yesterday the night before tomorrow

Hade visst glömt bort att jag hade en blogg också men vad göör det.

Ska strax åka upp och hämta tillan och sen ska vi bege oss in till stan där hon ska köpa Daniel Adams-ray biljetter om dom nu inte är slutsålda. Sen ska jag hoppas på att hon vill äta på paus för jag är sjukt sugen på paus. Jag vill ha pauspauspaus och julmust såklart. Man blir så sjukt sugen på julmust i dessa vintertider. Blev ju inte bättre av att det enda man gjorde var att servera julmust till alla i helgen när jag jobbade första julbordet.


 


Friday.

Kvällen igår avslutades med chailatte och miamys, perfekt avslut på torsdagen. Mår betydligt bättre idag än igår och det känns skönt eftersom det ska bli jobb hela helgen. 12-22 fredag och lördag :) Nästa vecka börjar jag på schema också. Goodbye december och hej söderköpings brunn. Kommer spendera hela december där typ.. Jag hoppas och tror att det kommer bli superkul för jag vågar inte tro någonting annat haha.

Nu ska jag åka och se om jag hittar någon vinterjacka innan jobbet.
Fryser halvt ihjäl ute

en helt vanlig onsdag.

En helt vanlig onsdag och lite bowling med Icka, joel och johan på Hugo. Huuur trevligt som helst men en aning mycket öl kanske? 7ölkannor senare och ingen visste någonting, vaknade upp mitt i skogen i en liten stuga och tänker vad fan hände igår? Hahahaha jag kan inte sluta skratta. Hur gick det till egentligen.

bäst just nu?

Daniel Adams-Ray – Vitt 
OneRepublic – Secrets
Rihanna – Man Down 
Bob – Don't Let Me Fall 
Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt 
Robyn – Indestructible (Radio Edit) 
Broadcast 2000 – Get Up And Go 
Familjen – Det var jag 
Daniel Adams-Ray – Lilla lady 
Robyn – Hang With Me (Edit) 
Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)
Johnossi – It's Never Too Late To Give Up
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars

sjuttiofem år

Tro det eller ej men jag var på kalas idag igen och det känns som om jag är på kalas jämt. Men vad gör det med god mat, fika, vin och vad mer önskas? Dock bjöds det på smörgåstårta idag hos farfar och det gillar ju inte jag. Men det gjorde ingenting för jag drack vin och åt upp alla kakor istället :)


what if monday was the new friday

Hallådär!
Jag tänker absolut inte börja mitt inlägg med "godmorgon" nu för jag, tro det eller ej men jag gick upp klockan sju imorse för att skjutsa ickapicka till bussen. Bilen åkte som en snorlorska på hal is typ men vi klarade oss galant upp till vägen och tillbaks :) Dock så somnade jag lika snabbt igen efter två koppar kaffe framför tvn med vakna med the voice. Men även om jag somnade om typ direkt så räknas det ändå som att jag har gått upp supertdigt idag.

Måste berätta att jag drömde så jävla sjuka drömmar inatt. Dels att jag gick runt på borden alltså tänk er PÅ borden bland gästerna på nya jobbet. Vart jag än skulle gå så klev jag upp och vandrade på borden och sen gick runt och var dörädd för att någon skulle säga till chefen.. Jag hoppas inte jag gör det i verkligheten bara haha


Sunday always comes too late

Redo för kalas hos mormor!


You know my name, so I run this town

Nattmusik.


Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.

Biljetter inköpta!



Onsdag.

Snart ska jag åka och servera massor roliga gubbar på norrköpings gymnastik förening. 
Man känner sig så stilig i skjorta! :)


Hard work work.

Kan ju börja med att säga att fan vad pengar jag kommer tjäna i december. Jag har fått mitt schema nu på Söderköpings brunn och det är skapligt med timmar jag har fått. Hard work i hela december och det kommer bli super hoppas jag. Är ledig ett fåtal dagar och har världens skit tider men jag ser faktist fram emot att jobba nu efter att jag bara suttit hemma och glott mitt i veckorna. Suraste tiden är nog Julafton 12-22. Fan vad segt alltså. Att ens något är öppet på julafton, en dag när alla ska umgås med släkt och vänner fytusan. 

Efter december flyr jag landet det lovar jag.. :) eller jag önskar det iallafall. Mamma har pratat om att vi ska resa iväg i slutet av december men det blir det nog inget av eller hur mamma?


