helg på er!



Pannkakor, pannkakor hela dan!

Nu kan jag bara meddela er om att jag är en mästare på pannkakor :) Har stekt minst 200 st pannkakor idag och jag kommer nog inte vara det minsta sugen på pannkakor den här veckan iallafall, den saken är säker. Så ring mig när ni vill ha pannkakor så lovar jag er det bästa resultatet hehe.

Nej nu har jag precis duschat och ska snart göra iordning mig. Tillan och jag ska servera ikväll på ett jubileum för Norrköpings Gymnastikförening. Ska bli kul tycker jag och det är inte fel med lite extra pengar heller :) tacktack säger man bara


Hejhopp

Farbror doktor


Då var tisdagen över och den här dagen har sprungit iväg. Kul på praktiken idag. Vid halv tolv kom farmor och hämtade mig för att skjutsa mig till vårdcentralen för att kolla upp mitt nedrans öra som aldrig vill bli friskt. Farbror doktor sa att min trumhinna var svullen typ eller något sådant så jag fick antibiotika som jag nu ska äta i 5 dagar. Hoppas Locken släpper för jag blir galen på det här snart, jag hör ingenting. Lid med mig!

Nej nu ska jag nog börja skriva på mitt cv innan mammsen äter upp mig :)

tjingtjing

Italien nästa..

Jag kom och tänka på att det inte alls är långt kvar tills jag lämnar sverige för att vara i Italien i 4 veckor. Hur ska detta gå kan man undra. Sara och Fisan är där nere nu och kommer hem nästa helg tror jag. Dom är på samma hotell som jag och Snygg Emelie ska bo och jobba på och vad jag har hört där nerifrån så är alting super bra, dom bor bra, trevliga människor, super fint hotell och ja allt låter toppen.  Men nu är det så att jag är klantig och har bokat fel flyg så att jag får flyga själv ner och mina kära andra vänner som ska med får åka tillsammans. buhu tråkigt att åka själv. Och inte nog med det så ska jag också åka hem själv eftersom jag åker hem några dagar innan alla andra. åh hoppas jag hittar mig en flygplanskompis :) Annars kan man alltid roa sig med lite musik hoho.

Här är en länk till hotellet jag ska jobba på i 4 veckor. Checka in det :)
http://www.corallohotel.com/

Måndag

Konstigt det blev  =/



Jag är avensjuk, jag vill med ha lov. Blähhh nu ska jag kolla på one tree hill :)

Fantastiskt

Åhhhhh vilken härlig helg det har varit! Bättre än förväntad faktist
Igår var det förfest hemma hos viktor med mig, mia, marian, elin, figge, nicke och så viktor förståss. Väldigt trevligt med massor av dans och dricka :) vid 11 sprang vi för fulla muggar i högklackat genom skog och mark ner till spårvagnen, jag tror nog att mina klackar var nere i kina och vände. Efter spårvagnsfärden bar det av mot HUGO (nu hörde alla att jag sa hugo! det är ett jävla tjat om att man inte får säga "hugos" blaaaaaa men det tänker jag fortsätta att säga varesej ni vill eller inte) Så HUGOS blev det, inte så lång kö vilket var väldans skönt för det blåste apa och vi frös nästan ihjäl. Jävligt kul kväll, jävligt roligt folk, jävligt mycket dans och jävligt många old friens som man inte har träffat på år och dar oh herregud vad trevligt. Säger bara en sak, Fööööör trevlig kväll!

Jag använde mina nya skor hela kvällen faktist, eller nej nu ljög jag. Måste säga att dom höll jag i för det mesta, men som sagt jag röjde dansgolvet med skorna i handen bahh kul :)

Elin och jag funderar stort på att ta krogen både fredag & Lördag nästa helg med. Den kör vi på! :))'



Bjuder på en bild från gårdagen






hejhopp

Lövhög...

Hejhopp

Lördag morgon, blåsigt och jävligt mycket löv ute. Jag tror nog att det är höst nu, ser så ut iallafall. Jag kom fram till en sak häromdan när jag var påväg hem från praktiken, jag gick och sparkade i lövhögarna längs vägen och kom och tänka på att man vet ju aldrig om det är en hundbajskorv i ? Tänk om jag hade fått hela skon full med hundbajs. Det luktar så äckligt så jag vet inte vad. Så tänk er för när ni är ute och vandrar, man vet aldrig vad som gömmer sig under en lövhög :)


Ikväll är det utgång och det ska bli himlans trevligt. Känns som om det var evigheter sen. Men oj vad kul det ska bli och fulla som kastruller ska vi bli :) tummen upp

konstiga thailändare..

