Filmtajm!

Sitter hemma i Linus lägenhet tillsammans med Ickapicka. Vi ska sova här och ha mys! Kom hem från träningen för ett tag sen och sen dess har vi både duschat Romeo och klippt hans klor för att han fastnar i allt vart han än går, knasig är han. Vi har också precis laddat ner en film vi ska se på nu men det kommer nog inte dröja långt innan jag somnar för jag är faktist lite små trött redan nu känner jag.

Film nu! Jennifers Body
pussipuss.


hmmm

Angelica tycker att jag är lik en orch på något sätt?
Stämmer det verkligen...


Första advent!

Blev ingen utgång igår, too bad! Jag som var så partysugen igår igen. Lekte istället med Matte, Tillan & Joel hemma hos Matte och kollade typ film och halvsov.

Imorse var jag uppe tidigt för att göra pepparkaksdeg med mamma :) Men degen ska stå i minst ett dygn så det blir nog inget pepparkaksbak förns imorgon eller på tisdag! Mysigt att baka pepparkakor och ännu mer mysigare nu när det börjar bli julkänsla och allt. Julpyntet har börjat komma fram och idag är det ju redan första advent. Jag vill ha snö, mängder av snö massormassor ska det vara! Iallafall över jul och nyår annars gråter jag.




Klippte mig ju i fredags!


död

För kul igår, för trött idag.
Jag går och lägger mig igen? tjing


Klippning imorgon!

Klipptid bokat tills imorgon tro det eller ej!
Jag tror nog att jag har övervunnit min rädsla för att gå till frisören vilket är ett väldigt stort steg för mig. Jag ringde dit förut och till min besvikelse så hade tjejen som jag klippte mig hos sist tydligen slutat! Jag som blev så himla nöjd.

Hon kanske slutade efter hon hade klippt mig? Hon kanske blev så rädd för mitt monsterhår när jag var där, jag som inte hade klippt mig på över ett år...
Dags att tänka possitivt kanske, det här kommer bli bra :)




.

JAGVILLSE NEWMOON!
Känns jätte deprimerande att alla har sett den och inte jag :|
fybövelen




löningsdagen

Det är den 25e idag och det är LÖN!  För bra för att vara sannt, inte för att jag nu är stenrik men med tanke på att jag ine fick någon lön förra månaden så är jag nästan stenrik hahhhah! Roligast av allt är ju att man kan utnyttja lönen också? Nej inte jag inte för mitt kort är spärrat för mamma råkade försöka ta ut pengar på mitt kort med hennes kod så att det spärrades för att hon trodde det var hennes kort. Får hoppas bara att det nya kortet hinner komma tills helgen för annars är det hon som bjuder på krogrundan minsann! heheee


helnöjd med den här dagen!

För första gången på länge så har jag hunnit med riktigt mycket idag faktist och jag är helnöjd med hela dagen! Började dagen med att åka in till stan tillsammans med ickapickalurv för att hon skulle lämna cv på i en affär som var intresserade av henne :) Sedan vandrade vi lite på stan och jag köpte ännu en söt rosett som jag blev galet kär i! Hittade även mönstrade strumpbyxor som jag har letat efter i hundra år. Åkte hem och gjorde toast med icka och blonderade hennes utväxt. Vid 5 typ åkte jag och Tillan in till stan och solade, hur skönt som helst var det. Efter solning åkte vi hem till henne och drack julmust och rökte pipa! mumsimums och nu sitter jag här med en kopp te och har precis varit ute och vandrat en lång promenad.´Så att jag är helnöjd!


