Fredag hela veckan?

Nu är jag redo att åka till Victor för att grilla med trevligt folk, efteråt blir det bästa Hugo.

Puss från Tuss.


Ogräs

Godmorgongodmorgon!
Sitter här och dricker mitt morgonkaffe även fast jag hatar våran kaffebryggare som gör jätte äckligt kaffe. Någon dag ska jag ta mig in till stan och köpa mig en egen kaffebryggare så att jag äntligen kan dricka gott kaffe! Mamma och pappa älskar den vi har och vägrar köpa en ny för min skull haha, dåligt tycker jag!

Ah men iallafall så ska jag spendera några timmar snart utomhus för att plocka ogräs som pappa har tvingat mig att göra och om jag inte gör det så hotar han med att flytta haha. Han vet att jag älskar att plocka ogräs så det är såklart jag som får göra det. Men nej fan vad jag ljög nu då, att plocka ogräs är det värsta och tråkigaste som finns i hela världen tror jag :)


-

Moa och jag steker för fullt nere vid badviken och det är underbart. Förut åkte vi tillochmed ut med båten för att sola och bada från den. Tror jag gillar sommarn!! :) Gick hem nyss för att käka lite och dricka kaffe annars lär man ju dö där nere i solen, men som sagt snart ska vi ner igen för solen går inte ner än på ett tag :)

hejhopp!

Soliga dagar.

Man kan säga att jag har haft världens trevligaste midsommarhelg faktist. Midsommar spenderade jag hemma med mycket trevligt sällskap, god mat & dryck och vädret ska vi ju inte prata om för det har varit bäst. Synd att klaga liksom. Igår alltså midsommardagen var vi hemma hos Anders för chill&grill och det var hur bra som helst. Joel stod för underhållningen och är helt klart grym på gitarr. Fler borde kunna spela akustisk gitarr för det är så jävla bra och jag önskar själv att man kunde göra det men nehe det kan jag inte. Idag då så har vi legat nere vid badviken hela dagen lång med sol och bad, hur skönt som helst och avslutade kvällen med gott vin. Moa och jag har redan planerat morgondagen med frukost vid sjön med sol och bad hela dagen. Känner på mig att det kommer bli dåligt väder bara för att man har planerat...



För hon har blommor i sitt hår.

Jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen men snabbt gick den iallafall. Ville helst av allt ligga ute i solen hela dagen och bli asbrun tills imorgon men så blev det ju inte, bakfylla och sol går inte ihop sig..

Men att det är midsommar imorgon, en sånn där dag då man ska ha blommiga klänningar på sig och blommor i håret. Jag har nog bestämt mig för att fira midsommar hemma som alla andra åren eller ja inte dom senaste två åren kanske men innan dess har jag nog spenderat varenda midsommar hemma på Udden och jag älskart. Det kommer bli asmys känner jag på mig.

Glad midsommar på er!


huvudvärk, javisst

Jag känner att det inte var lika kul att vakna upp imorse efter en hård kväll på hugo inatt. Det var liksom roligare igår och det var bästa kvällen men tro mig om jag säger att 25%rabatt i baren ger huvudvärk för det gör det!


Remember me

Avslutade tisdagskvällen med en bra film och några tårar. Men det hör till tycker jag, och se den för er som inte har gjort det.


Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit

Det är så himla tråkigt att skriva blogg när man har tråkigt så att då kan jag ju bara meddela er om att jag har sjukt jävla tråkigt nu vilket betyder att det är ännu tråkigare att skriva blogg. Men som sagt, jag har ändå inget annat för mig. Vill göra så mycket nu, precis just nu nu nu. Liseberg, skärgårn, äta glass, åka ut med båten, grilla, trädgårn JAAAAAAAa jag vill göra allt. Men när får man lön så att man har råd med alla roligheter då, jo fredag. Lite lagom sent känner jag som vill ha lön typ nu! Jag känner att hela livet går ut på att vänta. Vänta på vad fan då? det orkar man nog.

HAR IALLAFALL HAFT EN BRA HELG, och hoppas på en fortsatt bra vecka med midsommar och massor roligheter. Även om man inte har något att göra på midsommar så slutar det nog bra till slut iallafall. Bra väder vill jag ha på midsommar också men det är jag väl inte ensam om att tycka.

Bjuder på några härliga midsommarbilder från 2008.


Härliga onsdag!

Bästaste bästaste vädret idag och jag har legat och stekt ute på gräsmattan alldeles ensam. Men fyfan vad jag älskart! Hoppas på att detta väder håller i sig nu resten av sommarn för då blir jag lycklig :) Ville förresten åka till trädgårn förut med Miapia och dricka cider men nej hon skulle på bröllop för tusan. Som tur var så hade Alle och Fia inget bättre för sig så vi drog med oss pipan, jordgubbar & vin till gransjönäs och hade det hur trevligt som helst. Blåste dock ganska mycket men vad gjorde det?


Godmorgon

Godmorgon säger jag även fast det var ett tag sen jag gick upp. Jag har ju redan hunnit med att gå till affären för att köpa juice som jag förövrigt fick gratis. Anledningen till att jag faktist gick till affären var att min cykel hade stått kvar där över natten olåst och man vet ju aldrig om den är kvar dagen efter. Men det var den såklart och man kanske ska ta och investera i ett lås så att man kan vara lite mindre orolig över att cykeln ska försvinna :)


Nej nu ska jag slänga på mig bikinin för jag sitter och väntar på att ickapicka ska komma hit för sol och bad och frukost såklart! Bästaste vädret någonsin är det ute.

midsommarklänning

Tur att jag inte köpte världens finaste klänning idag för enbart 149riksdaler. Helt galet kär i den, och jag tänker nog bära den på midsommar om vädret tillåter. Tänker nog ha den ändå förresten

 


JORDGUBBAR

Tänkte bara tala om att jag äter jordgubbar med mjölk.
kan vara det godaste!!

Hadelatten da da - umpapa omp

Det här är fan tråkigt, jag är tråkig och sämsta bloggaren måste nog vara jag, så himla dåligt! :D Jag ska bättra mig jag lovar. Känner att jag har många trogna läsare kvar trots att jag inte skrivit något vettigt på jag vet inte hur länge.

Senaste veckan har innehållit en jävla massa party bara och lite jobb förståss. Hann med att gå ut 4 dagar under studentveckan som inte ens var min studentvecka även fast jag hade velat! Men det har varit kalasbra och jag ångrar inte en sekund.

hejjjjjs!


alriiiiiight!

Dags för REUNION ikväll. Kommer bli helt jävla galet, bara så att ni vet!

Hostar tills jag spyr.

Tur att man inte har fått fetaste hostan och äckligt ont i halsen.
Någon som vill ta över?


2 JUNI

Det är 2 Juni och världens bästa väder. Jag ligger ute på altanen och solar med bra musik samtidigt som jag är avensjuk på alla jävla studenter som börjar sin studentvecka idag. Jag vill också!!



RSS 2.0