Tröttnar aldrig


Monday morning.

Katten kom och väckte mig för typ en halvtimma sen och var skitjobbig. Hon ville såklart ut men när jag väl öppnade dörren så vände hon direkt när hon såg vilket väder det var, spöregn och jag slängde ut henne ändå. Tack vare henne så kan jag inte somna om och jag vill inte heller lämna min varma säng och mitt varma täcke. Skulle viserligen vara gott med kaffe i våran äntligen införskaffade normala kaffebryggare så att man äntligen kan dricka gott kaffe till frukost!
Hur bra låter inte det :)

ingenting är omöjligt

Vad sägs om att testa på det här olanabrudar?



It's Friday

Idag är det fredag och jag är ledig, fan så skönt! Jag ska bara njuta av det och dricka vin. Mia vill ut men vi får se hur det blir med den saken. Jag ska ju trots allt jobba min första dag på söderköpings brunn imorgon och då vill man ju vara pigg och glad :) Har nog inte berättat att jag har fått jobb där under hela december till en början. Inväntar bara mitt nolife schema som jag får antagligen på måndag. Förresten så kommer det en kompis till Icka vid 4 som åker runt lite och visar upp smink och säljer också så jag ska sitta med även om jag inte är ett dugg intresserad av smink.

Nu ska jag kolla på nya avsnittet av vampire diaries. Säger åter igen till er som inte har sett det, gör det! Det är bäst

The Cure – Friday I'm In Love



while waiting for the glory days to come I sing a song.


God bless kaffe!

Godmorgon!
Jag är uppe med tuppen idag för att jag skjutsade icka och hennes klasskompis till resecentrum förut vid 7. Konstigt nog känner jag mig utvilad och jag känner att jag inte behöver gå och lägga mig nu. Det är skönt att vara uppe tidigt, dagarna blir så långa och man hinner med så mycket. Jag skulle aldrig vara uppe så här tidigt om det inte vore för att jag skulle göra något men jag brukar faktist ställa väckarklockan tidigt på vardagarna men det brukar sluta med att jag går upp några timmar senare iallafall.. Jag passar helt enkelt på att ta vara på tiden nu när jag är uppe tidigt för en gångs skull haha! Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe :)

pussfråntuss


Monday.



It's probably cause, you think you're cooler than me.

Har tillbringat hela dagen till att lära mig drinkar tillsammans med mina arbetskamrater på durkslaget. Allt möjligt från alkoholfritt till frozen daquiris, cosmopolitan, fruktdrinkar, p2, shots, choklad drinkar och jag vet inte vad. Hur mycket som helst och jag kommer ihåg hur lite som helst. Jag har upptäckt att jag är en jävligt dålig lyssnare. Det jag behöver lära mig går in i ena örat och ut i andra och har alltid gjort och kommer alltid att göra..

och tro mig, vi har druckit allt också :D





Du är bäst nu men du var bättre förr,

Slut på helgens jobb och tack o lov för det!
Tar helg imorgon istället :)

Night

Svart, vitt och allt däremellan.

Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan


Jag ska aldrig flytta till stockholm.

Hemma efter två supertrevliga dagar i stockholm hos bästa Ponken med shopping, god mat, massor med vin och alldeles för mycket skratt! Det var på tiden att vi åkte dit så som jag har gått och lovat i minst ett års tid att jag ska åka dit.

Tyvärr kan jag inte bjuda på några bilder för jag råkade nyss ha sönder mitt minneskort till kameran.. Hur smart?

stockholm

Åker till stockholm imorgon och kommer hem på torsdag igen. Har med mig halva huset om inte mer. Hur svårt ska det vara att packa egentligen, jag tar alltid med mig hur mycket som helst. Ska gå en kurs i hur man ska packa och vad man ska ha med sig.. Det kan nog behövas

Ska i vilket fall som helst bli himla trevligt att besöka storstaden och speciellt Ponken som man inte ser allt för ofta :)

'Cause where we gonna go is where we wanna be

Även den här helgen är jag helnöjd med! Uppträdanden i lördags gick superduper, kom därifrån lite senare än tänkt men vad gjorde det. Jag blev katt ändå tillsammans med Mia och kvällen var bäst!

Måndag idag dårå och jag ska förbi och käka o dricka gott med jobbet på Black Lion! Treeevligt. onsdag blir det stockholm och party. Jag låtsas lite som att jag också har höstlov som alla andra :)



RSS 2.0