Bästaste Romeo någonsin


Massvis med shopping

Ullared igår vad galet bra och jag är jättenöjd med allt som jag kom hem med som bland annat var en ny jacka, myskläder, underkläder, strumpbyxor, hårgrejjer, bodylotion, en klänning, shorts och massor mer. Även fast det var helgen före lön så var det sjukt mycket folk och man kan ju nästan fram med kundvagnen någonstans? Jag tycker att dom borde uppfinna något som man kan använda sig av istället för kundvagnar för det går fasiken inte att ta sig fram någonstans, det är helt sjukt. Spöregn var det också hela dagen och dom enda parkeringarna som var lediga var längst bort av allt typ så vi var ganska så dyngsura hela dagen. Men jag är som sagt nöjd med gårdagen och jag ska definitivt åka dit innan jag flyttar hemifrån för att köpa allt till mitt hushåll! Superfina grejer har dom ju till hemmet.

Nej nu ska jag äta sen är det träning!
pussipuss.

släkten är värst

Precis hemkommen från kalas i Navestad med firande av Kusin och farfar. Bjöds på god mat och dessert och jag var chaufför ikväll(som alla andra kvällar?) Men det var mycket trevligt iallafall måste jag säga. Men som sagt jag har inte skjutsat färdigt för inatt ännu för tillan och matte vill hem från krogen sen lite senare med och jag är så himla snäll och ställer upp! Ska ju dock till Ullared imorgon bitti vid 6 så att jag funderar på att gå och sova en sväng nu för dom vill väl inte hem förns om 2 eller 3 timmar kan jag tro.

Nej men nu ska jag sova och se fram emot massvis med shopping på Ullared imorgon.
Natti!



Fredagsmys

kan ha varit bästa fredagen på länge? För mycket mys hemma hos Mariaholm som jag nämde tidigare. Träffades först hos MariaHolm och sedan åkte vi tillsammans till citygross för att inhandla allt till kvällens bravader.
Kom hem och lagade hur god mat som helst, svullade chips och dipp & cola till idol (jag åt absolut ingenting av dom goda chipsen och dippen eftersom jag har godislöfte)... Men det jag ville komma fram till var ju det att jävlar vad idol är bra och jävlar vad alla ska vara så jävla bra. Det brukar vara så att man har EN favorit igenom hela programmet men nu är det såhär att ALLA är favoriter enligt mig. Alltså herregud vad bra allihopa är, jag är helt lost i Kalle och Mariette! Men alltså Tove? Kärakära Tove hon är ju bara för grym och ja Erik han är kanon även fast han ser ut som om han ska sprängas varje gång han sjunger. Men all kärlek till Kalle och Mariette ikväll!

Fy bövelen.
Pussi!




.


äntligen fredag

Det bästa som finns är nog fredagar, håller ni inte med mig? Även om jag är ledig hela veckorna och att det typ är fredag varje dag så finns det ingen dag som är som den riktiga fredagen. Den är så perfekt på alla sätt och vis!

Ikväll är det fredagsmys hemma hos Mariaholm som gäller. God mat, idol, film chips och dipp? perfekt. inte för att jag tänker äta några chips om ni tror det...

Jag hade tänkt att lägga in The cure-It´s friday im in love, men det funkade inte vad ledsen jag blir.

puss.

Hemmafru?

Hur duktig har jag inte varit idag då? Krattat löv jovars det har ju typ blivit något som jag gör varje dag tycker jag eftersom dom där jävla löven aldrig tar slut på träden? Jag måste nog vara den som hatar löven mest i hela världen tror jag. Och inte nog med det så har jag städat alla våra lådor i köket som jag är så himla trött på att allt ska vara så jävla stökigt och att man inte hittar någonting. Men som tur var så är det ordning och reda nu tack vare mig! 

Känner att jag är redo att flytta hemifrån snart så himla duktig jag är här hemma!
Nu ska jag laga mat också till min familj, Ris kyckling & currysås!

bye.


Vaken tidigt

Har sovit sämst hela natten och drömt massvis med konstiga drömmar.. Hmm inte min stil direkt men iallafall så är jag uppe med tuppen! Känns skönt för en gång skull att vara uppe tidigt även om jag tycker att sova är det bästa som finns.

