Tråkigaste vädret, tråkigaste dagen, tråkigaste allt.

Vad är det för väder man får när man är ledig. hatart! Visst att man gillar regn och oväder på en söndag när det endå inte fins något annat att göra eller när det är regn på en sån där tråkig dag då man bara vill sova. iofs så vill man bara sova när det är sånnt här väder. Men jag är så himla rastlös så att jag inte kan sova. Jag vill ha sol och jag vill umgås med mina vänner och ha det hur trevligt som helst. Bara åka iväg nånstans och sitta vid vattnet och bara umgås, det vore nått jusst nu! Men nej det går inte för det kommer att vara sånnt här väder nu i säkert 2 veckor kan jag tänka mig och ENBART för att jag är ledig. skit på det.


Förra veckan var iofs rätt trevlig måste jag säga. Uppträdanden hela veckan och det gick kanonbra(förutom den sista då alla var sjuka TYP) bajs på det. Sen blev det massor mys vid sjön på kvällarna, roliga utgångar, massor med bad och sol på härliga klipporna i skärgården och ja, bara massor av trevligheter. I lördags när vi kom var det också födelsedagsfest för Sandra som fyllde 17 år :) Vi ritade den finaste teckningen någonsin till henne. Alleballe och Erika var på fest brevid så där hamnade vi sedan och det var hur trevligt som helst plus gratis sprit (Y) hurra.

Imorgon kommer släkten och röjer upp Svärtinge Udde och på Fredag åker jag och mina kära vänner till Öland! ska bli kanonkul.

Nu ska jag gå och dö på det här vädret :) prutt



hot hot hot!!

Regn & Rusk


Nyduschad och sjukt sugen på kaffe. Ska snart göra iordning mig för att åka till henkapenka. Han bjuder säkert på kaffe så jag orkar inte göra eget här hemma. Är inte heller gott med kaffe hemma hos sig själv, iallafall inte här. Smakar bajskorv. Vårat kaffe innehåller inte en endaste bubbla när man häller upp i en kopp, men hos alla andra så är det bubblor över hela ytan! Så himla fusk är det, det är ju bubblorna som gör kaffet. Det blir så himla mycket godare med bubblor oxå. me love bubblor!!






Hur härligt som helst att det är Fredag imorrn, vilket innebär 3 veckor ledighet!

Det komer bli en lång och DYR sommar känner jag på mig.

Jag har så mycket mål den här sommaren, det finns så himla mycket jag vill göra. Hur ska jag ha råd med allt och framförallt hur ska jag hinna med allt, kan man skapa mer tid? Det vore himla bra om det nu gick. Iofs är jag väldigt seg på att bestämma saker långt i förväg, det är inte riktigt min grejj. Jag måste vänta tills bästa tillfälle då jag känner för saker. Jag kan liksom inte bara boka in någonting jag ska göra i augusti för jag kanske hinner ändra mig? Haha jag är knäpp. Men jag gillar mer spontana grejjer, bara göra något sådär bestämma samma dag eller nån dag innan för då blir allt toppen. Som nu på lördag drar vi till Hultsfred enbart för att se Winnerbäck och enbart för att vi är så galna och enbart för att det är så fett kul att bara göra saker. Hoppas bara inte på regn för då blir jag über ledsen!!!!

Men som sagt, tylösand skulle vi dra till ja men hur blev det med det. Jo åldersgränsen där var 22 år så det sket sig. Öland blire nog istället men det blir great det med tycker jag allt. Sen är det så att jag vill till Liseberg, och även stanna kvar i göteborg för att shoppa och ösa lite. Sen vill jag till Stockholm och hälsa på ponken för att se hur han har det, jag vill även gå på allsång på skansen. Och inte nog med det så vill jag åka sista minuten resa med kära MariaHolm vilket vi ska göra!! Men vart vet vi inte riktigt. Jag är fett sugen på Grekland iallafall. Ojoj det blir en dyr sommar det här. Och så vill jag se Björn rosenström som ska spela någonstans i Eskilstuna(enda spelningen han har i sommar) Så värt det att åka dit. MEN SOM SAGT jag skulle kunna skriva en hel bok om vad jag vill göra i sommar men det har jag varken tid eller lust med just nu faktist så jag skiter i det. Nej nu ska jag sova och fortfarande längta tills fredag och BÄTTRE VÄDER!!!


HÄRLIGA SOMMAR
godnatt

Här skulle det kunna stå något vettigt.



Jag är sjuuuuuuukt rastlöst, Sämsta vädret som gör att man blir sjukt rastlös, plus att den fina solbrännan man fick förra och förrförra veckan snart försvinner.
Måste in och sola så att den inte kan försvinna och sedan hoppas på kanonväder från fredag och tre veckor framåt
annars hotar jag med att fly landet.'



Men nu ska jag bläddra på tvn sen ska jag
nog sova sönder och längta tills fredag.








PUSS

vart tog det fina vädret vägen?!

Åh jag som gillade det fina vädret så himla mycket. Visserligen så gör det inget den här veckan eftersom jag jobbar och när det regnar får man vara i en gympasal istället för ute om man har tur, Och den här veckan har vi den turen att få vara inne och slippa plocka in allt och ut allt varje dag. Men det är min sista vecka att jobba nu och sen blire ledigt i 3 veckor, 3 veckor med fint väder ska det bli och då ska jag hitta på massor med skojj!

Åker till Västervik på lördag i en vecka, ska bli trevligt!
Tydligen värsta sommarstaden. Har faktist aldrig varit där, eller inte vad jag minns iallafall haha.

Jag är stolt över mig själv!!

Var ute och sprang förut, jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig men skönt är det minsann. Efter det gick jag ner till sjön och tog mig ett kvällsdopp aldeles själv. Så himla skönt var det!

underbart

tralala.

Jag trivs som fisken i vattnet

Var nere vid sjön och badade förut, hur skönt som helst och man var tvungen att svalka sig var tionde minut typ för att inte dö. Men sen kom molnen och tog över, ledsen blev jag.

RSS 2.0