Idag har jag gjort något som ni förmodligen aldrig har gjort och kommer förmodligen aldrig att göra. Jag har ätit thailänsk tårta! Det var mig heftigt och det var verkligen VERKLIGEN inget man kan jämföra med en vanlig hederlig svensk tårta. Där satt jag med skeden i högsta hugg, hungrig som en jävla apa och förväntade mig en fet jordgubbstårta med massor av grädde. Men icke sa nicke det var det inte utan konstigt vare minsann. Ris packat och format som en tårta i botten, sedan någon gul kräm som tydligen var månggroddsbönor av något slag som var kokade och mixade med socker som sedan såg ut som vaniljsås, och sen överst på tårtan var det något gele aktigt som visade sig vara kokosmjölk med lingon. Jahopp tänkte jag och högg in. Bleeeeeee! Väldigt konstig smak. Hur fasen kan man tänka sig att göra en tårta av ris och bönor haha herregud. Det var mig en upplevelse iallafall :)



Sova bör man annars dör man!

Nej nu är jag trött

GODNATT

Tisdag tisdag

Och nu var tisdagen slut och veckorna går nästan så snabbt att man knappt hinner med. Imorgon är det redan onsdag och det är halva veckan kvar till helg :) Hurra jag älskar helg. sovasovasova + krogen på ett litet hörn där med! Som sagt utgång i helgen är jag jävligt sugen på alltså och det blir det förmodligen, och jag är jävligt sugen på att inviga mina nya skor som jag köpte idag också. Svarta höga pumps, notera Höga. Den klacken är inget o leka med vill jag lova. haha pumps eller klackskor över huvud taget har aldrig riktigt varit min stil egentligen men det är så förbannat snyggt med pumps till kjol eller klänning istället för ett par vanliga skor liksom. Rena kapet var dom och jävligt snygga så jag är helnöjd med dagens inköp :) tummen upp.

Men här sitter jag med en fet kopp jordgubbs te och funderar på vad jag ska hitta på. Blir det sova eller blir det ett avsnitt av one tree hill hmm kanske bådeoch? maha SKÖNT! Funderar på att springa en sväng eller ta en lång promenad ikväll, det var faktist länge sen, dels har jag inte haft tid och så har jag varit jävligt mycket sjuk och då är det inte värt att gå ut och röra på sig för då blir man väl bara ännu mer sjuK och det gillar vi inte! Men nu ska jag gå, kanske tittar in en sväng lite senare och skriver lite. vem vet


Menhejhopp på sålänge

hejjahejja friskt humör!

HEjhejhejehj nu är jag frisk och jag är trött som aldrig förr vill jag lova. Praktiken idag var försvånansvärt kul eller ah det dög och jag känner på mig att dom här 3 veckorna som är kvar kommer trots allt kanske inte att bli så dumma :) Hoppas jag. Efter praktiken kom pappi och hämtade mig sen var det hem och dricka fetaste koppen te i världen och sedan åka på träning. Brukar gå på teroin på körskolan på måndagar men eftersom jag har missat massor på träningen på grund av att jag har varit sjuk så kände jag för att träna idag istället, och det gjorde jag rätt i! Det var kul idag. Kändes som om det var evigheter sen sist. Men nu är jag hemma och nyduschad och jag orkar inte skriva mer nu för jag ska sova.

godnattnattnattnatt gott folk. hejhopp






Vad har man söndagar till egentligen ?

Söndagar är till för att man ska lata sig på eftersom man har aldrig något att göra. vad man än gör och även om man gör något roligt eller tråkigt så vet man endå att det är söndag och att helgen är slut och det är skola dagen efter och då blir det automatiskt inget roligt längre. Jag tycker att det borde vara två lördagar istället :) hurra. Söndagarna kan vi kasta i sjön, det låter som en bra idé tycker jag :)

Så det man har gjort idag är väl att jag har suttit här för det mesta och så har jag kollat på tvn. Vid 4 blev jag trött på att sitta hemma och häcka så jag fick övningsköra upp till Tillanpillan mys som jag inte har träffat på år och dar, eller det kändes iallafall som det hehe. Vi kollade en stund på disney channel och under tiden gjorde tillan massor fina flätor på mig :) Sedan kom jollebanan och Billy. Vi körde lite biljard och bakade kladd kaka. Sen vare dax för att åka hem! Mysigt värre 






För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig // Nallepuh :)


Saturday


 

Farmor och farfar kom hem från turklandet igår och dom har förvandlats till negrer helt och hållet. Lite avis är jag måste jag säga, vädret här hemma är inte direkt något att hurra över. Men jag är som sagt heftigare som kommer hem lagom neger till jul hehe. Gran Canaria 2 weeks yeh så jävla skönt det ska bli alltså.