Sitter faktist nu med en kopp te och knäckemackor och ska se en film tänkte jag och om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen somna till den här filmen och inte vakna förns i eftermiddag haha!


Riga i Januari

Då var allt klart då, Cirkusfestival i Riga 14-18 Januari great! Kommer att bli kalasbra men det kommer som sagt bli mycket träning nu framöver och det ser vi fram emot. Alltid lika kul att åka iväg utanför sverige och visa vad man kan för det känns så uppskattat på något sätt. Man förstår inte riktigt vad som är så häftigt med vårt nummer eftersom för oss är det helt normalt men om man tänker efter hur knasigt det egentligen är att bygga mänskliga pyrmaider så är det faktist himlans coolt om jag får säga vad jag tycker! Har ju varit i Berlin och Sylt på tidigare cirkusfestivaler och det har varit sånna coola upplevelser så att det här kan inte bli annat än great.



Godmorgon

Frukost framför Mtv kan nog inte bli mycket bättre.
Sitter och funderar lite på vad man ska göra idag och funderar stort på att rensa allt skit ut från mitt rum! Typ rensa garderoben och alla lådor och slänga allt skit man inte behöver ha kvar. Varje gång man ska rensa garderoben så tänker man att "den här sparar jag för den kanske jag kommer använda" Vad händer då nästa gång man rensar garderoben.... Jo den ligger kvar orörd typ och luktar unken garderob typ haha. Så ska jag absolut inte tänka idag utan nu är målet med rensningen KASTA allt jag inte använder.
Vi får se hur det går..

Men först nya avsnittet av one tree hill! Pussipuss

Godislöftet höll ju länge också..

Jag har lyckats bryta mitt godislöfte, attans. Fast egentligen ser jag inte det som om det är mitt fel för att någon har ju tydligen köpt en marabou daim chokladkaka som ligger och frestar i kylen. Så vad är det för stil egentligen. Jag skyller helt och hållet på den som köpte chokladkakan och la den synligt i kylen! Fast jag måste erkänna att jag åt faktist bara en rad så jag kan nog förlåta mig själv denna gång. Förresten så är choklad det bästa som finns så att jag ska nog ändra mitt löfte och tillåta mig själv att äta en liten bit mörk choklad när jag blir sugen. Mörk choklad har jag hört är bra och det är jävligt gott också.



Promenad

Var ute på världens längsta promenad nyss. Nejdå men nästan 6km gick jag :) Det är så himla skönt att komma hem och ta en dusch efter att man har varit ute och gått i det kalla vädret, dels så får man så himla bra samvete så att man kan ligga framför tvn resten av dagen. Man tänker inte ens att på hur lång tid det tar att gå när man har ipoden med sig och lite schysst musik i lurarna!

Men som sagt snart en dusch och sen laga mat tills papi kommer hem.
Sen inget planerat än så länge iallafall
Pussipuss!

Chailatte & Chokladboll

Har haft en supertrevligt kväll på Fräcka Förkens tillsammans med Ponken, Mia, Emelie, Elin, Sara och Camilla. Snackade massor skit och drack supergod chailatte och åt världens största chokladboll"negerboll". Ponken är ju hemma från Stockholm nu några dagar och jag har inte träffat han eller någon annan sedan typ augusti så att det var supertrevligt att träffa honom!

Romeo sover brevid mig, sötast i världen!
Ska även snart sova, är supertrött
bye.

Kvällpromenad

Var ute på en kvällspromenad förut eller ja typ nyss och 6km blev det. Det är faktist väldigt skönt ute nu, perfekt väder för promenad. Det var väldigt mörkt ute och jag glömde dock reflex så det var lite småroligt när bilarna kom för då gömde jag mig bakom träden längs vägen, annars skulle jag nog bli påkörd för jag hade endast svarta kläder på mig haha. Man märker själv när man sitter bakom ratten och man möter någon som är ute och vandrar utan reflex, man ser dom knappt.

