01:52

Tur att dagarna inte springer iväg, man hinner ju nästan med. Sommaren är slut snart och vad har man hunnit med? Inte ens en pytteliten del av vad jag velat hinna med. MEN jag hoppas på att dom få veckorna som är kvar blir hur bra som helst. I vilket fall som helst så har vi haft det himlans trevligt i Jursla ikväll med chill & grill och lite film med såklart. Glömde dock mitt vin hemma men det blev ju trevligt för det :)

godnatt (:

Ska försöka hålla kläderna borta från golvet.

Jag vet att klockan är snart tre men jag kan inte rå för att jag har en sånn snygg garderob mitt framför mig när jag ligger i sängen. Jag lovar att nu efter några timmars arbete med den så måste jag säga att den var värd besväret och äntligen får jag plats med alla mina kläder. För er som undrar så är den brun och ser ut såhär..!

 


Funderar på att fly landet

Vart tog det fina vädret vägen helt plötsligt? Antingen ska det vara så jävla varmt att man inte ens kan vara ute eller så är det så svinkallt att man inte ens vill vara ute. Funderar stort på att fly landet för ett tag, någon som är med mig?

Ser ut som om att jag får ladda ner lite bra filmer och krypa ner under täcket i en veckas tid tills det blir finare väder.

.


http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9Y


Borta bra men hemma bäst!

Är hemma efter en kanonbra vecka i Örebro och det var riktigt kul att för en gångs skull bo på campingen med allt tokigt cirkusfolk. För dom som har planerat att åka till gustavsvik för att bada på nordens eller är det kanske europas bästa badhus så skulle ju inte jag rekomendera det iallafall. Lite kul var det väl men inte när man hade förväntat sig någonting lite större och lite bättre. Visst var det kul när man hade åkt alla roliga rutschkanor och krossat knän och blåmärken överallt men sen var det inte mycket mer. Men som sagt hela veckan har gått ut på chill utanför mr mac´s husvagn och uppträdanden varje kväll. Så om jag ska sammanfatta hela veckan med ett ord så har den faktist varit asbra! :)


Man ska ha husvagn - det blir som hemma på nåt vis!

Tänkte att jag skulle ta ett litet farväl här för imorgon tar jag mitt pick o pack och beger mig till Örebro på husvagns semester i en hel vecka. Örebro av alla ställen kan man ju undra? Jag hoppas verkligen det är minst lika fint som på öland för dit ville jag faktist på cirkusturne eller kanske västkusten eller någonting liknande. Men örebro? näe

Hejdå svärtinge och hej örebro!

soligt ute

Vilket väääääääder.
Synd att sitta inne menar jag, går ut i solen istället! :D

I Stockholm

Stockholm igår var great! En heldag med shopping och allsång på skansen :) Jag gillar stockholm, men bara själva staden. Inte människorna det finns för mycket av dom. Ett tips bara till er som parkerar bilen i stockholm, kom ihåg vart ni ställde den. haha!!
 

 

   

 


Vi sjunker ner i sanden och låter dagen få bli som den blir

Hejohå!
Hela helgen har varit fullt ös medvetslös... eller jag hade hoppats på det iallafall. Hela tjocka släkten har varit på besök från fre-sön och självklart har jag jobbat hela helgen i denna jävla värmen. Synd att klaga på vädret men ibland måste man för man är väl aldrig riktigt nöjd antar jag? Men nu är det slut på jobbandet på ett tag, eller ja jag tror nog jag ska jobba lite i veckan men det är sånnt som märks. Men min lediga tid ska jag spendera tillsammans med Mia och Emelie eller ja åtmindstonde två dagar denna vecka. Imorgon tar vi med oss vårat pick o pack och beger oss mot varamobaden för en heldag där och sen på Tisdag beger vi oss upp till huvudstaden för shopping och allsång på skansen!! Låter inte det hur bra som helst?! :D Bäst att jag går och lägger mig så att jag är pigg och glad imorgon. goodnight

du sätter all din tilltro till en dröm till sångerna som tar ens liv till slut.


Mot linköping, stångebro och Lars winnerbäck

Idag ska vi ut på äventyr. Jag, Mia & Emelie ska bege oss till linköping för att se på bästa lars winnerbäck för 4e året irad? Kommer bli great. Känner mig lite stressad, sitter fortfarande i handduk och ska cykla till bussen om en halvtimma så att hejhejhjehjedå!


Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu


Lars Winnerbäck

Jag kom och tänka på att det endast är tre dagar kvar tills vi ska få se Winnerbäck, igen!
Kommer bli lika bäst som vanligt kan jag tänka mig..



32graderiskuggan

Åker och jobbar i värsta värmen någonsin?
Får se om jag kommer hem levande :)

waka waka eh eh

Gårdagen var asbra! Började kvällen med att grilla hemma hos Victor med massor av trevligt folk, tog sedan taxi ner till Hugos och öste gärnet hela natten. Det blev nog lite för mycket av det goda så jag åkte hem full som en kastrull och vaknade imorse och mådde förvånansvärt BRA. Hela dagen lång har jag legat framför tvn och surplat kaffe i mängder och nu är jag nyduschad och ska snart ta en sväng till maxi och spendera lite pengar trorja :)

PUSS 


RSS 2.0