Hmm vart var jag. Just det farmor och farfar kom hit förut på middag och vi hade det väldans trevligt. Dom visade massor av bilder från turkiet och pratade massor om resan. Jag är i chock tillstånd att han ens fick med sig några bilder hem på kameran. Ni vet att farfar är inte den mest tekniska gubben man kan hitta men endå ska han ha allt nytt. Hmm få se här han har köpt sig en bärbar dator, mp3 spelare, dvd, digital kamera, ny mobil och jag vet inte vad. Men vem är det som får hjälpa han med alla prylar, jo det är jag förståss. Men hur många gånger jag säger till han eller skriver ner hur man ska göra så ringer han endå nästa gång han ska göra något som jag redan har lärt han 934567765 gånger. Sötfarfar :)



Slänger upp en bild på desserten som jag gjorde förut. mums










Lördag

Mamma & Pappa väcker mig vid 10 och sedan äter vi frukost tillsammans. jag bara älskar lördagar! Dom är mysiga. Helgen är den enda gången vi har tid att äta tillsammans hela familjen. Iofs så saknades ickapicka imorse eftersom hon nu är i fjällen och försöker få jobb som barnskidlärare. Men det var endå mys. Jag undrar ja hur det kommer att bli när man flyttar hemifrån. Tomt och ensamt ush, jag vill inte tänka på det. Funderar istället på att bo hemma resten av livet :) Tror dock inte att mamma och pappa blir glada över det hehe.

Men nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Mamma och pappa åkte precis in till stan så mig lämnade dom ensam. Det är skönt att vara ensam hemma, ett tag iallafall tills det blir rastlöst. Men jag funderar på en dusch och en film kanske. Skulle vara skönt med en promenad i höstvädret. Men det får bli en annan gång när jag har frisknat till. Tog lite söta bilder imorse på den där katten med tusen namn. Den gamle grå. Hon är söt



 


Fredag

Kolla idol och äta grönsaker & dipp mumma. Hejjahejja Johan!



godnight

Hejohå


Funderar på att ta två panodil och krypa ner i sängen under världens mysigaste täcke och glo på one tree hill.
Jag tror minsann att jag är kär i den tv serien, jag har sett alla avsnitt på alla säsonger förutom säsong 6 som just nu håller på att visas i Usa på måndagar, vilket betyder att det inte går att ladda ner avsnitten förns dagen efter. Jag orkar inte vänta en vecka på ett avsnitt i taget så jag passade på att ladda ner alla säsonger från början eftersom dom är så otroligt bra. Så nu börjar det om från säsong 1 och jag är fast! :)




















torsdag

Det blir inte mycket till sömns när man är sjuk kan jag inte påstå. Legat och vridit och vänt på mig hela natten, vaknat av host attacker och ont i öronen. Säg inte att jag ska få öroninflammation för det orkar jag inte med! Rotade i skåpet imorse efter panodil och upptäckte att pappajävel har knaprat upp alla utan att säga till :O Så här sitter jag med ajaj i örat, snorig som fan och hostar snart upp mina lungor :) har aldrig varit gladare


/tuss

Onsdag


Vad finns det att göra när man är sjuk egentligen ? Man är så sjukt rastlös. Helst av allt vill man bara göra det som man egentligen inte får göra, som att gå ut och hoppa i löven eller ut och springa, åka in till stan eller vad som helst. Det man borde göra är att glo på en bra film, sova eller läsa en bok. Jag har kommit fram till att det är så himlans tråkigt när man är sjuk. man blir så rastlös på allting så att vad man än gör så blir allting så tråkigt. Förmodligen blir jag hemma denna vecka ut så jag får väl se till att ladda ner lite bra filmer som jag kan ligga och glo på och trotsa all tråkighet. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. pussoch hej






sjukling

Jag bara älskar att vara sjuk!noooot. Gick och la mig vid 9 igår och vaknade klockan 1 idag. Sovit nästan 16 timmar i sträck, bara det är ett tecken på att jag absolut inte är frisk. Sprängande huvudvärk, helt slut i hela kroppen och feber tillochfrån. Nej nu ska jag se på nya avsnittet av one tree hill. great

hej

Tror jag håller på att bli sjuk. Helt slut i hela kroppen, ont i huvet och feteont i halsen. Dricker te med honung i stora lass :) Det gör susen