Men nu ska jag göra mig en kopp jordgubbste innan paradise hotel börjar.
Pussipuss




kan vara världens finaste låt?


SÖndag

Superrolig utgång i fredags och världen slappaste dag igår! Det är man värd dagen efter tycker jag. Vi började fredagen med lite förfest hemma hos Matte i Åby och det var endast Linus, Matte, Tillan & jag men det var hur kul som helst, lyssnade på superbra musik och spelade ölspel nästan hela kvällen tills det blev dags att åka vidare till otten. Viktor fick vara våran trogna chaufför för att han själv inte hade råd att gå ut. Dansade hela natten och sedan åkte hem mätta och belåtna med kebab i magen. Jag sov hos Matte och Tillan och vi sov hur länge som helst, jag sover alltid länge hos andra men hemma är man uppe med tuppen igemt..nästan. Vi gick upp vid 1 eller var den 2? äh jag kommer inte riktigt ihåg men vi åt sönder oss på frukost och drack kaffe i stora lass, kollade även på Ringaren i Notredame som förövrigt är en superbra gamma disneyfilm. Jag åkte hem vid 6 och gjorde iordning mig och lagade mat åt min kära familj plus Familjen Lindgren som allihopa hade varit på hockeymatch i Linköping. Jag bjöd på hasselbackspotatis, fläskfile, pepparsås, stekta champinjoner & tomatsallad. muuuuums var det och mycket uppskattat, mickis hjälpte mig faktist i köket duktigast i världen var vi.

Efter maten åkte jag till Åby igen för att glo film hela natten med Matte, Linus & Tillan. Förutom att bara kolla på film så lekte vi faktist kurragömma i Mattes superstora hus haha jävligt kul var det. Vi släckte ner precis över allt och eftersom det var kolsvart ute med så såg man ju nästan mycket haha.

Nej nu ska pappa och jag göra hemmagjord pizza!
Mumsigt

-

Tänkte att jag skulle skriva ett sånnt där väldigt intressant inlägg.

godnatt.


Godmorgon!

Farfar kom och väckte mig nyss för att han ville ha skjuts till stan? Snäll som jag är så ska jag snart gå hem till han för att skjutsa han till stan och hem igen. Men först iskall mjölk och special K! mums.

Men det gick bra att jobba igår och det var absolut inte stressigt eller något även fast dom var 20pers. Det var bara en massa gubbar över 70 men alla var supertrevliga. Så lite pengar tjänade man och utgång blire såklart i helgen! Eller rättare sagt på fredag i think.

Måste berätta att jag kollade på 2 bra filmer igår. Kollade på Spread innan jag jobbade och den var faktist bra och Ashton Kutcher är ju inte lite het? Nästan så att man avider, eller jag gör det iallafall. Sen kollade jag på Wolverine med joel. Jag hade tänkt mig att det skulle vara värsta skitfilmen men det visade sig att det inte var det utan att den var riktigt bra. Vilken filmtipsare jag är!

Nej nu ska jag springa till Farfar! Pussipuss



Lite duktig har jag varit idag iallafall.

Ja okej jag kanske inte vaknade klockan 8 imorse även fast jag satte väckarklockan på det. Men vid 10 var jag iallafall ute och krattade löv i en timma ungefär sen orkade jag inte mer haha. Alltså det måste vara det tråkigaste som finns att kratta löv, så jävla värdelöst!

Nu ska jag dricka kaffe och lägga in lite musik på min ipod som jag inte har gjort på år och dar. Har massor nytt som jag är sugen på att lägga in. Senare ikväll ska jag servera farfar och hans gymnastikförening som ska ha något personalmöte eller något sånt? Tjäna lite pengar tackar man inte nej till!

Pussipuss.

