Juli 31, 2011




la gente esta muy loca

Fan min semester är snart slut och det är inte okej. Har bara tills på tisdag kvar att leva loppan så ikväll hoppas jag på party igen.. Hehe! Det är nog det enda som den här veckan har innehållit. Men jag klagar inte




Finns det en så finns det flera.


Juli 15, 2011

Var är solen? Jag vill åka utomlands för det här funkar ju inte. Jag hatar moln och just nu så hatar jag svensk sommar, för det är inte ens varmt ute utan det är liksom höst väder. Om det ska vara sånnt här väder när jag är ledig så flyr jag landet på riktigt! Nu är det bara jobb ikväll 18-01 och 14-01 imorgon kvar och sen förtjänar jag två veckors semester tjiho :) Om man kanske skulle börja packa lite till västervik för det har jag inte tid med sen annars för på söndag far vi iväg. Jag hoppas på att turnén blir superbra som alla andra år.



midsommarafton


So go get them, we can all be friends


Juli 11, 2011

Satan i gatan vad tiden springer iväg. Helgen var superbra och jag hoppas på att sommarn inte är slut än på ett tag. Jobbar 4 dagar till och sen har jag semester i två veckor och jag hoppas att dom två veckorna kommer innehålla massor av roligheter och det får inte alls gå för fort. Västervik & Göteborg är redan inplanerat och resten tar vi då :)

Ikväll far vi till Emelie på landet för grillat & vin, hur trevligt som helst.


bild från helgen! hiho


wathever people say i am, that´s what im not


peace

Hemma efter en sjukt bra och kul vecka på peace & love i Borlänge som jag både hatat och älskat på samma gång. Har knappt sovit något, nästan varit full dygnet runt, luktat bajs, gått i lera och sett sjukt bra artister. Kings of leon, 30 seconds to mars, Volbeat, Veronica Maggio, Ziggy Marley, The sounds, Teddybears, The strokes, Mando Diao, Journey, Bob Dylan, Håkan Hellström. Är rätt nöjd faktist och tänker nu ta en vecka till att återhämta mig för det lär behövas :)




RSS 2.0