Rövlotta

Alltså bingolotto kan hoppa och skita på en sockerbit. man vinner ju fasiken aldrig någonting på dom där nedrans lotterna. Jag var ett nummer från 40 000kr, bil, mer pengar och ja där sitter man och hoppas på att få det där numret men det kommer aldrig att hända. skitbingolotto säger jag bara. jag som ville ha lite pengar, det skulle sitta fint...väldigt fint! Men det var iallafall trevligt även om jag inte vann någonting.

Nu ska jag gå och lägga mig iallafall, är ganska så lagom trött vill jag lova.
godnattifnatt


I think it turned ten o'clock but I don't really know.

Idag mår jag som jag förstjänar kan jag tänka mig och sitter här och sörplar i mig min första välbehövliga kopp kaffe idag. lite sådär lagom seg har jag varit, men tro inte att jag har sovit bort hela dagen för jag var faktist uppe klockan tio och åt frukost, kollade på bröllopsfotografen och sedan somnade. vaknade igen vid halv två men det är ju en annan sak. Jag var ju lixom uppe imorse och sen tog jag ju bara en kort tupplur ;D

Gårdagen var bra, kunde varit bättre men den var bra. för-förfest hos mariaholm först och sen vidare till odd i åby trevligttrevligt. Sedan bar det av mot hugos med buss och där var det minsann trevligt förutom att musiken sög och att alla drog hem pågurnd av "trötthet" nej gud vad dåligt, trött kan man vara en annan dag men definitivt inte på krogen! Men det blev inte mycket längre för oss heller, jag var nog hemma vid 2 tror jag så att det blev en tidig kväll, kanske var lika bra så?

nej nu blir det mer kaffe till mig och sedan lägga mig framför tvn typ. kanske åker en sväng till tillan och spelar bingolotto och myser med pipa, kan bli bra! det kör vi nog på.


här är vi, snygga som få!


lördag.

ikväll är jag ledig och det firas med fest!
Men först åker jag till stan nu och ska se om jag hittar något snyggt att ha på mig, ska hinna med och sola lite tänkte jag. Planeringen för ikväll är att vi först ska träffas hemma hos mariaholm och dricka lite vin och sedan åka vidare till åby och sen blire nog hugos, tjoho! nu drar jag til stan, herråååå!


hallådär kött och blåbär.

Har spenderat hela min dag på maxi och stan, eller ja nästan hela dagen iallafall. Har försökt leta kläder men inte hitta jag nått nejnej, endast smycken och en superfin klocka! Man ser iallafall vad klockan är på en mils avstånd nästan, men snygg är den. Nej nu ska jag snart åka och jobba, och fjällen kan jag berätta om en annan dag för det var så jävla great!

herrååååå


Fjällen är bäst.

Känner mig skaplig och luktar som vanligt, som mickis sa!
Här kommer jävligt kalla hälsningar från fjällen, 25minus är inte skönt att åka skidor i men vi biter ihop och kör ändå. Varm choklad med minttu i stora lass, afterski, bra folk och jävligt mycket röj.

SKÅL!

new shoes.

beställde nya skor nyss lite impulsivt sådär. Dom var ju hur snygga som helst men så brukar det vara på bilder. Hoppas att dom är lika snygga in real. och eftersom jag aldrig hittar några snygga partyskor när jag är ute och shoppar så beställde jag ett par bara för det! oooooooooooch snygga var dom!!!! right?


friday

känns som om att jag inte har någonting att skriva om faktist men jag ger det ett försök.

Var ute på en promenad idag igen med ickapickalurv, men det blåste fysatans kallt men vi kämpade oss fram i stormen. Tog en jävligt varm dusch när jag kom hem och när jag väl står där i duschen så finns det självklart inget shampoo. assååååååååå man blir så jävla förbannad, det var endast två tomma flaskor. Jag skakade ur den ena med vatten och hoppas på att mitt hår blev rent men det återstår att se när jag tar bort min handduks turban på huvet. Inte nog med det så var min go fresh gurka slut, förjävligt alltså.

