You're not worried 'bout what I'm doing too,

Supertrevlig måndag med bästa tjejerna. Käk på hugos och lite för mycket vin, vaknade upp utan kontokort men det är smällar man får ta.





breakfast in bed,

Idag är det mer än tillåtet att äta frukost i sängen, speciellt om man jobbade till ett inatt. Jag som trodde att jag skulle dö på jobbet igår när djurgårdarna kom till stan men icke. Vi klarade oss superbra och det var inte alls något bråkigt eller stohej på vår gata, men dock jävligt mycket poliser så det kan nog bero på det.

Samtidigt som andra har några få jobbtimmar kvar till helg så har jag två dagar kvar, Fan vad det suger egentligen men trevlig helg på er!



Aug 22, 2011

Bjuder på en bild från en bra helg! Grillat, Eldkvarn, öltält, trädgårn & puls bjöd lördagen på, helt okej kväll faktist. Söndagen var inte mycket att hänga i julgranen men idag är det ju måndag och vin ska det bli hoppas jag på Bellas balkong med fia och bellabus om vi nu får tag på bella förståss..! haha

Har förresten kollat på resor hela morgonen till mig och mia. Hittar massvis men dock inga billiga från norrköping men jag fortsätter leta. Jag vill sola och bada!
puss!


Aug 17, 2011

Vet inte hur länge sen jag var så hurtig som idag! Tog på mig löparskorna och gick ut på en lång powerwalk och fasen så skönt det var. Man glömmer bort lite hur skönt det egentligen är och man gör det alldeles för sällan. Jag har dock mina perioder jag är ute nästan varje dag och powerwalkar/ löper/ promenader osv men under sommarn, näe va. Det har inte varit allt för mycket motion här inte. Sitter nyduschad och äter pastasallad nu iallafall supergott! Ska göra iordning mig snart och kanske åka en sväng till maxi innan jobbet, har köpbegär haha har ju kommit så mycket höstfint så man dör.


Svampplockare


 




Besökte skogen igår för lite svampplockning. Jag brukar dock ha världens sämsta tålamod när det gäller sånnt men inte igår inte för jag hittade massvis med svamp trots nersatt syn, hörsel och luktsinne från lördagen haha. Gick ut efter jobbet i lördags och bestämde mig för att gå hem på natten. Gick dock inte hem hela vägen men det tog mig 2 timmar att bara komma till eneby och fråga mig inte hur. Kom i säng halv 6 iallafall och mådde mindre bra söndag morgon. Nu tänkte jag vara duktig och stortstäda mitt rum och sen åker jag till jobbet, måste bara förbereda mig lite mentalt för att AIK kommer och vandaliserar hela norrköping. Håll i hatten!


Aug 13, 2011

Sitter och dricker på världens största kopp kaffe, känner mig helt tom och trött bara. Jag tror att jag är påväg att bli sjuk men det ska jag försöka förhindra med att gå ut och hänga i solen och kanske äta massor med vitaminer haha.. Jobb ikväll och hoppas på att det blir tidigt så man kanske hinner med ett glas vin efter jobbet :) Är trots allt ledig imorgon och sen drar en hel vecka igång igen. Men jag klagar inte, jag tycker om att jobba! oftast iallafall. Jag klagar nog mest ihjäl mig på att man bara jobbar kvällar och helger vilket betyder att man inte har så mycket till liv. Men det ska vi lösa någon gång i framtiden, ska bara fundera ut vad jag vill bli..
Kommer nog ta ett tag

Aug. 12, 2011


onsdagsbrudar.


tell me all that i should know,


RSS 2.0