Men nu ska jag nog sova är så jävla trött. Godnatt

Måndag

Första dagen på praktiken idag. Väldigt trevligt folk som jobbar där måste jag säga. MEN var det kul hmm. Det kan jag välinte påstå att det har varit. Det jag fick göra var att portionera upp mat i matlådor, skära grönsaker osv. Skitgöra helt enkelt. men alltså det dög men frågan är om jag kommer att stå ut i 4 veckor? blä nej.
Vi får se hur det blir som sagt. Det brukar bli lite roligare efter någon vecka när man har kommit in i allt och när man lär känna varandra lite bättre.

Jag måste nog ändra min inställning till allt. Jag har börjat se allt så himla negativt och då blir allt garanterat negativt, och även det possitiva blir negativt. Alltså jag tycker inte ens att det är roligt att laga mat. eller jo det är kul hemma eller när man lagar till någon eller tillsammans med någon liksom men såhär som idag eller i skolan osv. Det är inte kul. Jag ångrar som fan att inte jag tog servering. ush JAG VILL HA SERVERING


Söndag

Sjukt seg söndag,  legat här i sängen och dränkt mig med te hela dagen. Passade på att beställa lite kläder som är väldigt behövande. Helst skulle jag vilja ha en helt ny garderob med massor av nya kläder.

Slänger upp en bild här nedan på vad jag har beställt :)



hejhopp


Jag tycker att Johan Palm är för jävla bra alltså


Lördag

Ingen kommentar

Vilken kväll

Mucho trevlig kväll igår måste jag säga! :)
Förfest hos fisan med massor folk och sedan drog vi oss till Cue bar men där var det inte en jävel så att efter en shot där så började vandringen mot Wasa. Där var det drag och dans men det nöjde vi oss inte med så vi vandrade vidare ner till Hugo där vi förväntade oss att det skulle vara mer drag. Men det var det inte! och strul var det också, sara kom inte in på sitt falsk legg. Men vi andra vandrade inåt och upptäckte att på hugo var det minsann inget röjj heller men vi drog oss in på det tomma dansgolvet och rockde till totalt värdelös musik. Efter ett tag blev jag trött på det eländet så jag gick och flörtade med vakten på Otten för att försöka komma in gratis, jag lyckades dock inte få in oss gratis men vi fick gå in för halva priset :) Jag amanda och fia gick in till otten i hopp om att det var mer folk och bättre musik där. Bättre musik var det garanterat men det var dock inget folk där heller. Vi röjde dansgolven en stund tillsammans med ellinore och hennes vän vad han nu hette men vi tröttnade ganska snabbt och gick sedan tillbaka till Hugo. Sedan tog vi vårat pick och pack och traskade vidare utan skor till wasa. Framme vid wasa tog jag fia och mia en taxi hem till fia för att hämta våra väskor och sedan blev det dags för hemfärd till svärtinge. Jag hann nog inte ens komma in genom dörren hemma innan jag somnade. Vilken kväll säger jag bara och ajaj mina fötter!


Den här bilden får representera
kvällen helt enkelt.

Tonight

Ja då var det last day in school idag för det här året och redan på måndag börjar jag att jobba i fyra veckor på Sörby Herrgård. Ringde till dom idag och hon jag pratade med verkade supertrevligt iallafall. Man får hoppas att det inte är något skitställe man hamnar på den här gången som alla andra gånger. ush för praktik alltså. Förr var det nog det roligaste som kunde hända i skolan men nu känns det som det kvittar faktist.


Studiedag imorgon och utgång ikväll! Vi hade tänkt att trycka in 20 pers i Fisans lilla lägenhet på 26 kvadrat :) haha TRÅNGT! men det är alltid trevligt, vi får åtmindstonde 1 kvadrat var haha. tummen upp


my very first inlägg.

Hallåhej!

Jag hade tänkt mig att göra en ny blogg för den jag hade sist gick åt skogen. orkade aldrig skriva osv. Men nu är det nya tag och jag kände att det vore bra att kunna dela med mig lite information till er alla om mina dagar och mitt liv.


Det var allt för mig
/Tess

RSS 2.0