Tisdag

Händelserik dag, not.
Har legat framför tvn hela förmiddagen tror jag men gav dagen ett försök imorse med att sätta väckarklockan tidigt för att gå ut och kratta löv men kom inte så långt utan vände tillbaks till min varma säng när jag såg att det var 1,5 grad ute. Ville inte riskera att frysa ihjäl och dö så att jag kände att jag gjorde ett bra val, så jag ger det ett nytt försök imorgon istället.

Joel och tillan kom hit förut och lekte med en sväng, drog en pipa och sedan kollade vi på massa film och matte tittade även förbi. Kollade på Stan Helsing som typ var någon wannabee scary movie film typ. Sen efter den såg vi på Knowing och den filmen kan jag rekommendera stort för den var superbra faktist även fast jag blev jättebesviken i slutet. Men har ni tid över så se den!!

Nu ska jag sova. Nattinatt


Lövkrattarn!

Har varit ute och krattat löv i 3 timmar. Så nu fryser jag jävligt mycket och håller på att göra Broccolisoppa och ska även snart tända en brasa! Riktigt duktig må jag säga att jag är idag. Träning ikväll med!

bye.



Godislöfte

Jag ger det ett försök. Godislöfte fram till jul?
En bra början iallafall även om det inte är så lång tid.
Men klarar jag det så kan man ju alltid förlänga det.
För det är dags nu!

Men godis, läsk & chips. nomore
Klarar jag det är ju den stora frågan.
wish me goodluck :)



Baskemej!


bra helg!

Farsdag idag och vad passar inte bättre då än att bjuda sin pappa på en god middag! Perfekt ju. Jag och mamma gjorde potatisgratäng, oxfilé, bearniese och sallad och jag kan lova att han gillade det. Han ville helst att farsdag skulle vara oftare faktist......det tolkar jag som om att han tyckte det var megagott!

Förresten så har ag lekt rörmokare idag och lite cool jag är. Hjälpte pappa massvis eller han sa vad jag skulle göra så i princip så gjorde jag nästan allting själv. Äckligt var det kan jag lova och nu efteråt har jag duschat hur länge som helst och typ kemtvättat mig själv för att det luktade så äckelpäckel :)

Förövrigt så har helgen varit ganska så bra måste jag säga. I fredags var det ju fest och det har ni redan hört om och sen igår var vi bjudna på middag hemma hos Lindgren och det kunde inte bli annat än bra. Fasiken vad kul jag hade och endå så var jag nykter! Den ni... Var ju chaufför igårkväll/inatt men endå dansade jag och sjöng och hade det kalaskul UTAN dricka. Alltså när föräldrarna är med är det så himla sjukt kul med hemmafester så att jag har bestämt att nästa släktträff så bjuder vi in alla kära vänner och har en rakarbajsarfest allihopa, fatta kul! Det är sånnt drag på det på något sätt och jag vet inte vad men dom är galet roliga att festa med :) Vid 1 skjutsade jag hem mamma och pappa och vid 2 nån gång skjutsade jag hem carina och kim till stan. Vid 3 kom jag i säng och var nog tröttast i världen.




lördag

Kom precis hem från stan, har varit och målat i några timmar i den nya cirkuslokalen. Vilken tur att det alltid är så många som ställer upp på saker och ting... ironi
Typ alltid samma folk som hjälper till och fixar och donar, resten vet jag inte vad dom sysslar med men dom verkar ju inte vilja ha en fin och trevlig träningslokal att träna i sen för dom skiter ju i att över huvudtaget hjälpa till. Det är dålig stil tycker jag allt! Alla som ska träna där ska baskemej hjälpa till med punktslut. 

Galet roligt igår, roligt folk bra musik bra allt! Jag gillar hemmafester och man måste ta vara på dom festerna eftersom det är inte ofta det blir av. Helbra var det iallafall och det var skönt att det inte var så mycket folk.