Anyway, ikväll är det jobb som står på shemat men det ska bli kul för jag har endå inget för mig ikväll så att det känns inte som om att jag missar något. ska även jobba imorgon kväll med och sedan bär det av mot fjällen på söndagmorgon. SOM jag har längtat herreguuuuuuud.

nej nu knäckemacka och kaffe och en varm jävla filt framför tvn! PUSS

-

okej, jag är så jävla cool helt enkelt

13:17

jag har nedrans ont i min kind på insidan, alltså i käften. jag tror jag har bitit mig på något sätt och nu är det bara irriterande och böckligt ähhhhh ni förstår nog. dricker iallafall världens största kopp kaffe och fryser. Icka och jag har sovit i svärtinge inatt och förut var vi ute på en snöig och kall promenad men det var najs.

Vi ska nog åka och hälsa på råmiokatten sen och jag är sugen på chailatte! damn så gott det är, jag ska nog tvinga icka att svänga förbi något roligt café så att jag kan få min chailatte. Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer men det är ju sånnt som märks. Jag är dösugen på filmkväll någonstans (: om någon hör av sig så kommer jag på stört!


mörk choklad är gott.

har haft världens trevligaste kväll hos mariaholm med hon och emelie, massor prat mys och tacos! Fler sånna kvällar tycker jag (: Himlans kalasbra

just nu sitter jag och äter mörk choklad alldeles ensam i ickas och linus lägenhet, icka är på kryssning och linus är i lumpen. jag tänkte att jag kunde sova här inatt och mysa med råmio alldeles själv. Imorgon ska jag träffa Maria men innan det ska jag försöka hinna med att sola men det beror helt och hållet på när jag vaknar och om jag hinner med det haha. Jag får nog ställa klockan för annars sover jag nog bort hela dagen. Nu för tiden får jag ställa klockan varje morgon för jag har blivit så himla morgontrött men det är najs.

Längtar förövrigt tills fjällen på söndag! verynajsfågelbajs

PUSS


mumsigt


rolig måndagsträning

Träningen idag gick superbra och äntligen känner man att vi är påväg uppåt. Vi har stått still ganska länge kan man säga eller ja, till och från typ. Men nu är vi på god väg i hope.

Ska sova hos ickapicka lurv idag, det är massa mys plus att man får träffa älskade Råmio"Romeo" som jag är helt galet kär i. Nu kommer jag inte på något mer att skriva för nu ska jag dricka te och äta macka

PUSS


Måndag.

jag känner inte för någonting idag, jag är hur trött som helst. sitter bara och glor framför tvn och hoppas på att någon ska komma och göra kaffe åt mig och massera mina fötter.

har inte ens lust att skriva, mtv nu herråå!

sprid kärlek på alla hjärtans dag.

Vadå att det är alla hjärtans dag, ärligt talat så bryr jag mig inte ett dugg och har inte ens haft tanken på att det ens är alla hjärtans dag. Grattis till dom som har boyfriend och någon att tillbringa denna dag med för då är det ju bara ett plus i kanten. Men jag har spenderat min dag med min släkt och det har varit minst lika trevligt det (:

Nu ska jag spela bingolotto och vinna storvinsten!
och tro mig, jag kommer lyckas.


sunday.

Jobbade igår och jävligt bra gick det. Slutade vid tio och slängde mig i bilen fort som fan till mariaholm där jag fixade mig och hävde i mig vin! Tog taxi ner till otten, gick in där men vi gick ut lika fort för det var så himlans dött och tråkigt. Gick in på hugos istället där allting var betydligt mycket bättre än otten som alltid. jag har börjat bli besviken på otten faktist och det händer alldeles för ofta. Men hugos? Nej fyfasiken vad bra det är.

idag. ska vara på kalas om en timma hos kusinerna i navestad och jag sitter fortfarande i handduk. kanske dags att lägga på ett kol. herrååååååååååååååååååååååå

Godnatt.

Hemkommen efter en kväll på durkslaget, gick bra som alltid eller ja min hjärna ville inte riktigt vara med idag märkte jag. Men allt löste sig och gästerna var nöjda! Roligast var att Mamma, pappa och familjen Lindgren klev innanför dörren och skulle äta haha. Mycket trevligt med lite igenkända ansikten måste jag säga (: Men jag är helnöjd med kvällen trots allt och imorgon kör vi igen!

Jag funderar starkt på en utgång imorgon efter jobbet för sen är det lixom söndag och ingenting bestämt? Dyngbra. Jag har vin, jag har gratisbiljett, jag har bästa mariaholm att gå ut med, jag har alltid partyhumöret...what else behövs lixom! nada

Men sånnt märks imorrn!
Nu ska jag sova

natti


Tydligen så är det fredag idag, great!

