Tråkigaste vädret, tråkigaste dagen, tråkigaste allt.

Vad är det för väder man får när man är ledig. hatart! Visst att man gillar regn och oväder på en söndag när det endå inte fins något annat att göra eller när det är regn på en sån där tråkig dag då man bara vill sova. iofs så vill man bara sova när det är sånnt här väder. Men jag är så himla rastlös så att jag inte kan sova. Jag vill ha sol och jag vill umgås med mina vänner och ha det hur trevligt som helst. Bara åka iväg nånstans och sitta vid vattnet och bara umgås, det vore nått jusst nu! Men nej det går inte för det kommer att vara sånnt här väder nu i säkert 2 veckor kan jag tänka mig och ENBART för att jag är ledig. skit på det.


Förra veckan var iofs rätt trevlig måste jag säga. Uppträdanden hela veckan och det gick kanonbra(förutom den sista då alla var sjuka TYP) bajs på det. Sen blev det massor mys vid sjön på kvällarna, roliga utgångar, massor med bad och sol på härliga klipporna i skärgården och ja, bara massor av trevligheter. I lördags när vi kom var det också födelsedagsfest för Sandra som fyllde 17 år :) Vi ritade den finaste teckningen någonsin till henne. Alleballe och Erika var på fest brevid så där hamnade vi sedan och det var hur trevligt som helst plus gratis sprit (Y) hurra.

Imorgon kommer släkten och röjer upp Svärtinge Udde och på Fredag åker jag och mina kära vänner till Öland! ska bli kanonkul.

Nu ska jag gå och dö på det här vädret :) prutt



hot hot hot!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0