Men nu en dusch för jag luktar usch. Roligt rim :D Sen ska vi upp till Familjen Lindgren på middag och mys för att fira Mickis ännu en gång. Vi får inte nog av firande och när jag fyller 20 då baskemej ska det vara kalas i en vecka!!!!

PUSS


fredagfredagfredag!

Bästa Fredag, och ikväll är det fest!
kan nog inte bli bättre.
PUSS


i'll go crazy if i don't go crazy tonight

Varför är jag nervös? Så jävla wierd.
Jag kunde inte ens sova för att jag är så nervös
Vilken tur att man har något att vara nervös för då... alltså haha
kan vara knäppaste någonsin?
Trorja


Världens sötaste rosett har jag köpt!

Var på maxi en sväng med mamma nyss och kom inte hem tomhänt! Jag som hade 25kronor på kontot? Hur gick det till. Jo jag ska berätta hemligheten någon annan dag.. Nejdå men det lönar sig att gå med mamma för det är ju inte direkt så svårt att ta fram dom där oskyldiga små söta hundögonen och be lite snällt, dom kan ju inte bara motstå då!! hehheehehe

Var även på mediamarkt och härjade lite över min nya telefonen som säkert ingen har sett skymten av, den som jag köpte för ungefär 2 månader sen och har hunnit använda i max 2 veckor? Ja just ja vart tog den vägen.... jo den är inne på lagning och har varit det hur jävla länge som helst och inte bara en gång utan det är andra gången den är inne nu. Jag sa till dom att jag går väl inte och köper en ny mobiltelefon för treochetthalvttusen för att sedan inte kunna använda den på dom två första månaderna? Herregud vad frusterad jag var. Men tydligen så kan man inte göra nått åt det om det inte är så att man inte lämnar in den en tredje gång. Och faktist så hoppas jag att den inte funkar nu heller när jag får tillbaks den så att jag kan få tillbaka mina pengar. Jävla skit telefon. Ångrar mig stort att jag köpte den iallafall nu. hade nog inte ångrat mig om jag hade kunnat utnyttja den när jag köpte den.

Men nu EMA på tvn Love!

Fick med mig världens sötaste rosett till håret hem, örhängen, toffsar och hårfärg!
Ska nog färga håret imorgon tror jag. :)


Hurrahurra!

Michaela Lindgren fyller systemet idag alltså hela 20 år.
Övade hela morgonen för att få den bästa stämman för att sedan kunna ringa upp och sjunga en födelsedagssång för henne. Jag tror hon tyckte att det var det vackraste hon någonsin hört. Eller jag hoppas det iallafall..
Jag vill med fylla år, himlans kul är det. Ska bli kalaskul imorgon då hon ska ha sin 20års fest. Känns som om att det var hur länge som helst sen det var en hemmafest. Har ju bara varit massor med utgångar hit och dit nu och ja det börjar bli ganska enformigt faktist.. Ska väl försöka hålla mig ett tag ifrån krogen så att det blir extra kul sedan när lönen kommer för jag längtar redan tills lönen kommer. Jag kan erkänna att jag har hela 25kr på mitt kontokort så att vill ni stjäla det så gör det nu! I dont care..


Bjuder på en låt såhär i höst/vinter vädret.
Tveksamt om man kan kalla det höst nu när det snöar.


negativ.

Har ni inte prövat Knäckemacka med kokt ägg på så gör det omedelbart. Hur jävla gott som helst. Jag som var så hungrig nu efter träningen och ville ha macka, massor med macka men allt var fryst och jag har absolut inget tålamod till att vänta på att det ska tina upp även fast jag iofs gillar frysta mackor. Men knäckemacka fick det bli och hurra vad gott det är, bara ett tips sådär.