Nu blev jag helt plötsligt jätteförvirrad när "it´s friday im in love - the cure" kom på radion på en torsdag? Men vafan det är ju fredag haha så jävla underbart! Lätt att jag är mest veckovild i världen (:

Jobba ikväll ska bli kuligt! Jag har ändå inga pengar till att hitta på något annat roligt i helgen och då kan man lika gärna jobba. Men händer det att man blir ledig ja då tackar man ju inte nej till en utgång, nejnej jag har trots allt fribiljett! (: Men nej nu ska jag inte tänka sådär, utan i helgen ska jag jobba thats it! Det är roligt att jobba speciellt på durkslaget, visst att det är skit tider men det viktigaste är nog att man inte känner att man är tvingad att gå dit och att man tycker att det är skittråkigt. Har man den inställningen så funkar ingenting.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, vrida upp volymen på stereon och grabba tag i damsugarn för att fredag innebär städning. Ska även hinna med en promenad sen.

PUSS

Torsdag 13:30

Var ute och gick en promenad nyss i det fina vintervädret. Det är så himla fint nu när solen lyser och det ändå är tio minus grader jag gillart. Sitter och äter upp det sista av min tomat&ruccola paj med sallad till och väntar på att tillan ska komma hit och mysa med mig. Sen när pappa kommer hem så ska vi nog åka in till stan och sola (:



Where the wild things are

kan inte sova, ligger och kollar på världens sötaste film tror jag!


Simon's Cat 'TV Dinner'



mao


Simon's Cat 'Cat Man Do'



mao


Asken, meze, black lion & svea.

Måndagskvällen kunde inte bli annat än lyckad! Alla träffades på Asken i knäppingsborg där vi blev bjudna på en varsin drink och hade det supertrevligt, drack några glas vin och sedan gick vi vidare till meze tror jag det heter? Drack lite där och satt kvar tills det stängde, sen blev det black lion där vi drack lite till, tills det stängde haha. Men vi ville inte hem och sova så att det fick bli Svea med! Svea sög, dom tog inte mitt kort plus att det var sämst musik. Men vid halv 3 tror jag att jag kom hem iallafall. Himlans trevlig kväll må jag säga!

utgång på en måndag?

Idag ser jag ut såhär! körde på lockigt ikväll och vad jag ska ha för kläder på mig har jag inte kommit fram till ännu. Jag är så trött på min garderob och dess innehåll. Ge mig massvis med pengar så att jag har råd att byta ut varenda klädesplagg. iallafall ikväll har jag ingen aning om vart det bär av, men först ska vi till "asken" för att ta några drinkar ochäta lite mat för dom som vill. Sedan får vi se helt enkelt vart vi hamnar, men jag kan inte tänka mig att det är varken mycket folk eller någonting öppen länge på måndagar hmm. Sånnt som märks!

Pusspå´t iallafall!


snöigt värre

Tog en promenad i snön nyss, och JA det var för mycket snö så att man knappt kom fram och snubblade varannat steg typ fast jag plöjde gärnet med mina moonboots och känner nu i efterhand att det var ett bra initiativ att ta dom eftersom jag nu är helt torr om mina fötter, bra jobbat av mig.. Men nästa gång jag går tar jag med mig spaden också!

Ikväll blir det ingen träning för min del även fast jag vill. Ska ut med personalen på durkslaget, typ dricka och käka för dom som vill (: kan bli himlans trevligt. Meeeeeeeen jag känner att jag är ganska så fattig efter helgens bravader.Både utgång fredag & lördag. Plus att jag har klädtorka...kan man säga så förresten? Ah ni förstår nog vad jag menar, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Samma problem som alltid. Så därför tänkte jag rota i garderoben nu herrååååååå! ;D


söndag.

Sitter i stan, har spenderat natten hos ickapicka och dom närmsta två timmarna ska jag också spendera här medans hon är och jobbar, im so lonley! heheheee nej as soft, bra musik, kaffe och ett jävla bra humör!

Förresten GÅRDAGEN VAR GREAT! förfest med enbart brudar hos Angelica vid vasaparken typ sen vidare till först hugos och sen otten men den mesta tiden spenderades på hugos faktist och det var bäst, like always och igår var det bara så jävla bra, bra musik, bra folk, BRA ALLT.

Känner mig dyngsnygg med gårdagens smink, gårdagens kläder och gårdagens frisyr haha jääH! dyngfresh. Icka äger ingen sminkborttagning och jag har bästa sminket på mig, vattenfast haha det är helt omöjligt att få bort så att jag tänker inte ens ge det ett försök. Men jag duschar när jag kommer hem ikväll istället, så får det bli! Vi tänkte testa onlinepizza idag tror jag, haha roligt.Jag älskar förresten den här datorn med inbyggt cam, ge mig!! Jag ska köpa mig en egen någon gång framöver när jag blir rik typ.



lördag.







puss på att jag är ledig ikväll
ha en fin lördag allesammans!
Lots of love


rubrik.

Godmorgon!

Jobbade igår som förövrigt är min nya helgsyssla nuför tiden (: Fick sluta strax efter 9 som tur va så det var bara hem till Mia för att korka upp och göra iordning sig. Tog taxi ner till Hugos där vi spenderade ca 1 timma i kö? förjävligt men vi kom in till slut, röjde dansgolvet och gick hem! Typ iallafall, hur trevlig kväll som helst och idag mår man som man förtjänar? Nejdåååååååå Jag mår toppen faktist. Är taggad till tusen för personalmöte klockan tre och jobb ikväll vid sju! Det blir najs. Så att det blir min lördag typ. Ska man ut idag med? neh det struntar vi i.

herråååå


It's Friday i'm in love

Fredagfredagfredag!! Älskar fredagar. Elin bjöd hem oss på middag, mys och dricka och sen utgång idag eftersom att hon fyllde 20 bast i onsdags men såklart så ska ju jag jobba ikväll så att jag får gå ut efeteråt. Men jag sitter ändå och hoppas på att Jens ska ringa och säga att jag kan vara ledig ikväll haha men sånn tur har jag nog inte men jag känner ändå att det är värt att hoppas på det iallafall (: hehe

Ska dock jobba imorgon med men det hindrar mig inte från att gå ut idag, ickesanicke!




kanske dags att boka? JAG TROR DET VA.




bästa


Snöstorm

Här sitter jag i stan med ickapicka i Linus lägenhet, vi har sovit här inatt och det var supermys. Igårkväll gjorde vi ansiktsmasker och fotbad och så kollade vi på paradise finalen som för övrigt var sämst. Men jag hade hoppats mer eller mindre på att Jackie skulle vinna från början måste jag erkänna.

Idag har vi ingen aning om vad vi ska hitta på, men jag vill iallafall upp till stan en sväng eller bara ligga här och dega till en cool film (: Blir najs. Jag hade tänkt att ta en bild på romeo och mig nu och lägga upp men han vill inte vara med säger han.




 

-

Har nu fått reda på att jag ska jobba varje fredag/lördag den här månaden. Självklart tackar man ja till jobb utan tvekan, det är både kul och jag behöver pengarna. MEN så himla tråkigt bara att man inte kan hitta på saker på helgerna, det är ju då alla andra är lediga. Men jag hoppas att skit tiderna lönar sig till slut..


nu är jag inte på humör!!
Det blir inte bättre av att jag är fett rastlös heller.
dör

snöig promenad

Tog mig en promenad nyss i vintervädret och fick pulsa fram i snön eftersom att halva varvet inte är skottat över huvudtaget. Så att det tog lite längre tid än väntat men det var skönt ute och jag gick i min ensamhet med min underbara ipod och lyssnade på musik! (:

Nu ska jag nog slänga på en bra film och sörpla kaffe!! Ikväll vet jag inte, får se vad som händer hur som helst så är det paradise final, får inte missa! Jag är sugen på att dra en solning idag med, det skulle vara underbart.

Pussfråntuss


Träning, dusch & paradise

Okej nu är jag nyduschad och nyinsmörjd med bästa go fresh gurka! Den lever helt klart upp till sitt namn och är så fresh på något sett. Träningen idag gick superbra och den var superkul med tanke på att vi tränade lite annorlunda saker till skillnad mot vad vi brukar träna. Massor av stående handstans, det gillar vi.

Nu sitter jag faktist och dricker en stor fet kopp te och väntar på att paradise hotel ska börja. Jag är helt inne i det där jävla programmet och imorgon är det final haha, cant wait!! Jorå egentligen vill jag inte att det redan ska vara slut för vad ska jag då sysselsätta mig med på måndag och tisdag kvällarna?



yep vi är rätt så snygga, och bruna!


enjoy.