Träningen gick väl som vanligt och jag är så jäkla trött på den där fula lokalen alltså. Man kan ju nästan andas där inne och man får ju nästan klaustrofobi också perfekt! Nej ush ångest över att gå till träningen, inte ens kul när man vet att man ska trängas i den där lilla kluttlokalen. Jag hoppas och vill att det ska bli kalasbra sen när allt är klart. Man kanske inte ska ha för stora förhoppningar? men förhoppningar har jag iallafall tur det.. Men det känns inte som om att det blir något seriöst av träningen nu iallafall, man bara mår dåligt typ av att vara där inne. Hoppas jag inte är den enda som tycker såhär :)

Bajs. HEJDÅ

jag letade faktist efter en bild på en knäkemacka med ägg på, men fanns bara med kavias äckel på.

Ghosts of gilfriends past.

Mysig film!



Godmorgon!

Eller ja vaknade faktist för rätt länge sen. Icka sa att jag mumlade massvis i sömnen men man kunde inte höra vad tydligen hmm knäppt. Elina kom imorse och lämnade en liten hund här i lägenheten som vi skulle vakta i någon timme. Lite söt är den allt och den heter Milo eller något tror jag. Det första han gjorde var att bajsa på golvet haha. Jag tjöt nästan ihjäl mig så roligt det var för han bajsade ju inte direkt på ett ställe. Roligaste hunden, han bara trippade runt överallt och trodde att Romeo ville leka med honom. Romeo tyckte att Milo var konstig.

Jag är faktist dötrött så ska nog sätta på en film snart och halvsova till den. Icka åker ju till jobbet vid 12 så att jag kommer att vara själv tills pappa kommer och hämtar mig efter jobbet. Förresten så snöar det lite grann ute såg jag förut när vi vandrade till coop för att köpa ciabatta men icka trodde att jag ljög men sen såg vi faktist några snökorn ramla ner från himlen. Inte så konstigt eftersom det är skitkallt ute och förresten så snöar det massor i simonstorp ringde pappa och sa så att det kanske kommer hitåt snart.

pussipuss.


Hemma hos Romeo!

En bit mörk choklad och jordgubbste hemma hos icka i stan, förjävla gott alltså! Jag ska sova här inatt och mysa med icka och romeo men mest Romeo. Vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det men jag är så jävla kär i romeo, bästa katten någonsin och bästabästa Romeo. Nu ska vi nog duscha romeo för han är skitig.

Pussipuss.


Chai latte

Men herregud vad sugen jag blev på chailatte helt plötsligt.
Har endast druckit det 2 gånger och är redan kär!
galet gott


Jag är utvilad!

Skapligt trött man är hela tiden fast ja inte konstigt. Kryssning torsdag-fredag och då sov man ju nästan mycket eller inte, sen när man kom hem i fredags var det ju bara hem och byta om och sen åka in till otten :D Galet men kul! Blev iofs tidigt hem i fredags eller ja tidigt o tidigt...kom hem vid 3. Sov till ungefär 1 i lördags men kunde inte sova av mamma och pappas härj så jag var jättesur istället och bara väntade på att få åka och jobba. Jobbade till 1 i Lördagsnatt, galet stressigt när alla gäster kommer samtidigt men det ordnade sig till slut! :D Kom hem ch sov sönder och hela söndagen spenderade jag i min säng typ halvsovandes. Somnade redan vid 6 på kvällen och vaknade nu vid 1 ungefär vilket resulterade i 19timmars sömn. Eller nej jag ska inte ljuga, utan jag var faktist vaken en timma därimellan så att 18 timmar sömn blev det.


Lyssna!





bye.

Amanda Jenssen

Bästabästa Amanda Jenssen.
Jag har, är och kommer alltid att vara kär i henne för hon lyckas fasiken igemt med allt! Hennes nya album är bara för bra. Varenda låt är bra och har ni inte lyssnat på hennes nya album så gör det. Jag avlider iallafall


Hon är lite sådär lagom snygg med.


Bästa inlägget någonsin

Bästa jag.

GODNATT

RSS 2.0