 

Lovar du att vara ärlig? ja
Du heter: Therese Denise Carlsson Wikström.
Smeknamn: Tessan, Tess, Tuss?
Låt som när du är ledsen sörjer till: Finns så många sorgliga låtar, helt omöjligt att välja en.
Beroende av: Tuggummi, kaffe!
Vad behöver du mest just nu: -
Vad tror folk om dig? Bra!
Stämmer det? i hope
Vad får du oftast komplimanger för? -
Vad säger du för att imponera på någon? haha, brukar inte lägga ner energi på att imponera på folk.
Hur imponerar man på dig? try me
Brukar du skratta för dig själv? sometimes
Vad står det i ditt senaste inkomna sms? "Det återstår att se, men jag hoppas på det :D"
Var bor du? Svärtinge
Trivs du där? Bäst!
Äger du några converse? Ja
Sprit, cider, vin eller öl? Cider.
Vad har du för mobiloperatör? telenor
Är du allergisk mot något? nope
Har du haft sex idag? Nej.
Nästa mål i ditt liv? ojoj finns så många mål
Hur svarar du i mobilen? "Hej det är therese"
Vem ringde du senast? Tillan
Vad sa den du senast pratade i telefon med? Kommer inte ihåg
Antal timmars sömn inatt: 9 typ
Sov du ensam? Yesbox.
Brukar du komma i tid? så ofta jag kan
När mår du bra? alltid
Hur känner du dig nu?hungrig
Vanligaste färg på dina kläder? Svart tror jag.
Vad tycker du om fötter? ...
Vad saknar du? sommaren
Hade du en bra kväll igår? Ja!
Favoritdryck på morgonen: Färskpressad juice och nybryggt kaffe!
Rakar du benen? Jaa.
När brukar du oftast gå och lägga dig? olika
Är du blyg? Nej.
Sysslar du med någon idrott? cirkus
Vill du hellre ha mail eller brev: spelar ingen roll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? njaa
Har du spytt offentligt? Hm ja det tror jag nog
Vad skulle du göra om du var tjej/kille för en dag? haha hemlis
Är du nöjd med ditt liv? Ja!
Är du bortskämd? Nja, är jag? haha
Vad gör du imorgon? Sånnt som märks
Vad är det värsta du vet?
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Som läget är nu, så nästan ingenting.
Vad behöver du just nu? ingenting
Vilken kändis tycker du är en förebild? ingen
Vad längtar du till? massvis med saker
Har du bra vänner och äkta vänskap? tänk för att det har jag!
Vad använder du för schampoo? Dove
Vad är det finaste du fått? Många fina saker.
En speciell dag du minns: finns många dagar man minns
Hur gammal är du? nitton
Tycker du om någon just nu? det vet man aldrig
Om fem månader: fast jobb & egen lägenhet förhoppningsvis. Men det lär nog aldrig ske
Du samlar på: ingenting
Gröna eller röda äpplen? så länge dom inte är sura är båda goda!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen
Gillar du golf? Aldrig spelat, only minigolf och det är dödstråkigt
Vilken tid gick du upp imorse? halv tio
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja.
Har du strumpor på dig nu? ja :)
Vad gör du ikväll? Träning
Är det okej att gråta? Jaaa.
När grät du senast? Var nog till någon sorglig film
Laddar du ner film/musik från internet? Ja.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa!
Bär du glasögon eller linser? nope
Tycker du att det är viktigt att ha märkeskläder? absolut inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon? När frukosten är serverad
Har du piercing? näsan
Vill du gifta dig? ja, någongång
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? På sommaren offcourse, händer väl att jag lägger mig i solariet ibland med
Är du bra på att laga mat? sådär
Gillar du att dansa? Jaa!
Hur vig är du? lagom
Vad dricker du helst när du är törstig? Ramlösa! mums
Vilken är din favoritglass? choklad/vanilj.
Tror du på liv efter döden? Jag orkar faktist inte ens tänka på det, haha.
Vad äter du helst när du ser på film? Något gottis
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Har du tandläkarskräck? Nej.
Är du en kvälls eller morgonmänniska? Kvällsmänniska.
Vilken ögonfärg har du? Grön
Har du någongång gråtit dig till sömns? Det har hännt
Biter du på naglarna? Nej.
Röker du? Nej!
Senaste låt du hörde? Lars winnerbäck-dom tomma stegen
Vad gör du på helgerna? Umgås/festar/jobbar (:


RSS 2.0